2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565485 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Donmeyip napacak baska Besiktas mi var :) .donmezlerse kendileri bilir elbet o tribune sahip cikacak insanlar da cikar ama o sure zarfinda kaybeden yine Besiktas olur..
ooo senden bunları duymak güzel @Deniz  :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

arkan sağlamsa sorun olmaz  :kop: nede olsa devlet vergi borcu siliyor bu ülkede ve vatandaş vergisini takır takır ödüyor....
Waris'i Katar'a 8 m euro'ya satacaklarmış buna inanan var mı  :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

olabilir hocam araplar yoluncak kaz zaten

Çevrimdışı Tolga

olabilir hocam araplar yoluncak kaz zaten
Eğer Waris gibi bir oyuncuya bu kadar para veren Katar'da bile kulüpler varsa diyecek bir şey yok :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Buna inanırım araplar bini imanları paradır  :evillol:  para bol oldugu için bol keseden verirler... onlar için yaptık aldık verdik olsun  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer Waris gibi bir oyuncuya bu kadar para veren Katar'da bile kulüpler varsa diyecek bir şey yok :icool:
vardır hocam vardır adrian vardı bunlar da 5 e sattılar araplara henrikeyi 4 e sattılar .

Çevrimdışı Tolga

Buna inanırım araplar bini imanları paradır  :evillol:  para bol oldugu için bol keseden verirler... onlar için yaptık aldık verdik olsun  :evillol:
Hadi öyle oldu diyelim Ozan'a oradan gelen paranın hepsi verilir mi çok saçma :)

Çevrimdışı Renton

Adamlar bize frankfurttan sag bek yazdilar adam elchede orta saha bu adamlarin transfer haberlerini bu ozetler  :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Fatih

O ha Çöş ozzan tufan 8M€ trabzon bursaya vermiş diyorlar :) 8m€ türk oyuncu var mı ya bu ne parası en fazla 1 m€ olur... Arda verirsin gerisi etmez....
O. Korkmaz diye bi keko var... O oglen yazmisti, devaminda transfer oldu mu bilmiyorum..Ama o kadar paraya olacak is degil o...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

vardır hocam vardır adrian vardı bunlar da 5 e sattılar araplara henrikeyi 4 e sattılar .
Hocam tabiki de 4-5 verenler olur buna şaşırmam da 8 m euro bana nedense çok fazla geldi.

Çevrimdışı Fatih

ooo senin mantığına kulubün 15 milyon tarftara aylık bağlaması gerekecek  :ebebe: :ebebe: yada bu forumdakiler 1 seneyi aşkın stad takip ediyor emek veriyor zaman harcıyor mesela mustafa hergün resim çekiyor senin mantığına göre mustafa numaralıda bir locayı haketti o zaman  :iscrewy: yada loca alamadığından dolayı yönetimi boykot mu etmeli  :biggrinking: bende yoruldum bunları anlatamaktan  :by2: :by2:
@xpenche Abi ben sana taraftardan bahsetmedim ki 'lider' kavramindan bahsettim... Her taraftarin bir lideri vardir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

ooo senden bunları duymak güzel @Deniz  :super:

Abi yanlisa yanlis dogruya doğru demek lazim sonucta isin ucu Besiktasa dokunuyor Besiktas bu isten zarar gorurse ilk bizim karsi durmamiz lazim.passoya karsiyim ama ilk gun basvurdum ve aldim herseyden önce Besiktasliyiz her zaman heryerde sahip cikmak zorundayiz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZORBEY

Hakemi soracagınıza rasim e uğrayın bari  :evillol: :evillol: :evillol:

adaş rasim ne diyor ki, uğrarız sorun değil:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ALI RIZA

O. Korkmaz diye bi keko var... O oglen yazmisti, devaminda transfer oldu mu bilmiyorum..Ama o kadar paraya olacak is degil o...
yapacak birsey yok o zaman trabzon para nerden geldi acaba  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam tabiki de 4-5 verenler olur buna şaşırmam da 8 m euro bana nedense çok fazla geldi.
bunlar 5 e almıştı warisi araplara kakalarlar çok rahatlıkla 7 ye 8 e dediğim gibi bizde kobra 31 oldu mu araplara 10 a rahat kakalarız .

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne demiyorki agzına geleni söylüyor ROK :)

Çevrimiçi Samet Ç

:D

Çevrimdışı Tolga

bunlar 5 e almıştı warisi araplara kakalarlar çok rahatlıkla 7 ye 8 e dediğim gibi bizde kobra 31 oldu mu araplara 10 a rahat kakalarız .
Zaten Waris'e 6 m euro vermek de çok saçma bir işti onu da anlamamıştım :icool:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Abi yanlisa yanlis dogruya doğru demek lazim sonucta isin ucu Besiktasa dokunuyor Besiktas bu isten zarar gorurse ilk bizim karsi durmamiz lazim.passoya karsiyim ama ilk gun basvurdum ve aldim herseyden önce Besiktasliyiz her zaman heryerde sahip cikmak zorundayiz..
:ok:
yok ilk zamanlar forza ve çarşı ile tartışmalarımız aklıma geldide o yüzden dedim senden bunları duymak güzel diye
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten Waris'e 6 m euro vermek de çok saçma bir işti onu da anlamamıştım :icool:
para bol adamlarda arkadan destek veriyorlar boşuna hacıosmanoğlu her mitingde boy göstermiyordu bir ara

Çevrimdışı Tolga

para bol adamlarda arkadan destek veriyorlar boşuna hacıosmanoğlu her mitingde boy gösteriyordu bir ara
Orası öyle tabi.Futbolumuzun ne kadar kokuştuğu ortada işte.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Dewenin ayhanin cem yakiskanin passosu yok onlar maca gitmiyor ama sevsek ali ic saha deplasman demeden her maca gidiyor yani iclerinde bir kisim boykot ediyor bir kisim etmiyor.

samo dewe kinayeli dalgali konuşmayi cok sever sana da kinayeli cevap vermis olimpiyata gitmek istememek diye birsey yok gecen sene fener derbisine kadar yani passo uygulanan ilk maca kadar butun maclara gidiyorlardi hatta deplasmana da gidiyorlardi su an da avrupa maclarina gidiyorlar.

Boykot bir tercihtir ama bence baska alternatifler düşünülebilirdi passoya nerdeyse herkes karsi ama insanlar destek olmak icin aliyor.mahkeme passoyu iptal edecek muhtemelen.kagit bilet gelince tekrar donerler lig maclarinda da..

Deniz Anayasa Mahkemesi değişiyor yakına  :D :D İstemezse bitmez bu iş. Heryerdeer  :lol: :lol:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Orası öyle tabi.Futbolumuzun ne kadar kokuştuğu ortada işte.
tese=gese sıvacı team bunlar  :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ha bide

Jermaine Jones keşke gitmeseymiş
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ZORBEY

Ne demiyorki agzına geleni söylüyor ROK :)

merak ettim valla link yada kaynak varmı? hangi kanalda dile gelmiş namuslu vatandaş:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..