Yav abi sende yanlışı savunuyorsun adamın koca sezonda akılda kalan tek performansı Alanya maçı
Kalite ve yetenek var ama performans yok iste daha neyi konuşalım ?
Yetenek , kariyer ve kalite anlamında Fabri ve Muslerayi donunda sallar ama.performans olarak bu 2 adamın çeyreği kadar performansı yok
Boyko da Uefa finali oynamış kaleciydi , Buda S.L finali oynamış kaleci , sonuç = Ikisi de olmadi ikisi de performans gösteremedi ve yine ikisi de Çizgi kalecisi
Su takıma çizgi kalecisi ALMAYIN !!!
Fulham düştü sayılır Fabri de 3.cü kaleci konumunda hemen getirsinler sezon sonu yolumuza bakalım bu Karıus da yallah Liverpoola
ben birşey savunmuyorum bunumu anladın yazımdan orda bunlar gönderildi
yerlerine düşük oyuncu alındı denmesine cevap yazdım
fabri gönderilmedi epl ye gitmek istedi gideni tutamazsın yönetimde yerine düşük kalibre değil şl finali oynamış kaleciyi aldı
burda yönetim işini yanlış yapmış diyemezsin oyuncu olmaz performans göstermez bu ap ayrı bir konuşma konusu
ama burda hasızca yönetime gömmek var sanki fabriyi zorla göndermişiz gibi suçlanıyorlar yerinede çemişgexek spor kalecisini
getirmişiz muamelesi yapılıyor. Tosiç gitmek istemiş çinden teklif almış sen zaten yerine adam almışsın devre arası
göndermemek hata olur o yaşta birini para kazanarak satıyorsun. kaldıki kadronda orjin üst kalite iki stoper var forma alamayacağıda hemen hemen ortada burda sırf gelişen kötü olaylara yönetim üzerinden ceza kesmek için konuşulmuş bir şey var.
ben Beşiktaşda gösterdiği performansa tek bir laf etmedim alınırken bu bilinmez liverpoolin şl oynamış birinci kalecisini alıyorsun
bu çöpmüş gibi konuşulmaz olmadı denir hamle doğruydu kalecin kendi gitmiş gideceğim diye tutturmuş zorla tutsan bile bir fayda verirmi. şimdi konuşmak kolay yazın konuşulacaktı kim karşı geldi kariusun getirilmesine
kaldıki takıma bakıyorsun bu oyuncu şu oyuncu kötü diyemiyorsun takımın balansı bozulmuş savunma yapamıyor takım
hasan alinin şut atacağını üç pozisyon önce anlıyor tribün vurdurmayın diyor sahadaki oyuncu anlayıpda atmasın diye hamle yapamıyor
bunlar çalışmadır bir takım kötü oynayabilir pozisyona giremez gol atamaz ama rakibe çut attırmayacaksın dediğinde attırmaz önüne yatar kaleyle önünde siper olur attırmaz bu futbolun en basit kuralı bunun için yeteneğede gerek yok.