Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756687 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

4 senedir yazıyorum bu takımın adamı visca visca visca ya da muadili. İyisi ya da kötüsü farketmez.
Bize topu isabetli kullanacak kanat lazım
lens gibileri gitsin ankaragücünde oynasın Konya’da oynasın
Yazık verilen paralara

Çevrimdışı doganay

Arkadaş 3 0 dan 3-3 nasıl gettiriyoruz maçı. Şu skor üstüne yatma işini beceremiyecez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Senin haklı çıkman her şeyden daha kıymetli
3 haftadır olmamanı hasta olmana bağlıyorum !

3 haftadır hasta olmuştur!!

Yeni iyileşmiş "gülücükler" saçıyor.

Çevrimdışı 38life

Kişisel yorumları okumuyorum ve cevaplamıyorum. Bilginize. Boşa emek harcamayın yani.

Çevrimiçi tolga1903

Momentum da rakibe geçti lakin sahada Beşiktaş adına çok absürt görüntü oluştu. Birinci hat üzerinde 7-8 oyuncu topun arkasında tekli blok. Bunun önündeki en yakın oyuncu ekranda kadrajda yok.

Bu takım momentumu verince akla hayale gelmeyecek dizilimler hatalar saçmalıklar yapıyor bunun sebebi salt hoca mı? Profesyonel oyunculuk lisansını yırtarsın 2 metre yanındaki arkadaşına pas vermekten aciz duruma düşüyor oyuncular kesinlikle mental ya bu maç özelinde de değil ben bu takım 4 gol atmadan hiçbir maçta rahat edemiyorum 6 gol atıyor hala inanılmaz pozisyonlar veriyor yani lanet ettim artık.

Çevrimiçi murat

benim hoca'yı güzellememe gerek yokta.

Sizin hoca düşmanlığınız , Beşiktaş sevgisinin önüne geçmiş durumda.

Ayrıca hoca'yı değilde yukarda da paylaştım bir siyasetçimiz bu maç berabere bitsin dedi.

Ne olduysa hoca 2.ci yarı hoca takımı savunmaya çekme kararı verdi.Hakem bülent yıldırım da maçı berabere bitirmeye çalıştı.

Bugün tarihte ilk defa gördüğümüz 2 başkanın 2 tv kanalı ortak yayını dostane görüntülerine girmiyorum bile.

Her şey normaldir gerçi.
ikinci yarımı çekti.maç 2-0 olduktan sonra takım geriye yaslandı.ve biz her bunu yaptığımızda olduğu gibi yine gol yedik.3 gol öncesi bir golden kurtulduk akabinde 3. golü bulduk.siyasetçi filan geçeceksin bunları.

ikinci yarımı çekti.maç 2-0 olduktan sonra takım geriye yaslandı.ve biz her bunu yaptığımızda olduğu gibi yine gol yedik.3 gol öncesi bir golden kurtulduk akabinde 3. golü bulduk.siyasetçi filan geçeceksin bunları.

tamam geçiyorum bunları.

-Başakşehir ittirilmiyor!
-Geçen sene olaylı fener maçında bize baskı yapmadılar fener maçına çıkacaksanız diye!
-x siyasetçi yine bu derbi maçında fb maçı berabere bitsin demedi!

Türkiye de futbol temiz tamam boşverelim geçelim bunları.

Çevrimdışı mellfred

hocayı bir güzellesen gülhan.nasıl bir savunma yapacaksın merak ediyorum.
Şu ya da buncu değiliz şu an
tarafımıza göre mi üzüntü yaşıyoruz

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu Beşiktaş'ta futbolcu olmak ne kolay iş... Sen kendi sahanda, 3-0 öne geçip rekora gideceğin derbide, ikinci yarıda iki pas yapamamışsın, her attığın top ya rakibe ya taca gitmiş, ama tek sorumlu hoca, senin hiçbir suçun yok. 'Valla her birimiz harikayız, dört dörtlük top oynuyoruz, ama hoca top çevirin demediği için çevirmiyoruz, top bizde kalsın demediği için top bizde kalmıyor'. Nefis.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

Bugün Burak'ın kafası girse, Skertel'in pozisyonu gol olsa maç 4-3 3-4 bitse sebep için Devlet Bahçeli mi diyecektiniz? Neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Çevrimdışı solar

Terim, Güneş ve yerli teknik direktörler ile negatif görüşümü uzun zamandır yazıyorum; bir-ikisi dışında ki onlar da belli konularda oldukça yetersiz. Şu iki figürün sadece bu sezon ki yönetimlerini ele alıp, künyesi ne olursa olsun herhangi bir yabancı teknik direktörün ortaya koyduğunu düşünün. Kuyruğuna teneke bağlar, kafasına huni geçirirler. Yetmez, aklınıza gelecek her türlü safsatayı yapıp-kişiliklerine kadar eleştirip-canına okurlar. Özellikle yazılı-görsel basın. Ligde 18 tane teknik direktör olmasının tek bir ayağı yok. Pastanın içeride kalması kadar bir de bu var. Zaten yerli ya da yabancı teknik direktör olmaz. İyi ya da kötü teknik direktör olur. Öncellikle içinde bulunduğu fanusu bilen, tanıyan o fanusu yönetebilen sonra da onun üzerine saha içi uygulamalarını sunan teknik direktör olur. Dünyanın her yeri için geçerli bir kural bu.

Bilic'e devra arası Westham ile anlaştığı haberleri çıktığı için hain dendi, şampiyonluğu sattığı iddia edildi. Şenol Güneş bir buçuk sene önce milli takım için anlaştı, her soru sorulduğunda gizlemiyor da ama Lens ''topu istop edemiyor''.

Çevrimiçi levitate

q7'den haz etmiyorum ama 1. golden sonra güven'in yerine girmesi gereken oydu

ama hoca 3.golden 6 dk sonra alıyor neden?

kafasında bitirmiş burayı ama biz hala romantik romantik takılıyoruz

şahsen 2 şampiyonluk şl liderliği falan umurumda değil, 2 senedir şu işkenceyi çekiyoruz artık son bulsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

tamam geçiyorum bunları.

-Başakşehir ittirilmiyor!
-Geçen sene olaylı fener maçında bize baskı yapmadılar fener maçına çıkacaksanız diye!
-x siyasetçi yine bu derbi maçında fb maçı berabere bitsin demedi!

Türkiye de futbol temiz tamam boşverelim geçelim bunları.
maçın öncesi konuşuldu bizimkiler tınlamadı devre arası ultimatom geldi diyorsun yani.

Çevrimdışı tangaz

Eğlenin bakalım

takım puan kaybedince belirip gülücük saçan güruh da beşiktalıyım die geçiniyor ya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Komple teorilerini bırakalım kimse vereceği maça 3 golle başlamaz
iyice paranoyak olduk
Fener gibi bir takıma %62 top vermişiz
Bu kabul edilemez

Çevrimiçi murat

Bu Beşiktaş'ta futbolcu olmak ne kolay iş... Sen kendi sahanda, 3-0 öne geçip rekora gideceğin derbide, ikinci yarıda iki pas yapamamışsın, her attığın top ya rakibe ya taca gitmiş, ama tek sorumlu hoca, senin hiçbir suçun yok. 'Valla her birimiz harikayız, dört dörtlük top oynuyoruz, ama hoca top çevirin demediği için çevirmiyoruz, top bizde kalsın demediği için top bizde kalmıyor'. Nefis.
futbolcularında illaki suçları var bu sonuçta ama bana hocanın rakibe nasıl bir önlem aldığını oyunu neden soğutamadığını bir açıklayın.her zaman ve her takıma karşı öne geçtikten sonra neden geri çekildiğimizi birisi izah etsin.hemde hiçbir zaman yerleşik savunmayı beceremiyorken.topu rakibe verdiğimizde oyunu da skoruda veriyoruz.baskı yediğimizde gol de yiyoruz.

maçın öncesi konuşuldu bizimkiler tınlamadı devre arası ultimatom geldi diyorsun yani.

İlk yarı siz oynayın, 2.ci yarı biz oynayalım olayı var abi bilirmisin ?

Aman neyse boşverin hoca bırakacakmış galiba işte bıraksın da.

Sonra sırada guti var.Guti'yi de yiyin.Bütün hocaları yiyin abi.

Çevrimdışı 38life

Şu adam bile Beşiktaşı daha iyi yönetirdi. Eminim bundan.

Çevrimdışı atalay

Sorduğun sorunun cevabı sorunun diğer yüzünde saklı. Bugün skoru 3-0 getiren şey iyi bir forechecking ve baskıyla kazanılan toplarda direkt oynama çabası. Örneğin gollere baktığımızda build-up yine yok. Bunlara her zaman deorganize denmez ama zorlama. Duran top veya akan oyunda topun yere inmediği sürekli ilk reaksiyonu gösterdiğiniz pozisyonlar. İkinci gol penaltısı ittire-ittire. Tıpkı Antalya maçında yine Gökhan'ın aldığı penaltı gibi. Orada da oyunun karşılığından fazla skor kısa sürede geldi ama 3-0'dan sonra devrenin başlangıcında aynı tablo vardı. İki takım bir ara topu yere indiremedi, ki rakamsal destek vermek gerekirse karşılıklı olarak pas isabetlerinde koca devrede %70'de kalmışlar. Hulasa öncesindeki doğrular ikinci yarıda yapılamayanlar şeyler değil. Build-up meselesi başka bir sorun. Zira geçen hafta Malatya maçı yine kilit benzer bir duran top golü ile gelmişti. Yine direkt oynamaya çalışan bir ekip vardı. Ki oradaki 1-0, Antalya ve bugüne göre daha anlaşılırdı, belki de rakibin bir kişi eksik oynamasının yanıltıcı tarafı da olabilir. @tolga1903
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2019, 23:54:52 atalay ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Kamera şakası gibi valla hala inanamıyorum.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Hoca eğer rolanti,rahat oynayın dediyse onun yanaklarından öpüyorum  :money:
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Komple teorilerini bırakalım kimse vereceği maça 3 golle başlamaz
iyice paranoyak olduk
Fener gibi bir takıma %62 top vermişiz
Bu kabul edilemez

Ya abi ne komplosu rezil etti adamlar bizi ikinci yarı bu stad açıldı açılalı böyle duruma düşmedik benfica genk maçı vs dahil. Böyle mental çöküş yaşanır mı profesyonel oyuncu ya bunlar nasıl verirsiniz abi hem oyunu hem skoru 3 0 maç ya 3 0. Adamların ikinci yarı başından beri sağ kanadı çok iyi işliyor göz göre göre oradan deldiler bizi ne denirki şu kepazeliğe kime kızacaksın ya da kizmayacak biri var mı şu ikinci yarı için? Bir sözüm de taraftara 90 dakika fener taraftarına 2 bin kişilik fener taraftarına mahkum oldular bir büyük takım taraftarı hocasına kendi evinde kufrettirmez sizin sosyal medyanız instagramınız akıllı telefonlarınız batsın.

Çevrimiçi levitate

''İlk yarıda oyunun hakimiydik. Hakemin yanlış verdiği birkaç kararla sahamıza gelebildiler. Onun dışında oyunun hakimi bizdik. Pozisyon vermeden goller attık ve pozisyonlar bulduk.

İkinci yarıda normal bir oyun var. Olmayacak goller yedik. Bu gollerin gelişi hakimiyeti Fenerbahçe'ye verdi. Gerçi pozisyon vermedik ama uzaktan yediğimiz golle panik başladı. Savaşarak kazandığımız topları ikinci yarı kolay verdik. İkinci yarıda golleri yememize rağmen iki tane de gol pozisyonu bulduk. Rakibimiz hem fiziksel olarak hem moral olarak diri kaldı. İkinci yarı Fenerbahçe bizden daha iyiydi. Çok rahat kazanacağımız bir maçta 2 puan kaybettik. Fenerbahçe için ne anlam ifade ediyor bilemem. Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi mücadele ediyor. İyi bir kadroları var. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz ama bugün önemli puanlar bıraktık.''

wooooooooooow aşırı yüzeysel
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fb yi küme düşmekten kurtardık. Sırada başak maçına asılıp puan almak var yenemeyiz ama kesin çelme takarız sonra da hakemlere ve mhk ya sövdüğümüz bir gs derbisinden 0 puanla ayrılıp herifleri şampiyon yaparız. Kimse şaşırmasın gerçekleşince.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi murat

İlk yarı siz oynayın, 2.ci yarı biz oynayalım olayı var abi bilirmisin ?

Aman neyse boşverin hoca bırakacakmış galiba işte bıraksın da.

Sonra sırada guti var.Guti'yi de yiyin.Bütün hocaları yiyin abi.
bizim hocayı yediğimiz yok hoca bizi yedi bitirdi.
3 gol atmış öne geçmişsin 45 dakika bunu koruyamıyorsan hocayım diye ortalıkta dolaşmayacaksın.