Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756003 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Evet, güzel forecechking yaptılar. Stoperler de 2-0'a kadar pek geri kaçmadılar. @mrred

Çevrimiçi murat

Ortada güçlü bir oyun organizasyonu yok. Fakat oyuncu yazılımları ile birlikte direkt oynamaya çalışan bir ekip var. İlk 45 dakikada özellikle 2-0'a kadar coşkulu bir alan baskısı yaptılar. Şenol Güneş ve kulübedeki Quaresma dışında oyunculara -uzun zaman sonra ilk kez keyif verdikleri için- teşekkürler.
şenol hoca işleyen tekere çomak sokmasa bile yeterli oluyor demek istiyorsun sanırım.

Çevrimdışı atalay

Low-Cross pas ile atak sonlandırılan goller güzeldir. Kimin attığın önemi yok.

Çevrimdışı 38life

İlk yarının son kısmında ve ilk yarının başında kontrol tamamen fenerbahçeye verildi. Ve ne saha içi ne saha dışı bir değişiklik yok.

Çevrimdışı atalay

Ortada güçlü bir oyun organizasyonu yok. Fakat oyuncu yazılımları ile birlikte direkt oynamaya çalışan bir ekip var. İlk 45 dakikada özellikle 2-0'a kadar coşkulu bir alan baskısı yaptılar. Şenol Güneş ve kulübedeki Quaresma dışında oyunculara -uzun zaman sonra ilk kez keyif verdikleri için- teşekkürler.

3-0 iken dediğim gibi güçlü organizasyon yok. Skor ile birlikte coşkulu baskıyı da uzun dakikalar götüremeyecekleri için takımın oyun merkezi çok geri çekildi. Beşiktaş'ın topa sahip olma sorunu var. Bakalım 3-2'ye nasıl reaksiyon verecek takım diye yazarken göstere göstere 3-3 oldu. Zira FB sağ kenarı 15 dakikadır şahane işledi. Bölgesel üstünlüğü alıp-sürekli 2v1 oynadılar o alanda.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2019, 22:39:37 atalay ]

Çevrimdışı 38life

İyi uykular Şenol Güneş, iyi uykular Beşiktaş camiası...

Çevrimiçi murat

devre arası futbolcular paralarını alamadı galiba.

Çevrimdışı atalay

Momentum da rakibe geçti lakin sahada Beşiktaş adına çok absürt görüntü oluştu. Birinci hat üzerinde 7-8 oyuncu topun arkasında tekli blok. Bunun önündeki en yakın oyuncu ekranda kadrajda yok.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2019, 22:44:37 atalay ]

Çevrimdışı atalay

3-0 iken dediğim gibi güçlü organizasyon yok. Beşiktaş'ın topa sahip olma sorunu var.

Bunun sebebi de uzun zamandır anlattığım build-up meselesidir. İstasyon kurarak ve düzenli boş oyuncuyu bularak oynama alışkanlığını uzun süredir yitirmiş bir ekip var. O sebeple 3-0'ı bile öldüremeyen bir oyun ortaya çıkıyor. Elinde üç-dört tane üst seviye pas-iade oyuncusu var ama birlikte oynatabileceği saha içi uygulaması yok. Ki birinin kontağı kapattığını ta sezon başı yazmıştım. Bu maç özelinde de biri, 20-25 dakikalık coşkulu tam saha baskısının karşılığını aldı ki bunun karşılığında maçı da alabilirdi. Diğeri ise yine 15-20 dakikalık sağ kenardaki sayısal ve bölgesel üstünlüğüyle ikinci topları kazanmanın karşılığını aldı, ki 3-3'den sonra kazanabilirdi. Oyun kalitesi düşük ama seyir kalitesi yüksek maç oldu. Karşılıklı iki takım oyuncuların emprovize maçı oldu. Maçın oyuncusunun Dirar olduğunu düşünüyorum. Önemseyenlere geçmiş olsun.

Çevrimdışı Orhan_

90 dakika ilk yarıdaki baskıyı yapamayacaktık. Ancak sen takımına top çevirmeyi anlatmazsan, baskı gördüğünde dan dun oynamakta beis görmezsen 4-3 bitmediğine şükreder hale gelirsin böyle.

Değişiklik yapmak için takımın iyice dibi bulmasını bekliyorsun, yaptığın değişiklikle beraber her şeyi iyice dibe çekiyorsun. Ne çeşit bir kanser oldun sen bu takıma anlamadım ki.

Çevrimdışı 38life

devre arası futbolcular paralarını alamadı galiba.

:lol: :claps: :lol: akıl dolu bir yorum. kulübede dikilen o adamın yapmaya zekasının yetmeyeceği bir yorum.

Çevrimiçi murat

bizde ilk 45 dakika özelinde birçok oyuncuyu öne çıkarabiliriz ama maçın tamamını ele alırsak ayakta kalan bir tek atibaydı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Not Bir siyasetçimiz : Derbi berabere bitsin

+ bu resimde yazılanlar.

Çevrimdışı mellfred

:lol: :claps: :lol: akıl dolu bir yorum. kulübede dikilen o adamın yapmaya zekasının yetmeyeceği bir yorum.
Eğlenin bakalım

Çevrimdışı mellfred

Lens şu maçın el değiştirmesinin temel sebebidir
Aldığı her topu geri verip feneri motive etti
keza güvenle bu işler olmayacağını haftalar öncesinde yazdım. “ derbilerde ayakları titrer “ demiştim

Eğlenin bakalım

3-0 dan maç 3-3 gelmiş.

gülücükler saçıyor arkadaşımız.

Sadece bu maç özelinde değil ne zaman puan kaybetsek böyle neyse bir şey demicem.

Çevrimdışı 38life

Bu maç Şenol Güneşin "kötü teknik direktörlük" belgesidir. Basbaya belgedir.  :deal: Gören gözler ve düşünen akıllar için. Azıcık olsa bile. Çok fazla derin futbol bilgisine gerek yok. Biraz olsa yeterli görebilmek için.

Çevrimdışı solar

Benim gibi düşünmeyenler gelin hadi şimdi konuşun!

Çevrimdışı mellfred

Bu maç Şenol Güneşin "kötü teknik direktörlük" belgesidir. Basbaya belgedir.  :deal: Gören gözler ve düşünen akıllar için. Azıcık olsa bile. Çok fazla derin futbol bilgisine gerek yok. Biraz olsa yeterli görebilmek için.
Senin haklı çıkman her şeyden daha kıymetli
3 haftadır olmamanı hasta olmana bağlıyorum !

Çevrimiçi murat

3-0 dan maç 3-3 gelmiş.

gülücükler saçıyor arkadaşımız.

Sadece bu maç özelinde değil ne zaman puan kaybetsek böyle neyse bir şey demicem.
hocayı bir güzellesen gülhan.nasıl bir savunma yapacaksın merak ediyorum.

Çevrimdışı Gökhan Almar

1 kere bile soylemedim ama bu mac sadece hocaya yazar. Devre arasinda ne soyledin sen bu takima? 2 top yapip oyunu olduremez mi bu takim?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yeter artık lütfen git! İki sezondur oynattığın futbolu bir gram geliştirmek için çabalamadın, inatçılığından, Fener maçlarında saçmalaramından.
Geçen sezon Quaresma şapkadan tavşan çıkarmasa o maçıda beraberlikle bitecekti.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

90 dakika ilk yarıdaki baskıyı yapamayacaktık. Ancak sen takımına top çevirmeyi anlatmazsan, baskı gördüğünde dan dun oynamakta beis görmezsen 4-3 bitmediğine şükreder hale gelirsin böyle.

Değişiklik yapmak için takımın iyice dibi bulmasını bekliyorsun, yaptığın değişiklikle beraber her şeyi iyice dibe çekiyorsun. Ne çeşit bir kanser oldun sen bu takıma anlamadım ki.

İlk yarıda 2-0'dan sonra tek alternatif olmamasına rağmen sürekli ileri uzun top atıldı ve hepsi kaybedildi. Belki 1 tane falan bizde kalmıştır. Buna "dur" talimatı veren kimse yok. Daha sonra zaten zaman zaman maç öyle bir noktaya geldi ki, mecburi istikamet olarak ileri uzun oynamak zorunda kaldı futbolcular. Eh sen imkanın varken pas yapmazsan sürekli topu ileri sallayıp rakibe top verirsen adamlarda topa basıp üstüne gelmeye başlarlar. Oyunun bu gidişatını, bu hikayesini okumaya kâdir olmayan bir hoca var kenarda. Oyüzden şaşırmıyorum bu skora. Burak 3.cü golü attığı saniyede bile asla içim rahat değildi. Biliyorum çünkü. Sıkıntının çıkması gayet mümkün.

hocayı bir güzellesen gülhan.nasıl bir savunma yapacaksın merak ediyorum.

benim hoca'yı güzellememe gerek yokta.

Sizin hoca düşmanlığınız , Beşiktaş sevgisinin önüne geçmiş durumda.

Ayrıca hoca'yı değilde yukarda da paylaştım bir siyasetçimiz bu maç berabere bitsin dedi.

Ne olduysa hoca 2.ci yarı hoca takımı savunmaya çekme kararı verdi.Hakem bülent yıldırım da maçı berabere bitirmeye çalıştı.

Bugün tarihte ilk defa gördüğümüz 2 başkanın 2 tv kanalı ortak yayını dostane görüntülerine girmiyorum bile.

Her şey normaldir gerçi.

Çevrimdışı atalay

Terim, Güneş ve yerli teknik direktörler ile negatif görüşümü uzun zamandır yazıyorum; bir-ikisi dışında ki onlar da belli konularda oldukça yetersiz. Şu iki figürün sadece bu sezon ki yönetimlerini ele alıp, künyesi ne olursa olsun herhangi bir yabancı teknik direktörün ortaya koyduğunu düşünün. Kuyruğuna teneke bağlar, kafasına huni geçirirler. Yetmez, aklınıza gelecek her türlü safsatayı yapıp-kişiliklerine kadar eleştirip-canına okurlar. Özellikle yazılı-görsel basın. Ligde 18 tane teknik direktör olmasının tek bir ayağı yok. Pastanın içeride kalması kadar bir de bu var. Zaten yerli ya da yabancı teknik direktör olmaz. İyi ya da kötü teknik direktör olur. Öncellikle içinde bulunduğu fanusu bilen, tanıyan o fanusu yönetebilen sonra da onun üzerine saha içi uygulamalarını sunan teknik direktör olur. Dünyanın her yeri için geçerli bir kural bu.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2019, 23:30:59 atalay ]