Abi o nasıl form ya olmaz olsun öyle form yanlış hatırlamıyorsam fenerle 4 maç yaptık biliç dönemi 2 mağlubiyet 2 beraberlik.. gs ile de 4 mağlubiyet.. gs'ye golümüz var mı onu bile hatırlamıyorum. Bu mu form? Adama İngiltere'de fena olmayan bi kadro verdiler eline yüzüne bulaştırdı. Araplara gitti berbat performans. Adam bizde iyi bile olsa geri gitmiş işte. Şenol Hoca'nın ölüsü bile Bilic'ten iyidir hainliğininden bahsetmiyorum bile.
ben biliç gelsin demiyorum hocalığı hakkında yorum yaptım
derbi kazanamayan biliçdi ama liverpool ü totenhamı eleyende biliçdi
bazı şeyleri şartları düşünmeden konuşmamak lazım biliç dönemi ülkenin konjektörü nasıldı geziden çıkmışız bütün şimşekler
Beşiktaşın üzerine çevrilmiş telefon tapelerinde tff koridorlarında şampiyon olunda görelim naraları atılıyor
Takıma oynayacağı stad bulamıyoruz maçlarımızı ankarada konyada oynuyoruz unuttunuzmu bu şartlarda
ligde biliç başarısız olmuş falanda değil ama derbi maçlarınında nasıl olduğunu unutmadık o kadar değil
o halimizle bile şampiyonluğu son 5 haftada verdik bütün olumsuz koşullar vardı ama yinede rakibimiz
bizden şampiyonluğu alabilmek için saraya çıkıp etek öptü unutuldu bunlar. birilerinin performansı
başka yerde ne yaptığıyla alakalı değil senle ne yaptığıyla ölçülür şl finali oynamış kaleci bizde top tutamıyor mesela
uefa kupasını almış kaleciyi nasıl göndereceğiz diye düşündük. sonra kalktık liglerin babalarından birinin liginde
başarılı olmamış bir kaleciyi aldık mükemmel çıktı.
olayları değerlendirirken lokal bakılmaz bütünü değerlendirmek gerekir. o dönem biliç şampiyon olmazdı yapmazlardı
sorun biliç değildi. Biliçi değerlendirirken başka şeyler gündeme getirilir hocalığı değil istemem ama bu hocalığından kaynaklı değil
bunu anlatmaya çalışıyorum adam bizi bursa ayarında görüyordu ötesi varmı sana inanmayan hoca sen ne kadar
iyi olursan ol başarılı falan olamaz. Biliçin hocalığını ayrı adamlığını ayrı konuşmak lazım iyi hocamı bence iyi hoca
Beşiktaşda olmalı bence asla olmamalı. Gelirse getirilirse tepkimi gösteririm hayır göstermem ama onada hiç bir zaman güvenmem
bir şeyler yaşanırsada yönetimi suçlarım. başarılı olursa çalışan olarak görürüm işini yapıyor derim
bir bağ kurmam ben şenol hocaylada bir bağ kurmadım gelmesini istemiyordum getirdiler bunada muhalif olmadım Beşiktaşın çalışanı
olarak gördüm faydalı olduğunda işini yapıyor dedim yanlışlarını eleştirdim gidiyor zerre kadar üzülüyormuyum asla
hatta geç bile kalındı yazın gönderilmeliydi. artık verebileceği hiç birşey kalmamışdı. Yönetimde biliyordu bunu ama
taraftar korkularına yenik düştüler.
Burak diye tutturup bütün kulübü kaosa sürükle taraftarın istememesine ramen alınsın taraftar senin için onu bile affetsin
bağrına bassın. sonra ben gidiyorum de. demek bu gün değil devre arası belliymiş gideceği peki neden o zaman burak diye
bu kadar ısrar etti burak alınmasını sorgulamıyorum hocanın ısrarını sorguluyorum 34 yaşındaki oyuncuda ısrarı Beşiktaşın geleceğinimi düşünmek içindi. yoksa ts ye gider ayak son bir kıyak yapayımmı dedi. şimdi burakada yazık olmadımı gidiyor artık onun korumasındada
olmayacak muhalif olanlar hala muhalif ama hoca hatırına yutkundular. böyle olacak demiyorum ama bu ocak ayında belliyken
bu ısrar niyeydi.