Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756000 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı levitate

haa o zaman yüz yok yani :)
aynen

olunca kızlar kaçıyor uçaklar kuleye çarpıyor falan :d
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

aynen

olunca kızlar kaçıyor uçaklar kuleye çarpıyor falan :d

aynalar çatlamıyor mu :D

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Hoca istenilen 11'i çıkarmış olası bir kötü sonuçta hocaya sallayanlar biz dedik kuarejma oynasın diye demeye başlarlar
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Hoca istenilen 11'i çıkarmış olası bir kötü sonuçta hocaya sallayanlar biz dedik kuarejma oynasın diye demeye başlarlar

öyle demezlerde hoca  derbiye hazırlayamamış takımı derler.

Bahane bitmez :)

Çevrimiçi Umutcan Kaya

yhaa moquk senol kim ya antreman yaptırmayı bilmiyor gelsin apdullah avcı antremanları avrupadan getiriyor çok değişik şeyler uyguluyor bilmiyorsunuz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Pankart yine yasaklanmış

Çevrimdışı caner.eryigit

Adam çakma imPARAtor için başkomutan fln  diyor o siyasi olmuyor ilginç yazık!

Çevrimdışı Karabay

ilk 11'imiz belli oldu.

Beşiktaş'ın derbi ilk 11'i: Karius - Gökhan, Vida, Mirin, Adriano- Dorukhan, Atiba, Lens, Kagawa, Güven - Burak.

Oynatırsa..... diye sıraladık laflarımızı. Oynatmadı doğruyu buldu ne var bunda.

Çevrimdışı tangaz

kadro doğru ama taktik yanlış adriyano koyyaraya bile uzun oynamayı emretmiş lens gibi adama 25 orta açtırdı. blablabla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Takım skoru korumasını bilmiyor öne geçersek savunma yaparak skor koruyamayız 2 . Gölü mutlaka bulmalıyız fenerbahçe tek çekindiğim mozIz inşallah adamın patlama maçı olmaz

mozız adri karşısında oynarsa çok sıkıntı olmaz da gg karşısında ise sorun çıkarabilir ben daha çok soldadodan çekiniyorum hem gol vuruşu iyi hemde çok rakiple hakemle oynuyor sinsi biri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Deve Erol

Kulüp yetkililerinden izin almamıza rağmen hatta pankartı götürüp stada monte etmemize rağmen , son dakika golü yedik , pankart yasaklandı..

Destek olanlardan özür dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden , pankart depoda , belki başka bir maçta açmamıza izin verirler

Sory..

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ben kendimi fanatik zannederim ama şunu okuyunca vazgeçtim. Çay içiyor olsam püskürtürdüm. Yanlız teyzemiz de fanatik Beşiktaşlı galiba.  :lol:
Biz holiganiz. Radikal bizde olay. Bizim icin tek besiktas vardir. Once besiktasliyiz sonra turkuz kalanlari teferruat

Çevrimiçi COB

Eger Atiba - Dorukhan ikilisi Mehmet - Tolgay ikilisine ustunluk kurarsa oyun kontrolunu rahat aliriz, geriyede ileri dortluden bir yada ikisinin formda olmasi kaliyor.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Sevmiyom hocanin tercihlerini karismayi
Ben adama guveniyorum
Butun hafta bu heriflerle beraber ama ben maca boyle cikmazdim
Sol acigin yok hala sistemde israr ediyorsun
Sonucta derbi mac ortasahayi siki tut
4321 gibi bisi oyna ozziyi koy onune guvense guven yanina kagava
Sonra hamle yaparsin medeli alirsin lensi karijmayi alirsin zaten tek santraforun var

Supruz oyuncu guven olur insallah
Derbilerin kendi hikayeleri olur

Taraftara da buyuk gorev dusuyor bismillah fbnin ustune salmasinlar takimi kademe kademe riskleri alalim koyar geceriz

Çevrimiçi murat

kadroyu beğendim güven yerine caner de olabilirdi.pektemek ve veya necip oyuna girmezse alırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı abdusta

Lens çıkar karizma girer ve fişi çeker

Saygılar

Çevrimdışı levitate

qral hakkında dediğim her şeyi geri alıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Lens çıkar karizma girer ve fişi çeker

Saygılar
son 10 dakika girip istediini yapabilir.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
16 Eylül 2017, 19:35:49 »
Tolgay, topa odaklı ve sürekli rakibi kovalamak istiyor. Fakat önce alanını korumalı,
bölgeyi terk etmemeli. Bu aksiyonu golle sonuçlandığı için seçtim. Sonuçlanamayan
çokça hamlesi var. Bunu düzeltebilir.   
03 Eylül 2018, 16:58:29 »
Alıntı
Geçen sezon Tolgay'ın Kasımpaşa maçı. Yanındaki de Medel. Her maç topa odaklılar.
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-2017-18-sezonu/besiktas-futbol-takimi-201718-sezonu/msg792233/#msg792233
15 Temmuz 2018, 17:18:21 »
Medel temiz anchor. Gelmeden önce dediğim gibi mesafeleri kısaltacağı için saha boşaltarak oynanan oyunun stoperi. Derin savunma yaparken kullanmazsın.
30 Ağustos 2018, 19:47:36 »
19 Ağustos 2014'den beri kazanılan her şeyde imzaları olan iki ismin paçavra gibi görülmelerini aşamıyorum.
Dorukhan alan oyununu Medel'den daha iyi biliyor. Pas iade oynama isteği ile tercih edilen oyuncu profili yani zoraki de olsa değişiklik Genk'e ceza sahası önünde oyuncu sokma imkanı tanıdı. Gol ve golden sonra olmak üzere o bölgeden iki net şut var.
Alan kapatamayan Tolgay-Medel merkez ikilisi. Atiba 30 maç oynamaya hazırdır umarım. Tek pas ile iki kez direkt kaleye indiler.

Tolgay-Medel kaç maç birlikte ve ayrı ayrı oynadılar. 10 yıldır izlediğimiz oyuncuyu, onu 5-6 yıldır sadece stoperde kullanan Bielsa, Sampaoli değil; siz tanıyorsunuz. Şu serinin ve nispeten merkezdeki biraz daha toplu görüntünün sebebi Beşiktaş taraftarının ıskarta çıkardığı oyuncudur. Gerçi düne kadar da Ljajic ıskartaya çıkarılıyordu. 
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2019, 22:03:41 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Kagawa Alex'ten daha iyi bir OOS. Adam herşey yetmezmiş gibi bi de sürekli defansa yardıma geliyor istikrarlı şekilde.

Çevrimdışı atalay

13 Temmuz 2018, 20:37:07
İki tane organizasyon var. Bilic'in döneminden bu yana merkez oyuncu Atiba ve Gönül'ün birinci post arka direğe aşırtmaları. Yokken merkez ya da ilk postta olacak isim değişiyor.

İki haftadır goller böyle geliyor. Bir de Kasımpaşa maçından beri Ljajic'in uzak mesafe direkt şutlarında Atiba-Dorukhan-Güven başta olmak üzere 5-6 oyuncuyla direkt kaleye koşu attıkları bir organizasyon var. Belli ki oyuncular antrenmanda kendileri bunu oluşturmuşlar. Zira bilerek kalecinin önünde sekecek ve ancak topu havuza çelebileceği şekilde bir noktaya vuruyor.   

Çevrimdışı mrred

Tolgay-Medel kaç maç birlikte ve ayrı ayrı oynadılar. 10 yıldır izlediğimiz oyuncuyu, onu 5-6 yıldır sadece stoperde kullanan Bielsa, Sampaoli değil; siz tanıyorsunuz. Şu serinin ve nispeten merkezdeki biraz daha toplu görüntünün sebebi Beşiktaş taraftarının ıskarta çıkardığı oyuncudur. Gerçi düne kadar da Ljajic ıskartaya çıkarılıyordu.
Koşu tempomuz çok mu iyi bana mı öyle geliyor ? Özellikle Lens Dorukhan Güven Atiba ve hatta şaşırtıcı olsa bile Burak bile doğru presler yapıyorlar gibi ? Baya birlikte hareket ediyorlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Quaresma olmayınca Gökhan Gönülün performansı nasıl x3 oluyor ama...

Çevrimdışı atalay

Ortada güçlü bir oyun organizasyonu yok. Fakat oyuncu yazılımları ile birlikte direkt oynamaya çalışan bir ekip var. İlk 45 dakikada özellikle 2-0'a kadar coşkulu bir alan baskısı yaptılar. Şenol Güneş ve kulübedeki Quaresma dışında oyunculara -uzun zaman sonra ilk kez keyif verdikleri için- teşekkürler.