Beşiktaş in bu sene şampiyonluk şansının kaldığına inanmıyorum. Belki ikincilik şansı var. Bunun içinde yedi numaranın gittiğini varsayarak kalan kadronun pozisyon değişimi ile yeterli olacağını düşünüyorum. Geride biraz daha kanatlara yaklaşmış bir Mirin ve vida. Orta ve bira ilerisinde medel. Kanatlarda hucuma daha yakın Adriano ve Gökhan Gönül.Ortada atiba ve dorukhan. Sol kanat forvet Ljajic ve sağ kanat forvet güven ile birlikte forvet te Burak( mecburen)
Geride ve ileride solda ve sağda dört üçgen kurulabilir. Mesela sol geride mirin-medel_adriano. Sag geride vida-medel-gokhan gönül.
Sol ileride adriano-atiba-ljajic. Sag ileride Gökhan Gönül-dorukhan-guven. Burada etkileşime girmeyen bir tek Karius ve Burak kalıyor ki onlar da tutan ve atan zaten.
Tabi bu kadronun yedeği biraz sıkıntılı. Karius_utku, adriano_caner, mirin_roco, vida_?, Gökhan_?, Medel_necip, atiba_muhayer, dorukhan_oguzhan, Ljajic_mustafa, güven_lens, burak_larin olabilir.
Burada Karius, vida, Gökhan , atiba, nin bir alternatifi yok gibi.
Tabi bunu hoca hiç bir zaman uygulamayacak da. Beşiktaş sevgisiyle oturdum yazdım işte.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi