Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744520 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ardiles

bildiğiniz gibi gs nin içinde liseli ve liseli olmayan ayrımı var. hangisi bize daha zararlı tartışması vardı, @Necmi abiye göre liseli olmayan tayfa ne zaman yönetimde olsa beşiktaş daha çok zarar görmüş...

sosyal çevrenize dair bazı ipuçları olur, nerede doğduğunuzdan hangi okullara gittiğinize hatta cenazenizin hangi camiden kalktığından hangi mezarlığa gömüldüğünüze kadar... bizim başkan f.orman ın mezun olduğu lisenin yönetim kurulunda beşiktaş ve galatasaraydan eski yöneticiler var, enteresan...

https://www.fmv.edu.tr/web/4-21-1-1/fmv_tr/hakkimizda/hakkimizda/yonetim_kurulu

Çevrimiçi tolga1903

Ben Şenol hocanın geçmişine bakınca, gençlere şans vermekten imtina eden biri olduğunu düşünmüyorum. Bursa'da ve Trabzonspor'da oynattı çünkü.

Yönetimin burada hocayı çekip, "bu sezonu kayıp yazdık, artık genç oyuncu oynat" demesi gerekiyor bence.

Yarışmacı iken 35'liklerle ilerledik, normaldi. Bu sene kalan 15 maç genç ağırlıklı çıksın. Takımın önümüzdeki seneki iskeletine Dorukhan'la birlikte 2 genç daha kazandırsak yeter. Hala Atiba, Pektemek, Adriano, Quaresma. Yok abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ben kendimi bildim bileli Beşiktaş altyapısı oyuncu çıkaramıyor veremiyor üste iyi oyuncu çıkan direk 2. 3.lig yapıyor süper ligde kaç Beşiktaş altyapılı oyuncu var bir baksak ya malatya'da oynayan eleman var bildiğim fatih de yeni gitti.

Şenol güneş genç oynatmıyor peki önceki hocalar oynattı mı ben bilmiyorum necip harici kalıcı olan atınç gitti oynamıyor oynayamaz da çünkü iyi oyuncu değil şahsi fikrim. Basit değil abi al oynat hadi u21'le çık Beşiktaş burası bunu daha önce yapan hoca görmedim ben kendi izlediğim yıllarda tamam fatih terim aldı oynattı ozan'ı da o çocuk zaten bilinen izlenen oyuncuymuş kim 7.5m euro serbest kalma bedeli koyar 18 yaşındaki çocuğa ve nasıl 6 ayda çat diye stuttgart alır belliymiş işte başından bu çocuğun gideceği.

Bizim belki sıralamada ilk iki umudumuz azaldı ancak konyaspor malatyaspor kasımpaşa gibi kulüplerin arkasında lig tamamlamak da kabul edilebilir durum değil biz elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız ve birkaç yıl sonra alt liglerden profesyonelliğe adım atacak oyuncuları futbola hazırlamak için iyice sıra düşmemeliyiz bence.

Çevrimiçi murat

bildiğiniz gibi gs nin içinde liseli ve liseli olmayan ayrımı var. hangisi bize daha zararlı tartışması vardı, @Necmi abiye göre liseli olmayan tayfa ne zaman yönetimde olsa beşiktaş daha çok zarar görmüş...

sosyal çevrenize dair bazı ipuçları olur, nerede doğduğunuzdan hangi okullara gittiğinize hatta cenazenizin hangi camiden kalktığından hangi mezarlığa gömüldüğünüze kadar... bizim başkan f.orman ın mezun olduğu lisenin yönetim kurulunda beşiktaş ve galatasaraydan eski yöneticiler var, enteresan...

https://www.fmv.edu.tr/web/4-21-1-1/fmv_tr/hakkimizda/hakkimizda/yonetim_kurulu

bu neyi kanıtlıyor onu çözemedim.bu okul çok eski ve iyi eğitim veren bir okul.galatasaray ,fenerbahçe ,beşiktaş diye bir ayrım veya oluşum olacak bir yer değil.

Çevrimiçi murat

FEDA dönemin de kimle oynadıysak onlarla oynucam abi :)

Bunun evli olmakla bekar olmak la alakası ne onu çözemedim :)

Elde para eden oyuncuları satıcaz vida 10 milyon €. Medel belki lens belki.

Sözleşmesi biten oyuncularla sözleşme uzatmıcaz.

Yerli olarak gurbetçi gençler alıcaz olcay gibi oğuzhan gibi.

Yabancılarda düşük maliyetli oyuncular mirin gibi 350-400 bin € bonservis maaşıda 1 milyon € geçmicek.

İlk sene de belki yine başarı gelmeyebilir de aynı kadroda ısrar edince başarı gelir yine :)
şenol hoca ile mi? şenol güneş hep hazır takımlara konmuştur.elinde güven dorukhan fatih muhayer roco vs var göreceğiz bakalım ne olacak.gurbetçileri alıyoruz yaşlıları gönderiyoruz para edenleride satıyoruz zaten.senin sunduğun öneriler zaten yapılıyor ama sonuç yine aynı olur gelen gurbetçilerden olcayı postaladı oziyi bitirdi  tolgayı kadro dışı bıraktı.efendi adam kontenjanından pektemek ve necip baklavalı kontenjanından q7 oynuyor.roko larin genç değilmi niye bunları parlatamıyor.siz hatırlamazsınız lucescu gs de iken adı sanı duyulmamış bir dahada ortalıkta görünmeyen adamlarla gs yi şampiyon yaptı.oyuncularmı iyiydi hayır ama doğru kullanıyordu.bizde ise herşey futbolcuların beyni ve ayağı ve çalışma azmine  bakıyor.bu takımın yeterince çalıştırıldığına inanmıyorum hem fiziken hem ruhen bitirdi takımı.

Çevrimdışı Librarius

Vay be Şenol hocamız Quaresma’yı ikna edin gitmesin demiş yönetime. Vallahi komedi dükkanına döndü kulüp.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunun renkli sevmekle ilgisi yok, adamların yaptığı doğru şeyler var ve örnek almak lazım.

Erzurum maçında Necip neden stoper oynuyor? Fatih Aksoy pişsin diye gönderdik, neyse. Çıkar koy U-21'in stoperini. Erzurumspor'a karşı da Necip oynamasın stoperde artık.

gs sanki bilerek isteyerek planlayarak çıkardı ozan'ı maicon yetersiz olduğu için zar attılar tuttu.

Öyle bir konusuyorsunuz ki zannedersin renkli 2 takım fb'de gs'de her sene 5 tane alt yapıdan oyuncu çıkartıyorlar bende bunu tutuluyorum.

övülcek bir şey olsada renklileri övsem bizi gömsem mantığı bana ters.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vay be Şenol hocamız Quaresma’yı ikna edin gitmesin demiş yönetime. Vallahi komedi dükkanına döndü kulüp.
Şenol Güneş aklımızda kalan son güzel anıları da silip öyle gidecek bu gidişle. İnşallah ikna edemezler. Zaten transfer yapmak gibi bir niyetimiz yok. Q7 de kalsın diyor ama bu saatten sonra kalsa ne olacak? Biraz daha fazla isabetsiz orta açacak  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarı hak ettiğini yaşıyor. Hatta içinde bulunduğu tablodan daha fazlasını hak ediyor. Dürüst olmak gerekirse bu durumdan keyif alıyorum. Çünkü başarı addettikleri süreçte alabildiğine yanlış bi' değerler hiyerarşisi yarattılar. Kimisine ederinden daha fazlasını-çok daha azını layık gördüler. Ve büyük değerler atfettikleri figürlere karşı çok kısa sürelerde aynı doğruları veya yanlışları kendileri ile çelişme pahasına savundular. Kazandıran dinamikleri sorgulayıp, etüt etmediler. Sürekli kabul görmeyecek bahaneler ile problemleri, önemli kusurları halının altına süpürdüler. Bittabi bunu mali, idari, sportif, temaşa ve bilumum noktada yaptılar. Aslında coğrafyanın klasikleşen ortak döngüsünü yaşadılar. Bu sürede de Beşiktaş'ın tüm unsurlarını, Beşiktaş'ın önüne koyarak totemleştirdiler. Bu, başlangıcı sonu olmayan sürekli değişen bir proses ama muhtemelen ekseriyet bu tabloyu yalnızca yakın döneme ait sorunlar olarak görmeye devam ediyordur. Problem değil. Beşiktaş yeniden anlaşabilir bir düzleme geri dönecektir. O döngüyü kısa sürede yakalar. Zira rekabet alanı belli, makası aralığı oldukça dar. Bu, elbette bugünkü totemleştirdikleri figürler ile olmayacaktır. Zaten bana göre en büyük problem bu değil. Kalıcı olan en büyük problem: Ne talep edeceğini bilmemezlik hali.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
19 Aralık 2016, 10:48:46 »
Kendi adıma bilmem kaçıncı ve son kez aynı şeyleri yazıyorum: Başarı kriterim; bu ligde kıçı kırık GS ve FB'yi, organizasyonlarına ve planlama becerilerine büyük saygı duysam da yapabilirliliği sınırlı Başakşehir'i geride bırakmak değildir. Kazanmanın ve kazandıran şeylerin tüm birimleriyle birlikte niteliğine bakarım. Birkaç yılı domine de etseniz gerek saha içi gerek saha dışı kalacak miras benim için önceliktir. Bu camiada öncelikleri ve hedefleri bunlar olmayan herkes de benim için vasattır ve Beşiktaş'ın eşik atlaması önünde engeldir.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarı hak ettiğini yaşıyor. Hatta içinde bulunduğu tablodan daha fazlasını hak ediyor. Dürüst olmak gerekirse bu durumdan keyif alıyorum. Çünkü başarı addettikleri süreçte alabildiğine yanlış bi' değerler hiyerarşisi yarattılar. Kimisine ederinden daha fazlasını-çok daha azını layık gördüler. Ve büyük değerler atfettikleri figürlere karşı çok kısa sürelerde aynı doğruları veya yanlışları kendileri ile çelişme pahasına savundular. Kazandıran dinamikleri sorgulayıp, etüt etmediler. Sürekli kabul görmeyecek bahaneler ile problemleri, önemli kusurları halının altına süpürdüler. Bittabi bunu mali, idari, sportif, temaşa ve bilumum noktada yaptılar. Aslında coğrafyanın klasikleşen ortak döngüsünü yaşadılar. Bu sürede de Beşiktaş'ın tüm unsurlarını, Beşiktaş'ın önüne koyarak totemleştirdiler. Bu, başlangıcı sonu olmayan sürekli değişen bir proses ama muhtemelen ekseriyet bu tabloyu yalnızca yakın döneme ait sorunlar olarak görmeye devam ediyordur. Problem değil. Beşiktaş yeniden anlaşabilir bir düzleme geri dönecektir. O döngüyü kısa sürede yakalar. Zira rekabet alanı belli, makası aralığı oldukça dar. Bu, elbette bugünkü totemleştirdikleri figürler ile olmayacaktır. Zaten bana göre en büyük problem bu değil. Kalıcı olan en büyük problem: Ne talep edeceğini bilmemezlik hali.

Beşiktaş'ı ilerleyen dönemde gerek saha içi gerek saha dışında kimlerin yöneteceği bilmiyorum ama hayat devam ediyor. O sebeple içinde bulunduğu durumdan yola çıkarak elindeki birkaç asset oyuncuyu kaybetmesin. Muhtemelen o birkaç isim çoğunluk nezdinde ıskartaya çıkmışlardır. Fakat onlar ıskarta falan değiller. Hatta sezonun kalanı için müdahil olup-onlar ile devam etmek lazım. Kulüplerimizin bir master planı olmadığı için iyimser bir yaklaşım ama sezon sonu yapılacak birkaç ekleme ile çözüm bu olmalı. Tabii sorun şu ki: Halihazırda eldeki assetleri görebilecek, sonrasında buna uygun bir yapı kurabilecek teknik kadro ve yönetici ekibi var mı?
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2019, 02:27:48 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Bunu izlemenizi öneririm. Nuri naifliğinden net söyleyememiş. Ama TR futbol izleyicisin bu oyunu ahmaklık düzeyinde ne kadar bilmediğini aralarda defalarca söylemiş. Oyuncu yönetiminin oyuna etkisi, teknik direktörlerle oyuncuların fikir çatışmaları, özellikle kendisi gibi orta saha oyuncularının rolü üzerine bir oyuncu gözünden iyi tespitleri var. Kendisi ve Modric üzerinden hatta bunu EPL'de nasıl yapamadığı üzerinden verdiği örnek belki de bugün Liverpool'daki Fabinho, City'deki Fernandinho en çok da Chelsea'deki Jorginho'ya denk düşüyor. Tabii bunu anlatırken bizdeki futbol izleyicisinin hastalıklı bakış açısını güzel ortaya koymuş.

Çevrimdışı scarfright

Burak Yılmaz Erzurum maçında topla sadece 15 kez buluşmuş

Kariusdan sonra topla en az buluşan 2.ci Futbolcu Burak

Sorunumuz FORVET değil beyler oyun yok , plan yok malesef..
Zaten bunu göremiyoruz oyuncu oyuncu diye sayılıyoruz o beni üzüyor. Ya açsalar bi avrupada takımlar ne oynuyor nasıl atak çözümleri var baksalar en azından taklit etseler durum bu kadar kötü olmayacak. Erzurum maçında burak sadece yarım pozisyona girebildi. Ve bu adam çok gol kaçırsa da son yıllarda en fazla pozisyona girebilen adamlardan.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Bu on numara feşitizmi sadece bizim ligde kaldı. Böyle bir pozisyon Avrupa'da hiçbir majör ligde yok. Geldiği yerde de o eski on numaralar 70'lerde 80'lerde regista oynarlardı. 90's tamamı ve 2000'lerin başında tamamlayıcı striker olarak kullanılıyordu. 2000'lerin ortasından beri özellikle Pirlo ile beraber Serie A'da yine derin oyun kurucu olarak oynamaya başladılar. Artık her yerde sağ-sol iç pozisyonlarında daha atletik kapasitesi yüksek, dinamik oyuncular kullanırken savunma önlerinde registalar ile oynuyorlar. Tek anchor'ın daha doğrusu pivot orta saha oyuncusunun oynadığı yerde de teknik kapasitesi yüksek sağ-sol iç oyuncuları. Hatta orjin kanat oyuncularını iç orta saha yapmayı başaran teknik adamlar var. Bizde savunma önünde agresyonu düşük oyuncu oynamaz diye bir zırva görüş hakim. Hatta çift reaktif orta oyuncusu kullanmayan teknik direktör bir elin parmaklarını geçmiyor. Çünkü teknik direktörlerin saha içi uygulamaları ve çehresindeki profil buna müsait değil.

Bu, Ljajic cevabı idi. Mesela Beşiktaş taraftarının prime dönem Atiba performansını anladığını asla düşünmüyorum. Pas oyunlarında orta sahadaki pivot orta sahacıların önemini bilmiyorlar. Zaman zaman pas temposunu düşürmesine veya oyun görüşü yeterince geniş olmamasına rağmen Atiba'nın köprü olabilmek için neden kısa paslar ile oynadığını kavrayabildiklerini sanmıyorum. Sağ iç-sol iç Sosa-Oğuzhan. Talisca-Oğuzhan. Bugün Fernandinho, Fabinho, Jorginho, Betis'de William Carvalho gibi oyuncuların pas oyununda neden sadece maç boyunca sanki hiçbir değer katmayan 100 tane kısa pası oynadıklarını bildiklerini düşünmüyorum. Yukarıda paylaştığım videoda Nuri cevabını vermiş zaten. EPL'de neden yapamadığını da eklemiş. Topu koşturanları doğru kurgulamak gerek. Bunların, koşucuların olmadığı, build-up'ın durağan ve sürekli en az bir oyuncuyu boşa çıkarmadığınız oyunda topu koşturmaları mümkün değil. Oyunu-çehreyi anlatmadan oyun anlatılmaz desem de bizimkiler sonucu alamayınca bir şeyleri düşünmeye başlarlar.   

Çevrimdışı atalay

Adını burada pek zikrettiğim Marbella'da tanışma fırsatı da bulduğum Quique Setien'in oyuna bakışı ile ilgili bir-iki şey paylaşacağım. Anladığınızı umuyorum.

"Öyle teknik direktörlerle çalıştım ki, bütün bir maçı sahanın bir ucundan diğer ucuna kat ederek geçiriyor, ama asla topa dokunmuyordum. Çoğu zaman, antrenörlerimin bana söyledikleri şeyleri yapmak için kendi oyun görüşümü feda ettim. Maç içerisinde takım arkadaşımın bana rahatlıkla pas verebileceği bir pozisyona geliyordum, ama o sahanın diğer bir ucundaki boş alana uzun bir pas yolluyordu. Neden? Çünkü bu, antrenörün ondan istediği şeydi. Bu, benim için büyük bir problemdi. Bir oyuncu olarak, antrenörünüzün söylediğiyle sizin sahada gördüğünüz şey arasında bir çatışma olduğunu hissetmek istemezsiniz. Elbette onun sizden istediğini yapmaya çalışırsınız, ama bir yandan eksik bir şeylerin olduğunu da bilirsiniz."

Çevrimdışı atalay

Bu takım transferden önce 26 Haziran'dan itibaren eldekiler ile bolca hücum seti çalışsın. Uzun zamandır sadece iki hücum seti üzerinden oynanıyor. O setlerin merkezinde olan oyuncularından biri gelecek sezon olmayacak. Diğeri ise en az Temmuz sonuna kadar tatilde olacak. İsteğim tatilinin hiç bitmemesi olur.
Güneş bunu çalıştırsın. Fakat sezon içinde öndeki çalıştırdıkları arasında üç sezonda 160 dakika süre verdiği forvet oyuncusu olmayacaksa biraz da diğerleri işini yapıp-çalışsın. 26 Haziran-20 Temmuz oldu. Takım altıncı ve son hazırlık maçına çıkıyor.

Bu oyunun tek düzeleşmesi, oyuncuya bağımlı-birkaç çizilmiş hücum aksiyonu ile sınırlı bir oyun yapısı, rollerin eşit dağıtılmaması, kıssadan hisse körelme, takım omurgası içerisinde bir-iki parçanın değişmesi çok önceler başladı, bunu da ilk günden etraflıca tarif ettik ki @mrred hakkımız teslim etmiş. Fakat velev ki işler bu sezon başı sarpa sarmış, sorunlar tamamen yakın dönemden ibaret olsun. Peki, kim işini doğru yapmış? Peki, Beşiktaş taraftarı Ocak ayı sonuna kadar işini doğru yapmayanlar arasında neden taraf olmuş?

Oyun mirası ile ilgili iki yıl önce yazdıklarımı hatırlıyorsundur. Özellikle bunu önemsediğimi her seferinde vurguladım. Uzun zamandır böyle ama özellikle şu 30 dakikadan utanç duymalı. @Orhan_

Velev ki dedik, o yüzden çok daha önceleri değil-bu sezon başı. Bakın bu ileti, sosyal medya üzerinden gördüğüm kadarıyla beyaz bayrağın sallanmaya başladığı son Erzurum maçı sonrası değil, ilk Erzurum maçı sonrası atıldı. Şu oyundan kim utanç duydu. Erzurumspor, ligde her sezon sonuna doğru ekonomik problemler sebebiyle dağılan ekiplerin gücünü saymazsak bu ligde son *yıllarda gördüğüm uzak ara en kötü takım. Arada beş ay var. Her zaman puantaja değil, oyuna bakın derim. Bu 5 ay içinde oyunda bir gelişim var mı? Gelişmesi için sorumlular doğru analizler ve hamleler yapmışlar mı? Size daha kötüsünü söyleyeyim. Geçen hafta ligin son iki sırasını paylaşan diğer takım Beşiktaş'tan daha ne yaptığını bilen bir oyun ortaya koydu. Ve o maç gibi bu maç da kazanılsa Beşiktaş taraftarı kendini yükseltip şampiyonluk hesapları yapacaktı. İkincinin 19 haftada 35 puan alabildiği bir tane anlaşılabilir oyun sunmadığı ligden bahsediyoruz; şampiyonluk nedir?

Çevrimdışı atalay

En iyi ihtimalle sadece şampiyonun +70 görebileceği-üsttekiler için puan ortalaması felaket düşük bir lig bekliyorum. @Osvaldonun Saçı
Ligimiz çok kötü durumda. Daha kötüsü ekseriyet bu durumdan memnun.

Bu da 1 Ekim. 75-80 puanların hesaplandığı dönem. Eminim devre arasında ikinci yarı için +40'lar da uçuşmuştur. Ligde çok kusurlu ama bildiklerini oynamaya çalışan sadece üç takım var. Zaten ikisini daha önce yazdım. Keza modern futbolun gelişimine ve ihtiyaçlarına ayak uydurmaya çalışan teknik ekibin bir-iki olduğunu da. Puan çok önemli değil ama özellikle paylaşıyorum zira ligde takımların birbirlerini yenebilecek güçlü oyunlar yok. Makas kalitesizlikten daraldı. Burada seçiciler baş sorumlu zaten. Kendini yenilemeyen, gelişim sunamayanları seçenler; gelişmiş bir futbol aklı sonucu kısa-orta-uzun vadede plan yol haritası çizip-buna sadık kalamayanlar ve böylelikle gerek saha içinde gerek saha dışında büyüyemeyenler seçiciler. Yani ortaya çıkan yenişememe durumum kaliteden doğan bir rekabetin ürünü değil. Zaten TR'de taraftarlar, yöneticiler, teknik direktörler böyle bir rekabeti arzulamıyorlar. Puantajı her zaman arka plana atsam bile ligi neredeyse tek başına anlatıyor.

Çevrimdışı mylife1903

En sonunda lazar markovic haberi cikmis
Futbol oynayacaksa gelsin hemen baslasin yok yatacaksa kapatalim tahtayi

Çevrimdışı tuncaboylu

gs sanki bilerek isteyerek planlayarak çıkardı ozan'ı maicon yetersiz olduğu için zar attılar tuttu.

Öyle bir konusuyorsunuz ki zannedersin renkli 2 takım fb'de gs'de her sene 5 tane alt yapıdan oyuncu çıkartıyorlar bende bunu tutuluyorum.

övülcek bir şey olsada renklileri övsem bizi gömsem mantığı bana ters.
Adamların planını övmüyorum, planları falan yok zaten. Doğru yaptıkları bir şey oldu, onu da söylemek lazım.

Herifler Maicon yetersiz diye Ozan'ı oynatıyor, biz Roco yetersiz, Vida cezalı, Mirin sakatlandı diye Necip-Medel tandemini oynatıyoruz.

Roco yetersizse, neden Fatih kiralık gönderiliyor?

Çevrimdışı kyiv

Adamların planını övmüyorum, planları falan yok zaten. Doğru yaptıkları bir şey oldu, onu da söylemek lazım.

Herifler Maicon yetersiz diye Ozan'ı oynatıyor, biz Roco yetersiz, Vida cezalı, Mirin sakatlandı diye Necip-Medel tandemini oynatıyoruz.

Roco yetersizse, neden Fatih kiralık gönderiliyor?

Fatih Kasımpaşa maçında gereksiz bir hareketle penaltıya sebep verdi. Peki ya Necip? Oynadığı her iyi maçın akabinde bariz,açık hata yapmıyor mu?Necipe gösterilen müsamaha hiçbir yedek oyuncuya gösterilmemiştir.

Çevrimdışı mylife1903

Fatih Kasımpaşa maçında gereksiz bir hareketle penaltıya sebep verdi. Peki ya Necip? Oynadığı her iyi maçın akabinde bariz,açık hata yapmıyor mu?Necipe gösterilen müsamaha hiçbir yedek oyuncuya gösterilmemiştir.
Abi nejip bizim ilk11 oyuncumuz degil
Yetisti bu camiadan elinden geleni de yaptigina hepimiz hemfikiriz
Bizim genclere fazla romantik yaklasiyoruz
Azicik bisi yapabilen oynar bu seviyede
Genc menc ugrasmamak lazim
Gidip alacan alamanyadan ikinci likten falan
Yetistirme isini beceremiyoru bence
Geleni de fazla tutmayacan parlayinca cakacan 3e 5e bakmafan
Seviye atlatip pahaliya sokustirmayi da beceremeyiz biz

Çevrimdışı kyiv

Abi nejip bizim ilk11 oyuncumuz degil
Yetisti bu camiadan elinden geleni de yaptigina hepimiz hemfikiriz
Bizim genclere fazla romantik yaklasiyoruz
Azicik bisi yapabilen oynar bu seviyede
Genc menc ugrasmamak lazim
Gidip alacan alamanyadan ikinci likten falan
Yetistirme isini beceremiyoru bence
Geleni de fazla tutmayacan parlayinca cakacan 3e 5e bakmafan
Seviye atlatip pahaliya sokustirmayi da beceremeyiz biz

Fazla tölerans gösterdik yerine yedek yine altyapıdan biri olsun  bu kadar sabır göstersek Necip kadar o da oynar.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bence son 2 yıldaki etkenlerden birisi de Anadolu takımlarının değişmesi. Yabancı sınırının kalkmasıyla kendini göstermek isteyen ucuz pahalı bi sürü yeteneğe sahip oldular, hocalar da eskisi gibi değil zihniyet de. Artık çatır çatır oynayıp deplasman dinlemeden 3 puan hedefliyorlar. Eskiden kalite olarak uçurum vardı şimdi fark baya kapandı.

Çevrimdışı mylife1903

Bence son 2 yıldaki etkenlerden birisi de Anadolu takımlarının değişmesi. Yabancı sınırının kalkmasıyla kendini göstermek isteyen ucuz pahalı bi sürü yeteneğe sahip oldular, hocalar da eskisi gibi değil zihniyet de. Artık çatır çatır oynayıp deplasman dinlemeden 3 puan hedefliyorlar. Eskiden kalite olarak uçurum vardı şimdi fark baya kapandı.
Cok dedik makas kapandi diye
Adamlar iyi tiransfer yapiyorlar
Eskisi gibi cakal komisyoncu yoneticisi olmayan takimlar sivriliyir
Yonetimi mal olan yoneticisi komisyon alan surunuyor ya da kume dusuyor
Karabukte ne olaylar patlamisti

Çevrimdışı mylife1903

Negredo zombisinin menejeri gelecek hala

"NEGREDO'NUN MENAJERİNİ ÇAĞIRDIM"
Beşiktaş, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Fikret Orman, Negredo'nun Beşiktaş'a transfer olmadan önce bonservissiz olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildiği iddiasıyla ilgili olarak İspanyol golcünün menajerinin gerekli açıklamaları yapacağını belirterek "Dedikodular üzerinden bir şeyler yazılarak popüler olmaya çalışıyorlar. Negredo ile alakalı menajerini çağırdım. Gelecek ve belgelerle bütün basına açıklama yapacak. Kim, ne teklif etmiş o zaman açıklar. Menajer yönlendirmeli yazıların sonucu bu. Biz yedi yetimin hakkını koruyacağız diye geldik ve o doğrultuda hareket edeceğiz." dedi.

Bi de bu tsden aldigimiz genc cocuk vardi onumu denesek belki tutar

Çevrimdışı kyiv

Biz yerimizde sayıp hatta daha da geriye gidince haliyle makas daralıyor. 4 sene de üstüne koyarak ilerleyebilseydik en azından mevcut durumu koruyabilseydik kimse bize yetişemezdi. Yanlış tercihler, Hocanın Beşiktaşa kendini vermemesi, bireysel performans olarak 1 veya 2 istisna hariç kimsenin takıma güç katmaması bu duruma sebepler. Yani tam anlamıyla bir takım çalışması, kötüye herkes el atmış. :akuma: