Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744295 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

konya da yendi 5.liğe düştük akşam ts yenerse 6.yız.
başakcity kasımpaşa maçında supriz beklemiyorum.

Umarim Başakşehir yener. GS şampiyon olmasin kim olursa olsun. Bu sene de şampiyon olurlarsa bizim  yönetimimizin hatasına düşmeden mesafeyi oldukça fazla acarlar. Fakat şampiyon olamazlarsa bizim gibi onlarda kaosa girer.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2019, 19:43:12 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi murat

yazın hepsi gitsin abi.

Yönetim (seçim var)
Hoca (Sözleşmesi bitiyor yazın)
Oyuncular (Hepsi)
hoca yönetim tamamda oyucular gidince kiminle oynayacaksın.sen daha evli değilsin tabi.

Çevrimdışı cursedofdragon

hoca yönetim tamamda oyucular gidince kiminle oynayacaksın.sen daha evli değilsin tabi.

FEDA dönemin de kimle oynadıysak onlarla oynucam abi :)

Bunun evli olmakla bekar olmak la alakası ne onu çözemedim :)

Elde para eden oyuncuları satıcaz vida 10 milyon €. Medel belki lens belki.

Sözleşmesi biten oyuncularla sözleşme uzatmıcaz.

Yerli olarak gurbetçi gençler alıcaz olcay gibi oğuzhan gibi.

Yabancılarda düşük maliyetli oyuncular mirin gibi 350-400 bin € bonservis maaşıda 1 milyon € geçmicek.

İlk sene de belki yine başarı gelmeyebilir de aynı kadroda ısrar edince başarı gelir yine :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Vagner Love tam tamına 30 adet bavulla Brezilya'ya döndü.

Bu yıldan kalan alacakları ve fesih bedeli vardır içinde :lol:

Çevrimdışı caner.eryigit

Galatasaray 6 ay öncesine kadar adını duymadığımız Kabak'ı 11'e sattı.

Sen şans ver doğru kişilere, elbette satarsın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonlar ligi faktörü bizim ligi izleyip kimse oyuncu fln almaz.

şu forumda renki seviciliği övücülüğü hiç bitmiyor garip bazen sorguluyorum başka foruma filan mı giriyorum acaba diye.

Çevrimdışı mrred

Galatasaray 6 ay öncesine kadar adını duymadığımız Kabak'ı 11'e sattı.

Sen şans ver doğru kişilere, elbette satarsın.

Ozan Kabak alt yaş kategorilerinde kaç kez milli olmuş bakmanı tavsiye ederim. Yine aynı şekilde Cenk Tosun kaç kez milli olmuş bakabilirsin
Cenk 33 kez alman milli olmuş
Ozan 50 kez türk milli olmuş
Bilinen bir oyuncu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bizim transfer politikamız yüzde yüz doğru değil ama güzel bir model.
alt yaş kategorilerinde milli olan alman hollanda kökenli oyuncu alıyoruz.
Cenk
Oğuzhan
Olcay
Tolgay
Kerim
Muhayer
Dorukhan istisna fakat oda alt yine aynı şekilde alt yaşlarda hep milli olmuş
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2019, 22:19:02 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Birde trabzondan örnek vereyim adım renkli seviciye çıkmasın
Abdülkadir Ömür 61 kez milli olmuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Güven Yalçın 27 kez milli olmuş
Aslında güvende takip edilen bilinen bir oyuncuydu . Doğru bir transfer
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Muhayer 24 kez milli olmuş. Kağıt üstünde doğru transfer. Bu oyuncuları alması gerekenler bir şekilde almış zira önümüzdeki senelerde yabancı oyuncu kısıtlaması gelebilir. Yönetim doğru stratejisini devam ettirmiş ezikçi dediğiniz adam mı yaptı Fikret Orman mı yaptı şef scout mı yaptı bilmiyorum. Kağıt üstünde ucuz doğru ve risksiz hamleler. Artık bundan sonrası teknik heyette bitiyor
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2019, 22:23:57 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Dorukhan 13 kez milli olmuş hemde eskişehirde oynarken. Buna çarpı 2 diyebilirsiniz zira anadolu takımlarından milli takımlara pek oyuncu çağrılmaz genelde 3 büyükler lehine adamcılık yapılır.
Dorukhanın adı bir çok kez Gs ile anıldı isteyen haberleri araştırabilir. Biz bu çocuğu Gs nin elinden aldık tıpkı Cenk Tosunu aldığımız gibi. Bütün bu hamleler iyi bir scout ekibi ve bilgi olmadan takip olmadan falan yapılamaz. Bu transferlerin hepsinde en azından bir zeka pırıltısı var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

14-20 yaş arasını Türkiye dışında geçirmiş oyuncuların disiplin sorunları yoksa Türkiye'de başarılı olması çok muhtemel. En azından muhteşem katkı alamasak bile zarar etmiyoruz. Yönetim ne zaman bu stratejisini bırakıp hocanın isteği ile Şampiyonlar Liginde başarılı olma sevdasına girişti maaşı yüksek oyuncular almaya başladı ve hepsi de tek tek elimizde kaldı. Fakat tekrar yavaş yavaş eski haline dönmeye başladılar bence olumlu. Alt yaş kategorilerinde milli olması tabiki tek ölçüt değil fakat özellikle yapılan transferlerin bedava olması yada çok düşük seviyede olması Türk olması gibi faktörler eklenince bu strateji akıllıca .
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Konyaspor bile önümüze geçti. Sonra Hocanın elinde kadro mu var deniyor. Aykutun elindeki kadro ne? Real Madrid, Barcelona karması mı?4. senesinde insan takımına bu kadar uzak olur. Hakimiyet sıfır, hakkaniyet sıfır, hatalardan ders çıkarma sıfır ama inat 10 üstünden 10, yanlışta ısrar 10 üstünden 10...

Hocanın pili bitti ve rechargable değil hoca. Biz, pili bitik aletin çalışmasını bekliyoruz. O alet çalışmayacak pil yenilenmediği müddetçe.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2019, 22:35:16 kyiv ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozan Kabak alt yaş kategorilerinde kaç kez milli olmuş bakmanı tavsiye ederim. Yine aynı şekilde Cenk Tosun kaç kez milli olmuş bakabilirsin
Cenk 33 kez alman milli olmuş
Ozan 50 kez türk milli olmuş
Bilinen bir oyuncu.
Senin de kaç kez milli olmuş oyuncun var, Güven Yalçın. Oynattın mı doğru dürüst?

Muhayer Oktay geldi, oynatılacak mı bakalım.

Bu sezon gitti, belli işte. Hala Mustafa Pektemek'le falan vakit kaybetmeye gerek var mı?

Çevrimiçi Akil Emre

Vagner Love tam tamına 30 adet bavulla Brezilya'ya döndü.

Yine ayakta duramıyo, adam para kazanma konusunda tam bir profosyenel

Çevrimdışı mrred

Senin de kaç kez milli olmuş oyuncun var, Güven Yalçın. Oynattın mı doğru dürüst?

Bu sezon gitti, belli işte. Hala Mustafa Pektemek'le falan vakit kaybetmeye gerek var mı?

Tamamen katılıyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hocanın özel ve duygusal olarak bağlı olduğu oyuncular mı anlamadım fakat bazı oyuncuların tekrar tekrar yaptığı hataları görmezden gelebilirken bazı oyuncuların yaptığı hatalara çok ağır bedeller ödetiyor. Mesela Fabri Lyon maçında geri pastan gol yediğimiz için turu kaybetmiştik fabri bir daha kendine gelen topları devamlı uzun vurmaya başladı ve biz defansta kaleciyle başlayan oyun kurma pratiğimizi yavaş yavaş kaybetmeye başladık. Buna ek olarak hocada bir kararsızlık var ne oynatması gerektiğine bir karar veremiyor. Bu necip ve mustafa tercihlerinde de bu şekilde oluyor. Necip ve Mustafayı sert ilk müdahaleleri yerinde ve tempolu oyuncular olarak gördüğü için onları oynatıyor fakat bir yandan da top bize geçince özellikle mustafa tam bir facia. Bu kararsızlıkları zaman ve maç kaybettiriyor. Ama her basın toplatısında Mustafa ve Necipten memnunum diyor. Hocam oyuncu özelliği olarak onlardan memnun olabilirsin ve kadronda tutabilirsin fakat oyuna katkıları hiç yok en azından top bizdeyken katkıları olmadığı gibi bizden götürdükleri de var.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2019, 23:00:45 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş sonrası alternatiflerden birisi Okan Buruk'ta olabilir. Ön plana çıkabilecek isimlerden Tamer Tunanın  hırsı konusunda tereddütüm var uzun soluklu bir Hoca olmaz gibi geliyor. İbrahim Üzülmez bu konuda daha ön planda ama onunda ortada doğru dürüst bir başarısı yok. Okan Burukta hırsı açısından değerlendirilebilir. Geleceği olacak Hocalardan biri ve şu anda kurulma aşamasındaki genç takımla büyüyebilecek genç jenerasyon hocalardan.Yabancı hocaya Türkiye koşullarında karşıyım. Futbolcuların paralarını takır takır ödeyemeyeceğimiz bir ortamda yabancı Hoca saçmalık olur.

Çevrimdışı Orhan_

Oyuncuların önünün açılması için ilk gitmesi gereken Pektemek değil, bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

şu forumda renki seviciliği övücülüğü hiç bitmiyor garip bazen sorguluyorum başka foruma filan mı giriyorum acaba diye.
Bunun renkli sevmekle ilgisi yok, adamların yaptığı doğru şeyler var ve örnek almak lazım.

Erzurum maçında Necip neden stoper oynuyor? Fatih Aksoy pişsin diye gönderdik, neyse. Çıkar koy U-21'in stoperini. Erzurumspor'a karşı da Necip oynamasın stoperde artık.

Çevrimdışı Librarius

Kanaatimce başkan da Şenol hocayı göndermek istiyor ama çekiniyor. Bu konuda başkanı cesaretlendirmek lazım yoksa Şenol hoca bu takımı ilk 10’a bile sokamayacak.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncuların önünün açılması için ilk gitmesi gereken Pektemek değil, bence.
Ben Şenol hocanın geçmişine bakınca, gençlere şans vermekten imtina eden biri olduğunu düşünmüyorum. Bursa'da ve Trabzonspor'da oynattı çünkü.

Yönetimin burada hocayı çekip, "bu sezonu kayıp yazdık, artık genç oyuncu oynat" demesi gerekiyor bence.

Yarışmacı iken 35'liklerle ilerledik, normaldi. Bu sene kalan 15 maç genç ağırlıklı çıksın. Takımın önümüzdeki seneki iskeletine Dorukhan'la birlikte 2 genç daha kazandırsak yeter. Hala Atiba, Pektemek, Adriano, Quaresma. Yok abi.

Çevrimdışı ardiles

belki bir şeyler değişmiştir ümidiyle ara ara forumu okuyorum fakat sonuç hep hüsran oluyor. keşke robot olsaydınız iki satır kodunuzu değiştirmek daha kolay olurdu.

size bir şey öğretme iddiam yok en azından girdiğiniz sonsuz döngünün farkına varın istiyorum. kötü günlerin sorumlusu olarak gördüğünüz şu 4 elemente takıldınız "taraftar-yönetim-hoca futbolcu" sırasıyla bunları suçlayıp aynı yerde dolanıp duruyoruz oysa 5. element var, vallahi var. hemde beşiktaşın içinde.