Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744656 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ah be hocayi adi milli takimla gectigi zaman birakacaktik. Simdi belki Nisan'da sampiyon olur muyuz diye tartisiyor olurduk.

Besiktas kalibresinde hangi hocayi getirirsen getir takim bundan kotu olamazdi zaten. Takim bile diyemiyorum cunku biz takim degiliz. Takim olamadan, en iyi kadroya sahip olsan ne olur.

Ben futbolcu olsam Senol Gunes gibi futbolcusuna basin onunde ayar veren, azarlayan, dedikodu yapar gibi butun sirlari ortaya doken adama saygi duymam. Ben futbolcularin Senol Gunes'i TD olarak sevdiklerini hic dusunmuyorum. Takimdaslik olgusu gitti kayboldu, en son 15/16 sezonunda gormustuk.
O kalibreyi hesaplarken taraftar hata yapiyor zaten.
Futbolcular hocayi sevmiyorsa futbolculari gondereceksin zaten kayda deger topcu bir elin parmagi kadar
Topcular istemiyor diye hoca gonderme sapagina saparsan cok fena yolunu kaybedersin, geleni de begenmezler. Takimin yarisindan cogu yolcu zaten sene sonu onlari gondereceksin gelenler ayagini denk alacak.
Fbliler de bu kafadaydi koku yapamiyor gitsin, kuman yapamadi gitsin ersun gelsin, gelen vurdu giden vurdu adamlara
Balik bastan kokar once yonetimden baslayacaksin temizlige hatta 7 senelik icraatlarini da iyice irdeleyeceksin gerekirse mahkemelerde surundureceksin

Daha iyi hoca bulahiliyorsan hoca konusunu yeni yonetimiyle fikret orman cozer

Çevrimdışı mylife1903

Ekonomik durumlardan dolayı birkaç sene daha yabancı hocalarla şampiyon olan çıkmaz zaten. Eskiden başarısız olunca gelen yabancı td, ertesi sene değişiyordu bir ton transfer sonuç yine aynı doğru hocayı bulup sistemine göre doğru oyuncuları alacaksın kritik bölgeye paraya harcayacak doğru adamı alacaksın ve sabır göstereceksin taraftara hayal satmak yerine. en iyilerini satıp aynı parayı harcayıp çeyrek katkı vermeyecek adamları almaya devam edersek Şenol Güneş de olsa en iyi Türk hoca da gelse fark etmeyecek...

Tahta kapanmadı bu saatten sonra yapılacak iş maliyet getirmeyen şef scout metin albayrak ın olumsuz rapor verdiği Almanya alt yapılı Gurbetçi çocukları fransa görmüş afrikalı gençleri bulabiliyorsan da kuzeylerden veya balkanlardan fizikli sert oyuncuları getirip Adriano ve Atiba nın tedrisatından geçirerek bu seneyi kapatmak. 2-3 tane Dorukhan gibi 18 e yazılacak oyuncu bulsak kar gerisini ver sağa sola kiraya tutan çıkarsa para kazan tutmayanları da sal gitsin yeni sene de kalite gereken yerlere bütçeye göre en iyileri almaya bakmak lazım. Elde ki takımla bağı kopmuş veya bu takım seviyesinde olmayan vasat oyuncuları elden çıkartmak da bir o kadar önemli 3-4 gün süre var doğru kullanılmazsa seneyi de kaybettik şimdiden dolayısıyla 3-4 sene daha veda dönemi sürer.
Metinin istemediklerini alip istediklerini almamak cok piratik bir cozum aslinda

Çevrimdışı mylife1903

Yazik oldu ambargo koyacak takim vardi.. Avrupa Ligi'nde yari finali penaltilarla kaciran takimdan ne hallere düstük... Yine de Orman'in en büyük hatasi Q7'yi geri getirmesidir.
Bedava gonderdigini bons vererek getiriyor adamlar
Neden gonderdin diye kimse sormuyor

Malzemecinin ustune isemis, yahu neden aliyon adami kafasina sicsin diye mi
Ha bunlar salak degil iseme olayi falan olmamistir da kandirildilar iste, adami belese alip araplara guzel paraya caktilar, ordan yollarini buluo tekrar bize bonservisle ustelik, simdi gene belese gonderecez iki sene sonra tekrar bonservis verip aliriz

Çevrimdışı mylife1903

Ah be hocayi adi milli takimla gectigi zaman birakacaktik. Simdi belki Nisan'da sampiyon olur muyuz diye tartisiyor olurduk.

Besiktas kalibresinde hangi hocayi getirirsen getir takim bundan kotu olamazdi zaten. Takim bile diyemiyorum cunku biz takim degiliz. Takim olamadan, en iyi kadroya sahip olsan ne olur.

Ben futbolcu olsam Senol Gunes gibi futbolcusuna basin onunde ayar veren, azarlayan, dedikodu yapar gibi butun sirlari ortaya doken adama saygi duymam. Ben futbolcularin Senol Gunes'i TD olarak sevdiklerini hic dusunmuyorum. Takimdaslik olgusu gitti kayboldu, en son 15/16 sezonunda gormustuk.
Yahu nisanda falan sampiyon olamaz besiktas, lobin yetmez yok oyle bir turkiye
11 puan fark koydugunda 3 macta bitirdiler seni

Çevrimdışı mrred

Takımla ilgili olarak son maçta olumlu gördüğüm bir kaç şey var, topu geri kazanma süremiz ciddi şekilde düştü bu önemli bir gelişme ayrıca ben kariusu da çok beğendim çok iyi yer tutuyor daha konsantre oynuyor. Mirin vida tandemi de şu ana kadar yakaladığımız en iyi tandemlerden biri olabilir mirinin hızlanması ve top tekniği gayet yeterli ve sadece 1.2 milyon euroya oynayacak. Vida biraz lüks kaçıyor fakat tandemi oturttuysak bence satılmamalı. Ön tarafta dorukhan 8 mi 6 mı buna bir karar verilmesi gerekiyor . Dorukhanda drippling var top kapma var alan tutma var şut var tempo var ikili mücadele var teknik ve pas kalitesini arttırsa zaten bizde kalmaz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Abi dusun iste roko nejipjanin bile gerisinde bir sitoper demektir yazdiklarindan cikan
Adam beyinsiz mi nejipi oynatsin elinde iyi sitoper varken
Belki de sakattir hala belki gitmek istiyordur
Ha pepe varken de nejipja oynuyordu

necipi ortasaha oynatan adam futbolu bilmiyordur, stoper oynatanın adamlığını sorgularım teknik direktörlüğünü değil.

Çevrimiçi murat

Alt yaş kategorilerinde devamlı milli olan ve  transfer ettiğimiz avrupa kökenli türk  oyunculardan gerçekten faydalandık ve bize para da kazandırdılar
Kerim Frei
Olcay Şahan
Oğuzhan Özyakup
Gökhan Töre
Veli Kavlak (Avusturya milli takımında)
Tolgay Arslan (Bize geldiğinde 23 yaşındaydı Almanya Türkiye alt yaş kategorilerinde oynamış)
Bu oyunculara ek olarak Atınç da sayılabilir.
O yüzden geçici olarak bu modele kesinlikle devam etmemiz gerekiyor.
Dorukhan
Güven
Utku
Alpay
Mertcan
Muhayyer'den ikisi tutarsa yeterli 3 ü tutarsa mükemmel 4 ü tutarsa camia kurtulur
onları oynatacak teknik direktör olmadıktan sonra genç oyuncu alsan ne almasan ne?

Çevrimiçi murat

dün ljajic kötüydü be abi çok top kaybı yaptı bağırmaktan sesim kesildi gökhan gönül'de kötüydü çok top kaybı yaptı.

yanlış maç seyretmişsin belki.adam çalıştı didindi ne yapmasını bekliyorsunuz takımın pili bitmiş santrafor kucakta sağ açık sol açık köşelerde bu adam kime atacak .çoğu zaman yanına pas almaya gelen bile olmadı. herkes kaçak dövüşüyor presler yalan.adriano oyunda yok,gökhan birşeyler yapmaya çalıştı beğenmediğiniz caner takımı ateşledi.hepm orta açıyor diye eleştiriyorsunuz ama caner opsiyon bulursa pas veriyor kendini ortaya kilitlememiş.maçı seyrediyorsunuz quqresma köşede top bekleyen oyunu bozan bir adam ama özeti seyrediyorsunuz 3-5 tane atağımız var çoğunda imzası var.şimdi komple maça göre mi yorum yapalım özete göre mi? sebep sonuç ilişkisi denen birşey var.önce teşhisi iyi yapacaksınız.takımda oynamaya niyetli yeterliliği olna 4-5 isim var ama onlarda yeterli olamıyor yetersizliğin nedeni belli şenol güneş.

Çevrimiçi murat

Asrin kadrosu 3 tane stoper var mirin vida roko
Roko zaten nedir necidir belli degil
necip var birde

Çevrimdışı mylife1903

necip var birde
Abi nejipjanin patlayacagi belliydi dongusu 3 mac
Fazla zorladik motor patlatti

Çevrimiçi murat

öyle olmaz bana nasıl yapacağını söylemen lazım.Neyi değiştirecek misal ?

Aynı oyuncularla bana nasıl yapıcak parasını almayan oyuncular yaşlı ve yetersiz bi gözü gitmekten olan oyuncularla nasıl 2.ci yapacağını net söyle.

Mevcut kadro bu.
takım kötü gidiyorsa oyuncu veya yönetim değişmez önce bir yeni teknik direktör getirilir takımda bir ileri gidiş görülürse takviye yapılır yok hiçbirşey fayda etmiyorsa daha köklü çözümler denenir.kendi performansını gösterebilen öncesini bildiğimiz bir oyuncu varmı?herkes kötüyse hoca kötüdür.

Çevrimiçi murat

İstersen Guardiola, Klopp, Sarri'den birini seç getir, yine 2. olamayız.
Kadro vasat ve kafa olarak bitik adamlarla dolu şu an.
Ben hoca iyi ya da kötü demiyorum. Sadece kadroyu yorumluyorum. Olmaz o iş.
hoca şampiyon olduğumuzda aynı oyuncular iyiydi şimdi aynı oyuncular kötü
3unu beraber getir yanlarina da ancelottiyi ver baskan da rumenige olsun 3 haftaya bu kadronun yarisini antremana almazlar kendileri cikar oynarlar
hocayı mı yerdin oyuncuları mı?

Çevrimiçi murat

Abi nejipjanin patlayacagi belliydi dongusu 3 mac
Fazla zorladik motor patlatti
necipten stoper uyduranın hocalığına ne dersin.gerçi necipte gelişme var eskisi kadar kart görmüyor.belki bir 100 maç sabredersek futbol oynamaya da başlayabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

takım kötü gidiyorsa oyuncu veya yönetim değişmez önce bir yeni teknik direktör getirilir takımda bir ileri gidiş görülürse takviye yapılır yok hiçbirşey fayda etmiyorsa daha köklü çözümler denenir.kendi performansını gösterebilen öncesini bildiğimiz bir oyuncu varmı?herkes kötüyse hoca kötüdür.

maalesef Türkiye'de hep bu kafa yapısı ile takımlar yönetiliyor.Takım kötü gidiyorsa ilk ve tek suçlu her zaman "HOCA"

Olan hoca'ya oluyor yani..Yeni hoca getireceksin tek diyeceği şey şu olucak hocanın "bu takımdan bir şey olmaz çok takviye lazım" tıpkı senin şu an söyledğin gibi abi yeni hoca getireceksin ilerleme kaydedilirse takviye yapıcaksın diyorsun ki ilerleme kaydedilmeyecek takım kötü o zaman da benim  söylediğim olacak hoca iyi  diyecek taraftar  "bu takım kötü zaten hoca iyi aslında" diyecek.Kısır döngü..

Biz şimdiden söylüyoruz sorun takımda diyoruz..Senin söylediğin şeyler beni destekler nitelikte zaten..

Dün fener örneğini verdim takım kötüyse istersen guardiola'yı getir fener cocu ile başladı cocu kötü hoca dediler ersun gelsin fener şahlanır dediler şahlandı bak.

Sadece futbol takımı kötü gidiyorsa yönetim değişmez de ancak bütün branşlar dökülüyorsa değişir.Bütün yaptığımız transferlerden zarar ediyorsak oyuncuyu bedava gönderiyor üstüne para vermek zorunda kalıyorsak.Yönetim de gider.

Benim gözümde yönetim,hoca,oyuncu herkes gider tek kalıca olan şey Beşiktaş..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burak Yılmaz Erzurum maçında topla sadece 15 kez buluşmuş

Kariusdan sonra topla en az buluşan 2.ci Futbolcu Burak

Sorunumuz FORVET değil beyler oyun yok , plan yok malesef..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

maalesef Türkiye'de hep bu kafa yapısı ile takımlar yönetiliyor.Takım kötü gidiyorsa ilk ve tek suçlu her zaman "HOCA"

Olan hoca'ya oluyor yani..Yeni hoca getireceksin tek diyeceği şey şu olucak hocanın "bu takımdan bir şey olmaz çok takviye lazım" tıpkı senin şu an söyledğin gibi abi yeni hoca getireceksin ilerleme kaydedilirse takviye yapıcaksın diyorsun ki ilerleme kaydedilmeyecek takım kötü o zaman da benim  söylediğim olacak hoca iyi  diyecek taraftar  "bu takım kötü zaten hoca iyi aslında" diyecek.Kısır döngü..

Biz şimdiden söylüyoruz sorun takımda diyoruz..Senin söylediğin şeyler beni destekler nitelikte zaten..

Dün fener örneğini verdim takım kötüyse istersen guardiola'yı getir fener cocu ile başladı cocu kötü hoca dediler ersun gelsin fener şahlanır dediler şahlandı bak.

Sadece futbol takımı kötü gidiyorsa yönetim değişmez de ancak bütün branşlar dökülüyorsa değişir.Bütün yaptığımız transferlerden zarar ediyorsak oyuncuyu bedava gönderiyor üstüne para vermek zorunda kalıyorsak.Yönetim de gider.

Benim gözümde yönetim,hoca,oyuncu herkes gider tek kalıca olan şey Beşiktaş..
tamam sen memnunsan hocadan gerisi önemli değil.zaten erzurumsporla başedemeyecek bir kadromuz var.3 sene önce övdüğün tolgay oğuzhan nerede.gökhan gçnül adriano nerede?atiba nerede?necip oyunda necip kadar oynayacak kimse yok mu şu takımda.mirin çıkıp pektemek mi girere caneri alıp pektemeğin kafasıyla gol atmasını ı bekliyorsun.en son galiba adrianoyu çıkarıp larini almıştı.hoca herşeyi doğru yapıyor ama kadro yok elinde ,yersen.

Çevrimdışı mylife1903

necipten stoper uyduranın hocalığına ne dersin.gerçi necipte gelişme var eskisi kadar kart görmüyor.belki bir 100 maç sabredersek futbol oynamaya da başlayabilir.
Benim derdim hocayi nejipe muhtac eden kendini nimet sananlardir
Yoksa nejipin oynamasi caresizlikten baska bisi degildir
Bilic de oynatti cocugu

Çevrimiçi murat

Burak Yılmaz Erzurum maçında topla sadece 15 kez buluşmuş

Kariusdan sonra topla en az buluşan 2.ci Futbolcu Burak

Sorunumuz FORVET değil beyler oyun yok , plan yok malesef..
biz mi yapacağız? neyse gülhan şimdi yapar bir plan 3-5-2 4-4-2 vs ama oyuncu yokki? sene başında yapılmış planlara mı baksak?

Çevrimdışı mylife1903

hoca şampiyon olduğumuzda aynı oyuncular iyiydi şimdi aynı oyuncular kötühocayı mı yerdin oyuncuları mı?
Yonetime vuruyorum ben
Hocayla derdim yok, hoca hep buydu hic degismedi. Yonetim gibi bir dedigi bir dedigini tutmayan yok camiada futbolculsrin da fazla sucu yok mal meydanda.
Yonetim ile hoca degisse lensin icinden futbolcu mu cikacak zorla mi geldi adam zorla mi imzaladi sozlesmeyi.
Bu durumun sorumlusu tek basina yonetimdir ve baskandir.
Iyi kadroyu da baskan verdi sampiyon olundu deniyorda ne iyi besiktas kadrolari sampiyon olamadi oyle kolay degil turkiyede o isler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler bazı başarıları gaz diye küçümsemek bize hiçbirşey kazandırmaz. Hani keşke gaz denilen şeyden Şenol Güneş'te de olsaydı en azından 6 maç kazanabilecek kadar diri tutsaydı

oyuncularını 4 senede. Ben ne şansa ne de gaza hayır demem. Yeter ki masa başı desteği olmasın.
Yahu ama gerçekten çok ballilar be abi hem fato hemde Gs

Yahu heriflerin 2 topu direkten dönüyor , 1 tane penaltı kaçırıyorlar bunların da bir atağı rakibe çarptıktan sonra Sinanın omuzuna çarpıp içeri giriyor bu Bal değil de nedir ?

Erzurum maçında Rezalet oynasak da gerçekten bu nasıl girmez dediğimiz en az 3 pozisyon var , Gs olsa birine çarpıp giriyor iste toplar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Benim derdim hocayi nejipe muhtac eden kendini nimet sananlardir
Yoksa nejipin oynamasi caresizlikten baska bisi degildir
Bilic de oynatti cocugu
mirin ar elinde roco var beğenmiyorsan medeli oynat necip nedir?

Çevrimdışı mylife1903

mirin ar elinde roco var beğenmiyorsan medeli oynat necip nedir?
Hoca oynatmiyorsa roko nejipin gerisindedir
Oynadi izledik zaten
Ayni muhabbetler her oyuncu icin yapildi oynadiklarinda gorduk mevzuyu
Mirin iyiydi sakatlandi cocuk ona bisi diyemeyiz

Çevrimiçi murat

Yonetime vuruyorum ben
Hocayla derdim yok, hoca hep buydu hic degismedi. Yonetim gibi bir dedigi bir dedigini tutmayan yok camiada futbolculsrin da fazla sucu yok mal meydanda.
Yonetim ile hoca degisse lensin icinden futbolcu mu cikacak zorla mi geldi adam zorla mi imzaladi sozlesmeyi.
Bu durumun sorumlusu tek basina yonetimdir ve baskandir.
Iyi kadroyu da baskan verdi sampiyon olundu deniyorda ne iyi besiktas kadrolari sampiyon olamadi oyle kolay degil turkiyede o isler
evet haklısın asıl hatalı yönetim.hocayı çoktan göndermeleri gerekiyordu?tabi daha önceki en büyük yanlışta 8 milyonu iki stopere gömmekti.

Çevrimdışı cursedofdragon

tamam sen memnunsan hocadan gerisi önemli değil.zaten erzurumsporla başedemeyecek bir kadromuz var.3 sene önce övdüğün tolgay oğuzhan nerede.gökhan gçnül adriano nerede?atiba nerede?necip oyunda necip kadar oynayacak kimse yok mu şu takımda.mirin çıkıp pektemek mi girere caneri alıp pektemeğin kafasıyla gol atmasını ı bekliyorsun.en son galiba adrianoyu çıkarıp larini almıştı.hoca herşeyi doğru yapıyor ama kadro yok elinde ,yersen.

ben hocadan memnunum demiyorum abi yeni yanlış anlıyorsun fakat sorun hocada değil diyorum kadro takım da kötü diyorum bir türlü derdimi anlatamadım şu forumda.

Siz takım kötü gidiyor suçu hoca'ya atıyorsunuz tek suç hoca'da nasıl olabilir ? Bu oyuncular gökten zembille inmediler transferleri yapan kim ?

Kadro yaşlandı bu kadroyu gençleştirmeyen kim ?

Kadronun geriye gittiğini görmüyormusunuz abi ?

3 sene önce santraforun gomez sonra aboubakar sonra  en son love-pektemek oldu ?

+ anadolu takımlarınıda çok hafife alıyorsunuz abi ? Adamların yaptığı transferler bizde yok!

Tolgay-Oğuzhan kendi kendini fizik olarak bitirdi bitirmedi mi ?

Gökhan gönül-adriano 34 yaşındalar ? 2 kere gittiler mi 3.cüyü gidemiyorlar bindiremiyorlar ?  Ve sen sağ bek almıyorsun 2  senedir tek başına bıraktın o bölgeyi ?

Atiba'da 35 yaşında onun yerine adam almadın ha aldın medel'i aldın alan savunması yapamayan.

Her sene kadroyu bozdun transferleri kampa hiç yetişiremedin.

Son kez diyorum ben hoca her şeyi doğru yapıyor demiyorum zaten ama sizin dediğiniz gibi de bütün suç hoca da değil.

Yeni hoca'da gelse bir şey değişmicek.Bunu sende kabul ediyorsun zaten abi yeni hoca geldiğinde "ilerleme kaydederse" diyorsun.Kesin ilerleme kaydeder diyemiyorsun sende farkındasın aslında.

Takımda şuan tek kanat oyuncusu var lens! Koskaca Beşiktaş'ın tek kanat oyuncusu var lens.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2019, 14:17:50 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

Hoca oynatmiyorsa roko nejipin gerisindedir
Oynadi izledik zaten
Ayni muhabbetler her oyuncu icin yapildi oynadiklarinda gorduk mevzuyu
Mirin iyiydi sakatlandi cocuk ona bisi diyemeyiz
necip kadar kötü değildir klasik şenol güneş takıntısı.erzuruma karşıda mı oynayamayacak bu adam.necipin oynayabilen halini görüyoruz işte.