Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744639 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Negredo zombisinin menejeri gelecek hala

"NEGREDO'NUN MENAJERİNİ ÇAĞIRDIM"
Beşiktaş, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Fikret Orman, Negredo'nun Beşiktaş'a transfer olmadan önce bonservissiz olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildiği iddiasıyla ilgili olarak İspanyol golcünün menajerinin gerekli açıklamaları yapacağını belirterek "Dedikodular üzerinden bir şeyler yazılarak popüler olmaya çalışıyorlar. Negredo ile alakalı menajerini çağırdım. Gelecek ve belgelerle bütün basına açıklama yapacak. Kim, ne teklif etmiş o zaman açıklar. Menajer yönlendirmeli yazıların sonucu bu. Biz yedi yetimin hakkını koruyacağız diye geldik ve o doğrultuda hareket edeceğiz." dedi.

Bi de bu tsden aldigimiz genc cocuk vardi onumu denesek belki tutar

Şşşşttt ne gereği var şimdi? Stadyum yaptı ya, tarihimizin en çok satışını da yaptık. 2 kere de üstüste şampiyon olduk. Daha ne bekliyoruz? Bak orada Yıldırım Demirören var gelir şimdi haaaaa :olmaz

Çevrimdışı mylife1903

Şşşşttt ne gereği var şimdi? Stadyum yaptı ya, tarihimizin en çok satışını da yaptık. 2 kere de üstüste şampiyon olduk. Daha ne bekliyoruz? Bak orada Yıldırım Demirören var gelir şimdi haaaaa :olmaz
Abi moral bozmak gibi olmasin da
Bak bisi yapistiiriyom bu yeni
Altini girmizi boyadim

Loca gelirlerini de temliklemisler
50 milyon dolar
Ohhh suyundan da koy

Temlik yok diyen olursa kurekle bekliyom

Çevrimdışı mylife1903

Bizim localar bu sene tekrar satisa cikicak degil mi? Ordan bi gelir elde edicez yani. Yoksa seneye mi bitiyordu?
Gelir elde edilmis olabir olmayabilir seffafliktan kor oldugumuz icin goremiyoruz ama 50 milyona temlik edilmis
Kime nasil nezaman nerde kaca temlik edilmis belli degil ama

Çevrimdışı mylife1903

Bu serdal adali neden girdi yonetime
Anc den daha mi iyi edecek

Ancden demiri aldik kullanip attik adami
Adalidan at mi alacaz

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gelir elde edilmis olabir olmayabilir seffafliktan kor oldugumuz icin goremiyoruz ama 50 milyona temlik edilmis
Kime nasil nezaman nerde kaca temlik edilmis belli degil ama

Abi hata sende şeffaf şey zor görünür zaten bizim hesaplar aşırı şeffaf olduğu için hiç görünmüyor.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Quaresma'nın eşi istanbula dönmüş. İkna mı ettiler naptılar gitmeyecek mi bu adam?

Çevrimdışı mylife1903

Abi hata sende şeffaf şey zor görünür zaten bizim hesaplar aşırı şeffaf olduğu için hiç görünmüyor.
Ustume bi seffaflik seffaflik geliyor
Boylem acayip oluyom
Calisanlara 166myon borc gozukuyor defterde

Sureyya abiye falan 30 senedir odememisler para
Yoksa topcularin alacagi yok 100bin alamamis pepe
Pepe 4te 0.1 alamadiysa
Dogru oranti ile babelin karijmanjn lensjn falan 50bin dolar
Adriyano caner gg gibi 1.7 seviyesinin 40bin dolar alacagi vardir yani

Paralar odeniyo yersen

Çevrimdışı cursedofdragon

Ricardo Quaresma'nın eşinden paylaşım: "İstanbul'a dönüş."

Ustume bi seffaflik seffaflik geliyor
Boylem acayip oluyom
Calisanlara 166myon borc gozukuyor defterde

Sureyya abiye falan 30 senedir odememisler para
Yoksa topcularin alacagi yok 100bin alamamis pepe
Pepe 4te 0.1 alamadiysa
Dogru oranti ile babelin karijmanjn lensjn falan 50bin dolar
Adriyano caner gg gibi 1.7 seviyesinin 40bin dolar alacagi vardir yani

Paralar odeniyo yersen

Madem maaşları ödeyemiyorsun ne diye kendine maaş bağlatma hayalleri kurarsın ki? Kendine maaş bağlatsa ilk maaş ona mı yatacaktı yani  :lol:

Quaresma'nın eşi istanbula dönmüş. İkna mı ettiler naptılar gitmeyecek mi bu adam?

Bu sezon zaten komple gitti.. Q7 ister dönsün ister kalsın bende zerre etki yaratmıyor artık. Zaten bonservis falan da alamayacaktık üstüne fesih bedeli de öderdik. Maddi olarak da çok büyük etkisi olmayacak, takılsın işte 4 ay daha.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ricardo Quaresma'nın eşinden paylaşım: "İstanbul'a dönüş."

adam resmen bizle alay ediyor.valla hergün yine başkaları için utanıyoruz.yönetim neden ikna etmek istoyormuş çok merak ediyorum?şu son maç yaptığından snr.bana kalırsa ben kadro dışı bırakırım 1.5 sene fulya da sabah akşam antrenman yaptırırım.adama 2 sefer bonservis ödedik talipleri varken gitmedi yerine marcelo fln satmak mecburiyetinde kaldık.
valla çıldırmamak elde değil

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu serdal adali neden girdi yonetime
Anc den daha mi iyi edecek

Ancden demiri aldik kullanip attik adami
Adalidan at mi alacaz
birbrlerine rakip olduklarında farklı vizyonları vardı ne oldu şimdi aynı gemideler :money:

Çevrimdışı mylife1903

Madem maaşları ödeyemiyorsun ne diye kendine maaş bağlatma hayalleri kurarsın ki? Kendine maaş bağlatsa ilk maaş ona mı yatacaktı yani  :lol:
Ya bilancolara bak
Aynen dedigin gibi yapildigi meydanda orda
Verip hemen alanlar var yani

Simdi biraz vakit olsun
Bu serdal adalinin alacaginjn pesine dusucem
Girer girmez yonetime almis olmasin?

Mesela atiyorjm 10 milyon siterlink alacagi olsun

-Baskan siz bunu bana verin ben size yarin 25 milyon siterlik verem
-tabi tabi cok seviniriz hemen aksama odeyek
-eyvallah baskan ellerin dert kormesin
-bizim yurmiyi ne zaman atesliyin serdal baskan
-yarin dedim ya baskan
-ooo tamam baskan
 2 gun sonra
-serdal baskan bizim 20 milyon siterlink olacakti yarin demistiniz
-yarin dediysek yarindir baskan yarin
Ertesi gun
-baskan bizim siterlinkler
-yarin dedik ya baskan yarin

Çevrimdışı mylife1903

Bu sezon zaten komple gitti.. Q7 ister dönsün ister kalsın bende zerre etki yaratmıyor artık. Zaten bonservis falan da alamayacaktık üstüne fesih bedeli de öderdik. Maddi olarak da çok büyük etkisi olmayacak, takılsın işte 4 ay daha.
Guti ile ilhani gonderip teknik ekibe alalim ordan bi tasarruf olur

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bizimle alay ediyorlar. Ne zaman ciddi bir tepki gelecek merak ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

birbrlerine rakip olduklarında farklı vizyonları vardı ne oldu şimdi aynı gemideler :money:
Vizyon cok goreceli iste
A nesnesinden fikret orman b nesnesindeki adaliua bakiyir vizyonumuz  farkli diyor
B nesnesinden serdal adali a nesnesindeki ormana bakiyir vizyonumuz farkli diyir

Biz yandan bunlarin a ve b nesnelerinin drag yarisina bakiyoruz hepten farkli bisi goruyoruz

Bu ikisi bi nesneye girince diger nesne olmadigi icin vizyon=vizyon oluyor gibi seedebilir

Çevrimdışı uğur07

Beşiktaş in bu sene şampiyonluk şansının kaldığına inanmıyorum. Belki ikincilik şansı var. Bunun içinde yedi numaranın gittiğini varsayarak kalan kadronun pozisyon değişimi ile yeterli olacağını düşünüyorum. Geride biraz daha kanatlara yaklaşmış bir Mirin ve vida. Orta ve bira ilerisinde medel. Kanatlarda hucuma daha  yakın Adriano ve  Gökhan  Gönül.Ortada atiba ve dorukhan. Sol kanat forvet Ljajic ve sağ kanat forvet güven ile birlikte forvet te Burak( mecburen)

Geride ve ileride solda ve sağda dört üçgen kurulabilir. Mesela sol geride mirin-medel_adriano. Sag geride vida-medel-gokhan gönül.

Sol ileride adriano-atiba-ljajic. Sag ileride Gökhan Gönül-dorukhan-guven. Burada etkileşime girmeyen bir tek Karius ve Burak kalıyor ki onlar da tutan ve atan zaten.

Tabi bu kadronun yedeği biraz sıkıntılı. Karius_utku, adriano_caner, mirin_roco, vida_?, Gökhan_?, Medel_necip, atiba_muhayer, dorukhan_oguzhan, Ljajic_mustafa, güven_lens, burak_larin olabilir.

Burada Karius, vida, Gökhan , atiba, nin bir alternatifi yok gibi.

Tabi bunu hoca hiç bir zaman uygulamayacak da. Beşiktaş sevgisiyle oturdum yazdım işte.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Ben Şenol hocanın geçmişine bakınca, gençlere şans vermekten imtina eden biri olduğunu düşünmüyorum. Bursa'da ve Trabzonspor'da oynattı çünkü.

Yönetimin burada hocayı çekip, "bu sezonu kayıp yazdık, artık genç oyuncu oynat" demesi gerekiyor bence.

Yarışmacı iken 35'liklerle ilerledik, normaldi. Bu sene kalan 15 maç genç ağırlıklı çıksın. Takımın önümüzdeki seneki iskeletine Dorukhan'la birlikte 2 genç daha kazandırsak yeter. Hala Atiba, Pektemek, Adriano, Quaresma. Yok abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum.

Ancak ben salt genç oyuncular için konuşmadım. Elimizde önceden verim aldığımız ve verimli olabilecek potansiyel oyuncular var. Bunların bazıları genç, bazıları orta kıvamlı. Önlerinin açılması için Pektemek, Love, Atiba, Quaresma'dan vazgeçilmesi gerekiyor. Bunun için bunlardan vazgeçmeyen kişiden vazgeçmek gerekiyor. Yönetimin hocaya bu seneyi kayıp saydık, genç oyuncularla devam et demesi çok doğru değil gibi. Bitmemiş matematik üzerinden ve duygusal yapısından dolayı üzülür hoca!... Onun yerine kapıyı göstermek daha doğru olur.

Çevrimdışı kyiv

Altyapı da 17 yaşında Oğuzhan Akgün diye bir çocuk var. Şöyle biraz baktım kumaşı iyi çocuğun gol de atıyor ve daha 17 yaşında... Biz neden çözümü kafadan dışarıda arıyoruz? Bu çocuk ve Güven şu bitik sezon da denenemez mi? Yalandan yarışın içinde olacağımıza gerçekten geleceğin planlamasına başlasak? Bu saatten sonra Quaresma, Lens ne verecek bu takıma? Oğuzhan kardeşimiz Larin kadar oynayamaz mı?

Çevrimdışı mellfred

Takımla ilgili olarak son maçta olumlu gördüğüm bir kaç şey var, topu geri kazanma süremiz ciddi şekilde düştü bu önemli bir gelişme ayrıca ben kariusu da çok beğendim çok iyi yer tutuyor daha konsantre oynuyor. Mirin vida tandemi de şu ana kadar yakaladığımız en iyi tandemlerden biri olabilir mirinin hızlanması ve top tekniği gayet yeterli ve sadece 1.2 milyon euroya oynayacak. Vida biraz lüks kaçıyor fakat tandemi oturttuysak bence satılmamalı. Ön tarafta dorukhan 8 mi 6 mı buna bir karar verilmesi gerekiyor . Dorukhanda drippling var top kapma var alan tutma var şut var tempo var ikili mücadele var teknik ve pas kalitesini arttırsa zaten bizde kalmaz.
Bir takımda az da şans olmalı
Erzurum maçında beraberliği hak etmedik
Şu gs’nin Göztepe’de oynadığı topu biz oynasak 4 yemiştik
 kendi kalemize 3 banttan gol atabilecek kadar talihsiziz

Çevrimdışı caner.eryigit

Vizyon cok goreceli iste
A nesnesinden fikret orman b nesnesindeki adaliua bakiyir vizyonumuz  farkli diyor
B nesnesinden serdal adali a nesnesindeki ormana bakiyir vizyonumuz farkli diyir

Biz yandan bunlarin a ve b nesnelerinin drag yarisina bakiyoruz hepten farkli bisi goruyoruz

Bu ikisi bi nesneye girince diger nesne olmadigi icin vizyon=vizyon oluyor gibi seedebilir

abi valla kaç gündür sinirden elim ayağım titriyor duvarlarla konuşuyorum alem adamsın vesselam  :lol:
şenol hocam cezalı burak yerine nejipcan la başlamasın  forvet olarak olabilir  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

tolgay-töre affedilsin en ideal kadro bu.

Çevrimiçi Necmi

Bir takımda az da şans olmalı
Erzurum maçında beraberliği hak etmedik
Şu gs’nin Göztepe’de oynadığı topu biz oynasak 4 yemiştik
 kendi kalemize 3 banttan gol atabilecek kadar talihsiziz
ne alakası var adam ceza sahasınına 5 kere girer biri ikisi gol olur
sen 36 orta açarsın dağa taşa gider sorun kötü oyun değilki bizde
sorunumuz ne kadar iyi oynarsan oyna atakların ortalarla heba edilmesi
akhisar maçında 9 orta açıyoruz üç gol atıyoruz erzurum maçında 36 orta açıyoruz
beraberliği zor kurtarıyoruz. Kenarda çok orta açılınce maçı kazanacağını düşünen
hoca varken daha çok puan kaybederiz. işde çizgiye inip topu içeri gönderince
ya biri vurur ya rakibe çarpar girer ya senin oyuncuna çarpar girer.
bunun adı şans olmuyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca ve ve 7 numara beraber gidecekler hayırlısıyla.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ne alakası var adam ceza sahasınına 5 kere girer biri ikisi gol olur
sen 36 orta açarsın dağa taşa gider sorun kötü oyun değilki bizde
sorunumuz ne kadar iyi oynarsan oyna atakların ortalarla heba edilmesi
akhisar maçında 9 orta açıyoruz üç gol atıyoruz erzurum maçında 36 orta açıyoruz
beraberliği zor kurtarıyoruz. Kenarda çok orta açılınce maçı kazanacağını düşünen
hoca varken daha çok puan kaybederiz. işde çizgiye inip topu içeri gönderince
ya biri vurur ya rakibe çarpar girer ya senin oyuncuna çarpar girer.
bunun adı şans olmuyor.
Necmi abi yerli hoca olarak kimi isterdin?

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk