Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742898 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Caner ayni caner de anlattiginiz ismael bizim ismael degil
ooooo ismail köybaşı ismail köybaşı ismail köybaşı :D  :evillol:

Çevrimdışı yoruk

Rikardo pasa da olur
O adamın mayası tutmamıştı.Kadroya uygun değildi Tigana'ya uygun değildi.Yoksa kaliteli adamdı bize fazlaydı.Ondan yazmadım.Delgado Baya biraz daha alt seviye.
Hoş Delgado'yu severdim boş yere gitti adam.

Çevrimdışı tugozcan

O adamın mayası tutmamıştı.Kadroya uygun değildi Tigana'ya uygun değildi.Yoksa kaliteli adamdı bize fazlaydı.Ondan yazmadım.Delgado Baya biraz daha alt seviye.
Hoş Delgado'yu severdim boş yere gitti adam.
Sol caprazdan 5 vursa 3 u gol oluyordu. Severdim Delgado'yu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yoruk

Sol caprazdan 5 vursa 3 u gol oluyordu. Severdim Delgado'yu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guti geldi 2 maç oynadı gitti sonra Tabata-Guti izledik  :D

Çevrimdışı caner.eryigit

parasını istedi diye kadro dışı kaldıysa burda oyuncu haklı parasını ödemeyen hatalı
ne yapacağız oyuncu parasını istiyor diyemi suçlayalım. biz sadece parasını isteyen sahadada karşılığını vermeli diyebiliriz. alırken aslan karşılığını vermek gerektiğinde tavuk olmayacaksın. o para ödenir ve o oyuncu sahada batırdığında bu taraftar onu oracıkta çimlere gömer.
Şöyle olmuş olamazmı peki abi yönetim çağırıp görüştüğünde yüzlerine başkanım sıkıntı Yok idare ederiz Beşiktaş ta kimsenin parası kalmaz.hop dışarı çıkınca dava etmek.başka açıklaması olamaz abi bence bir adam parasını istiyor diye kimse kadro dışı bırakmaz

Çevrimdışı sametbagan

caner aynı caner şimdi işin içine aşil falan sokarak geçmişde bunu deli gibi istediğinizimi örtmeye çalışıyorsunuz
biz istedik ama o zaman iyiydi şimdi aşili kopardı kötü oldu  :D
Valla ben kendi adıma caneri deli gibi falan istemedim ama kötü topçu alınmasın falan da demedim

alınırken  ismail mi caner mi desen 1000 kere caner derdim ama şimdi sorsan ne caner ne de ismail derim

ikisi de benim gözümde Beşiktaşın sol beki olamaz.Bence sen ismail canerden iyi demek için böyle yazıyorsun :D

Çevrimiçi Necmi

Valla ben kendi adıma caneri deli gibi falan istemedim ama kötü topçu alınmasın falan da demedim

alınırken  ismail mi caner mi desen 1000 kere caner derdim ama şimdi sorsan ne caner ne de ismail derim

ikisi de benim gözümde Beşiktaşın sol beki olamaz.Bence sen ismail canerden iyi demek için böyle yazıyorsun :D
ismail canerden iyiydi zaten hep söyledim bunu iyiliği iyi topçu olmasından gelmiyordu.
ismail sorunsuz adamdı caner sorunlarla birlikte gelir dedik. fenerde oynarken onu seven bir tane oyuncu yoktu dedik.
takıma gruplaşma getirir takımın bütün oyun sistemini bozar bize uyan bir oyuncu değil dedikte anlatamadık işde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben hiç bir büyük kulüpte böle topa kız kadar vuramayan oyuncu görmüyorum.
Bizim Beşiktaş Kadın futbol takımının oyuncularınin cogu  Oguzhandan daha sert vuruyor topa :bandit:

Bir kaç kez izleme şansım olmuştu oradan biliyorum :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

kim olabilir? bu ekonomik yapı ile bu yönetim anlayışı ile bu işin altından en iyi kim kalkar? indiragandi yapmadan menajerle bir olup kulübü silkelemeden bu işi kim kıvırır?
Veni vidı vici diyerek adayımı bir kez daha belirteyim

Jorge Jesus :bandit:

Not : Hoca ile devam edilmesi taraftarıyım en azından sezon sonuna kadar.

Çevrimiçi mayguntr

Tore ve Atiba bugunku ucretiyle devam etsin. Tolga'ya 400 euro versinler, alirsa kalsin, yoksa gitsin.

Babel ve Pepe'yi devre arasi satalim mumkunse. Adriano icin de sakatlanmayacaksa devam etmesi faydali, oynayamayacaksa ama Cin-Katar pazarina gonderelim direk devre arasinda.

Atiba artik 60dk ustu performans veremiyor, bosuna bir tane defansif orta sahamiz var diye dusunuyoruz. Tore son iki sene sifir katki. Gereksiz. Bi Tolga mantikli olabilir dusuk ucrete.

Çevrimdışı sametbagan

ismail canerden iyiydi zaten hep söyledim bunu iyiliği iyi topçu olmasından gelmiyordu.
ismail sorunsuz adamdı caner sorunlarla birlikte gelir dedik. fenerde oynarken onu seven bir tane oyuncu yoktu dedik.
takıma gruplaşma getirir takımın bütün oyun sistemini bozar bize uyan bir oyuncu değil dedikte anlatamadık işde.
Saha dışı için sana katılabilirim ama onu da yönetim almadan önce düşünecekti

saha içine bakacaksak eğer ki bizi ilgilendiren kısım orası alındığı zaman caner neden alındı ismail daha iyi topçu o kalsın diyen bi Beşiktaşlı seni tanıyorum

Başka da tanıdığım kimse ismail daha iyi caner kötü ahlakı beş kuruş etmez falan kimse konuşmuyordu ben de dahil

Şimdi ise caneri devre arası takasta kullanırım gs veya fb ile win win yani hem elimizdeki kötü topçudan kurtuluruz hem ihtiyacımız olan bir bölgeye takviye yapmış oluruz

Çevrimdışı mylife1903

Saha dışı için sana katılabilirim ama onu da yönetim almadan önce düşünecekti

saha içine bakacaksak eğer ki bizi ilgilendiren kısım orası alındığı zaman caner neden alındı ismail daha iyi topçu o kalsın diyen bi Beşiktaşlı seni tanıyorum

Başka da tanıdığım kimse ismail daha iyi caner kötü ahlakı beş kuruş etmez falan kimse konuşmuyordu ben de dahil

Şimdi ise caneri devre arası takasta kullanırım gs veya fb ile win win yani hem elimizdeki kötü topçudan kurtuluruz hem ihtiyacımız olan bir bölgeye takviye yapmış oluruz
Yok yok bi de tuncaboylu var
Ismaelin hala oglu gibi savunurdu
Fbliler okuyorsa kiripto fbli falan diyorlardir necmi abi icin

Çevrimdışı yoruk

Şimdi Caner son 1 yılda taraftar için sorunlu oldu çıktı.Yoksa Caner aynı Caner arkadaşlar değişen yok.Sadece formsuz.Oyun tarzı ,oyun içi hareketleri. Alındığında Fener ile dalga geçerken ya da 2 yıl önce derbide arma öpüp diz çökerken iyiydi de şimdi mi tu kaka oldu ? Şimdi Caner gitsin diyenlerin yarısı o zaman gülüyor ve alkışlıyordu.

Caner aynı Caner arkaşlar.Aynı savunma aynı hücum.Caner ile oynayacaksan onu bek olarak oynatmayacaksın.Zaten savunması idare eder durumda olsaydı bile İtalya'da kalırdı.Hemen 2 hazırlık maçı oynayıp dönmezdi.Şu an takım bozuk takım dağınık oyun yok Caner formsuz ee tabi daha çok göze batıyor.Ben Caner'in takım içinde çok sorun yarattığını düşünmüyorum.GS de falan daha sorunluydu adam.
 Bir de geçe sene Caner yine aynı hareketleri yapıyor bizde de diye bir mesajım olmuştu.Şimdi biz kendi oyuncumuz olduğu için alkışlıyoruz tutuyor ama rakip takımda olsaydı biz küfür ederdik bu hareketlere demiştim.Sonra biri yazmıştı burada yok bize geldi düzeldi duruldu eskisi kadar yapmıyor diye.
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2018, 18:17:41 yoruk ]

Çevrimdışı yoruk

Bizim Beşiktaş Kadın futbol takımının oyuncularınin cogu  Oguzhandan daha sert vuruyor topa :bandit:

Bir kaç kez izleme şansım olmuştu oradan biliyorum :icool:

Alex Morgan var PSG takımında oynuyor Amerika'lı o gelsin bize  :halay:

Çevrimdışı underworld

Ankaragücü kimle oynuyorsa o hafta rakibin hocası gidiyormuş.

Akhisar
Erzurum
Fb
Konya

Çevrimdışı sametbagan

Yok yok bi de tuncaboylu var
Ismaelin hala oglu gibi savunurdu
Fbliler okuyorsa kiripto fbli falan diyorlardir necmi abi icin
Benim aklımda bir tek @Necmi  abi var ismaili bu denli savunan sanırım ismailin öz babası bile bu kadar arkasında durmamıştır adamın

İsmail kötü solbek saha dışında iyi diye yeteneksiz adama Beşiktaş forması mı verilir.Birinci kriter iyi topçu olup olmadığıdır.

İsmail kötü topçu olamayacak kadar yeteneksiz bi adam 

Çevrimiçi Necmi

Benim aklımda bir tek @Necmi  abi var ismaili bu denli savunan sanırım ismailin öz babası bile bu kadar arkasında durmamıştır adamın

İsmail kötü solbek saha dışında iyi diye yeteneksiz adama Beşiktaş forması mı verilir.Birinci kriter iyi topçu olup olmadığıdır.

İsmail kötü topçu olamayacak kadar yeteneksiz bi adam 
benim yaptığım ismaili savunmak değildi ismaili canerle mukayese ettim hep
ismail iyi topçu demedim ismail canerden iyi dedim bir yedek sol bek olacaksa bu ismail olur dedim
o zaman hatırlanırsa herkes canere ölüp bitiyordu. ismail kötü oyuncu olabilir caner kötünün ötesinde bir bektir
adam bek bile değil bunu defalarca anlatmaya çalıştım. savunmaya gelmez senin tribünde seyrettiğin gibi seyreder ismail hiç olmazsa geri geliyordu ismail hızlıydı caner koşmaz bile ben biri iyi biri kötü demedim her zaman ismaili canere tercih ederim dedim.
sizde yavaş yavaş o kıvama geliyorsunuz hele biraz daha oynasın. :D

Çevrimiçi mayguntr

benim yaptığım ismaili savunmak değildi ismaili canerle mukayese ettim hep
ismail iyi topçu demedim ismail canerden iyi dedim bir yedek sol bek olacaksa bu ismail olur dedim
o zaman hatırlanırsa herkes canere ölüp bitiyordu. ismail kötü oyuncu olabilir caner kötünün ötesinde bir bektir
adam bek bile değil bunu defalarca anlatmaya çalıştım. savunmaya gelmez senin tribünde seyrettiğin gibi seyreder ismail hiç olmazsa geri geliyordu ismail hızlıydı caner koşmaz bile ben biri iyi biri kötü demedim her zaman ismaili canere tercih ederim dedim.
sizde yavaş yavaş o kıvama geliyorsunuz hele biraz daha oynasın. :D
abi ismail geri geliyordu da, avare gibi izledigi, sacma sapan yerlerde durup bekledigi kac pozisyon vardir gol yedigimiz. ismailin ne ofansif ne defansif katkisi var, caner duzgun kullanilirsa ise yarayabilecek bir oyuncu en azindan. 3-5-2 oynat takimi, o zaman bak nasil verimli oluyor caner.

Çevrimdışı mylife1903

abi ismail geri geliyordu da, avare gibi izledigi, sacma sapan yerlerde durup bekledigi kac pozisyon vardir gol yedigimiz. ismailin ne ofansif ne defansif katkisi var, caner duzgun kullanilirsa ise yarayabilecek bir oyuncu en azindan. 3-5-2 oynat takimi, o zaman bak nasil verimli oluyor caner.
Caner bek olmayabilir kotu bek olabilir kotu futbolcu da olabilir yetersiz de olabilir bunlar tartisilir ismael futbolcu degil

Çevrimdışı Fatih_

Az önce tekrar baktımda Vida'nın  kariyerinde neredeyse stoper kadar sağ bek oynamışlığı var.
Rize maçında sol stoper diye alınan Roconun sağ stoperde Vidanın yine sol stoperde oynadığını görünce kayışın koptuğunu anlamıştım.

ispanyol alman olmaz mı  :iblush:
Hiç düşünmeye bile gerek yok hemen yarın gelsin baslasin

Özledik cha cha reisi :bawling:

Çevrimiçi Necmi

işde sorun orda zaten caner geri bile gelmiyor :D canerden iyi olan kısmı burası işde :bandit:
hücumda falanda yaramaz caner yaptığı tek şey oyunu katletmek olur bir sezonda yapacağı 5-6 asistlemi hücuma katkısı olacak ya kaybettirdikleri
ne olacak.

Çevrimdışı worns

Tabata adı geçmiş, o oyuncuya ben büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Tamam 8 milyon euro etmezdi ama aslında hem yetenekli hem de çalışkan bi oyuncuydu. Bonservisinin, tartışmaların altında ezildi yok yere yıldızlar geliyor falan diye elden çıkartıldı. Schuster döneminde herkesin kafasına göre oynadığı kadroda ofansif yetenekleri daha fazla olmasına karşın tek mücadele eden ve kendine verilen bağlantı rolünü kurmaya çalışan oyuncuydu. Yarım dönemde 10-11 asist yapmıştı ki aynı performansı Guti verse ilah ilan edilirdi. Gerçi vermeden de edildi. Sonra 11 asist yapan adamı Simao, Fernandes ve başkanın fonla aldık diye coşkuyla anlattığı Almedya geliyor diye bedavaya elden çıkarttık.

Her yönüyle saçma sapan bir dönem ve kadroydu. Bir süre sonra büyük yetenek Julio Alves'in %50'sinin alınmasıyla hikaye daha da acayipleşecekti falan. Transfer bedeli, okey masasında alınması, Denizli'nin 10.5 goygoyları, alelacele getirilmesi filan her şeyi hatalıydı ama bunların hiç biryerinde suçu olmayan ve o günkü şartlara göre Nihat'lardan filan katkat fayda sağlayan Tabata kalsa uzun yıllar faydalı olacaktı diye düşünmüşümdür hep.

Sonra gitti Katar'ın efsanesi oldu. Milli takıma falan aldılar. Bir ara her sene 20 gol filan atıyordu. Şimdi baktım 37 yaşında hala oynuyormuş.

Çevrimdışı mylife1903

Tabata adı geçmiş, o oyuncuya ben büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Tamam 8 milyon euro etmezdi ama aslında hem yetenekli hem de çalışkan bi oyuncuydu. Bonservisinin, tartışmaların altında ezildi yok yere yıldızlar geliyor falan diye elden çıkartıldı. Schuster döneminde herkesin kafasına göre oynadığı kadroda ofansif yetenekleri daha fazla olmasına karşın tek mücadele eden ve kendine verilen bağlantı rolünü kurmaya çalışan oyuncuydu. Yarım dönemde 10-11 asist yapmıştı ki aynı performansı Guti verse ilah ilan edilirdi. Gerçi vermeden de edildi. Sonra 11 asist yapan adamı Simao, Fernandes ve başkanın fonla aldık diye coşkuyla anlattığı Almedya geliyor diye bedavaya elden çıkarttık.

Her yönüyle saçma sapan bir dönem ve kadroydu. Bir süre sonra büyük yetenek Julio Alves'in %50'sinin alınmasıyla hikaye daha da acayipleşecekti falan. Transfer bedeli, okey masasında alınması, Denizli'nin 10.5 goygoyları, alelacele getirilmesi filan her şeyi hatalıydı ama bunların hiç biryerinde suçu olmayan ve o günkü şartlara göre Nihat'lardan filan katkat fayda sağlayan Tabata kalsa uzun yıllar faydalı olacaktı diye düşünmüşümdür hep.

Sonra gitti Katar'ın efsanesi oldu. Milli takıma falan aldılar. Bir ara her sene 20 gol filan atıyordu. Şimdi baktım 37 yaşında hala oynuyormuş.
Adam efsane oldu katarda iyi oldu gittigi kendini kurtardi burda 10 senede kazanacagini da 1 senede kazandi gul gibi yasiyor adam
Biraz sicak biraz kum firtinasi falan ama olsun

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

https://mobile.twitter.com/komutanesca/status/1062345878374092800

Suraya bakin boyle bi terbiyesizlik olamaz bu takim arkadasini resmen asagilamaktir. Ayip.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk