Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739503 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

eveeet bolbol yanıt verecek bir mesaj görüyorum. madde madde analizler yapacağım:

1) takım şampiyon olurkende fikret orman başkandı demişsin. takım şampiyon olurkende şenol güneş hocaydı derim o zaman. konu hocayı 2 sene öncede hocayı eleştiriyorduma giderse ben ilk geldiğinde de eleştiriyordum derim. ilk şampiyon yaptığı sene ikinci devre ortaları takımı rakipler çözmeye başladığında hocanın B planı yok söylemini ilk telaffuz eden benim bu forumda. takip eden sene ben ve sen hocayı gömerken epey de tepki çekiyorduk hatta i.mansıza yaptıklarından dolayı olaya kişisel yaklaşıyrsunuz tepkileri alırdık. hoca dün değişmedi hoca hep buydu 96da ts ile şampiyonluğu verirkende 2002de de 2011de de 2015 2016 2017 2018 hoca hep aynı hoca değişmedi. hep bu futbolu oynatıyor. eline güçlü bir kadro heldiğinde doğru rolleri dagıtabileceği bir kadro oldugunda verim alabiliyor bunu yaparkende sözmüş yıldızları parlatma konusunda bir aurası olduğu da gerçek.değişen ney biliyormusun değişen fikret orman. aşkan çok değişti kaba tabirle bir yerleri kalktı. kendini camianın üstünde görmeye başladı ben çökersem beşiktaş çöker söylemi de bunun zirvesi oldu. oyuncuları hoca mı sattı başkan sattı menajerleri yedirdi içirdi ağırladı dedin. bu marketingin bir parçası eyvallah da elindeki mal kötüyse nasıl satacaksın? hoca bu malları parlattı vitrine koydu başkanda gerisini getirdi ama elindeki malları parlatan biri olmasa menajerlere neyi seyrettireceksin?

2) biz esas hatayı 2. şampiyonluk geldiğinde yaptık. hocayı o gün gönderecektik ama bunu da öle bodoslama değil alttan alttan zemini oluşturarak doru profil hocayı bularak yapacaktık. şampiyonluğun ertesi günü hocaya çiçek plaket verip 3 gün sonrada bize seviye atlatacak hocayı getirecektik.güneşin limiti buydu çünkü şayet limiti üste taşımayı istiyorsak tabii... haa bu limiti koruyalım domestic başarılarla yetinelim bu sereçte de her 5 yılın 3ünde ipi biz göğüsleyelim diyorsak güneş bunun için yeterli profildi ligin dinamiklerini biliyor eksileri var artıları daha fazla dersin. oynattığı oyun belli bir şablonda dersin oyuna uygun transferler yapıp yola öyle devam edersin. oyuncuya göre sistem yapan bir hocan yok ve sen bunla yola dewam kararı almışsan oyun planına uygun transfer yapacaksın alakasız tipleri doldurmayacaksın.

3) şampiyonluğu kim getirdi mevzusunu ele alalım. diyorsunki şampiyonluğu hoca getirdiyse götüren de hocadır. hayır! şampiyonluk bir bütün işidir yönetim hoca oyuncular taraftar bütününün doğru sentezidir. yönetim 2 sene önce doğru transfer politikası gütmüştür doğru oyuncuları doğru bütçelere kurmuştur başlarına bir hoca getirmiştir camia bütünleşmiştir başarı gelmiştir. başar hocanınsa başarısızlıkta hocanın demenin, hayat acıdır biber acıdır o zaman hayat biberdir demekten ne farkı kalıyor? böyle bir mantık olamaz başarı bütünün eseridir.

4) gelelim başarının sürdürülebilir kısmına. başkan kabul et ki yere sağlam basmadı. geçen sene başı çin işi çıktı başımıza yeri ve zamanı değildi başarı sürdürülebilir hal almamıştı henüz. yok çine git sonra dön garip bi ispanya kampı ayarla 40derecede çalış üstüne transferleri geciktir deli gibi sirkülasyon yap. böyle bir planlama ile mi sürdürülebilir başarı yakalanacak? eşyanın tabiatına aykırı.

5)maaşların gecikmesi konusu. diyorsun ki maaşlar bizde hep böyle ödeniyordu. öyle yanlış öyle yanlış ki bunu kabul etmek. evet para hep gecikmeli ödeniyordu ilk şampiyonlukta farklımıydı diyorsun. ilk bakışta doğru gibi geliyor kulağa değil mi? ama kökten yanlış oysa. o zaman takımın geliri yoktu stadı yoktu borcu çoktu gelirler temlikliydi henüz oyuncu satışı yoktu olanlada transfer yapmaya çalışıyordun. bu denli yokluk arasında gecikmeler olur kimse de ses çıkarmaz bunu olağan karşılar oyuncularda bunu belli bir yere dek tolere eder AMA sen kalkıp tarihin en yüksek cirosunu yapmışsın ŞLden 45 oyucu satışından 40 ciro yapmışsın üstüne hç transfer yapmamışsın bons vermemişsin ama maaşları ödemiyorsun geciktiriyorsun. buna elmayla armutu kıyaslamak denir işte hiç gelirin yokken gecikme makudür bu denli yüksek gelir varken gecikme olağan olamaz bizde zaten hep gecikiyordu demek doğru değil. ve millet haklı olarak başkan paralar nerede die pankart asar. oyuncuda sorgular bunu o kadar başarı eldeettik bizim sayemizde gelir oluştu paramız neden gecikiyor die sorgular. bunu olağan kabul etmen kabul edilemez.
Abi parasini geciktirecegin adam var geciktirmeyecegin adam var
Bir suru kiracin oldugunu dusunelim
Bazisini ayin 20sinde arayip kurcalamaya baslarsin bazisi ayin30unda arar
Sen kendin aramazsan odemeyen tiplerde vardir
Cesit cesit insan var
Futbol takiminda da boyledir
Turk oyunculara hadi kocum falan yaparsin
Komir makarna bulgur verirsin imzayi basar pusulaya
2015 yilinda gecikme olurken odemelerde
Atiba var quaresma var yabanci bunlar zaten bilir paranin kalmayacagini
Oburleri yetersiz₁ surusu zaten
Motta pedro milos boyko rodolfo falan
Digerleri az paraya oynayan hayatinda besiktastan baska takim gormemis tipler
Beck aleksiz tosic marselo falan
Capsizlari zaten gondermistik aleksiz ile marselo devrede geldi
Geriye kim kaliyor
Sosa ile gomez ee bunlarin da parasini da zamaninda tikir tikir odemislerdir

Simdiki takimda
Barselonadan realden gelmis adam senin agiz kokunu mu cekecek, hadi len ordan der, yanlarik agriyor der. Simdi gene ayni algoritmadadir olay yabancilardan atiba ile quaresma ariza cikartmiyordur, quaresma zaten ustune para da verebilir, kalanlardan roko lens larin agzini acamazken babel love pepe adriyano vida medel yerim lan kamtunuzu falan gavurum ben arpami verin diyordur, yeni taze altdevrelerden layic ile ikarus da nereye dustuk be katara gideydik keske diyordur

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1062642326173032448

görüşlerinizi alalım

Keyfine bazen oynayan adamın işi yok bizde. Alsın kırmızı kafasını çok sevdiği Flamego'sunda oynasın. 1,5 milyon euro'dan fazlası zarar yazar.

Çevrimdışı Necmi

Surec bizim camiada hesaplasmalari da beraberinde getirdigi icin toparlanma 4-5 sene suruyor bu 4-5 sene icinde daha da darbe yiyoruz. Sakin kalmak en onemli ve beklentilerin olanaklarla sinirli oldugunu da unutmamak lazim.
Fikret orman mayista daha guclu yonetim kurmali ama bu yonetiminde de 4-5 ismi yarindan itibaren gondermeli.
Secim aciklaninca herkes mantarlar gider derken bosuna demedik iyiler gider tam tersi olur diye ama baskanin burnu iyi surttu makyaji da dokuldu, kendi etti kendi buldu, fazla havalanmisti dususu sert oldu, cikip konussun simdi ben yaptim ben ettim maas isterim tatilimi yaparim ben cokersem besiktas coker diye.
Haddini cok asti fikret orman kendini bi lutuf sandi.

Kimse tasin altina elini sokmazken cikip ben bu isi yaparim diyen fikret orman lazim bize, tekrsr o mutevazi ve caliskan haline donmesi lazim artik eski karisiyla tekrar mi evlenir bilmem ama ozel hayatini da toparlamasi lazim, adam da cok fedakarlik yapti saclari agardi herifin ama kimse ona bu is kolay olacak diye de soz vermedi, kendi biliyordu zorluklari. Daglari asip ovada sele tutuldu simdi tekrar toparlama gorevi de kendisine dusuyor, azicik motive olursa bu durumu toparlayabilecegini dusunuyorum

Sacma sapan konusmalarindan burdan marsa duble yol olur biraz da dikkatli konussun, feda sezonunda rustuye bir jubileyi cok gormustu, bu yasta adam oynamasini kabul edemiyorum falan demisti, dikkatli olmak lazim iste o rustu barselonayla anlasmis jubile yapacakti cine gitmenden daha fazla ses getirirdi.
Rustuyu yasindan oturu gonderen adamin kadrosunda ikinci dunya savasi ordu milli takimi futbolculari oynuyor yedekleri de afganistan savasi gazileri

Kimse cikip sormuyor tabi noldu diye

Kongrede azicik haddini bildirip isine konsantre etmek lazim baskani, herkes herseyin farkinda, aklimla dalga gecmeyin diyen adam da kimseyi salak yerine koymayacak

bence rüştü olayı farklı Beşiktaş çıkışlı oyunculara bile jübile yapılmazken rüştüye neden yapılsın
yapmamakta haklıydı.

Çevrimiçi tolga1903

Keyfine bazen oynayan adamın işi yok bizde. Alsın kırmızı kafasını çok sevdiği Flamego'sunda oynasın. 1,5 milyon euro'dan fazlası zarar yazar.

1.5 milyon euro bile fazla şuan oynadığı futbola. Sol kanatta bekleyip kendisine atılan topu durdurup geriye oyunuyor sadece veya rakibe çarptırıp taca çıkmasını sağlıyor bu yani herifin oynadığı futbol. Fofana'yı tercih ederim 700 bin euro'ya oynar.

Çevrimdışı Culpable

sezon basindan beri bizim hakkimizda bir tane olumlu haber yapilmiyor
babel 3.3 milyon istiyormus  babel kendisine 2m net vericek kulubu anca ruyasinda gorur

tolgayi werder bremen istiyormus  tolgayin bizden aldigi maasin yarisini alabilecegi bir takima gitme ihtimalini ruyasinda bile goremez
Almanyada tolgayin  ustunde bizden aldigi maasin  yarisina oynayacak yuzlerce furbolcu var

soyle adamlara degil 4 yillik 4 aylik sozleme yapmiyacaksin
dikine attigi her isabetli pas uzerinden  kontrat yapicaksin

Çevrimdışı Necmi

görüşlerinizi alalım
o Beşiktaş düşmanı bizi engellediği için görmüyoruz söylemişdim daha önce Beşiktaş arena hesabı engelli onda
Beşiktaşla davayı kaybettiklerinden beri umarsızca Beşiktaşa saldırıyorlar sizde yapın reklamlarını.

Çevrimdışı mylife1903

sezon basindan beri bizim hakkimizda bir tane olumlu haber yapilmiyor
babel 3.3 milyon istiyormus  babel kendisine 2m net vericek kulubu anca ruyasinda gorur

tolgayi werder bremen istiyormus  tolgayin bizden aldigi maasin yarisini alabilecegi bir takima gitme ihtimalini ruyasinda bile goremez
Almanyada tolgayin  ustunde bizden aldigi maasin  yarisina oynayacak yuzlerce furbolcu var

soyle adamlara degil 4 yillik 4 aylik sozleme yapmiyacaksin
dikine attigi her isabetli pas uzerinden  kontrat yapicaksin
Acliktan mi olsun adam abi

Çevrimdışı mylife1903

bence rüştü olayı farklı Beşiktaş çıkışlı oyunculara bile jübile yapılmazken rüştüye neden yapılsın
yapmamakta haklıydı.
Super cimbizladin abi
Rustu bi degerdir severiz sevmeyiz fbde problemi olmus bize geldi, jubile icin barcayi ayarlamis adam daha ne istiyon

Besiktas cikisli oyunculara jubile yapilmazken,
Madem boyle pirensip sahibi baskan var rustu icin yasli oyuncu istemiyorum diyen baskanin takiminda neden bir suru yasli adam oynuyor

Benim yasli adamla problemim yok takiliyoruz heriflere, ben genc ismael izleyecegime 65 yasinda adriyano kzlemek isterim ama boyle oyuncu da 2-3 olur 48 yasindaki quaresmaya yedek 41 yasinda lens almazsin yani

Çevrimdışı Gökhan Kurt

görüşlerinizi alalım

Ocak ayında istediği yere gidebilir.
Şimdiden gs ile anlastı haberleri yapılmaya baslanmıs ama yemiyoruz.
Bu yastaki bu halleriyle adama 1,7'den fazla para verilmesi hata bence.
Yolu acık olsun.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Acliktan mi olsun adam abi
Feyk atarak, çevresinde 360 derece dönerek, topu savunmadan çıkarırken manasız driblinglerle topu ayağında gereksiz 5 saniye tutup rakip takımın savunma düzeni almasını sağlayarak, görüntüde birşey yapıyormuş gibi görünüp aslında hiçbir şey yapmaz sorumluk almayarak, tam bir kurnaz gibi topsuz oyunda yeterince aktif olmayarak ayağına top geldiğinde birşeyler yapıyormuş gibi yaparak taraftarı kandıracağını zannederek, duracağı yeri yapacağı işi bilmezken senelik 2-2.5 milyon avro almak çok daha basit Tolgay için. Şimdi gidip oyuna, takıma katkısı olacak, dikine pas yapacak ona göre kendisine bir sözleşme sunulacak da Tolgay bunu kabul edecek.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

görüşlerinizi alalım
Yıllık mı o rakam yoksa 3 yıllık toplam mı. Yok yani eğer yıllık 3.3 istiyorsa  alt tarafında yapılan yorumlara ekleyecek bişeyim yok...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gençleşme ile birlikte şu maaş konusunda bir düzenleme gelsin lütfen.
Avrupa'da 500-750 K'ya oynayacak adamlar buraya gelince agzını doldurarak milyonlar istiyor.  :s20:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Tolgay süresiz kadro dışı haberi geldi kulüpten.
"Oyuncularımızdan Tolgay Ali Arslan takım içerisinde disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmıştır."
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2018, 14:46:42 Ömer Kaan ]

Çevrimdışı ferdi1903

Ooooo tolgay arslan süresiz kadro disi burakilmis

Çevrimdışı f_madida

Valla gs ye mi gider flamengo'ya mı gider orası bilmem ama bu paraları baska yerden NAH alırlar.
Aynı hatayı Tolgay'da yaptık. TÜrkiye'de oynayamayan adam Bundesliga'da ne yapacaklar.
ins sözlesme yenilemezler Babel ile canı istediğinde oynayacak adama cidden gerek yok.
2.-2,5 bandında cok iyi adamlar alınır bulunur.

Vallahi kalmasi taraftari degilim ama 1-1.2 gibi bir fiyata kalacaksa imzalasin bir sene daha.
Besiktas sayesinde tekrar milli takima girmis, Sampiyonlar Ligi'nde adi duyulur olmus su yasinda. Bir araba dolusu para aliyor (odemede gecikme varsa bile sozlesmesi var kapi gibi, er yada gec o parayi alacak), ayiptir boyle daha son senesine girmeden sozlesme gundemiyle one cikmak.   
Daha 30 yasina gelmeden Kasimpasa'dir, Katar ligidir gezmis, free transfere dusup 300 euroya Deportivo'ya imza atmis adamin sozlesme icin bu tavirlari hakkaten anlasilmaz.
Gerci belki de biz bilmiyoruz isin icini. Dunku Ankarali Atiba twitlerinden sonra spor basininin sirf Besiktas'i karistirmak icin haber urettigini de unutmamak lazim. Belki de hicbir sey demedi Babel, tamamen taraftari kiskirtmak icin yapiliyor haber.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Pektemek,Tolgay,Love,Oğuzhan,Quaresma,Babel,Pepe...
Hepsinin zamanı geliyor.

Çevrimdışı f_madida

Tolgay süresiz kadro dışı haberi geldi kulüpten.
"Oyuncularımızdan Tolgay Ali Arslan takım içerisinde disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmıştır."

Tolgay gider boylelikle. Bari Italya'ya flan satsak, bir ara Lazio istiyordu sanki.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Babel iki yıl için 2 milyon + bir go pro kameraya imzalarsa kalabilir.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Tolgay gider boylelikle. Bari Italya'ya flan satsak, bir ara Lazio istiyordu sanki.
Gs'ye gidecek bence.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Satmak mı? 1 milyon üzeri bonservise fitim. Sözleşme bitene kadar sömürecek bankamatik önünde bitirecek bizdeki kariyerini diye hissediyorum. Adama yeni sözleşme verdik bu maaşı nerede alacak başka?

Çevrimdışı Liquidator

o Beşiktaş düşmanı bizi engellediği için görmüyoruz söylemişdim daha önce Beşiktaş arena hesabı engelli onda
Beşiktaşla davayı kaybettiklerinden beri umarsızca Beşiktaşa saldırıyorlar sizde yapın reklamlarını.
@Necmi abi o herifin yazdıkları doğru çıkıyor, o yüzden haber amaçlı paylaşdım. yoksa kimsenin reklamını yapmak gibi bir amacım yok. Burda kı her kes Beşiktaşa gönül vermiş adamlar, her kes haberdar olmak istiyor. herifin haber sitesinden yazdıklarını kopyalamak olmuyor yoksa kopyalayıp atardım buraya.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ozan Tufan - Tolgay Arslan takasına valla tamam derim ben.
Ozan en azından 23 yaşında genç sayılabilecek bir yaşta.
Şenol Hoca eli değerse olur bişeyler en azındna oynatırız kendini bulur.
Bursa yıllarında ki gibi oynasın yeter.

Çevrimdışı yoruk

Şenol Güneş Tolgay ile ipleri hafif koparmıştı sezon başında.Belliydi bir şeyler olacağı.Yine de şans verdi.Halen olmayınca kesti.Geçen seneden itibaren mimledi adamı.1-2 işlem daha yapılırsa devre arasından sonra başka bir takım izleyebiliriz nihayet.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gençleşme ile birlikte şu maaş konusunda bir düzenleme gelsin lütfen.
Avrupa'da 500-750 K'ya oynayacak adamlar buraya gelince agzını doldurarak milyonlar istiyor.  :s20:

bunu hoca söyleyince kötü oluyor ama.

mls'de 130 bin $'a oynayan larin bizde 1.2 mi alıyor 1.5 mu ne alıyor %1000 kar.