Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742882 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı emre_1978

Ustune hamsi buglama hemide yogurtlu sonra birazda yalin ayakla dolastilar mi
Ossura ossura 6-7cm fazla yukselirler rakib de giremez ceza sahasina yogun sis yuzunden gireninde gozunden yas gelir
Belki sivasli kone  tek kalip atardi herif gazmaskesiyle gelmisti maca

Vezir parmağı gönderelim bence

Çevrimdışı mylife1903

Kötü durumdayız ama planlı, mantıklı iki transfer dönemiyle düz yola girmemiz içten bile değil.

Haziranda sözleşmeleri bitecek isimler :

Pepe (35), Atiba (35), Babel (31), Tolga (35), Adriano (34), Pektemek (30), Tore (26).

Umarım hiç biriyle sözleşme imzalanmaz tekrardan.
Atiba kalsin ya

Cami yaptiracaz daha

Çevrimdışı mylife1903

Vezir parmağı gönderelim bence
Bizim kulupte en revacta menu
Dilber dudagi, kadinbudu kofte, hanim gobegi, genckiz ruyasi ve patlican oturtma

Eskiden tesislerde baklava yerlerdi yakinda dayak yiyecekler islak odunla

Ozzi imam bayildi severken
Quaresma ve caner diyet yaptiklarindan orta kahve tercih ediyormus

Senol hocam da corba duskunuymus

Ikarus ile tolga da kova kova dondurma yiyormus

Çevrimdışı f_madida

herzaman demisimdir, carşı Besiktas takimin üstündeki bir lanetdir. varlıkları Besiktasa sadece zarar.

:claps: :claps: :claps:

Carsi 25-30 yil once iyiydi belki bir fonksiyonu vardi, ama son 10 senede yaptiklari sirf kamuoyuna oynamaktan ibaret ki onda da tek dusundukleri kendi cikarlari. Zaten en son kendini fesh etmemis miydi? Hala neyin carsisi, neyin kafasi anlamiyorum.

Bunlara toplu halde kombine vermek/satmak gibi bir hataya dustuyse yonetim, Serdal Adali vs araci olmus olabilir. O zaman ayvayi yedi Besiktas daha 10 sene belini dogrultamaz. Yeni stadin en guzel yani Carsi denen beladan kurtulmus olmamizdi. Simdi geri donduler ve iki macta ne moral ne motivasyon biraktilar kimsede. Ulan kume dusme potasindaki fenerli bile sampiyon olma ihtimalimiz var mi diyor, bizim geldigimiz noktaya bak.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Kötü durumdayız ama planlı, mantıklı iki transfer dönemiyle düz yola girmemiz içten bile değil.

Pepe (35), Atiba (35), Babel (31), Tolga (35), Adriano (34), Pektemek (30), Tore (26).

Tore ve Atiba bugunku ucretiyle devam etsin. Tolga'ya 400 euro versinler, alirsa kalsin, yoksa gitsin.

Babel ve Pepe'yi devre arasi satalim mumkunse. Adriano icin de sakatlanmayacaksa devam etmesi faydali, oynayamayacaksa ama Cin-Katar pazarina gonderelim direk devre arasinda.

Çevrimiçi Necmi

Sunu unutmustuk tolgay da demis aynisini galiba,
Alacaklari icin sikayetci olmus galiba
Hakkidir sikayet etmek, parasinin pesine dusmek de herseyin bi zamani vardir devre arasi sakince yaparsin sikayetini zaten ispiyoncu adam karakterin de varmis da azicik zamanlaman manidar yani nasi desem ne desem sana tolgay, soyunma odasina doner siparis et sonra da sikayet et, azicik et ye bitin kanlansin

parasını istemek hakları buna kimse birşey söyleyemez ama aldıkları paranın karşılığını istemekte
bizim hakkımız. o zaman tepkiyede ses etmeyecekler.

Çevrimiçi Necmi

Uzun zaman sonra maça gittim, çok kısaca yazayım, bu maça analize dair bir şeyler yazmak saçmalıktan ibarettir. Takım kesinlikle oynamıyor ve bunun bir sebebi olmalı, o sebep her ne ise ortadan kaldırılmazsa 2-3 haftaya kadar tribünler birbirine girer.
locadan el sallıyordun insan bir duble birşeyler gönderir kuru kuru el sallanmaz :D

Çevrimdışı f_madida

Kim bu abimiz?
İş hayatında başarılı bir cv'si var gibi gözüküyor.

Ahmet Nur Cebi dısında suanda kimseyi uygun görmüyorum bana kalırsa. İns oda aday olur.

ANC or bust...Besiktas Turkiye'nin aynasi. Is dunyasi nasil cakal kayniyorsa klup de ayni. Gelirler de artti simdi, herkesin istahi kabardi.

Ya ANC gelsin, veyahutta golge president Rahmi Baskan olsun altina iki uc tane profesyonel yonetici getirsin kendi gunluk islere hic bakmasin arkadan gerekli destegi versin, mac gunu locasindan izlesin sadece. Hem Fikret Orman'in bahsettigi profesyonel CEO sistemi de olur boylece, Manchester City sistemi gibi.

Yoksa oyle Serdal Adali'yla flan olmaz. Hem ben Serdal'la Demiroren arasinda pek fark gormuyorum. 2. Demiroren donemine gireriz, oyle bir durumda da Besiktas'i takip etmeyi birakirim kendi adima, hem stres, hem huzun, hem zaman kaybi. 

Çevrimiçi Necmi

Bu iki karadelik oynadığı müddetçe bu takım şampiyon falan olamaz.

https://twitter.com/futstat/status/1062006853629022208?s=21
sonunda herkes benim iki senedir söylediğim noktaya geldi.
bizim iki senedir bütün hücum ataklarımızı yutuyorlar.
ama hoca memnun çıkıp yeterince orta açıyoruz diyebiliyor.

Çevrimiçi Necmi

Ya vallahi çıldırmamak elde değil. Yahu madem kaçacak bir şampiyonluk kulübü batma noktasına getirecekti ne diye şampiyonlar ligi sevdasına kapılıp ligi elden kaçırdınız? İş bilmez oldukları buradan belli.
geçen sene bunuda söyledik bazı arkadaşlar şl önemli diyordu.
o zaman söyledik önemli olan parayı alıp cebe koymaktır. iki maç kazandın diye kimse sana
ödül vermeyecek.

Çevrimdışı tangaz

sonunda herkes benim iki senedir söylediğim noktaya geldi.
bizim iki senedir bütün hücum ataklarımızı yutuyorlar.
ama hoca memnun çıkıp yeterince orta açıyoruz diyebiliyor.

iyi de abi kimse memnunuz demiyordu ki bundan olay biraz şöyle gelişiyor. köfte istiyorsun ama yok kuru fasulye yiyorsun olmadı kuru ekmek. orta sahan hücuma katılmıyorsa işlevsiz ise eldekilerden bi hücum planın yapacaksın. olayı lense bağlayacaksan da hiç bağlama top kontrol edemiyor adam hangi hücumu planlayacakda ortadakilere işlerlik kazandıracak. sorun ortadakilerde ozzi de tolgayda layiçde aatibada bu elemanlarla fazlası olmaz babel de war mesela hangi al vere iştirak ediyorki. sorun öle q7 canere indirgenemeyecek seviyede bunun baş aktörü de ozzidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

parasını istemek hakları buna kimse birşey söyleyemez ama aldıkları paranın karşılığını istemekte
bizim hakkımız. o zaman tepkiyede ses etmeyecekler.
Abi zaten prosedur geregi falandir bu basvuru alacagi sabitlemek icindir diye dusunuyorum da
Zamanlamasi sonra basina yansimasi cok daha ilginc
Zaten tavuk doner mevzusu patlamis ustune bu olay

Çevrimiçi Necmi

Biz yazın neden forvet sağ bek ve 10 numara transfer edilmiyor dediğimizde siz bu ülkede yaşamıyorsunuz heralde diye eleştirilere göğüs geren tuncaboylu nerede yahu? Fikirlerini çok merak ediyorum
sorun sence bumu al al al durumu düzeltirsin mantığıyla gelmedikmi bu durumlara
geçen sene negredoya bir pas atılmadı rakamlada yazayım 1
şimdi gayette iyi on numaramız var ama yine top göstermiyorlar sen önce takımındaki gruplaşmayı önle
oyuncu sahada adam seçmesin bunları yapamazsan aldığın adamı harcamaktan başka işe yaramaz
transfer yapman. siz love ın falan gerçekten kötü olduğuna inanıyormusunuz yada ljajicin
yerlerine başka oyuncu gelse dahamı iyi olacak. belki bundan sonra birşeyler düzelir artık birçok
taraftar uyandı. ama sorunumuz transfer değildi kim gelse bu çarkın içinde öğütülür.
hala oyuncu alınmasıyla bir şeylerin düzeleceğini düşünüyorsunuz. istediğin oyuncuyu al topu quaresma caner kaptığı sürece değişen birşey olmayacak penaltı olduğunda babel hemen gidip topu kaptı ben atacağım diye bu haraket bile
bir şeylerin doğru olmadığını gösteriyor aslında abou ligin bitiminde o topu al artık sen oyna diye quaresmaya verdiği gün
baştakilerin birşeylere uyanması lazımdı. taraftarında öyle. o haraketin üstüne aynı nedenden bir yılı feda ettik şimdi ikinciyide ediyoruz. siz hala forvet alınmadıyla on numara alınmadıyla oyalayın kendinizi belkide avrupanın en iyi topa vuran adamı elimizdeydi ve biz ona oynadığı iki senede serbest vuruş attırmadık. daha geride konuşacak birşey kalıyormu. olanı ne kadar kullanıyorsunki gelecek olanı kullanasın.

Çevrimdışı kyiv

Tore ve Atiba bugunku ucretiyle devam etsin. Tolga'ya 400 euro versinler, alirsa kalsin, yoksa gitsin.

Babel ve Pepe'yi devre arasi satalim mumkunse. Adriano icin de sakatlanmayacaksa devam etmesi faydali, oynayamayacaksa ama Cin-Katar pazarina gonderelim direk devre arasinda.

Adriano ile yola devam edilemez.2 maç oynar 3 maç sakat sonra Canere kalıyoruz.Sol bek mutlaka transfer yapılması gereken mevki.

Daha önce de yazdım takıma disiplin devamlılık profesyonellik ne dersen de bunun için 2 veya 3 Alman şart.

Alman diyince aklıma birden Münch geldi  :bandit: Görerek bilerek bakarak pas atan futbolcu.

Çevrimdışı f_madida

Adriano ile yola devam edilemez.2 maç oynar 3 maç sakat sonra Canere kalıyoruz.Sol bek mutlaka transfer yapılması gereken mevki.

Daha önce de yazdım takıma disiplin devamlılık profesyonellik ne dersen de bunun için 2 veya 3 Alman şart.

Alman diyince aklıma birden Münch geldi  :bandit: Görerek bilerek bakarak pas atan futbolcu.

Alman lazim da Alman-Alman lazim, oyle Turk Alman, Iran'li Alman flan degil yani.

Kuntz vardi bir de, Avrupa kupasini kazanmisti bizde oynarken.

Çevrimdışı tugozcan

Atiba'da maşallah nasıl bir istek arzu var ise futbolu bırakma niyetinde değil. Aslında bu sene sonunda bıraksın, güzel bir veda yapalım ardından dinamiklerini çok iyi öğrendiği kulübümüzde farklı görevlerde devam etsin isterim. Ama muhtemelen 1-2 yıl daha oynamak isteyecek. Şimdi kızanlar olacaktır ama 600-700 verip tutmalıyız tekrar ama sanmıyorum yönetimin yanaşacağını.

Babel sözleşme yoksa oynamakta yok mantığında devam ettiği için direk koymalıyız kapının önüne.

Adriano neredeyse son 20 yılımızdaki en iyi sol bek ama sürekli sakatlanıyor. Art niyetli düşünmek istemiyorum bu sakatlıklarla ilgili. Ama her halükarda artık vedalaşılmalı gibi görünüyor. Eğer Caner ile devam edeceksek (ki aksi pek mümkün değil) Caner’dan daha fazla oynayabilecek sağlıklı bir bek şart.

Tolga kötü kaleci. Takım içi varlığı önemli deniyor ama o anlamda bir olumlu etkisine ben henüz rastlamadım. Üstelik Utku gibi genç kaleciler hep 3. Kaleci durumuna düşüyor. Oysa ki sezonda gelen 4-5 maçta Tolga gibi ikinci kaleciler yerine Utku gibi gençlerle oynamak gerekli.

Pepe’nin bize çok şey kattığına inanıyorum. Özellikle şampiyonlar liginde başarımızda büyük katkısı var. Ama hem maliyeti yüksek hem de bir süre daha şampiyonlar liginde olamayacağımız açık. Fazla lüks.

Töre için ben hala umutluyum. Gerekli şansı yakalar ve maç eksiğini giderirse elimizdeki en iyi kanat oyuncusu. Bence kaybetmemeli ve performansa dayalı bir sözleşme ile takımda tutmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

sorun sence bumu al al al durumu düzeltirsin mantığıyla gelmedikmi bu durumlara
geçen sene negredoya bir pas atılmadı rakamlada yazayım 1
şimdi gayette iyi on numaramız var ama yine top göstermiyorlar sen önce takımındaki gruplaşmayı önle
oyuncu sahada adam seçmesin bunları yapamazsan aldığın adamı harcamaktan başka işe yaramaz
transfer yapman. siz love ın falan gerçekten kötü olduğuna inanıyormusunuz yada ljajicin
yerlerine başka oyuncu gelse dahamı iyi olacak. belki bundan sonra birşeyler düzelir artık birçok
taraftar uyandı. ama sorunumuz transfer değildi kim gelse bu çarkın içinde öğütülür.
hala oyuncu alınmasıyla bir şeylerin düzeleceğini düşünüyorsunuz. istediğin oyuncuyu al topu quaresma caner kaptığı sürece değişen birşey olmayacak penaltı olduğunda babel hemen gidip topu kaptı ben atacağım diye bu haraket bile
bir şeylerin doğru olmadığını gösteriyor aslında abou ligin bitiminde o topu al artık sen oyna diye quaresmaya verdiği gün
baştakilerin birşeylere uyanması lazımdı. taraftarında öyle. o haraketin üstüne aynı nedenden bir yılı feda ettik şimdi ikinciyide ediyoruz. siz hala forvet alınmadıyla on numara alınmadıyla oyalayın kendinizi belkide avrupanın en iyi topa vuran adamı elimizdeydi ve biz ona oynadığı iki senede serbest vuruş attırmadık. daha geride konuşacak birşey kalıyormu. olanı ne kadar kullanıyorsunki gelecek olanı kullanasın.

iyi de abi sen sorunu sadece teknik ekibe indirgeyerek yansıtıyorsun sorun bir bütün teknik ekibinde suçu var elbet AMA sen oyuncuların maaşını ödemiyorsun bana santrafor al deniyor almıyorsun kaleciyi yolluyorsun 10 numara almıyorsun bek almıyorsun aldığını 4.hafta getiriyorsun milli ara sakatlık vb derken hala hazırlayamıyor hoca elbette, layiçin geldiğinden beri milli aadır tedavidir derken ist.da geçirdiği süre toplam süreden daha azdır. ben oyuncu olsam bende negredoya pas atarken 2 kere düşünürüm abi topu kaleye vurmayan santrafor yapmışlar adını da negredo koymuşlar bizde bu vitaminsize 4 küsür maaş bayılıp tüm takımın dengesini allak bullak etmişiz üstüne de maaşları ödemeyip tuz biber ekmişiz.  teknik ekibe ne zaman kamp başı malzeme verdik hep lig başlıyor malzeme veriyoruz akşam pazarı menajerleri ne sunarsa hani transfer hazırdı sözleşmeler kasadaydı. abuş topu q7nin eline verdiğinde bavulunu toplamakla meşguldü zaten ama o q7 ile 1 ay evvel başkan 3 yıllık yeni zamlı sözleşmeyi yapmıştı. ne yapacaktı hoca başkanın yeni kontrat yaptıgı tapulu malı çöpe mi atacaktı? q7yi kovan geri alan bedava yollayıp bi daha bonservis veren sonra zam yapıp kontratını 2020ye kadar uzatan kimdi? bu denli sıcak para girdisi oldugu dönemde maaşları bu kadar geciktiren kim?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Alman lazim da Alman-Alman lazim, oyle Turk Alman, Iran'li Alman flan degil yani.

ispanyol alman olmaz mı  :iblush:

Çevrimdışı yoruk

Sorunun bu oyuncular oldugunu düşünmüyorum.Sıkıntıya çözüm  bu ısımlerı gondermek takımı gencleştirmek değil Eğer gönderırsen yerıne alacagın adamlar nasıl olacak ? Performans olarak daha iyisini bulabilecek misin ? Sen Önce bu adamların alternatiflerını bul yedeklemeye bak.Sonra zaten süreleri az kaldı yani ? Adriano yerıne adam yok dıyoruz Atiba halen vazgecılmez dıyoruz 2 yıldır , bu adamlardan yaşlı dıye vazgecersek ne olacak ?
Tabi Pektemek hariç yazıyorum  :D 300-500 alacaksa kalsın o kadar .Tolga da öyle.Utku olmaz cunku ,daha Tolga’yı kesemıyor adam.Babel’in aklı başka yerde.Pepe için önce takıma bakılmalı.
Ama Atiba Adriano GG gibi isimler kesınlıkle kalmalı

Çevrimdışı mylife1903

Kuntz yoneticilik yapiyor simdi gecen gordum macta
48 yasinda bize gelmisti adam iyi oynamisti bi gs macinda tek basina savasmisti gidip atmisti golunu
Gene uydurma islerle yendirilmistik gsye fetonun etkin zamanlariydi
Iyi futbolcuydu valla herif
Cok gec baslamisti futbola asil meslegi polislik mi bisiydi
Alman milli takimda gol atinca amma sevinmistik

Çevrimdışı yoruk

Kim bu abimiz?
İş hayatında başarılı bir cv'si var gibi gözüküyor.

Ahmet Nur Cebi dısında suanda kimseyi uygun görmüyorum bana kalırsa. İns oda aday olur.
Eskıden isimini duymuştum gibi ? Yabancı gelmedı , altyapı ile ilgili bir şeyler yapıyordu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kulübün satılması konusunun dillendirilmeye başlanması sevindirici, bir gün 3 büyükler de satılacak ama erkenden adam akıllı bi yöneticinin aldığı kulüp tsl'ye ambargo koyacak orası kesin. Umarım o biz oluruz.

Çevrimdışı yoruk

ANC or bust...Besiktas Turkiye'nin aynasi. Is dunyasi nasil cakal kayniyorsa klup de ayni. Gelirler de artti simdi, herkesin istahi kabardi.

Ya ANC gelsin, veyahutta golge president Rahmi Baskan olsun altina iki uc tane profesyonel yonetici getirsin kendi gunluk islere hic bakmasin arkadan gerekli destegi versin, mac gunu locasindan izlesin sadece. Hem Fikret Orman'in bahsettigi profesyonel CEO sistemi de olur boylece, Manchester City sistemi gibi.

Yoksa oyle Serdal Adali'yla flan olmaz. Hem ben Serdal'la Demiroren arasinda pek fark gormuyorum. 2. Demiroren donemine gireriz, oyle bir durumda da Besiktas'i takip etmeyi birakirim kendi adima, hem stres, hem huzun, hem zaman kaybi.
Adalı zaten nasıl girebilir aklım almıyor halen.
Bence başkan devam etsin ama etrafını düzenlesın dıyecegım ama yapsa zaten 3 ay önce yapardı

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu arada football leakste adı geçen kulüplere UEFA soruşturma başlatmış, içinde biz de vardık galiba.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yönetimi savunmuyorum ama böyle de birşey var

ALINTI

Senelerce maketini izlediğimiz stadın gerçeğini oraya yapan,  100 küsür yıllık kulübün kazanmadığı transfer getirisi getiren, kazanmadığı sponsorlukları getiren adam 1 dakikada harcandı "hırsız" oldu. Hani kız istemeye bile gidilirdi, hani ekonomi bakanı olurdu. Ne oldu?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık