Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731578 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

sadece şu görseli paylaşayım bütün sorularına cevap bulursun.
bu görselden bir kitap yazılır.

Sen olayların başını kaçırmışsın abi ?

Beşiktaş'ı Quaresma'ya muhtaç eden kim ? Şenol hoca mı yönetim mi ?

Töre oynarken 5 milyon € kiralama ücreti cazip gelip gönderip Quaresma'yı bu takıma kim muhtaç etti ? 1 sene yedeği yoktu!

Lens alındı sonra Quaresma'yı kesmesi gerekirken Quaresma bu saatten sonra yedek olması gerekirken Quaresma lens'i kesti bu kimin hatası ?

Sol kanadında Babel var para da para diyor oynamıyor.Sen yedeğe geç diyemiyorsun yedeğin yok çünkü ?

Sezon başı 1.ci santraforumuz pektemek olucak desem herhalde herkes küfür ederdi ama 1.ci santraforumuz pektemek oldu.

Eskiden hoca gomez'in yanına cenk'i alıyordu çift santrafora dönüyordu.Şimdi oğuzhan çıkıyor pektemek giriyor.

Kimse bana elinde güven var oynatmıyor dorukhan var oynatmıyor muhabbetine girmesin abi bizim ligimiz de işlemiyor o kural.

Fener'de cocu 2 maç show yaptı barış alıcıyı oynattı berkeyi oynattı ferdi'yi oynattı.Sonra bi daha yüzüne bakmadı hani nerde şimdi barış alıcı,berke,ferdi ?

Bizim ligimizde işlemiyor o kural.

Ayrıca Dünya klübü olucaz diyince insan gomez,aboubakar,ba'dan sonra benzema üst klasman bir santrafor bekliyordu doğal olarak.Ama bizim santraforlrarımız tersine evrim geçirdi.Love,pektemek,larin.

Nerden nereye....

Neyse abi bu konuyu daha fazla uzatmıyacağım ne sizin fikriniz değişecek ne benim düşüncem değişecek.

Bu arada ben hiç bir zaman hiç hoca suçsuz demedim zaten eski mesajlarımda mevcut inat ettiği bazı konular var ancak benim bir suclu sıralamam var bu sırada en son hoca.

1-)Yönetim
2-)Oyuncular
3-)Hoca

Türkiye liginde alışığız nasıl olsa düğme değiştirir gibi hoca değiştiriyoruz.Ne kadro istikrarı var ne hoca.Başarısızlıkta bütün suç hocadadır.

Yeni gelen hoca eksik kadro,yetersiz oyuncular,kamp görmemiş transferleri kabul eder inşallah.

Çevrimdışı mylife1903

Sezon sonu kimlerin sözleşmesi bitiyor? Uzatılması gereken 1 kişi bile göremiyorum.
Atiba ile uzatilsin abi oraya adam aramayalim 2 sene daha oynatiriz
Olmadi stopere koyariz

Olmadi stopere koyariz

sıkı pazarlık yapalım ama.

Çevrimdışı tangaz

Peki marta çekilir mi?Gerçekten mayıs yapılacak bir kongre çok kötü olur. Oldu da Fikret Orman kaybetti yeni gelecek başkan olaya adapte olana kadar transfer dönemi geçer gider. Biz yine aynı döngünün içinde son dakika transferleri ile uğraşırken...
Fikret Orman devre arası seçimlerin marta çekilme kararını almalı. Yine kendi ayağımıza sıkacağız yoksa.Mayıs çok geç çook...

nasıl yapılır bilmiyorum ama mayıs sonu geç abi bile bile lades oluruz yeni yönetim bilançoyu çıkarana dek transfer sezonu biter.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Sen olayların başını kaçırmışsın abi ?

Beşiktaş'ı Quaresma'ya muhtaç eden kim ? Şenol hoca mı yönetim mi ?

Töre oynarken 5 milyon € kiralama ücreti cazip gelip gönderip Quaresma'yı bu takıma kim muhtaç etti ? 1 sene yedeği yoktu!

Lens alındı sonra Quaresma'yı kesmesi gerekirken Quaresma bu saatten sonra yedek olması gerekirken Quaresma lens'i kesti bu kimin hatası ?

Sol kanadında Babel var para da para diyor oynamıyor.Sen yedeğe geç diyemiyorsun yedeğin yok çünkü ?

Sezon başı 1.ci santraforumuz pektemek olucak desem herhalde herkes küfür ederdi ama 1.ci santraforumuz pektemek oldu.

Eskiden hoca gomez'in yanına cenk'i alıyordu çift santrafora dönüyordu.Şimdi oğuzhan çıkıyor pektemek giriyor.

Kimse bana elinde güven var oynatmıyor dorukhan var oynatmıyor muhabbetine girmesin abi bizim ligimiz de işlemiyor o kural.

Fener'de cocu 2 maç show yaptı barış alıcıyı oynattı berkeyi oynattı ferdi'yi oynattı.Sonra bi daha yüzüne bakmadı hani nerde şimdi barış alıcı,berke,ferdi ?

Bizim ligimizde işlemiyor o kural.

Ayrıca Dünya klübü olucaz diyince insan gomez,aboubakar,ba'dan sonra benzema üst klasman bir santrafor bekliyordu doğal olarak.Ama bizim santraforlrarımız tersine evrim geçirdi.Love,pektemek,larin.

Nerden nereye....

Neyse abi bu konuyu daha fazla uzatmıyacağım ne sizin fikriniz değişecek ne benim düşüncem değişecek.

Bu arada ben hiç bir zaman hiç hoca suçsuz demedim zaten eski mesajlarımda mevcut inat ettiği bazı konular var ancak benim bir suclu sıralamam var bu sırada en son hoca.

1-)Yönetim
2-)Oyuncular
3-)Hoca

Türkiye liginde alışığız nasıl olsa düğme değiştirir gibi hoca değiştiriyoruz.Ne kadro istikrarı var ne hoca.Başarısızlıkta bütün suç hocadadır.

Yeni gelen hoca eksik kadro,yetersiz oyuncular,kamp görmemiş transferleri kabul eder inşallah.
Lutfen 1-1.5 sene parasini alamazsa da ses falan etmesin hatta yillardir para kazaniyordir, zengindir tesis calisanlarinin da maasini odeyiversin

Lucescuya yapildi bu goygoy senol gunes gidince daha iyisinin gelecegini sananlar cok yaniliyor, senol gunes yerine bugun bir adam gelse quaresma oynamayacak sananlar da hayal goruyor, daha iyi top oynatabilecek hoca gelir sananlar da romantik.
Bu yonetimle hangi hoca calisir?

Baskan sagbek lazim santrafor lazim
Hocam al sana ortasaha ve bir yedek kaleci ha bu arada as kaleci ile solbeki stoperi bi de elimdeymisken santraforu sattim pazarda bunlar vardi idare edersin.
Hah besiktasta da paran kalmaz merak etme, gecen seneden alacagini da seneye oderiz
Futbllcularin iki senelik alacagi birikti o konu haftaya netlesir

Çevrimdışı kyiv

Olmadi stopere koyariz

Yok yahu o da bitmiş. Artık eski atibadan eser yok. Dönüşleri falan çok yavaşlamış.Hızlı düşünüp uygulayamıyor. Pas yüzdesi de düşmüş.

Ne olursa olsun takıma disiplinli 2,3 tane Alman katsınlar. Şöyle Ernst kıvamında olsa çok da iyi olur. Tabi bunun için araştırmak lazım takip etmek lazım. Eminim scoutlarımız takiptedir!

nasıl yapılır bilmiyorum ama mayıs sonu geç abi bile bile lades oluruz yeni yönetim bilançoyu çıkarana dek transfer sezonu biter.

seçim çok daha erkene bile alınabilir.

Çevrimdışı mylife1903

150bin tl yol yemek sigorta
Aylik 12bin tl
Pekto ile de 900bin yurodan uzatir bu yonetim tabi

Çevrimdışı 38life

Ladies and gentlemen...Solution nedir?Çok sağlıklı çalışmasa da sistemi elbirliği ile çökertmek bu kadar çabuk olmamalıydı. Durumun vehameti ortada. Ne yapılmalı?  Kısa,orta ve uzun vadede?Kısa dediğim Ocağa kadar, orta dediğim devre arası ve uzun dediğim sezon sonu.

Orta vadede çözüm bence mümkün değil. Bence yönetim sezon bitmeden yeni bir teknik direktör ile sözlü olarak anlaşmalı ve yeni sezonun planlaması başlanmalı. Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kadroda büyük bir revizyona gidilmeli. Özellikle ilk 11 anlamında baştan aşağı yeni bir takım oluşturulmalı. Halihazırda ilk 11'de olan bir kaç futbolcu yedeğe, bir kaçı da hala 11de kalmalı, kalanı değişmeli. Yedeklerdeki fazlalıklarla da ne yapıp edip vedalaşmalı. Yeni hocanın oynatacağı oyuna uygun futbolcular getirilmeli.

Herşey şuan okadar kötü ki. Bütünüyle bir yenilenme olmadan iyileşme mümkün değil.

Çevrimdışı tangaz

birde sezonun başlamasını müteakip 3-4. hafta gibi yenileyelim kontratı aksini bünye kabul etmez bi anda, kaç senedir akşam pazarına alışan camiayız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

sadece şu görseli paylaşayım bütün sorularına cevap bulursun.
bu görselden bir kitap yazılır.

Gerçekten şu durumun dünya üzerinde bir ikinci örneği var mıdır merak ediyorum.

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaşı seven kendi menfaati için değil Beşiktaşın menfaati için de karar alabilmeli. Zaten seçilecekse Fikret Orman mayısta da martta da seçilir. Ama seçilmezse?Arkasında enkaz bırakmış olur.

Çevrimdışı 38life

kürk mantoyla çıksın maça konforlu olur işte üşütmez de ayaklara da pofuduk terlik ohh miss.

Ozaman almayacaksın öyle oyuncu, ya da oynatmayacaksın. Avrupanın büyük kulüplerinde de böyle oyuncular var. Ama hiçbir zaman o takımlar böyle kötü yönetilmediği için bu duruma düşmüyor o oyuncular. Tek fark bu. Ben Şenol Güneşe Caneri, Quaresmayı oynattığı için kızıyorum ama Oğuzhanı oynattığı için daha çok kızıyorum.

Lutfen 1-1.5 sene parasini alamazsa da ses falan etmesin hatta yillardir para kazaniyordir, zengindir tesis calisanlarinin da maasini odeyiversin

Lucescuya yapildi bu goygoy senol gunes gidince daha iyisinin gelecegini sananlar cok yaniliyor, senol gunes yerine bugun bir adam gelse quaresma oynamayacak sananlar da hayal goruyor, daha iyi top oynatabilecek hoca gelir sananlar da romantik.
Bu yonetimle hangi hoca calisir?

Baskan sagbek lazim santrafor lazim
Hocam al sana ortasaha ve bir yedek kaleci ha bu arada as kaleci ile solbeki stoperi bi de elimdeymisken santraforu sattim pazarda bunlar vardi idare edersin.
Hah besiktasta da paran kalmaz merak etme, gecen seneden alacagini da seneye oderiz
Futbllcularin iki senelik alacagi birikti o konu haftaya netlesir

İşin acı tarafı suçluyu yine hoca ilan edicekler.

Aslında bizim kadorumuz daha iyi oynayabilir hoca oynatamıyor moduna girecekler yine.

Bu kısır döngü böyle sonsuza kadar devam edicek...

Çevrimdışı tangaz

layiçinde 10 numara değil 8 numara olduğunu maçın 60.dakikasından sonra gördük sanırım. takımda gol atan nadir adamlardan talişka gitmiş yerine 8 numara alınmış 10 die vitrine sürülmüş plana gel plana. bizde transfer bitmiyordu değil mi scout ekibi sürekli çalışıyordu kasada sözleşmeler vardı değil mi?

Çevrimdışı tangaz

2.5*4=10 mlyon yeni kotrat verdik bu adama ben ona inanamıyorum abi..şimdide basında stutgart istiyormuş gidecekmiş haberleri pompalanıyr..arkadaş sen burada kazandığın paranın 10 da 1 ini alamazsın orada.inş yanıltta beni git tolgay kardeşim!

inşallah gider 3 kuruş getirisi yok götürüsü çok

Çevrimdışı 38life

Tolgay'ın yaptığı disiplinsizlik, birşeylerin sonucu ve aynı zamanda korkarım ki birşeylerin de habercisi...

Çevrimdışı mylife1903

İşin acı tarafı suçluyu yine hoca ilan edicekler.

Aslında bizim kadorumuz daha iyi oynayabilir hoca oynatamıyor moduna girecekler yine.

Bu kısır döngü böyle sonsuza kadar devam edicek...
Bide menecer kucagina duseceksin
Ohhh imza sovlari falan derken bi bakmissin yeni baskan el mutaalip bin halife budulhamitmango olmus

Çevrimdışı 38life

Sezon sonu kimlerin sözleşmesi bitiyor? Uzatılması gereken 1 kişi bile göremiyorum.

Babel'in satılmaması büyük hataydı...

Çevrimdışı tangaz

Ozaman almayacaksın öyle oyuncu, ya da oynatmayacaksın. Avrupanın büyük kulüplerinde de böyle oyuncular var. Ama hiçbir zaman o takımlar böyle kötü yönetilmediği için bu duruma düşmüyor o oyuncular. Tek fark bu. Ben Şenol Güneşe Caneri, Quaresmayı oynattığı için kızıyorum ama Oğuzhanı oynattığı için daha çok kızıyorum.

ben hiç bir büyük kulüpte böle topa kız kadar vuramayan oyuncu görmüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Tolgay'ın yaptığı disiplinsizlik, birşeylerin sonucu ve aynı zamanda korkarım ki birşeylerin de habercisi...

bu oyunculara ödeyemeyeceği kontratı kim verdi? kaç aydır hiç bir şubenin parası ödenmiyor doğru dürüst. transfer yapılsa deriz ki şuşu gerekçeyle ödenmiyor ortada transferde yok. paralar nerede?

Çevrimdışı mylife1903

Yok yahu o da bitmiş. Artık eski atibadan eser yok. Dönüşleri falan çok yavaşlamış.Hızlı düşünüp uygulayamıyor. Pas yüzdesi de düşmüş.

Ne olursa olsun takıma disiplinli 2,3 tane Alman katsınlar. Şöyle Ernst kıvamında olsa çok da iyi olur. Tabi bunun için araştırmak lazım takip etmek lazım. Eminim scoutlarımız takiptedir!
Gelen gideni aratiyor bu mevsimde kalsin atiba iyidir sonra altyapinin basina koyariz

Çevrimdışı caner.eryigit

Orta vadede çözüm bence mümkün değil. Bence yönetim sezon bitmeden yeni bir teknik direktör ile sözlü olarak anlaşmalı ve yeni sezonun planlaması başlanmalı. Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kadroda büyük bir revizyona gidilmeli. Özellikle ilk 11 anlamında baştan aşağı yeni bir takım oluşturulmalı. Halihazırda ilk 11'de olan bir kaç futbolcu yedeğe, bir kaçı da hala 11de kalmalı, kalanı değişmeli. Yedeklerdeki fazlalıklarla da ne yapıp edip vedalaşmalı. Yeni hocanın oynatacağı oyuna uygun futbolcular getirilmeli.

Herşey şuan okadar kötü ki. Bütünüyle bir yenilenme olmadan iyileşme mümkün değil.
müteahhitlermi yapacak planlamayı  :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

bu oyunculara ödeyemeyeceği kontratı kim verdi? kaç aydır hiç bir şubenin parası ödenmiyor doğru dürüst. transfer yapılsa deriz ki şuşu gerekçeyle ödenmiyor ortada transferde yok. paralar nerede?
Kur artti dis mihraklar faiz lobisi koca koca homdingler batiyir

Çevrimdışı mylife1903

müteahhitlermi yapacak planlamayı  :akuma:
Yonetici beyenmiyorsun ayip betoncu yapmasin da galerici mi yapsin