Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731874 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Nartallo

Beşiktaş ile Şenol Hoca ilişkisi uzun süre önce bitti de iki taraf da birbirine azami zararı vermek için uzatıyor işi.

Yönetimde Şenol Hoca’yı gönderecek malum organ da yok, gönderilmesi sonrasında nasıl hareket edileceğine dair bir akıl da yok.

Şenol Hoca zaten kafa olarak ayrı bir dünyada. Taraftar kendinden memnun sanıyor ama bilmiyor ki bu iş ona da dönecek. Dün akşam Roco’yu forvete gönderdi, onu orda manasız 15 dakika gezdirdi. Beşiktaş’a verebilecek hiçbir şeyi yok hocanın. Yoruldu, yıprandı ama bunu göremiyor.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2018, 12:49:27 Nartallo ]

Çevrimdışı mylife1903

öncelikle söyleyeyim gitsin demiyorum şu anda hoca değişikliği kafaya sıkmaktır hocadan önce yapılması gerekenler var.
ama dediklerinde ciddi gözlem kısırlığı var.
madem hoca şampiyon yaptı ne diye forvet istiyorsunuz gomez abou diye sayıklıyorsunuz.
iki şampiyonluğumuzda oyun gücüyle değil oyuncu kalitesiyle geldi.
abou nun canlanması milli takımla geldi. afrika kupasından sonra kendine güven geldi yoksa bizde oynarken unuttun
galiba oynatılmadığını oynatıldığı zaman bile kanatlara atıldığını.
uelde çeyrek final oyun gücüylemi yoksa abou talisca performansıylamı geldi atılan gollere bir bakıvar oyun gücümü yoksa oyuncuların şapkadan tavşan çıkartmasımı. abou oynasa lionu elerdik talisca şapkadan iki gol çıkardı yinede yetmedi. yoksa oyun olarak canımıza okumuşlardı.
iki sezon oynadığımız bütün avrupa maçlarında baskı yedik girdiğimiz her pozisyonu gol yaptık şimdi ne oldu şapkadan tavşan çıkartan oyuncu olmayınca
köy takımlarına yeniliyoruz. hani hoca etkisi tamam napoliyi yenmede bir malmöyü yensin oyun gücün
gomez gibi bitmiş oyuncuyu canlandırdı love gibi gol kralı ünvanıyla gelmiş oyuncuyu neden canlandıramıyor. madem böyle yetenek var.
cenk tosunu olsun diğer oyuncularımızı olsun parlatıp sattıran hocamı yoksa yönetimin ünlü menejerleri sürekli maçlara davet edip
yedirip içirmesimi. günümüz futbolunda oyuncuyu satan menejerdir hoca değil.
dünya kupasına hiç girmeyelim şu anda ne yapıyorsa dünya kupasındada onu yaptı. bitik hakanla arifi oynatacağım diye ilhanı kulübede
tuttu girdiği her maçta ipten alıyordu bir sonraki maç yine yedek başlatıyordu. yanlış hatırlamıyorsam bir tek kore maçında 11 başlattı.
he bu arada aynı oyunu oynatıyordu orta açma oyunu
şenol güneşin katkısı olmadımı elbette oldu bu bir takım oyunu takımdaki herkes katkı vermek zorunda zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür.
ama Beşiktaşın üstünede gelip koymayın. gomezi parlatmış eline alıp verdiler o saydığın oyuncular hep yönetim kararıyla alındı.
oyuncu iyi olursa hoca parlattı kötü olursa yönetim aldı oluyor. biz ba yı şenol hocayla parlatıp satmadık değilmi bir sistem kurduk oyuncu satışı için satılmaya başladı. hocanında katkısı var elbet ama o kötü performanın olduğu sene Ba satıldı demek yönetim birşeyleri doğru yaptı.
hep işinize geldiği gibi bakmayın hocanın hayatındaki iki şampiyonluk Beşiktaşla oldu. Gidersede büyük ihtimal son şampiyonlukları olur.
şampiyon olan Beşiktaşdır hoca değil satılıp para kazandıran oyuncular var ama heba olanda bir sürü oyuncu var çoğunlukta genç heba olunca yanlış transfer oluyor ama baktığında hiç şans bulamamış oyuncular. Birde baskı yemeseydi abouyu bile zor oynatırdı. taraftardan baskı yedikçe kadroda yer açmaya çabaladı
çabuk unutuyorsunuz bazı şeyleri.
unutulan bir şey daha var oyuncular kaçıyor takımdan geldiğinden beride bu böyle bir zorla gönderilen marcelo oldu
tek gitmek istemeyen oydu  diğerlerinin hepsi takımdan gitmek istedi gomez sosa fabri tosiç cenk talisca
iki senedir oyuncular mutsuz. mutsuzluklarının kaynağıda hoca dikkatimizden kaçıyor ama oyuncular hocaya tepki
koyuyor. tamam takımda belli standartlarda kıdem olur ama oyuncuyu dağıtacak kadar olmaz.
hocanın sistemi yok ömrü boyu kalıplaşmış bir oyunla oynuyor artık tarih öncesinde kalmış bir oyun oyuncu değişiklikleri zaten kötüydü
şimdi kötününde ötesine geçti bu seneki modasıda orta sahayı boşaltmak şaka gibi akşam roco yu oyuna aldı ve ilerde oynattı
tek derdi orta açılsında kafa vursundu. kafasında başka çözüm yok. ligin en fazla gol yiyen takımlarından
biriyle oynadık ama pozisyonumuz yok. ozi ıslıklanıyormuş kimse taraftarı suçlamasın ıslıklatan hoca
bazı şeylerin gelişi önden belli oluyor bunları bilmek için müneccim olmaya gerek yok mesela yönetim listeyi açıkladığı anda
söyledim bu sene yönetim için bitmez diye oziyide söyledim tribün ıslıklayacak diye bunların gelişi bas bas
bağırıyordu.
taraftar ne kadar sabrederse sabretsin bir şeyleri düzeltmek için çaba sarfedilmediğini görüyor aynı hamam aynı tas devam ediyor
iki senedir sabrediyordu artık bardak doldu taşıyor ozi ile quaresmanın kalemi kırıldı. buyursun oynatsın o şekilde quaresma artık duran topun başına geçerse
yada caner ıslıklanır ozi oynarsa ilk hatasında oyundan almak zorunda kalır. bu bir süre oyuncu üzerinden devam eder.
ısrar sürerse piyango hocayada çarpar. tribün sabırlıdır ama sabrı biterse artık geri dönüşü olmaz.
Bu kacarak gitme algisini da yeni cikardin abi
Adama milan talip olmus, gitmesin mi
Zaten arpasi azdi sosanin milandan aldigini da versen giderdi yani daha da ustune cikman lazimdi para olarak
Gomez volfburku tercih etti belki de bizden aldigini da alamadi o ulkenin durumuyla alakaliydi
Taliska desen nereye kacmis adam baskan alsin falan diyordu sonra gitti zaten benfikanin kolesi menejerinin esiriydi
Fabriye eplden teklif gelmis 1 milyon alirken maasini da ikiye falan katlamistir gitmez mi ha versen 2.5!belki kalirdi
Tosice 33 yasinda anormal bir para teklif edilmis adamin kacmasiyla ne alakasi var, vidaya 3 verene kadsr tosice 2 versen belki kalirdi da boyle konularda elestiremeyiz yonetimi isin gercegi 5 milyon da nakit veriyorlar
Kim kacarak gitmis,  cenk maasini 2ye katladi da gitti 3.5 yillik aliyor olsa gitmezdi de biz 20myonlsri goremezdik

Kacarak gitmismis

Çevrimdışı Savaş

öncelikle söyleyeyim gitsin demiyorum şu anda hoca değişikliği kafaya sıkmaktır hocadan önce yapılması gerekenler var.
madem hoca şampiyon yaptı ne diye forvet istiyorsunuz gomez abou diye sayıklıyorsunuz.
abou nun canlanması milli takımla geldi. afrika kupasından sonra kendine güven geldi yoksa bizde oynarken unuttun
uelde çeyrek final oyun gücüylemi yoksa abou talisca performansıylamı geldi atılan gollere bir bakıvar oyun gücümü yoksa oyuncuların şapkadan tavşan çıkartmasımı. abou oynasa lionu elerdik talisca şapkadan iki gol çıkardı yinede yetmedi. yoksa oyun olarak canımıza okumuşlardı.
iki sezon oynadığımız bütün avrupa maçlarında baskı yedik girdiğimiz her pozisyonu gol yaptık şimdi ne oldu şapkadan tavşan çıkartan oyuncu olmayınca
köy takımlarına yeniliyoruz. hani hoca etkisi tamam napoliyi yenmede bir malmöyü yensin oyun gücün
gomez gibi bitmiş oyuncuyu canlandırdı love gibi gol kralı ünvanıyla gelmiş oyuncuyu neden canlandıramıyor. madem böyle yetenek var.
cenk tosunu olsun diğer oyuncularımızı olsun parlatıp sattıran hocamı yoksa yönetimin ünlü menejerleri sürekli maçlara davet edip
dünya kupasına hiç girmeyelim şu anda ne yapıyorsa dünya kupasındada onu yaptı. bitik hakanla arifi oynatacağım diye ilhanı kulübede
tuttu girdiği her maçta ipten alıyordu bir sonraki maç yine yedek başlatıyordu. yanlış hatırlamıyorsam bir tek kore maçında 11 başlattı.
şenol güneşin katkısı olmadımı elbette oldu bu bir takım oyunu takımdaki herkes katkı vermek zorunda zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür.
ama Beşiktaşın üstünede gelip koymayın. gomezi parlatmış eline alıp verdiler o saydığın oyuncular hep yönetim kararıyla alındı.
oyuncu iyi olursa hoca parlattı kötü olursa yönetim aldı oluyor. biz ba yı şenol hocayla parlatıp satmadık değilmi bir sistem kurduk oyuncu satışı için satılmaya başladı. hocanında katkısı var elbet ama o kötü performanın olduğu sene Ba satıldı demek yönetim birşeyleri doğru yaptı.
hep işinize geldiği gibi bakmayın hocanın hayatındaki iki şampiyonluk Beşiktaşla oldu. Gidersede büyük ihtimal son şampiyonlukları olur.
şampiyon olan Beşiktaşdır hoca değil satılıp para kazandıran oyuncular var ama heba olanda bir sürü oyuncu var çoğunlukta genç heba olunca yanlış transfer oluyor ama baktığında hiç şans bulamamış oyuncular. Birde baskı yemeseydi abouyu bile zor oynatırdı. taraftardan baskı yedikçe kadroda yer açmaya çabaladı
unutulan bir şey daha var oyuncular kaçıyor takımdan geldiğinden beride bu böyle bir zorla gönderilen marcelo oldu
tek gitmek istemeyen oydu  diğerlerinin hepsi takımdan gitmek istedi gomez sosa fabri tosiç cenk talisca
iki senedir oyuncular mutsuz. mutsuzluklarının kaynağıda hoca dikkatimizden kaçıyor ama oyuncular hocaya tepki
koyuyor. tamam takımda belli standartlarda kıdem olur ama oyuncuyu dağıtacak kadar olmaz.
hocanın sistemi yok ömrü boyu kalıplaşmış bir oyunla oynuyor artık tarih öncesinde kalmış bir oyun oyuncu değişiklikleri zaten kötüydü
şimdi kötününde ötesine geçti bu seneki modasıda orta sahayı boşaltmak şaka gibi akşam roco yu oyuna aldı ve ilerde oynattı
tek derdi orta açılsında kafa vursundu. kafasında başka çözüm yok. ligin en fazla gol yiyen takımlarından
biriyle oynadık ama pozisyonumuz yok. ozi ıslıklanıyormuş kimse taraftarı suçlamasın ıslıklatan hoca
bazı şeylerin gelişi önden belli oluyor bunları bilmek için müneccim olmaya gerek yok mesela yönetim listeyi açıkladığı anda
söyledim bu sene yönetim için bitmez diye oziyide söyledim tribün ıslıklayacak diye bunların gelişi bas bas
bağırıyordu.
taraftar ne kadar sabrederse sabretsin bir şeyleri düzeltmek için çaba sarfedilmediğini görüyor aynı hamam aynı tas devam ediyor
iki senedir sabrediyordu artık bardak doldu taşıyor ozi ile quaresmanın kalemi kırıldı. buyursun oynatsın o şekilde quaresma artık duran topun başına geçerse
yada caner ıslıklanır ozi oynarsa ilk hatasında oyundan almak zorunda kalır. bu bir süre oyuncu üzerinden devam eder.
ısrar sürerse piyango hocayada çarpar. tribün sabırlıdır ama sabrı biterse artık geri dönüşü olmaz.
Abi ben seni anlayamıyorum. Herkese bir ince dokunduruyorsun ama sorunun kimde olduğunu açık açık söylemiyorsun.

Senin düşüncelerine hep saygı duyarım çoğu da doğru çıkar. Sence sorun kimde? Bi kısa ve açık açık yazıver de anlayalım düşüncelerini.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tugozcan

Su copy paste yaptiginiz istatistik uzgunum ama cok anlamsiz bir istatistik. Ilk yariyi onde kapama- GOL DAHI ATAMAMA.. Hayir bu istatistikler duzenli bir sekilde artiyor azaliyor da olabilirdi. Ama o da yok. Baya alakasiz sayilar kumesi.
Ilk yarida gol dahi atamama mesela bunun anlami ne? Bu illa ki kotu birsey mi? 2 sampiyonluk almisiz yani bu ilk yarilarda gol atamaz halimizle :lol:
Birde bilimsel konusalim. Istatistiklerin, sayisal degerlerin anlamlandirilmasi icin karsilastirilmasi gerekir.

FB son 5 senede ilk yarida gol atma, GS son 5 senede ilk yarida gol atma diye koyarsiniz karsilastiririz.
Yetmez birde bakariz ilk yarida gol atmanin takimin sampiyonluguna etkisi.

Puan ortalamasi gecerli bir istatistik sayilabilir de zaten takimin puan durumundaki yerini biliyoruz buna pek gerek yok.
Geri dustugu maclardaki puan ortalamasi da takimin basarisini anlatmiyor. En kotu sezon olan 2.sezonda sampiyon olmusuz.
O istatistigin anlattigi seyi soyleyeyim Gomez gittikten sonra geri dusunce baski yaptigimizda gol bulamiyorduk. Abou-Talisca gibileriyle geri dusmemek onemliydi.
Ha o istatistik soyle de kotu. Besiktas belki sadece ligte 3 kere geri dustu. Belki 10 kere. Fener 10 kere geri dusup 1 puan topladi diyelim Besiktas 3 kere geri dusup 0.66 puan topladi. Bu durumda Besiktas daha iyi is yapmis olabilir. Ama sadece 0.66 vs 1 dersek anlamayiz.

Samet Aybaba kadrolarindan iyi bir kadromuz oldugu kesin. Ama uyumsuz ama sorunlu oyuncularla dolu.

Bilic'in sampiyonlugu birak 2.olup CL'ye direk katilma hakkini bile elinin tersiyle ittigi ilk senesini hatirlayalim. O 3. olan takimdan oyuncu falan da satamadik. Ferdi de bedava gitmisti. Ama stad yapimi vs yaptigimiz borc harc icinde oldugumuz zaman 3.olan hocaya Demba Ba alinmisti. Sosa alinmisti. Cenk Tosun alinmisti.
Bilic yetersizi₁ gene rezil etmisti bizi. Hamzaoglu na sampiyonluk vermisti.

Sonra Demba Ba yerine Gomez gelen kadroyla Fenerin "ALL IN" dedigi anormal para harcadigi sezona girdik. Senol Gunes Cenk-Oguzhan dan da yuksek verim aldi sampiyon yapti buyuk rekabette basariyi aldi.

Sampiyon yaptin, CL geliri geldi. Ama sonuc nedir? Sosa-Gomez-Tore satilir.
Sampiyon yaptin Avrupa'da basarilisin. Sonuc? Abou-Marcelo gule gule
CL'de gruptan lider ciktin? Cenk Tosun gule gule.

Kadroda mevkilere yazdiginiz oyunculara da isim gozuyle bakiyorsunuz.
Su Caner kac senedir ne oynuyor? Ismail'den daha iyi mi supheli. Adriano yaziyoruz ama yok adam hep sakat.
G.Gonul 35lik Gonul. Atiba eski Atiba degil. Kaleci daha iyi falan da Fabri zamanindan sonra dusus var.
Stoperde Marcelo donemi bence en iyi donem. Tosic Vida'dan kotu kim diyebilir?
Ljajic bence Sosa'dan 3 gomlek, Talisca'dan 2, Ferdi'den 1 gomlek asagi oyuncu.
Demba Ba-Gomez-Abou-Cenk ten Pektemek-Love a dusus zaten takimi direk etkiliyor.

Kalite olarak zirve kadromuz devre arasi Babel'in katildigi 2.sampiyonluk kadrosudur.
Kalite+Kadro muhendisligi toplaminda dusununce 1.sampiyonluk kadrosunu one koyuyorum.
Bilic'in son senesindeki kadro kalitesi+muhendisligi > su anki kadro kalitesi+muhendisligi
G.Tore'nin futbolcu oldugu zamanlar, Sosa-Demba Ba falan ates ediyor. Zaten yabanci siniri da tamamen kalkmamis rakiplerde Turk dolu bizdeki Ozzy-Ismail-Olcay falan Turk kalitesi olarak basabas durumdayiz. Rakip hocasi da Hamzaoglu falan bir takim var rakibin.

8de 0 derbi performansi yapan Bilic'ten bahsediyoruz ya. Bugun hakem oyunlarindan kurtulamadigiz Fener karsisinda deplasmanda savunmaci diye Senol hocaya kiziyorsunuz. Bilic zamani gol atamiyorduk ya. Son 4 derbide gol atamamistik. Fantastik bir olay. Buyuk takimiz guya...

Samet Aybaba'yi basarili buluyordum onu soyleyeyim onun eline imkan verilmedi. Yani gelse dese benim kadromda Hasan Turk vardi eyvallah hocam derim. Eldekilerin performansini artirmada genc oyuncu oynatmada da Bilic'ten iyiydi. Ama hocanin kalibresi sampiyon yapmaya yeter mi takimi supheliyim. Feda sezonu her maca da gitmistim. Fener derbisi sonrasi K.Pasa maci disinda kizdigimi da hatirlamam.
Samet hoca o kotu kadroyla Feneri 3-2 yenmisti.
Gs'yi de 3-2 yenecekken B.Yilmaz in emek hirsizligi penaltisiyla 3-3 kalmistik.
Bilic Bilic demeyin hakkatten ya. Gitaristti, sosyalistti vs. Ayni Carvalhal gole cok guzel seviniyor laflari gibi ya. Teknik direktorlugune bakin lutfen sekline takiliyoruz.

İstatistikleri istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz. İlla başka takımla değil, kendi içinizde kıyaslayın. İş kadroya gelince öyle yapıyorsunuz mesela. Rakiplerle değil 2 yıl önce Beşiktaşıyla kıyaslıyorsunuz. Bunu da öyle yapın.

Kadromuzun süper diye bahsedildiği ilk şampiyonluğumuzda aslında kilidi daha çok ikinci yarılarda açabildiğimizi (neredeyse her iki maçtan birini), elimizde dillerden düşmeyen Gomez’ler Sosa’lar varken maçların ilk yarısında zorlandığımızı görebilirsiniz. 
İkinci şampiyonluğumuzda aslında ilkine göre daha dominant olduğumuzu, puan olarak benzer işlere imza atsak da maçın genelini daha baskın oynadığımızı görmekte zor değil.
Geçen yıl şampiyonluğun deplasmanda bırakıldığını ve maçların ilk yarılarını uyuyarak geçirdiğimizi görebilirsiniz.
Bu yılki verileri konuşmaya bile gerek yok. Bu sene maşallah iç dış, ilk yarı maç sonu fark etmez oldu.

Geriye düşme konusunu yine başka bir takımla kıyaslamaya çalışmışsınız ama anlatmaya çalıştığım o değil. Şenol Hoca her maç sonunda çıkıp; golü yedik oyundan düştük, golü yedik oyunumuz bozuldu diyor son zamanlarda. Bu durum sadece son dönemin konusu değil. Beşiktaş geriye düştüğü maçları çeviremiyor. Hem de çok ama çok uzun süredir. Sizin demek istediğiniz şekliyle, 10 maç geri düşerim hepsini kaybederim problem ama 3 maç geri düşüyorsam kazanamasam da olur mantığından bahsetmiyorum. B planı eksikliğinden bahsediyorum.

Yani hafızalarını tazeleyin, en son ne zaman maçın ikinci yarısını rahat izledik? en son ne zaman geri düştüğümüz bir maçı nasılsa çeviririz hissiyatı ile izlediniz?

Diğer yazdığınız her şeyin cevabı alıntıladığınız yazımda var. Oyuncu satışları vs. Özellikle teknik adamlarla ilgili ilk paragrafı tekrar okursanız o konuda anlaşabileceğimize inanıyorum.

Ama şu var, kadro uyumsuz. Kadro eksiklikleri var. Kalite ve mental eksikliklerde var. Ama kusura bakmayın bu tip problemler olmasaydı siz geçin teknik adam olarak yine şampiyon olursunuz. Yılda 2 milyon Euro vermeyelim boşuna Şenol Hoca kalibresindeki teknik direktörlere. Zaten bu olumsuzlukları gidersin diye bu kadar tecrübeli bir hocayla çalışıyoruz. Zaten 15/16 ve 16/17'de bunu başarabildiği için şampiyon olduk. o dönem bunu başaramasaydı "abi zaten Serdar Kurtuluşla Olcay'la falan bu kadar" derdik. Tıpkı şu an "Lens'le Love'la bu kadar" dediğimiz gibi. Hoca şu an bunu başaramıyor, ve gittikçe de kötü bir hal alıyor hem kendi performansı hem takım performansı.

[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2018, 13:31:12 tugozcan ]

Çevrimdışı tangaz

bağırıyordu.

oyuncular kaçarak gidiyor die bir şey icad ettin abi şimdi de. kim kaçarak gitti allah aşkına verdiğin örneklerden

sosa: karısı tutturdu milanoda yaşayacam istanbulda bombalar patlıyor yürü sosa dedi herif gitmek zorunda kaldı karı dırdırı yüzünden gittiği takımda milan bu arada boru değl yani

gomez: adam kalmakla gitmek arasında durdu aylarca keyfini karısını anasını babasını öne sürdü durdu gitmesinin hocayla hocanın verdiği mutsuzlukla yaptıgı adaletsizlikle ne alakası var ???

fabri: adam ağlayarak gitti şükranlarını sundu kariyerime kariyer kattı bu kulüp şükranlarımı sunarım dedi kaçmak bunun neresi?

cenk: tümüyle kariyer işidir kaçmak nerede?

talişka: adam kiralıktı alsın başkan beni die defalarca tv.de konuştu biz dinledik 3 gün evvel tosiçle çinde 3lü çekip ooo beşiktaş diyen vidyosunu kendim seyrettim. nasıl kaçmak bu?

abi hocayı gömelim ver küreği 2 de ben sallayayım ama böle de bel altı vurmayalım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

oyuncular kaçarak gidiyor die bir şey icad ettin abi şimdi de. kim kaçarak gitti allah aşkına verdiğin örneklerden

sosa: karısı tutturdu milanoda yaşayacam istanbulda bombalar patlıyor yürü sosa dedi herif gitmek zorunda kaldı karı dırdırı yüzünden gittiği takımda milan bu arada boru değl yani

gomez: adam kalmakla gitmek arasında durdu aylarca keyfini karısını anasını babasını öne sürdü durdu gitmesinin hocayla hocanın verdiği mutsuzlukla yaptıgı adaletsizlikle ne alakası var ???

fabri: adam ağlayarak gitti şükranlarını sundu kariyerime kariyer kattı bu kulüp şükranlarımı sunarım dedi kaçmak bunun neresi?

cenk: tümüyle kariyer işidir kaçmak nerede?

talişka: adam kiralıktı alsın başkan beni die defalarca tv.de konuştu biz dinledik 3 gün evvel tosiçle çinde 3lü çekip ooo beşiktaş diyen vidyosunu kendim seyrettim. nasıl kaçmak bu?

abi hocayı gömelim ver küreği 2 de ben sallayayım ama böle de bel altı vurmayalım.
Ismael falan kacarak gitti abi herhalde
Ozzi kacmadi yahu belese kacardi gsye fbye falan kim kacmis
Hocaya bir suru sey soylenebilir de bu adalet konusunda katilmiyirum. Lense mobink yapiyormus, ozziyi bitirmis falan.
Yahu lens yururken sakatlaniyir adamin 15kg fazlasi var, ozzi malum ayakta duracak mecali yok golleri geceleri atiyor gibi hali var
Adam bunlara cok bile sans veriyor baska hoca olsa bunlar 2dk forma goremez cok bile oynuyorlar.
Kacarak gitmismis
Yahu tosic hayatinda ilk defa karisindan cok kazanacak adam gitmez mi ne kacmasi

Çevrimdışı tangaz

Ismael falan kacarak gitti abi herhalde
Ozzi kacmadi yahu belese kacardi gsye fbye falan kim kacmis
Hocaya bir suru sey soylenebilir de bu adalet konusunda katilmiyirum. Lense mobink yapiyormus, ozziyi bitirmis falan.
Yahu lens yururken sakatlaniyir adamin 15kg fazlasi var, ozzi malum ayakta duracak mecali yok golleri geceleri atiyor gibi hali var
Adam bunlara cok bile sans veriyor baska hoca olsa bunlar 2dk forma goremez cok bile oynuyorlar.
Kacarak gitmismis
Yahu tosic hayatinda ilk defa karisindan cok kazanacak adam gitmez mi ne kacmasi

abi yeni türkiye işte herkes gobbelin tavsiyelerini uyguluyor heralde :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Akil Emre

Yabancı oyunculardan medel atiba vida adriano harici kalsın denilecek oyuncu yok, yerlilerden gökhan gönül ve belki yedekte ve ileride iş yapabilir die dorukhan ve güven harici oyuncu yok, gereksiz ve yüksek maliyetli çok oyuncumuz var valla beni baya bir karamsarlık kapladı, sanki 2. feda bile bizi zor toparlar gözüküyor.

Çevrimdışı kyiv

Ladies and gentlemen...Solution nedir?Çok sağlıklı çalışmasa da sistemi elbirliği ile çökertmek bu kadar çabuk olmamalıydı. Durumun vehameti ortada. Ne yapılmalı?  Kısa,orta ve uzun vadede?Kısa dediğim Ocağa kadar, orta dediğim devre arası ve uzun dediğim sezon sonu.

Çevrimdışı mylife1903

Yabancı oyunculardan medel atiba vida adriano harici kalsın denilecek oyuncu yok, yerlilerden gökhan gönül ve belki yedekte ve ileride iş yapabilir die dorukhan ve güven harici oyuncu yok, gereksiz ve yüksek maliyetli çok oyuncumuz var valla beni baya bir karamsarlık kapladı, sanki 2. feda bile bizi zor toparlar gözüküyor.

Pepe adri atiba medel babel diye dusunuyordum ben babelden az gicik kapmaya basladim cok fena gomecem onu sonra kufur edecem de cok emegi var simdilik bisi diyemiyorum
Adri zaten yolcu gibi
Atiba medel kalsin gerisini kimse arayip sormaz zaten
Turklerden de gg yakinda yogun bakimlik olacak ama 2 sene falan rotasyonda goturur
Nejipjan bizim cocuk
Dorukhan ve guven daha tap taze dursunlar
Kalanlara takim bulalim desem iyi macera olur bu maaslariyla

Çevrimdışı Necmi

Şenol hoca gidince.

Oğuzhan'a bir anda sihirli bir değnek deyicek artık hatalı top atıp gol yedirtmeyecek bize!

Babel para istemeyi bırakacak artık!

Love-Pektemek birer gomez , aboubakar ,ba' gibi olucaklar!

Takımın yaş ortalaması bir anda düşücek yeni hoca ile birlikte.

Türkiye de hiç birşey değişmez başarısızlıkta hemen suçlu hocadır! Anadolu takımları çok yapar özellikle bunu git hocam gel hocam git hocam gel hocam.

Yönetim melektir o bütün transfleri doğru yapmıştır kadro süperdir bütün suç hocada'dır!
sadece şu görseli paylaşayım bütün sorularına cevap bulursun.
bu görselden bir kitap yazılır.

Çevrimdışı caner.eryigit

maın devre arası dürüm gömmek nedir arkadaş ayıp ya  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

Ladies and gentlemen...Solution nedir?Çok sağlıklı çalışmasa da sistemi elbirliği ile çökertmek bu kadar çabuk olmamalıydı. Durumun vehameti ortada. Ne yapılmalı?  Kısa,orta ve uzun vadede?Kısa dediğim Ocağa kadar, orta dediğim devre arası ve uzun dediğim sezon sonu.

bu yara dikiş tutmaz hemşom ben tek plana indirgedim çözümü başkan mayıstaki kongreyi marta çekecek işi bırakacak. mayıs sonunda yönetim kur işe bak filan olmaz o iş geç kalınır bu nedenle mart ortası/sonu ideal zamandır hem hoca da sene sonu yolcu devre arası yeni hoca filan kasmaya gerek yok yeni başkan mart sonu durum analizi yapsın transferler için önünde 2-3 ay zamanı olur 1 temmuzda kamp başlarken belki geçmişten ders çıkarıp kampa tam kadroya yakın gireriz.

Çevrimdışı 38life

peki o yaratıcı arkadaş baskıyı yemediği iki yılda nasıl bir yaratıcılık yapmış.
üç maçtamı baskı yediği için kötü oynuyor.

Bu tarz oyuncular özgürlüğe ve konfora düşkündür. Şuanki ortamda var olması imkansız. Oyüzden zaten Oğuzhanı sevmeme ve beğenmeme rağmen keşke bu sezon hiç oynamasaydı diyorum.

Çevrimdışı 38life

quaresma atmadan ıslıklandı ondan sonra korner atışına gitti ordada ıslıklandı.
zaten ondan sonra penaltının başına gidemedi. sonrada sinirlendi rakibe tekmeyi basıp sarı
yedi sonrasındada kırmızı yemeye uğraştı.

Islıklamalar tv'ye yansımadı ya da ben duymadım. Tribünde demek ki hafiften uyananlar var son derece gecikmeli olsa da... Şenol Güneş tezahüratı da ıslıklandı.

Çevrimdışı tangaz

Bu tarz oyuncular özgürlüğe ve konfora düşkündür. Şuanki ortamda var olması imkansız. Oyüzden zaten Oğuzhanı sevmeme ve beğenmeme rağmen keşke bu sezon hiç oynamasaydı diyorum.

kürk mantoyla çıksın maça konforlu olur işte üşütmez de ayaklara da pofuduk terlik ohh miss.

Çevrimdışı tangaz

maın devre arası dürüm gömmek nedir arkadaş ayıp ya  :akuma:

hala inanamıyorum iftiradır diyorum olamaz bu kadar olmamalı dürümü nerden bulmuş

Çevrimdışı mylife1903

bu yara dikiş tutmaz hemşom ben tek plana indirgedim çözümü başkan mayıstaki kongreyi marta çekecek işi bırakacak. mayıs sonunda yönetim kur işe bak filan olmaz o iş geç kalınır bu nedenle mart ortası/sonu ideal zamandır hem hoca da sene sonu yolcu devre arası yeni hoca filan kasmaya gerek yok yeni başkan mart sonu durum analizi yapsın transferler için önünde 2-3 ay zamanı olur 1 temmuzda kamp başlarken belki geçmişten ders çıkarıp kampa tam kadroya yakın gireriz.
Abi cekemez kongreyi one cekse bile tuzuge gore mayista gene secim olacak, kendi degistirmisti galiba
Taa gecen sene dedim diye nopost cakiyorlardi nasi degisiyir bu cografada algi
Fikret orman kalsin ama daha guclu yonetim kursun, temizlesin bu isi

Çevrimdışı 38life

Hoca otorite kuramıyor takım üstünde diyoruz, taktik teknik işleri geçtik. Kadro yetersiz deniliyor. Hocayı eleştirmeye hakkımız yokmuş. Kadro yetersiz mi? Teknik direktörü olmayan Sivasdan bahsediyoruz. Kendi evimizde oynuyoruz. Forvet yok diyoruz. Dün kaç pozisyona girdik? Bence artık at gözlüğünü çıkarmamız lazım. Bu sadece hoca suçlu demek değil tabi. Takımı bozarak en başta yönetim suçlu. Ne oldu bizim kolej havamıza? Zamanında böyle diyorduk değil mi?

Hocanın otorite kuramadığını, takımı asla motive edemediğini, Şenol Güneşin olduğu takımda aynı zamanda takıma psikolojik destek sağlayacak ve motive edecek bir koç olması gerektiğini yazmıştım 16/17 sezonunda. Şampiyon olduğumuz sezonda.

Çevrimdışı kyiv

Peki marta çekilir mi?Gerçekten mayıs yapılacak bir kongre çok kötü olur. Oldu da Fikret Orman kaybetti yeni gelecek başkan olaya adapte olana kadar transfer dönemi geçer gider. Biz yine aynı döngünün içinde son dakika transferleri ile uğraşırken...
Fikret Orman devre arası seçimlerin marta çekilme kararını almalı. Yine kendi ayağımıza sıkacağız yoksa.Mayıs çok geç çook...

Çevrimdışı tangaz

Abi cekemez kongreyi one cekse bile tuzuge gore mayista gene secim olacak, kendi degistirmisti galiba
Taa gecen sene dedim diye nopost cakiyorlardi nasi degisiyir bu cografada algi
Fikret orman kalsin ama daha guclu yonetim kursun, temizlesin bu isi

reis geçen @sozkul abi uyandırdı beni uykudan f.orman bundan daha güçlü yönetim kuramaz bu nedenle gitmeli olmuyor olmuyor olmuyor. belli işte var bişeyler bu kuruldakilerle arasında gönderemiyor değiştiremiyor.

Çevrimdışı 38life

Takımda bireysel de sıkıntılar var. Pepe'nin istisnasız hrr uzun topunun rakibe gitmesi ama yine de ısrarla deneme yapması vr buna bir allahın kulunun yeter dememesi de çok ilginç.

Pepe gibi bir tecrübe oyun kuramıyor şaka gibi. Hele Vida'nın dün attığı bir top var taca giden evlere şenlik.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vida'nın o topu attıktan sonraki yüz ifadesine bakın. "Allahım ben bu topu nasıl attım, az önce de saçma bi topu atmıştım. neler oluyor yav?" demişti. Pepe'nin saçma uzun topları. Oğuzhan gibi bir pas virtiozunun gol yediren pas hatası. Canerin tek yaptığı şey olan orta açmayı bile artık becerememesi. Quaresmanın orta açacak boşluğu artık yaratamaması. Ljajic'in sahada yok olması. Atibanın pas hataları.

Sizce bunlar birşey anlatmıyor mu? Oyuncular oynamıyor mu? Oynayamıyor mu? "Oyuncular oynamıyor" diyenle tartışmaya bile girmem peşinen söyleyeyim. Oyuncular artık yapabildiklerini de yapamaz hale geldiler. Ve takımı ayağa kaldırabilecek kimse yok.

Çevrimdışı caner.eryigit

hala inanamıyorum iftiradır diyorum olamaz bu kadar olmamalı dürümü nerden bulmuş
2.5*4=10 mlyon yeni kotrat verdik bu adama ben ona inanamıyorum abi..şimdide basında stutgart istiyormuş gidecekmiş haberleri pompalanıyr..arkadaş sen burada kazandığın paranın 10 da 1 ini alamazsın orada.inş yanıltta beni git tolgay kardeşim!

Çevrimdışı kyiv

Sezon sonu kimlerin sözleşmesi bitiyor? Uzatılması gereken 1 kişi bile göremiyorum.

Çevrimdışı 38life

Caner Erkin varlığıyla Beşiktaşa zarar veren bir futbolcudur. Bazı oyuncular sahadayken fayda vermeyi bırakın, takımının aleyhine çalışır. Caner ve Quaresma bunlara en güzel iki örnektir. Aylar, yıllar geçti. Hoca hala bu 2 futbolcudan vazgeçmiyor. Bu 2 futbolcu sahanın iki ucuna çaprazlama konumlanmış durumda. Beşiktaşın oyunu tamamen bu iki futbolcu üzerinden ilerliyor. Bu iki futbolcudan birinin ayağına top değmeden atak gerçekleştirmiyoruz.