sadece şu görseli paylaşayım bütün sorularına cevap bulursun.
bu görselden bir kitap yazılır.
Sen olayların başını kaçırmışsın abi ?
Beşiktaş'ı Quaresma'ya muhtaç eden kim ? Şenol hoca mı yönetim mi ?
Töre oynarken 5 milyon € kiralama ücreti cazip gelip gönderip Quaresma'yı bu takıma kim muhtaç etti ? 1 sene yedeği yoktu!
Lens alındı sonra Quaresma'yı kesmesi gerekirken Quaresma bu saatten sonra yedek olması gerekirken Quaresma lens'i kesti bu kimin hatası ?
Sol kanadında Babel var para da para diyor oynamıyor.Sen yedeğe geç diyemiyorsun yedeğin yok çünkü ?
Sezon başı 1.ci santraforumuz pektemek olucak desem herhalde herkes küfür ederdi ama 1.ci santraforumuz pektemek oldu.
Eskiden hoca gomez'in yanına cenk'i alıyordu çift santrafora dönüyordu.Şimdi oğuzhan çıkıyor pektemek giriyor.
Kimse bana elinde güven var oynatmıyor dorukhan var oynatmıyor muhabbetine girmesin abi bizim ligimiz de işlemiyor o kural.
Fener'de cocu 2 maç show yaptı barış alıcıyı oynattı berkeyi oynattı ferdi'yi oynattı.Sonra bi daha yüzüne bakmadı hani nerde şimdi barış alıcı,berke,ferdi ?
Bizim ligimizde işlemiyor o kural.
Ayrıca Dünya klübü olucaz diyince insan gomez,aboubakar,ba'dan sonra benzema üst klasman bir santrafor bekliyordu doğal olarak.Ama bizim santraforlrarımız tersine evrim geçirdi.Love,pektemek,larin.
Nerden nereye....
Neyse abi bu konuyu daha fazla uzatmıyacağım ne sizin fikriniz değişecek ne benim düşüncem değişecek.
Bu arada ben hiç bir zaman hiç hoca suçsuz demedim zaten eski mesajlarımda mevcut inat ettiği bazı konular var ancak benim bir suclu sıralamam var bu sırada en son hoca.
1-)Yönetim
2-)Oyuncular
3-)Hoca
Türkiye liginde alışığız nasıl olsa düğme değiştirir gibi hoca değiştiriyoruz.Ne kadro istikrarı var ne hoca.Başarısızlıkta bütün suç hocadadır.
Yeni gelen hoca eksik kadro,yetersiz oyuncular,kamp görmemiş transferleri kabul eder inşallah.