Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724883 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

berbat bir kadro mühendisliğinin sonucudur yaşananlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Olcay Şahan sen neymişsin be arkadaş!

Çevrimdışı kyiv

Sakın ola transfer falan yapılmasın devre arası. Ben olsam kolay değil biliyorum ama Fatih ve özellikle Güveni bu sezon hazırlarım. Yoksa yedek kalırsa bu çocuklar nasıl tecrübe kazanacak?Bir yere de kiralayamıyorsun. Güveni ŞIMARTMADAN ilk 11e hiç olmazsa önümüzdeki yıl Cenk tosunun yedek rolüne hazırlamak lazım.

Çevrimdışı caner.eryigit

bu kadar veteran yabancıyı doldurup üstüne de paralarını ödemeyince dayağı biz yiyoruz. bu adamların hemen hepsi son vurgunu peşinde jeton atmadan ıhh gitmiyor diyor.
O ergen arkadaşa öyle böyle kitlenmedim.o kaçırdığı golde ki laubalilik ofsayt kalkan atsa izleyip gol verecekler.caner ömrümü yedi Tolgay havan kime ne oynuyorsun da bide triplerdesin.oğuzhana daha yazmıyorum bile!sezon başı seninle konuşmuştuk abi hepsi birbir çıkıyor ne yazık ki.ama asıl curcuna hoca gittikten snr başlayacak bunlar daha iyi günler...
GöZgöre göre ne hale geldik valla aşamıyorum bir türlü

Çevrimdışı Fikret

berbat bir kadro mühendisliğinin sonucudur yaşananlar...
hem teknik anlamda(farkli oyunlarda is yapacak oyuncular)
hem mental anlamda(soyunma odasi, karakterler)
hem de takim felsefesi, hedefi anlaminda HATALI

Acikcasi son derecede mantiksiz.

Takim iskeletinden niye oyuncu satiyorsun?

1-Borc odemek:
E o zaman yerine absurd maasli-menajer imza parasi vs donen, 30unu gecmis adamlari doldurma. Love-Negredo'yu almayiver ya Guven vsleri al. Sosa'yi 3e aldigin gibi ucuza olani al.
2-Genclestirme:
Sattin Cenk'i o paraya 2 tane genc forvete yatirim yap o zaman.
3-Hedef Yukseltme:
Yatirim yapacaz sampiyonlugu garantileyecez, Avrupa'da da hedefe kitlendik de.
Git bas parayi Talisca'ya. Borc harc kiralik seneye odeyecem diye Aboubakar gibi al birini. Sosa TS'den ayrilmak istiyor maasi cok ama onemli degil ben oderim de. Gomez keza alsan alirdin. Git sag bek al bir tane Mariano'yu aldiklari gibi zor mudur yani?

Yani bizimkilerin politikasi hicbir mantiga uymuyor.
Hedef ne?

Çevrimdışı tangaz

O ergen arkadaşa öyle böyle kitlenmedim.o kaçırdığı golde ki laubalilik ofsayt kalkan atsa izleyip gol verecekler.caner ömrümü yedi Tolgay havan kime ne oynuyorsun da bide triplerdesin.oğuzhana daha yazmıyorum bile!sezon başı seninle konuşmuştuk abi hepsi birbir çıkıyor ne yazık ki.ama asıl curcuna hoca gittikten snr başlayacak bunlar daha iyi günler...

balık baştan kokuyor abim aynen ne konuştuysak bir bir çıkıyor bunlar daha iyi günlerimiz f.orman arkasında enkaz bırakacak. düşünüyorum da hoca onu yanlış yapıyor bunu yanlış yapıyor da aslında tümünü babalığından yapıyor normalde kamp bittiği gün istifayı basmalıymış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Fikret

Abi bu para pesinde oyuncular bile sorun yaratmaz ayarinda olursa.
Takimda mesela Guven-Dorukhan gibi birkac oyuncun daha olsa cocuklar takmaz para pesindeki veterani
Takimda Atiba-Marcelo-Fabri gibi karakterli Besiktas'i seven isinde gucunde adamlari tutsan takmazlar para icin oynayani.

Cogunlugu ele gecirdi para icin oynayan yasli tayfa.

Çevrimdışı tangaz

1-Borc odemek:
E o zaman yerine absurd maasli-menajer imza parasi vs donen, 30unu gecmis adamlari doldurma. Love-Negredo'yu almayiver ya Guven vsleri al. Sosa'yi 3e aldigin gibi ucuza olani al.
2-Genclestirme:
3-Hedef Yukseltme:
Git bas parayi Talisca'ya. Borc harc kiralik seneye odeyecem diye Aboubakar gibi al birini. Sosa TS'den ayrilmak istiyor maasi cok ama onemli degil ben oderim de. Gomez keza alsan alirdin. Git sag bek al bir tane Mariano'yu aldiklari gibi zor mudur yani?

Hedef ne?

ffp vardı oyuncu satmadan oyuncu alamıyorduk tezinin ne saçma olduğunu işten geçince görüyoruz şu günlerde. masceloyu 8e sat nie 3 tane oyuncuya bonservis verecem die marcelonun 3 yıllık maliyeti 4,5a geliyor sana 8e sattın 12,5 bütçe yarattın yerine aldığın 3 adama 8 bonservis/kira ödedin 3erden 3er yıllık kontrat yapsan 27 gider yazar haneye 8 de bons/kira vermiştin etti mi 35 milyon. ee nerede mantık borç böyle büyüyor maaşlar böyle ödenmiyor işte. 12,5 luk maliyeti yenilerini alacam die yolladın yerine 35 milyonluk maliyet yarattın. getirdiklerinde son transferini yapan kişiler. berbat plan demek eksik kalıyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

balık baştan kokuyor abim aynen ne konuştuysak bir bir çıkıyor bunlar daha iyi günlerimiz f.orman arkasında enkaz bırakacak. düşünüyorum da hoca onu yanlış yapıyor bunu yanlış yapıyor da aslında tümünü babalığından yapıyor normalde kamp bittiği gün istifayı basmalıymış.
Feda bile kurtarmaz abi çok zor işimiz çok zor..
2-3 sene zor toparlarız bu kadar gelir varken bu hale düştüysek bu gelirler olmadığında ne hale geliriz vah ki ne vah...
Müteahhitleri futbol aklı olduğu yerde bunlar az bile...

Çevrimdışı Fikret

ffp vardı oyuncu satmadan oyuncu alamıyorduk tezinin ne saçma olduğunu işten geçince görüyoruz şu günlerde. masceloyu 8e sat nie 3 tane oyuncuya bonservis verecem die marcelonun 3 yıllık maliyeti 4,5a geliyor sana 8e sattın 12,5 bütçe yarattın yerine aldığın 3 adama 8 bonservis/kira ödedin 3erden 3er yıllık kontrat yapsan 27 gider yazar haneye 8 de bons/kira vermiştin etti mi 35 milyon. ee nerede mantık borç böyle büyüyor maaşlar böyle ödenmiyor işte. 12,5 luk maliyeti yenilerini alacam die yolladın yerine 35 milyonluk maliyet yarattın. getirdiklerinde son transferini yapan kişiler. berbat plan demek eksik kalıyor.
Medel zaten gereksiz uyumsuz bir transferdi.
Negredo maasinda maliyetinde oyuncu almaya karsi degildim santrafora. Ama ahi gitmis adama 3 senelik kontrat? Aboubakar'a olsa verirsin genc dersin. 3 senedir 10 gol gorememis forvete o papralar?
Lens zaten tamamen Fenere transfer calimi. 2 kere sampiyon olmussun. Fenerin elinde tek bir adam kalmis taraftarinin sevdigi. Yani isimize yarayacak olsaydi bile Besiktas'a yakismayacak bir transferdi. Ne geregi var abi su ise girmenin?
Bu 3u asil faciadir. Cenk Tosun gibi 2 tane daha satsan 3unun maliyeti...

Diger sacmalik bu adam satip daha fazla maliyetlisini almak.

Marcelo 7m bonservise satmasan 7m az paran olacak. 3mda maas 2 senede vereceksin. Say maliyeti 10m.
Ee Pepe'ye 9m maas, 2m falanda menajerlerine imza parasi yedirdin zaten 11m oldu maliyeti.
Marcelo 2 sene sonunda da oynamaya devam ederdi hala daha bonservisi 7m'dan 0a da inmezdi. Pepe bu sene sonu yolcu olur artik.

Tosic'te aynisi. Vida'ya imza parasi, menajerine ayri para, maas desen Tosic'in 2 kati.
Fabri'de de aynisi. Karius'u almamiz gerekecek ama maasi bonservisi vs herseyi pahali. Menajerlerine yedirdigimiz paralar falan...

Ya Fabri'yi sattin git gene bir Fabri maliyetli oyuncuyu bul getir.
Aynisi Marcelo-Tosic icin de gecerli.
Al 2 tane stoper Delgado-Marcelo gibi biri tutar devam edersin.

Cenk Tosun sattin tamam git al iste Guven Yalcin'i. Guven Cenk seviyesine 3 senede gelsin valla sorun etmeyiz taraftar olarak. Dersin ki borc oduyoruz.
Birde scouting yap yabanci santrafor bul. Sirf Kanadali diye Larin'i almak nasil bir vizyonsuzluk. 1970 yilinda miyiz da Atiba iyi onun memleketinden oyuncu alalim diyoruz?

Su son 2 senede kadronun icine ettiler her anlamda.
Para da kazanmadik zarardayiz. Ileri yonelik satilabilir oyuncumuz da kalmadi.
Takimin %70i overpaid.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hoca bedenen var zihnen yok, takımla en ufak bağı kalmamış. Hala hocayı aklıyacam diye bütün takım ıskartaya çıkartılıyor maşallah. Yönetim+hocanın ortak eseridir içinde bulunduğumuz durum. Herkes şapkasını önüne koyacak. Büyük başkan veya sensiz bir hiçiz Şenol hocam modundan çıkılacak.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Hoca bedenen var zihnen yok, takımla en ufak bağı kalmamış. Hala hocayı aklıyacam diye bütün takım ıskartaya çıkartılıyor maşallah. Yönetim+hocanın ortak eseridir içinde bulunduğumuz durum. Herkes şapkasını önüne koyacak. Büyük başkan veya sensiz bir hiçiz Şenol hocam modundan çıkılacak.

ben de takımı ıskartaya çıkaranlardanım abi ama bunu hocayı aklamak için yapmıyorum hocayı zaten geldiği gün de gömüyordum B planı yok söylemini ilk kullanan kişiyim forumda ama bu hocayla dewam etmek de yönetim hatası zamanında dedik maaşına zam işine son. bu hocayla farklı seviyeye gelemezsin mal budur dedik, bu malla dewam etmek doğru transfer politikaları ile ülke içinde yeter de dedik, çok oyuncu istemez iskeleti koru her sene 1-2 takviye yap takım içi dengeyi koru hocanın sırtına semeri yükle yürü hoca ligin şifresini biliyor defalarca çözmüş dedik. madem bu malla yola dewam ediyorsan bu mala göre malzeme vereceksin. çok güzel bir pastacı var elinde sen bu adamdan kebap yapmasını bekliyorsun. durum budur benim değerlendirmeme göre.

Çevrimdışı mylife1903

1-Borc odemek:
2-Genclestirme:
3-Hedef Yukseltme:

Hedef ne?
Turkiyede isler oyle yurumuyor
Senol gunes gidince bi de komisyoncu td bulur bunlar hepten rezillik cikar

Simdi saydigin isler ise turk futbolunun kara deligi

Neden altyapidan oyuncu cikartmiyir turk takimlari?
Cunku yonetici altyapidan cikan adamdan komisyon alamaz

Neden genc insan etiyle beslenen iki tane Afrikan zencisi bulup getiremiyorlar?
Cunku ucuz adamdan komisyon az oluyor mazotuna yetmiyir

Neden pahali sacma sapan transfer yapiyor turk takimlari?
Cunku azicik ismi olani aldigin zaman hem komisyonu iyi oluyor hem de insanlar ya iste realde oynadi bayernde oynadi falan ama tutmadi bizde diyir

Bu yonetim transfer falan yapmasin diye ilk sampiyonluktan beri soyluyorum

Simdi isin normali nedir

Ilk sene osmael yerine adri tolga yerine fabri koyarsin
Gomezin arkasina taliska
Sonraki sene gomezin solune babel eklersin yanina abu
Obur sene defansa birini alirsin
Cenki satuyorsan gelen parayi adam gibi kullanirsin bir tane daha cenk yok sende

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhanın en son ne zaman şöyle dikine uzun bir ara pası attığını hatırlıyor musun? Ben hatırlamıyorum bayadır. Atamaz zaten. Hedef tahtasına konan adam güvenli oynamak zorundadır. Sen Sahanın en yaratıcı oyuncusunu bu şekilde köşeye sıkıştırırsan ne olur?
peki o yaratıcı arkadaş baskıyı yemediği iki yılda nasıl bir yaratıcılık yapmış.
üç maçtamı baskı yediği için kötü oynuyor.

Çevrimdışı underworld

100 lira kazanmak için 99 lira harcamışız.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ben de takımı ıskartaya çıkaranlardanım abi ama bunu hocayı aklamak için yapmıyorum hocayı zaten geldiği gün de gömüyordum B planı yok söylemini ilk kullanan kişiyim forumda ama bu hocayla dewam etmek de yönetim hatası zamanında dedik maaşına zam işine son. bu hocayla farklı seviyeye gelemezsin mal budur dedik, bu malla dewam etmek doğru transfer politikaları ile ülke içinde yeter de dedik, çok oyuncu istemez iskeleti koru her sene 1-2 takviye yap takım içi dengeyi koru hocanın sırtına semeri yükle yürü hoca ligin şifresini biliyor defalarca çözmüş dedik. madem bu malla yola dewam ediyorsan bu mala göre malzeme vereceksin. çok güzel bir pastacı var elinde sen bu adamdan kebap yapmasını bekliyorsun. durum budur benim değerlendirmeme göre.
Ben şu sezonun başına kadar yönetimin artısı eksisinden daha fazla tezini savunmuştum. Yapılan transferlerde ciddi tercih ve maliyet hataları olsa da artısı fazlaydı. Ancak özellikle son dönemde hızlanan bir yönetim zafiyeti sözkonusu. Son yönetim kurulu tam bir facia. Yani bir başkan kendi ayağına pardon kafasına sıkmak istese anca böyle işler yapar. Hasılı Fikret Orman da beni son dönemde ciddi hayal kırıklığına uğrattı. Bu hayal kırıklığı da bende son gaz nefrete dönüşme yolunda gidiyor malesef.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

O anlarda neler yaşandı, tribünde olan biri varsa anlatabilir mi? Benim gördüğüm Q7 ve Caner topu aldı, başına geçti. Adem Kulübeye dönüp ellerini iki yana açıp "ne yapayım ben?" der gibi hareket yaptı. Neden öyle bir hareket yaptı diye sorunca Şenol hoca "sen geçsene" demiştir diye düşünüyorum. Eğer durum böyleyse Beşiktaşın içine düştüğü durum gerçekten içler açıcı. Amatör takımlarda yaşanmaz böyle şeyler.
quaresma atmadan ıslıklandı ondan sonra korner atışına gitti ordada ıslıklandı.
zaten ondan sonra penaltının başına gidemedi. sonrada sinirlendi rakibe tekmeyi basıp sarı
yedi sonrasındada kırmızı yemeye uğraştı.

Çevrimdışı mylife1903

Babelde bi sikinti var
O sosyal medya ekibine falan atarlanmisti onu unutmustuk bak
Azicik toparlanmasi lazim babelin, devre arasi icin baska planlari var herhalde cocugun, hakkidir sozlesmeler boyle.
Oturup konusmak lazim baskasina imzalasa ayagini falan cekinir mucadelede. Tamam sahaya cikinca belli bir yere kadar unutur yarinini ama rakip iki taban gosterdi mi aklina geliverir gelecegi, coluk cocuk sahibi insan sonucta bi ayagi kirilsa sozlesme senesi dimdizlak kaliverir bu yasta.

Çevrimiçi Necmi

şşt yönetime laf yok.

Kadromuz süper!

Bu takım hocanın eseri!
evet yönetime neden laf söyleyelim ortada artık iyi niyetle bakılmayacak şeyler oluyor.
Taraftar dorukhan oynasın diye baskı yapıyordu hoca ne yaptı önce oziyi aldı pektemek soktu sonra atibayı
alıp dorukhanı soktu ve çocuğu tak başına orta sahada bıraktı. alın size dorukhan dedi.
orda hata yapsa çiğ çiğ yenme tehlikesi var. kaldıki madem dorukhanı tek başına orta sahada oynayacak
kadar güveniyorsun neden onla başlamıyorsun diye sormak istiyor insan.
kadromuz süper yada değil karşında sivas var ve kendi sahandasın kadron sivası yenemeyecek kadar kötümü
şu akşamki oyunun pardonda kadro kalitesiyle ne alakası var. her çıktığı maçta ıslıklanan adamı 11 e koyup oyuna başlıyorsun. çok kötü performans gösteren babeli sonuna kadar oyunda tutuyorsun oyun içinde kötü gidişatı düzeltecek tek hamle yapamıyorsun elindeki bütün hücum oyuncularını orta sahayı boşaltarak oyuna sokunca
maçı kazanacağını sanıyorsun sonrada hocada ne kabahat varki kalite düşük yönetim suçlu öylemi
hoca maçı kazanmaması gereken her hamleyi yapıyor zaten. hiç birşeymi bilmiyorsun babeli çıkart ljajic i
sol açığa kaydır dorukhanı merkeze sok orta sahanı bozma işlemeyen hücum bölgesini aktifleştir
hoca sorunun nerde olduğunu göremiyor daha. işin tuhafı hoca dışındaki herkesde görüyor.
acaba görememe nedeni manevi çocuklarını üzmemek için olabilirmi babel haftalardır ne adam geçebiliyor nede şut atabiliyor ondan öteye babele sürekli rakip iki kişi basıyor. normal tabi rakipler salak değilki sahaya öyle bir kadro sürüyorsunki tek gol atma ihtimali olan oyuncu yinede babel onu tut %80 gol yollarını kapatırsın mantığıyla oynuyor rakipler bunda haklı oluyorlar. Birde ozi çıktıktan sonra ljajiçin çok daha iyi oynadığını farkeden oldumu.

Çevrimdışı Fikret

Şenol hoca gitsin diyenler neden gitmesi gerektiğini açıklasın ben neden gitmemesi gerektiğini açıklıyorum ?

2-3 yıl önce ki Beşiktaş'a oynattığı oyunu gördüğüm için gitmesin diyorum.

Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yaptığı için gitmesin diyorum.

Gomez gibi bitmiş bir oyuncuyu tekrar canlandırıp alman milli takımına kazandırdığı için gitmesin diyorum.

Aboubakar gibi gol atamayan tutuk bir oyuncuyu tekrar canlandırdığı için gitmesin diyorum.

UEL'de çeyrek final oynattığı için gitmesin diyorum.

UCL'de ilk defa bizi gruptan nağmalup lider çıkardığı için gitmesin diyorum.

Cenk Tosun'u parlattığı için tarihimizin en yüksek bonservisini kazandığımız için gitmesin diyorum.

Ona sürekli eksik kadro ve yetersiz oyuncular vermemize rağmen ayrıca oyuncuları sürekli lig başladıktan sonra kadrosuna katmamıza rağmen ses çıkarmadığı için gitmesin diyorum.

Siz 2 sene şampiyon olduğumuz da (Bilic'in,Samet'in) ekmeğini yedi diyorsunuz ya! Bursa'da iken kimin ekmeğini yedi peki ? Fernando gibi bir kazmayı bile gol kralı yaptı! oynattığı futbola girmiyorum bile. Ts'de iken burak gibi birisini gol kralı yaptı colman gibi oyuncular parladı.Sürekli göze hoş gelen futbol oynattı.Ts tarihinin en çok puanını topladığı sezonunu geçirdi fener şike ile elinden aldı kupasını!

Gerçi sizin demediğiniz bir şey kalmadı tamer hoca şampiyon yapmış bizi bile dediniz.

Avrupa da ki başarılar şans dediniz.

Dünya kupasında bizi 3.cü yaptığında adamın başarısını değilde kıyafetini eleştirdiler.

Çok bir şey istemedi adamcağız kadromu koruyun,üstüne takviye yapalım,maaş dengesini sağlayın,maaşlar zamanında ödensin,transferler zamanın da yetişsin dedi yeter dedi.

Hiç birisini yapmadık.Ne kadrosunu koruduk,Ne takviye yaptık her seferinde kadroyu geriye götürdük(Hep bedava mal en iyisi zannettik),maaş dengesini bozduk,Paraları yatırmıyoruz,Transferler de hep ligler başladıktan sonra geldi.

İşte ben bütün bunları gördüğüm için hoca gitmesin istiyorum sen neden gitsin istiyorsun.... ?
:claps:
Adamin her basarisinda ceza gibi elindeki iyi oyunculari aldilar.

Hala daha Senol Gunes'e 1-2 oyuncu tercihi uzerinden gomenler mevcut. Allah akil fikir versin.
Dorukhan gibi kac tane yetistirmis, gelistirmis hoca. Oguzhan gibilerinin dilinden anlamis hoca. Hicbirseyi olmasa CVsi ortada adamin.
Tolga tercihi facia bence. Gerekirse Utku'yu koy Tolga'yi koyma derim. O gol ve demoralizasyon falan filan.
Ama toplamda bakmak gerekiyor olaylara. Buralara Senol hoca yuzunden degil yonetim zaafiyetinden geldik.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2018, 11:17:10 Fikret ]

Çevrimiçi Necmi

biz dolmuşu abounun topu quaresmaya verdiği gün espiri gibi gülerek karşıladığımızda
kaybettik aslında o haraket sonraki gelen iki sezonda başımıza gelecek olanın işaretiydi.
o haraket çok şey anlatıyordu. bütün oyuncuların mutsuzluğu psikolojik bitişi hocanın
oyuncu kayırma sebeplerinden. kimse dikkat ettimi marcelo dışında her oyuncu bizden kaçar gibi gidiyor
talisca Beşiktaşdan bahsetmiyormuş  neden bahsetsin takımın en iyi topa vuranıyken
serbest atışların ona attırılmaması nedeniyle teşekkürmü etsin.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Keske Avci gelse ama gelmez. Adam Cl'ye gidecek güle oynaya :)

Çevrimdışı tangaz

biz dolmuşu abounun topu quaresmaya verdiği gün espiri gibi gülerek karşıladığımızda
kaybettik aslında o haraket sonraki gelen iki sezonda başımıza gelecek olanın işaretiydi.
o haraket çok şey anlatıyordu. bütün oyuncuların mutsuzluğu psikolojik bitişi hocanın
oyuncu kayırma sebeplerinden. kimse dikkat ettimi marcelo dışında her oyuncu bizden kaçar gibi gidiyor
talisca Beşiktaşdan bahsetmiyormuş  neden bahsetsin takımın en iyi topa vuranıyken

iyi de abi o quaresmayla kontratı sen mi yeniledin ben mi yeniledim? aziz çıktı 2 goygoy yaptı başkan maaşına zam yapıp 3 yıllık yeni kontrat döşedi quaresmaya üstüne gitti ergen gibi lensi aldı azize hava basacam die bumudur yönetim başarısı icraatı? başımıza geleceğin haberiyse bu haberi başkan nie görmedi de gitti kontrat yaptı yine yeniden? bu kadroyu bu hale getiren başkandır abi kimse kusura bakmasın. doldurdu veteranları üstüne de maaşlarını ödemiyor sonuç budur. bizden kaçar gibi giden kimse göremiyorum ben talişka daha hafta içi tosiçle çinde 3lü çekip beşiktaş die bağırıyordu mahallelerinde.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

iyi de abi o quaresmayla kontratı sen mi yeniledin ben mi yeniledim? aziz çıktı 2 goygoy yaptı başkan maaşına zam yapıp 3 yıllık yeni kontrat döşedi quaresmaya üstüne gitti ergen gibi lensi aldı azize hava basacam die bumudur yönetim başarısı icraatı? başımıza geleceğin haberiyse bu haberi başkan nie görmedi de gitti kontrat yaptı yine yeniden? bu kadroyu bu hale getiren başkandır abi kimse kusura bakmasın. doldurdu veteranları üstüne de maaşlarını ödemiyor sonuç budur. bizden kaçar gibi giden kimse göremiyorum ben talişka daha hafta içi tosiçle çinde 3lü çekip beşiktaş die bağırıyordu mahallelerinde.

Sampiyon kadroyu kurmak kadar korumak da bir basaridir ve vizyon gerektirir. Basariyi kimin getirdigini kavrayamayan yönetici basarisiz yöneticidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca otorite kuramıyor takım üstünde diyoruz, taktik teknik işleri geçtik. Kadro yetersiz deniliyor. Hocayı eleştirmeye hakkımız yokmuş. Kadro yetersiz mi? Teknik direktörü olmayan Sivasdan bahsediyoruz. Kendi evimizde oynuyoruz. Forvet yok diyoruz. Dün kaç pozisyona girdik? Bence artık at gözlüğünü çıkarmamız lazım. Bu sadece hoca suçlu demek değil tabi. Takımı bozarak en başta yönetim suçlu. Ne oldu bizim kolej havamıza? Zamanında böyle diyorduk değil mi?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★