Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723129 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Konya maçını paşalar gibi söküp ala alacaklar

Almak zorundayız. Futbol şansı bizimle olur inşallah.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şampiyon olacak takım berbat da oynasa o konyayı yenmek zo run da.

Çevrimdışı kyiv

Umarım Şenol Güneş tehlikenin farkındadır. Yarın Konyada puan kaybettiğimizde net söylüyorum şampiyon falan olamayız. Ligin 8. haftası edebiyatı yapılmasın bu takım Konyada kazanamadığında Kayseri de Sivasta da çoğu Anadolu deplasmanında kazanamıyor. Sonra ligin sonunda Başakşehir ve Galatasarayın 2 sini birden yenme zorunluluğu oluyor ya da berabere kalsınlar, o onu yensin gibi salak saçma hesaplarla uğraşıyoruz. Bütün bunlarla uğraşmamak için HERKES İÇİN GÜLLÜK GÜLİSTANLIK OLAN KONYA deplasmanından 3 puan almalıyız.Geçen hafta bu hafta, Galatasaray 1-0 lara başladı ironisiz eyvah diyorum. Bu adamlar bu bala başladıklarında çoğumuz sonucu biliyor.Bu adamları 1-0 larla şampiyon yapmamak için İÇERDE DIŞARDA KAZANACAKSIN!!!!

Çevrimdışı WOTGATE

Umarım Şenol Güneş tehlikenin farkındadır. Yarın Konyada puan kaybettiğimizde net söylüyorum şampiyon falan olamayız. Ligin 8. haftası edebiyatı yapılmasın bu takım Konyada kazanamadığında Kayseri de Sivasta da çoğu Anadolu deplasmanında kazanamıyor. Sonra ligin sonunda Başakşehir ve Galatasarayın 2 sini birden yenme zorunluluğu oluyor ya da berabere kalsınlar, o onu yensin gibi salak saçma hesaplarla uğraşıyoruz. Bütün bunlarla uğraşmamak için HERKES İÇİN GÜLLÜK GÜLİSTANLIK OLAN KONYA deplasmanından 3 puan almalıyız.Geçen hafta bu hafta, Galatasaray 1-0 lara başladı ironisiz eyvah diyorum. Bu adamlar bu bala başladıklarında çoğumuz sonucu biliyor.Bu adamları 1-0 larla şampiyon yapmamak için İÇERDE DIŞARDA KAZANACAKSIN!!!!

Kesinlikle vurup geçeceğiz

Çevrimdışı Ömer Kaan

O siyah formayı sırtıma geçirebilsem yarın sahada ciğerimi bırakırdım be. :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya biz Vodafone da yanlış adreslere sövüyoruz ilk maç şu namoğluna koro halinde bir sövmek lazım...iyice zıvanadan çıktılar.yrn ne yapıp edip kazanmamız lazım.
Hiç bir bahane kabul etmiyorum yrn için

Çevrimdışı f_madida

Ya biz Vodafone da yanlış adreslere sövüyoruz ilk maç şu namoğluna koro halinde bir sövmek lazım...iyice zıvanadan çıktılar.yrn ne yapıp edip kazanmamız lazım.

Sezon basindan beri dilimizde tuy bitti sunu demekten. Namoglu tezgahi kurdugu muddetce bizim isimiz zor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

Peki beşiktaşlı futbolcular yıllardır yenemedikleri üstüne kupa finali verdikleri sıradan ve basit bir takıma karşı karakter koymayacaklar mı yarın?Namoğlu falan bilmem. Yarın Beşiktaş tuttuğunu koparmalı. He sen iyi oynamazsan tek tek pozisyonları cımbızla incelemek zorunda kalırız tabi. Sen çık adam gibi motive ol maçı kazan. Rakip ne Real Madrid ne de Barcelona. Altı üstü sağı solu her tarafı KONYA! Fenerbahçenin yendiği, Başakşehir ve Galatasarayın her türlü 3 puan alacağı deplasman. 1 tane futbolcusunun Beşiktaşta top toplayıcı bile olamayacağı bir takım. Rakibin kim olduğunu bilelim de sonra hakem falan diyelim.

Çevrimdışı mellfred

Bizim tribünlerin aklı garip çalışıyor
yollarca gs tarafından gasp edilen şampiyonluklar
ili senedir namoğlu dolaplarıyla yenilen hakkımıza rağmen
hala Fener’in başında Aykut-aziz varmışcasına fenerle uğraşmanın ne anlamı var anlamıyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

zamanı geldi de geçiyor bile.

yusuf namoğlu istifa tezahüratları yankılanmalı tribünlerde.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Peki beşiktaşlı futbolcular yıllardır yenemedikleri üstüne kupa finali verdikleri sıradan ve basit bir takıma karşı karakter koymayacaklar mı yarın?Namoğlu falan bilmem. Yarın Beşiktaş tuttuğunu koparmalı. He sen iyi oynamazsan tek tek pozisyonları cımbızla incelemek zorunda kalırız tabi. Sen çık adam gibi motive ol maçı kazan. Rakip ne Real Madrid ne de Barcelona. Altı üstü sağı solu her tarafı KONYA! Fenerbahçenin yendiği, Başakşehir ve Galatasarayın her türlü 3 puan alacağı deplasman. 1 tane futbolcusunun Beşiktaşta top toplayıcı bile olamayacağı bir takım. Rakibin kim olduğunu bilelim de sonra hakem falan diyelim.
Yillardir  Konyayi nasi yenemiyormusuz anlamadim ben, senden alinti yapiyorum ama baskasi da  bunu  dillendirmisti  iki uc  gun evvel o yuzden dikkatimi cekti. Ben bakmadim arastirmadim henuz  ama son uc  sezonda  konyayi en az  -biri  deplasmanda olmak uzere-  3kere 4 ve uzeri  golle yendigimizi hatirliyorum ben  :alala:

edit: deplasmanda fark atamamisiz  tum farkli  galibiyetler  bizim sahada ama deplasmanda da  2-1  filan yenmisiz de  yani o denli  sorun degil
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2018, 23:05:54 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Yillardir  Konyayi nasi yenemiyormusuz anlamadim ben, senden alinti yapiyorum ama baskasi da  bunu  dillendirmisti  iki uc  gun evvel o yuzden dikkatimi cekti. Ben bakmadim arastirmadim henuz  ama son uc  sezonda  konyayi en az  -biri  deplasmanda olmak uzere-  3kere 4 ve uzeri  golle yendigimizi hatirliyorum ben  :alala:
kendi kendimize  surekli  sehir efsaneleri  yaratip  kompleksler  olusturmaya pek  merakliyz gibi .. Konya nedir yahu  bi  golle basladin mi gerisi 3-5 corap sokugu  gibi gelri  biz eger gercekten  lige asiliyorsak bu sene... Adamlarin basinda FB macinda oyun kendi lehine islerken rakip sahada sikismis oyunda is yapabilecek yegane adam; Adis Jahovici cikarip (ki Jahovic  cikarken ki yuz ifadesini hatirliyorumda; alayci bi sekilde  gulumsuyordu adam) o sikisik defans blogunun arasina driblingi, depari  olan Fofana'yi sokan (oteki  siyahi de  olabilir) futbol yetersizi₁ bi Riza  var  yahu ..
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2018, 23:04:59 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı kyiv

Deplasman maçlarını kast ediyorum. Genel rakamlarda Konyada ençok zorlanan İstanbul takımı biziz. İç sahada sorun yok  :eyes 5 liyoruz

Çevrimdışı kyiv

25.04.2011 Konyaspor 1-1 Beşiktaş
25.11.2013 Beşiktaş 3-1 Konyaspor
11.04.2014 Konyaspor 1-1 Beşiktaş
28.12.2014 Konyaspor 1-2 Beşiktaş
18.05.2015 Beşiktaş 0-1 Konyaspor
05.09.2015 Beşiktaş 0-0 Konyaspor
27.12.2015 Beşiktaş 4-0 Konyaspor
10.02.2016 Beşiktaş 1-2 Konyaspor
03.03.2016 Konyaspor 1-0 Beşiktaş
18.05.2016 Konyaspor 2-1 Beşiktaş
26.08.2016 Konyaspor 2-2 Beşiktaş
30.01.2017 Beşiktaş 5-1 Konyaspor
06.08.2017 Beşiktaş 1-2 Konyaspor
18.09.2017 Beşiktaş 2-0 Konyaspor
16.02.2018 Konyaspor 1-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Portekiz ve Trabzon’a gidecek yolculari ugurlayabilirsek su takimin beli duzelir bir sekilde.

Kulup ile icten bagini koparmis sadece kontrat ile bagli hocadan bir hayir gelmez.

Senol hocanin ifadeleri, durusu, surati; benim burda isim bitti, kovun (parami verin) gideyim. Istediginiz kadar aksini inkar edin ama her zamanki gibi ben hakli cikacagim.

Bu saatten sonra 15/16 sezonundaki Senol hoca geri donmez.

Ortada Senol Hocadan iyi teknik direktor yok kalsin deniyorsa anlarim. Ben bilmiyorum TD olarak kim var kim yok. Besiktas’i anca takip edebiliyorum. Senol hocayida cok severim ama isini iyi yapmiyor 2 sezondur. Kafa baska yerlerde.

Çevrimdışı kyiv

Portekiz ve Trabzon’a gidecek yolculari ugurlayabilirsek su takimin beli duzelir bir sekilde.

Kulup ile icten bagini koparmis sadece kontrat ile bagli hocadan bir hayir gelmez.

Senol hocanin ifadeleri, durusu, surati; benim burda isim bitti, kovun (parami verin) gideyim. Istediginiz kadar aksini inkar edin ama her zamanki gibi ben hakli cikacagim.

Ortada Senol Hocadan iyi teknik direktor yok kalsin deniyorsa anlarim. Ben bilmiyorum TD olarak kim var kim yok. Besiktas’i anca takip edebiliyorum. Senol hocayida cok severim ama isini iyi yapmiyor 2 sezondur. Kafa baska yerlerde.

Bin kere yazdık 1 fazla daha yazabiliriz sorun yok. Geçen sene kaçan şampiyonluğun 1 numaralı sorumlusu Şenol Güneştir. İlk yarıda iş bitti. Bu sene Şenol Güneşe 1. derecede suçlu demem. Şuan ki puansal başarısızlığın sorumlusu Fikret Ormandır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Birisi Vagner Love' a eskiden yapabildiklerini yapamayacağını söylemeli.
Çalım atmaya çalıştığı her pozisyonda ilk çalımı atıyor ama kendisini tekrardan toparlayacak güce hıza sahip olmadığı için pozisyonun devamını getiremiyor.

Malmö maçından sonra Şenol hocaya çok fazla kızdım ama artık bir şey yazmaya gerek yok.

Bugün öğle saatlerinde İzmir Folkart Carrera spor salonundaydım. Seleznov' da sonradan gelip salonda çalışmaya başlamıştı.
Daha önce de bir kaç defa görmüştüm, profesyonellik dedikleri böyle bir şey herhalde.

Çevrimdışı caner.eryigit

Taraftarın derhal örgütlenmesi lazım yönetim bir şey yapacak gibi durmuyor o namoğlu o koltukta oturmayacak arkadaş!

Deplasman maçlarını kast ediyorum. Genel rakamlarda Konyada ençok zorlanan İstanbul takımı biziz. İç sahada sorun yok  :eyes 5 liyoruz
  :ok:
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Bin kere yazdık 1 fazla daha yazabiliriz sorun yok. Geçen sene kaçan şampiyonluğun 1 numaralı sorumlusu Şenol Güneştir. İlk yarıda iş bitti. Bu sene Şenol Güneşe 1. derecede suçlu demem. Şuan ki puansal başarısızlığın sorumlusu Fikret Ormandır.
şu anda puansal olarak nasıl başarısızız. :alala:
takımlarımı karıştırdın 16. sırada olan fener biz değiliz :D

Çevrimdışı mellfred

“sen beşiktaşsan hakemi de yeneceksin “
romantikleri için gelsin
https://twitter.com/ankaraliatiba/status/1048642025376178177?s=21
yok öyle bir dünya

Çevrimiçi Necmi

“sen beşiktaşsan hakemi de yeneceksin “
romantikleri için gelsin
https://twitter.com/ankaraliatiba/status/1048642025376178177?s=21
yok öyle bir dünya
şunu diyorsun bizim son kiki şampiyonluğumuz ya bu hakemlerle
olmadı yada bizim emeğimizin hakkıyla şampiyon olmadık hakemler yaptı öylemi
bunumu demek istiyorsun dön istersen bir bak geçen sene kaybettiğimiz puanlara
bunları hakem yüzündenmi kaybetmişiz yoksa hoca yüzündenmi kayseri on kişi kalmışdı
karşımızda yenemedik başak on kişi kalmışdı karşımızda yenemedik akhisar hakemin verdiği penaltıyı
atsaydın o maçı kazanıyordun hakemmi attırmadı malatyada puanı hakemmi kaybettirdi
sayayımmı daha geçen sene şampiyonluğu veren hakem değildi bizzat takımın başındaki hocanın şampiyonlar ligi
sevdasına gitti şampiyonluk. Mesela elendikten sonra artık lige döneceğiz dediğinde geçmiş olsun olmuşdu zaten
birde hocanın fener travması bize kaç maça mal oldu. bak bakalım o kaybettiğin puanları kaybetmesen sana yetişebilecek takım varmıydı
tutturmuşsunuz hakem diye. konuştukça sadece bu travmayı yaratırsınız. hücum etmekten aciz bir takıma dönüşdük pozisyona giremiyoruz
hala hakemler diyorsanız gerçekten gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. geçen sene şampiyonluğu biz hediye ettik
bu sene hoca kendine gelmezse gene biz hediye edeceğiz.
hala hakem demek gerçekten ezikliktir. senin en kritik maçlarındı başak kayseri deplasmanları ikisindede
rakip 10 kişi kalıyor sen on kişilik takıma atak bile yapamıyorsun daha hakem ne yapsın. incele puan kaybettiğimiz bütün
maçları bak bakalım hakem yüzündenmi kaybetmişiz. biz barca gibi oynuyoruzda hakemler önümüzü tıkıyor öylemi

Çevrimiçi tolga1903

Şenol Güneş kariyerinin en parlak dönemini bizde geçirdi. Bildiğim kadarıyla para pul derdi hiç olmadı imparator ilan edilen adam bu ülkeyi sömürürken Şenol Güneş isminin hiç "paragöz" sıfatıyla anıldığını hatırlamıyorum ne medyada ne trabzonspor forumlarında vs. Adamı tanimadan etmeden "kendimi kovdurayım da paramı alıp gideyim" gibi düşünce atfetmek ayıptır. Medyaya her açıklamasında "ben burada mutluyum taraftar beni burada görmek istediği sürece kovsalar da gitmem" diye demeç veriyor niye para için takımı sabote etsin bedava mı çalıştırıyor takımı? Evet memnun olmadığımız tarafları var bıraksa belki daha güçlü oyunumuz daha başarılı takımımız olacak ya da bugünleri aratacak kadar başarısız olacağız bunu bilemeyiz ancak bize yaşattığı güzel günler hatırı için bari iftiraya varan cümleler sarfedilmesi zoruma gidiyor. "Yalnızca kontratı olduğu için bizimle, yoksa takimla bağları kopmuş" Ne kolay iş insanın oturduğu yerden atıp tutması.

Çevrimdışı EMİR EMRE

ZAMAN NE NADAR ACI BİR ŞEY DEĞİL Mİ, FİKİRLERİ BİLE DEĞİŞTİRİYOR.

[/quote]
  Besiktas'in basinda olabilecek en iyi hoca var suanda. Adam varini yogunu sadece A takima degil kulube veriyor.

Adam elindeki malzemeyle en iyisini yapiyor. Besiktas  bu sezon bu zamana kadarki yenilmemezligi tamamen sans eseridir. Aboubakar gibi futbol zekasi yerlerde olan adam bu takimin gol umudu. Oguzhan gibi celimsiz, sporcuya benzemeyen adamdan orta sahada mucadele edip, pozisyon yaratmasini bekliyoruz. Koca takimda sut cekebilecek kalitede adam yok. Kerim guzel vuruyor birtek.  Toplam 100 kere ceza sahasi cizgisinin onunde topla bulasan, kaleyi goren Tolgay, Oguzhan, Inler, Atiba'nin 1 tane golu yok. Sen boyle kapanan takimlarin ceza sahasi onude tiki taka yaparsan kaptirdigin her topta kontra yersin.

Kenara Q7'e top acip duruyoruz. Q7 ortaliyor. Ortaladigi adam Aboubakar.  Ceza sahasi icinde oyuncu yok zaten. Nereye ortaliyorsun.

Sezon basindan beri iyi futbol oynamadigimizi soyluyoruz. Senol Gunes'te de suc var ama adamin istedigi oynatabilecegi lider oyuncu yok. Ayni sorun Febe'de de var.

o sezonun sonunda 3. yıldızı taktık, Aboubakar'a da 15 milyon euro vermeyi ciddi ciddi tartıştık.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2018, 03:24:41 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı worns

şunu diyorsun bizim son kiki şampiyonluğumuz ya bu hakemlerle
olmadı yada bizim emeğimizin hakkıyla şampiyon olmadık hakemler yaptı öylemi
bunumu demek istiyorsun dön istersen bir bak geçen sene kaybettiğimiz puanlara
bunları hakem yüzündenmi kaybetmişiz yoksa hoca yüzündenmi kayseri on kişi kalmışdı
karşımızda yenemedik başak on kişi kalmışdı karşımızda yenemedik akhisar hakemin verdiği penaltıyı
atsaydın o maçı kazanıyordun hakemmi attırmadı malatyada puanı hakemmi kaybettirdi
sayayımmı daha geçen sene şampiyonluğu veren hakem değildi bizzat takımın başındaki hocanın şampiyonlar ligi
sevdasına gitti şampiyonluk. Mesela elendikten sonra artık lige döneceğiz dediğinde geçmiş olsun olmuşdu zaten
birde hocanın fener travması bize kaç maça mal oldu. bak bakalım o kaybettiğin puanları kaybetmesen sana yetişebilecek takım varmıydı
tutturmuşsunuz hakem diye. konuştukça sadece bu travmayı yaratırsınız. hücum etmekten aciz bir takıma dönüşdük pozisyona giremiyoruz
hala hakemler diyorsanız gerçekten gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. geçen sene şampiyonluğu biz hediye ettik
bu sene hoca kendine gelmezse gene biz hediye edeceğiz.
hala hakem demek gerçekten ezikliktir. senin en kritik maçlarındı başak kayseri deplasmanları ikisindede
rakip 10 kişi kalıyor sen on kişilik takıma atak bile yapamıyorsun daha hakem ne yapsın. incele puan kaybettiğimiz bütün
maçları bak bakalım hakem yüzündenmi kaybetmişiz. biz barca gibi oynuyoruzda hakemler önümüzü tıkıyor öylemi

Katılıyorum tamamen. Geçen sene de hakem hatası yaşadık ama topladığımız puanı bunlar belirlemedi. Hakem meselesi üzerinde bu kadar durmak gereksiz bir öz güvensizliğe de neden oluyor ve gerçek sorunların üstünü örtüyor. Kendimizi sorgulamak yerine meseleyi dışsal faktörlere havale etmeye bayılıyoruz. Bu bizim coğrafyanın karakteristik özelliklerinden biri. Yaygın dış mihrak söylemine benzer bir durum. Aslında bu kendi gerçeğinle hesaplaşmanın, gelişmenin önündeki en büyük engel. Bunun da farkına varamıyoruz.