Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723131 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Olmaz ... Böylesi önemli bir maçta olmaz.
İlk yarı 3-0 öne geçeriz. Son yarım saat o zaman alır.

son 5 dk alır.

Çevrimdışı Karabay

Ya biz forvette pektemeği mi oynatsak. Loveden iyi oynamazmı.

Ya biz forvette pektemeği mi oynatsak. Loveden iyi oynamazmı.

yerini kaybediyor o da.

Avrupa Liginde : Larin(Güvenin adı olsa güven derdim adı yok listede)
Türkiye liginde deplasmanlar da : Babel,Love
Türkiye ligi içerde ki maçlar da : Güven

oynamalı benim düşüncem.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2018, 16:55:52 cursedofdragon ]

Çevrimdışı WOTGATE

yerini kaybediyor o da.

Avrupa Liginde : Larin
Türkiye ligin içerde ki maçlar da : Güven

oynamalı benim düşüncem.

Abi bu kadar değişiklik olmaz sakatlık ceza vs hariç bir takımın 1 tane as forveti olur

Çevrimdışı EMİR EMRE

yerini kaybediyor o da.

Avrupa Liginde : Larin
Türkiye ligin içerde ki maçlar da : Güven

oynamalı benim düşüncem.

bu döngü olursa herkes ne oynayacağını kime,nasıl pas atacağını bilemez hale gelir.

Örneğin, Love ara top istiyor gelip pas almaya çalışıyor hızlı oyunu seviyor. Bu adamın arkasına sahada dökülse de Ljajic ve Oğuzhanı koymak zorundasın.

Larin çok hareketli değil, belki o da ara topu seviyor ama pozisyon alması ve karar mekanizması çok yavaş. 30 üstü yaşındaki Negredo'dan farkını göremedik şimdiye dek. O da duvar oluyor o da pas oyunu oynuyor ama skor yok. Bu adam da mesela Quaresma Babel gibi oyuncularla parlar.

Güven bir kere hazırlık maçında bir kere de ligde son 5 dakika izledik nasıl oynar tarzı nedir bilmiyorum.

Bence bir forvete güvenirsin, dökülse de sahada tutarsın. Larin o ışığı vermedi. Hala arkasında durulacak tek forvet rezalet bir oyun oynasa da Love gibi geliyor bana. Güven'e de sıra gelecektir elbet ama en ateşli zamanda sahaya koyup başarısız olmasını izlemek zalimlik olur. Süper bir yetenektir patlama yapar bu çok istisnai bir durum olur bence.

Abi bu kadar değişiklik olmaz sakatlık ceza vs hariç bir takımın 1 tane as forveti olur

sorun orda zaten bizim takımın 1.ci santraforu belirsiz.

bu döngü olursa herkes ne oynayacağını kime,nasıl pas atacağını bilemez hale gelir.

Örneğin, Love ara top istiyor gelip pas almaya çalışıyor hızlı oyunu seviyor. Bu adamın arkasına sahada dökülse de Ljajic ve Oğuzhanı koymak zorundasın.

Larin çok hareketli değil, belki o da ara topu seviyor ama pozisyon alması ve karar mekanizması çok yavaş. 30 üstü yaşındaki Negredo'dan farkını göremedik şimdiye dek. O da duvar oluyor o da pas oyunu oynuyor ama skor yok. Bu adam da mesela Quaresma Babel gibi oyuncularla parlar.

Güven bir kere hazırlık maçında bir kere de ligde son 5 dakika izledik nasıl oynar tarzı nedir bilmiyorum.

Bence bir forvete güvenirsin, dökülse de sahada tutarsın. Larin o ışığı vermedi. Hala arkasında durulacak tek forvet rezalet bir oyun oynasa da Love gibi geliyor bana. Güven'e de sıra gelecektir elbet ama en ateşli zamanda sahaya koyup başarısız olmasını izlemek zalimlik olur. Süper bir yetenektir patlama yapar bu çok istisnai bir durum olur bence.

Santraforlara göre aynı kadro oynayacak zaten.

şöyle ki ;

Deplasmanlarda sürekli bu kadro çıkacak.

Karius

Gökhan       Pepe          Vida            Adriano

Atiba          Medel

Lens                     Adem                  Babel

Love

İçer de ki maçta bu kadro ;

Karius

Gökhan        Pepe         Vida           Adriano

Oğuzhan     Atiba

Quaresma             Adem                 Babel

Güven

Çevrimdışı underworld

Dur hele daha yeni başlıyoruz
Bu sene iyi gömü yaptı ama.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu Umut niye alındı, madem tüm eleştiriler göze alınarak arkasında durarak aldın niye kiralık verdin, madem kiralık verdin neden ligde 15-20 maç oynama garantisi almadan verdin aklımda deli sorular.

Çevrimdışı underworld

Bu Umut niye alındı, madem tüm eleştiriler göze alınarak arkasında durarak aldın niye kiralık verdin, madem kiralık verdin neden ligde 15-20 maç oynama garantisi almadan verdin aklımda deli sorular.
Pekto nun sözleşmesi bitiyor onun yerine evlat kontenjanı boş kalmasın diye alındı

Çevrimdışı mylife1903

Pekto nun sözleşmesi bitiyor onun yerine evlat kontenjanı boş kalmasın diye alındı
cocugun tipi duzgun arpasi cok degil turkce cumle kurabiliyor o otursun pekto oturscagina

Çevrimiçi Kapkarakartal

cocugun tipi duzgun arpasi cok degil turkce cumle kurabiliyor o otursun pekto oturscagina

Oturtacak adam arıyorsan alt yapından çıkar 18 yaşındaki adamı oturt sezonda 4 maç sonradan girecek diye ne para veriyorsun derler adama. Altyapında bu adam kadar oynayacak adam yoksa zaten o altyapıyı kapat boşa gider yapma. Bursa'da kadroya giremiyor adam.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2018, 17:57:58 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı savaş altay

Lucescuya da aynisi yapildi
Zayif bir yonetim tarafindan yalniz birakildi herseyle ugrastirildi adam
Taraftari da goygoyladilar sonrasi herkesin malumu

Şu an yalnız kalmasa ne olacak? Ne oynuyoruzda sarıp sarmalayalım? Yem edilsin anlamı çıkarmak için

zorlamasın kimse (var öyle fanboylar) ama bir olay var, Başkan ile araları açık. Medya'ya yansıyan benim de

bir çok kez isyan ettiğim çarpıcı ve anlamsız atışmaları ve uyumsuzlukları mevcut ama artık sebebi belli. Bu sebeble

Şenol Güneş korunmuyor konularını geçelim. Başkan ile bağı kopmuş daha ne olacak. Bu kez goygoy da yok. Sahada işler

yolunda gitmiyor. Beşiktaş'ın maç sonucunu Şenol Güneş 'in beğendiğimiz duruşundan daha az değerli bulan bir tür türedi.

Başkan ile araları açıksa her şeyi bekleyin. Ben artık o çapraz basın toplantılarına şaşırmıyorum artık mesela. Şenol Güneş

kendi oyununa döndüde biz mi olmuyor artık diyoruz? Bir gıcıklığımız felan mı var sanıyorlar? Şenol Güneş eldeki oyunculara göre

en doğru sistemde oynasın hemen R yaparım. Neden yapmayayım? Beşiktaş doğru oynuyor, skor da alıyorsa deli miyiz biz

adamdan şikayet edelim. Love dökülsede kayseri maçında doğru oyun bizi memnun etmedi mi, etti fakat sen daha oyuncunu

çizgiden ayıramıyorsun, stoperinin uzun vurmasına engel olamıyorsun, Gomez gitmiş, Talisca gitmiş hala orta bombardımanı. Eeeee..

Başka bir gerçek; Şenol Güneş kendinde olsa yönetim çok ama çok zor durumlarda kalırdı. Başkan da koltuğunda şu an şanslı bir pozisyonda.

Çevrimdışı underworld

İkiside oturmasa olmaz mı?

Çevrimiçi Necmi

Necmi yok bisi olmaz
Sabaha dogru gelir geriden temizlik yapar
Zaman asimindan ceza vermez izlemeye alir
1800satir da ileti yazar ustune
ben acil bir durum olmadığı sürece pek bu işlere karışmıyorum aslında forum kurulu var
mesajlara bakan çok göz var. hızlı müdahale gerekiyorsa ve ben online isem müdahale ederim
hızlı müdahale gerektirmiyorsa müdahale bile etmem forum kuruluna bırakırım
kaldıki müdahale ettiğim mesaj bile paketlenip forum kurulunun önüne gider nihayi kararı onlar verir.
artık forumdaki sistemin işleyişini bence kavramanız gerekiyor. bayağı bir düzen geldi.
silinen mesaj bile tartışılarak siliniyor kimsenin keyfi durumu olmuyor. ha olursada bu
müdahaleyle düzeltiliyor. bireysel olarak Yönetici veya moderatörde hata yapabilir. ama kurul yapmaz.
ortada bir durum olduğundada üye lehine olan tez doğru kabul edilir burda amaç
birilerini sürekli baskı altına almak değil birinci görevimizki bu herkesin sorumluluğudur
Beşiktaşı korumak ikinci görev üyeyi mümkün olduğu kadar forumda tutmak ama bu diğer üyelere
zarar vermeme koşulunda yürür. yani kimseyi susturmak forum lehine bir durum değil
o nedenle can attığımız bir şeyde olamaz. üçüncü görevde forumu korumak buda foruma zarar verecek
ihlallerin yapılmasını engellemek
işin özeti Beşiktaşa zarar verecek bir paylaşımda bulunmayın forum üyelerine saldırmayın ve forumu
sıkıntıya sokacak bir tavır içinde olmayın birine çirkin saldırı telifli bir paylaşım yapmak gibi
bunlar olunca burda gül gibi geçinir gideriz. çok şey istenmiyor aslında genel ahlak kurallarına uyun
ve Beşiktaşı sarıp sarmalayın koruyun sıkıntılı bir durum görürseniz rapor edin bu ispiyon değildir
her raporuda değerlendirmeye almıyoruz sadece gözümüzden kaçan bir duruma hızlı müdahale
etmemizi sağlarsınız. bazen hayati bir durumdan forumu korumuş olursunuz.
forumu seviyorsanız koruyup kollamanız gerekiyor. banane ne halt ederseniz edin ben istediğimi yaparım
diyenin zaten burada işi yok

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop: :kop:

Bunları kesin yapar ama Sağı solu da belli olmaz @Necmi abinin :bandit:
iyi işde dikkat et bu aralar sol tarafımda duruyorsun :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Gördüğüm kadarı ile aatıf yedek değildi ve takımda top tutan tek oyuncuydu. Şimdi necmi diyecek ki, bize ne  :D
valla dedim :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Oturtacak adam arıyorsan alt yapından çıkar 18 yaşındaki adamı oturt sezonda 4 maç sonradan girecek diye ne para veriyorsun derler adama. Altyapında bu adam kadar oynayacak adam yoksa zaten o altyapıyı kapat boşa gider yapma. Bursa'da kadroya giremiyor adam.
Altyapidan cikanlar ikinci ligde kadroya zor giriyor bu cocuk oynuyordu ikinci ligde

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Necmi

"Öncelikle belirtmeliyim ki bilen bilir bu sayfada bi güne bi gün ne bir transfer duyumu ne de takım ile ilgili başka bir duyum muhabbetine hic girmedim. Ben de sizin gibi sadece ve sadece kulubünü düşünen renklere aşık ve hiçbir çıkarı olmayan sade bi taraftarım."

Güven kazanma cümlesi.. Tam yalana giriş cümlesi (:
hahaha onu okuyup sonra bir iki madde okudum vodafone çimlerine geldi konu hastir deyip kapattım
ne yapmışlar çimlere işemişlermi bozulsun diye. :kop:

Çevrimiçi Necmi

imPARAtorun fikstürü TFF ile beraber yapıyoruz diye ağzını yaya yaya konuşmasına BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman Fatih Terime destek verip Fatih hocanın dediği BÜTÜN kulüpler demişti !!!

Sayın Başkan Takım Perşembe Gecesi İSVEÇ deplasmanına çıktı madem Fikstüru hep beraber yapıyorsunuz neden Tff ye bu maçı Pazartesi gününe aldırmadiniz diye sormazlar mı adama ? :busted_cop:
nasıl olacak o iş milli ara yokmu :alala:

Çevrimdışı balkan-kartal

nasıl olacak o iş milli ara yokmu :alala:
gs portekizde carsamba oynadi ve ligde cumartesi oynuyor
biz persembe isvecteydik pazar oynuyoruz
portekiz isvecten daha uzak :D
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı f_madida

gs portekizde carsamba oynadi ve ligde cumartesi oynuyor
biz persembe isvecteydik pazar oynuyoruz
portekiz isvecten daha uzak :D

.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2018, 22:39:13 f_madida ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

Birisi rakip takımın kötü olmadığını söylerse hemen "renkli"
birisi bizim takımın kötü durumda olduğunu söylerse hemen "renkli"

Bu kafayla bir halt olmaz. Bırakalım kendilerini avutsunlar. Şampiyonluklar kaçsın. Ahali uyusun.

Çevrimdışı underworld

Konya maçını paşalar gibi söküp  alacaklar
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2018, 21:09:20 underworld ]