Necmi yok bisi olmaz
Sabaha dogru gelir geriden temizlik yapar
Zaman asimindan ceza vermez izlemeye alir
1800satir da ileti yazar ustune
ben acil bir durum olmadığı sürece pek bu işlere karışmıyorum aslında forum kurulu var
mesajlara bakan çok göz var. hızlı müdahale gerekiyorsa ve ben online isem müdahale ederim
hızlı müdahale gerektirmiyorsa müdahale bile etmem forum kuruluna bırakırım
kaldıki müdahale ettiğim mesaj bile paketlenip forum kurulunun önüne gider nihayi kararı onlar verir.
artık forumdaki sistemin işleyişini bence kavramanız gerekiyor. bayağı bir düzen geldi.
silinen mesaj bile tartışılarak siliniyor kimsenin keyfi durumu olmuyor. ha olursada bu
müdahaleyle düzeltiliyor. bireysel olarak Yönetici veya moderatörde hata yapabilir. ama kurul yapmaz.
ortada bir durum olduğundada üye lehine olan tez doğru kabul edilir burda amaç
birilerini sürekli baskı altına almak değil birinci görevimizki bu herkesin sorumluluğudur
Beşiktaşı korumak ikinci görev üyeyi mümkün olduğu kadar forumda tutmak ama bu diğer üyelere
zarar vermeme koşulunda yürür. yani kimseyi susturmak forum lehine bir durum değil
o nedenle can attığımız bir şeyde olamaz. üçüncü görevde forumu korumak buda foruma zarar verecek
ihlallerin yapılmasını engellemek
işin özeti Beşiktaşa zarar verecek bir paylaşımda bulunmayın forum üyelerine saldırmayın ve forumu
sıkıntıya sokacak bir tavır içinde olmayın birine çirkin saldırı telifli bir paylaşım yapmak gibi
bunlar olunca burda gül gibi geçinir gideriz. çok şey istenmiyor aslında genel ahlak kurallarına uyun
ve Beşiktaşı sarıp sarmalayın koruyun sıkıntılı bir durum görürseniz rapor edin bu ispiyon değildir
her raporuda değerlendirmeye almıyoruz sadece gözümüzden kaçan bir duruma hızlı müdahale
etmemizi sağlarsınız. bazen hayati bir durumdan forumu korumuş olursunuz.
forumu seviyorsanız koruyup kollamanız gerekiyor. banane ne halt ederseniz edin ben istediğimi yaparım
diyenin zaten burada işi yok