Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723116 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı worns

Bu Soldado muhabbeti nedir yahu. Adamı kimi pazarlamaya çalışıyorlar acaba :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Beyler bize ne lazim? Forvet mi orta saha mi yeni hoca mi yeni yonetim mi yeni oyun anlayisi mi? Ne oluyor sorunlar bir turlu cozulmuyor. Her maci diken ustunde izliyorum. Herkes huzursuz tedirgin. Kimsenin hicbir seye tahammulu kalmadi.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ortada bir sorun olduğu GERÇEK bence

Hocanın yüzü hiç gülmüyor hiç mi farketmediniz ? Zaten ANÇ nin ayrılmasından sonra Hoca yönetim bazında yalnız kaldı bu da bir gerçek

Sezon sonu da olabilir sezon sonunu da göremeyebilir öyle yada böyle ya hoca istifa edecek yada görevine son verilecek

Abdullah Avcı getirilirse İNFİAL çıkar benden söylemesi siz Hocayı gömmeye yönetimin ekmeğine yağ sürmeye devam edin :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

imPARAtorun fikstürü TFF ile beraber yapıyoruz diye ağzını yaya yaya konuşmasına BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman Fatih Terime destek verip Fatih hocanın dediği BÜTÜN kulüpler demişti !!!

Sayın Başkan Takım Perşembe Gecesi İSVEÇ deplasmanına çıktı madem Fikstüru hep beraber yapıyorsunuz neden Tff ye bu maçı Pazartesi gününe aldırmadiniz diye sormazlar mı adama ? :busted_cop:

TFF - MHK - MEDYA - RENKLİLER hepsi birlik olmuş Topla tüfekle Beşiktaş hocasına saldırıyor ve Algı operasyonları yapıyor Beşiktaş taraftarının da bir kismi buna ORTAK oluyor

Sorun oynattığı oyunmuş ! Sorun sadece oyun değil !!

Çevrimdışı cursedofdragon

TFF - MHK - MEDYA - RENKLİLER hepsi birlik olmuş Topla tüfekle Beşiktaş hocasına saldırıyor ve Algı operasyonları yapıyor Beşiktaş taraftarının da bir kismi buna ORTAK oluyor

buna sende dahil misin yunus ?

Ortada bir sorun olduğu GERÇEK bence

Hocanın yüzü hiç gülmüyor hiç mi farketmediniz ? Zaten ANÇ nin ayrılmasından sonra Hoca yönetim bazında yalnız kaldı bu da bir gerçek

Sezon sonu da olabilir sezon sonunu da göremeyebilir öyle yada böyle ya hoca istifa edecek yada görevine son verilecek

Abdullah Avcı getirilirse İNFİAL çıkar benden söylemesi siz Hocayı gömmeye yönetimin ekmeğine yağ sürmeye devam edin :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi mayguntr

imPARAtorun fikstürü TFF ile beraber yapıyoruz diye ağzını yaya yaya konuşmasına BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman Fatih Terime destek verip Fatih hocanın dediği BÜTÜN kulüpler demişti !!!

Sayın Başkan Takım Perşembe Gecesi İSVEÇ deplasmanına çıktı madem Fikstüru hep beraber yapıyorsunuz neden Tff ye bu maçı Pazartesi gününe aldırmadiniz diye sormazlar mı adama ? :busted_cop:
Forumda yuz bininci kez yazilmis olabilir ama tekrardan yazayim, milli takim arasi oldugunda son mac pazar oynaniyor her zaman.

Çevrimdışı mylife1903

Milli maca mahsuben yunus emre bi sikinti yok bu macta
Tam gsyi hirpalayacakken eline firsat gecmisken cikip vurmamak baska bisi o konuda sana hak veriyorum

Çevrimdışı underworld

günto reyis gerçekleri ortaya koymuş

Çevrimiçi Rasim

"Öncelikle belirtmeliyim ki bilen bilir bu sayfada bi güne bi gün ne bir transfer duyumu ne de takım ile ilgili başka bir duyum muhabbetine hic girmedim. Ben de sizin gibi sadece ve sadece kulubünü düşünen renklere aşık ve hiçbir çıkarı olmayan sade bi taraftarım."

Güven kazanma cümlesi.. Tam yalana giriş cümlesi (:
gerceklik payi var gibi :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Lucescuya da aynisi yapildi
Zayif bir yonetim tarafindan yalniz birakildi herseyle ugrastirildi adam
Taraftari da goygoyladilar sonrasi herkesin malumu

Çevrimiçi Rasim

Milli maca mahsuben yunus emre bi sikinti yok bu macta
Tam gsyi hirpalayacakken eline firsat gecmisken cikip vurmamak baska bisi o konuda sana hak veriyorum
metini yönetime son anda almasinda belliydi zaten bir dolap döndügü :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

metini yönetime son anda almasinda belliydi zaten bir dolap döndügü :akuma:
Metin zaten kimil zararlasi bisi ben o ezik diyen yoneticiyi hazmedemiyorum
Ha midesi kaldiran varsa o herifi ona da bisi diyemem

Çevrimiçi Rasim

Metin zaten kimil zararlasi bisi ben o ezik diyen yoneticiyi hazmedemiyorum
Ha midesi kaldiran varsa o herifi ona da bisi diyemem

secimden önceki son gece Fatih Dogan yeni yönetimi tv'de acikladiginda bunlar yoktu ne olduysa sabaha karsi hop yönetim kuruluna girdiler ikiside :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı underworld

Bir ek daha yapayım;

Güntekin Onay
‏Onaylanmış hesap @guntekin_resmi
26 Eyl

Sevilla, Real Madrid karşısında 3-0 önde ve 57’inci dakikada 4’üncü gole çok yaklaştı. Akan oyunda atak sonlanırken Real Madrid ceza sahası içinde 5 Sevilla’lı vardı. İşte hücumda bu hareketlilik ve sayısal çoğalmaya bayılıyorum.

Sevilla sezona 3-4-3 sistemiyle başlayıp  1g - 1 b - 2 yenilgi alıyor...
sonra 3-5-2 ye geçince üst üste  4 galibiyet alıyor .
bu karşılaşmalarda 17 gol atıp 4 gol yiyor.

Şenol hocam baktın o olmuyor , bu olmuyorsa o zaman sistemi değiştirecen .

Çevrimiçi Rasim

Bence baskan gecen sezon SL'ye Ligi feda etmesine cok sinirlendi herseyin baslangici o bence Hocada taraftara Sampiyonluk borcumuz var demesini bile ona yorabiliriz baskan bence iki renkliyide tamamen bitiricekti gecen sezon sampiyon olsaydik muhtemelen gese men yiyecekti biz önümüzdeki 10 yil tek kalacaktik. baskan aciklamalarida buna birkac sefer degindi gese febe olmassa ts ve basak var diye :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

hatirlarmisiniz bilmem "lig bize bir sefer daha gelecek biz hazir olacakmiyiz bilmem dedi" baskan simdi hersey anlasiliyor neler döndügü :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı sozkul

Hikaye.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimin takım puan kaybetsin ve Şenol hoca gitsin diye zemini kasten bozması kısmına çok güldüm ben..

Bu saçma twitde doğru olan tek şey sanırsam başkan ve şenol hocanın arasının gergin olduğu ki bunu hepimiz içerden bilgi almadan hissedebiliyoruz zaten.

Avrupa kupalarında son 10 sezonda ülke puanına en fazla katkı yapan takım Beşiktaş oldu.

1️⃣ Beşiktaş: 85,000
2️⃣ Galatasaray: 79,000
3️⃣ Fenerbahçe: 63,000
4️⃣ Trabzonspor: 32,500

Çevrimdışı Orhan_

gerceklik payi var gibi :bandit:

Abi gerçeklik payı vardır yoktur bilemem. Kim bilebilir? Gördüğümüzü yorumlayabiliriz ama yanılma olasılığımız çok yüksek.

Çevrimdışı Orhan_

...siz Hocayı gömmeye yönetimin ekmeğine yağ sürmeye devam edin :claps: :claps: :claps:

Başkan görev aldığı süre içerisinde Şenol Güneş'den çok daha fazla gömülmüştür ve çok daha fazla saldırıya uğramıştır. Ama takımı o zorluklar içinden buraya getirdiler. Hataları var belki hatta artık bu görevi sürdürebilecek enerji ve fikirleri bile kalmamış olabilir. Ancak Beşiktaş'ın başarısı referans olacaksa hocayı yollarım başkana bir şans daha tanırım. Kimin karşısına kimi koyduğuna dikkat etmelisin. Tamamen spekülatif.  :dont:

Şenol Güneş konyaspor maçında forvette Güven Yalçın'a şans verebilir.
-Sabah-

Çevrimdışı underworld

Bu haftada güven i gömelim biraz.
Haftaya sil baştan döngüye devam ederiz

Çevrimdışı Orhan_

Bu haftada güven i gömelim biraz.
Haftaya sil baştan döngüye devam ederiz

Bu sene iyi gömü yaptı ama.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2018, 16:35:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şenol Güneş konyaspor maçında forvette Güven Yalçın'a şans verebilir.
-Sabah-

Olmaz ... Böylesi önemli bir maçta olmaz.
İlk yarı 3-0 öne geçeriz. Son yarım saat o zaman alır.