Hah gelmisler, hos gelmisler
Bizim oynadigimiz oyundan hakeme ne abi, deplasmandaki fb ve gs maclarinin nasil yonetildigine bah ayiptir. Yazdigin butun maclari kazaninca 102 puan yapiyor oyle bir sampiyonluk puan kaybi olacak zaten 20-30 arasi pua kaybi ile sampiyonluk yarisi veriyor her takim.
Fb deplasmaninda tokatlanmisin, gs deplasmaninda tokatlanmisin direkt rakiplerin, ibb macinda faulle kaptirmisin golu yemisin
Yonetim zayif bu konularda
ağzınıza almışsınız yönetim zayıf bu konularda diye iki kere şampiyon olurken bu yönetim yokmuydu
fener maçından sonra ali palabıyık bir daha maçlarımıza verildimi bunlar olurken aynı yönetim yokmuydu
bizim oynadığımız oyundan hakeme ne sorun hakem değilki senin oynadığın oyun biz şampiyonluğu o oyunla verdik
kusura bakma maç sonunda tek pozisyonumuz yokken yeterince orta açtık gol atamadık diyen hocan varken hakeme düşmez şampiyonluğu vermek hoca hep aynı değişmiyor ilk şampiyonluk biliçin yüklediği kondisyonla geldi birde gomezin üst seviye oyunuyla
quaresma ortada yoktu bile ama buda hocanın oyun tarzı değildi daha sezon biterken bu oyunu değiştireceğiz dedi
ikinci sene şampiyon falan olamazdık yatıp kalkıp başakın aptallığına birde abou taliscanın sazı ele alışına dua etsin
gram oyuna katlısı olmadı hocanın tek yaptırdığı orta açtırmaktı üçüncü senesinde balon patladı. bu senede aynı yoldan gidiyor
geçen sene hakemin etkilediği maç sayısı iki yada üçtür oda bir maçta iki yanlış karar verse maçı hakem yüzünden kaybetmiş oluyoruz
maçın 90 dakika olduğunu unutuyor insanlar sanki rakiplerin aleyhine hakem hatası olmadı hiç hadi bir gs fener maçını hakem etkilesin
ya anadolu takımıyla oynarken hakem etki etti demeye utanır insan öyle bir maçımızda yok zaten sürekli mazeretler üretim
gerçeğin üstünü örterek geldi takım bu duruma hakem makem hikaye hakem kaç maçını alabilecek 8 maçını alsa 78 puanla gene şampiyon olursun sorun hakem değilki. geçen sene anadolu takımlarına kaybettiğimiz hiç bir puanda hakem eli yoktu