Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3719838 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hocaya laf sokacam diye hakem akliyorsun abi
Babel nasil atildi
Quaresmaya giren adam neden atilmadi
Lens de gecen hafta once topu siyirmadi mi neden ona kirmizi dendi
Takimlar birbirine yakin iki dudukle puan durumu degisiyor

Konya macinda senin oyuncunun ayagina basan adamin sari karti var senin taliskan sari goruyor o adam atilmasin diye, neyi anlatiyorsjn abi

Zayifi gec bu isleri engelleyebilecek yonetim yok.
Senin hocanin kafasini yariyirlar fikret orman sucluymus gibi aciklamalar yapiyor, aziz yildirimin hocasinin kafasini yar bak neler oluyor, ftnin kafasini yar vodafone arenada oraya avm yaptirirlar sitatsiz kalirsin
kaç pozisyon sayarsın maçın sonucunu etkileyen geçen sene
lensin pozisyonuna birileri kırmızı der sende muslera için kırmızı diyorsun sonuç ne lense kırmızı gösterdimi hakem biz basının ne dediğini konuşmuyoruz hakemi konuşuyoruz kötü niyetli olsa verirdi. verdimi kırmızı lense. ona bakarsan babelin kırmızısını söylüyorsunda ben kaç tane verilmeyen kırmızı sayarım quaresmaya kaç maç oyunda kalması bile mucizeydi. işinize geleni tek taraflı görürseniz her maç hakemler doğramış olur maçlarda aleyhte olanı görürken leyhte olanıda göreceksin.
hocayı gömeceğim diyemi hakem koruyorum geçen sezon ilk yarıda 21 puan kaybettik bunların bir tanesi bile hakem nedeniyle değildi. kayseri maçıda başak maçıda yanlış hatırlamıyorsam öndeydik ve rakibi on kişi bıraktı hakem iki takımdanda on kişiyken gol yedik böylemi doğruyor hakemler koskoca sezon bitmiş 34 maç geçmiş ne zaman hakem doğruyor tezini öne sürseniz babelin kartını getiriyorsunuz gündeme o kart bile yanlış değildi bir ayak rakibin kafasına vuracak şekilde havaya kalkmaz. hemde orta sahada taç çizgisi yanında orda sanki haksız kart göstermiş gibi hakem doğramasına örnek gösterip duruyorsunuz benimi kandırmaya çalışıyorsunuz yoksa kendinizimi kandırıyorsunuz.
ben hakem korumuyorum sadece kendimi kandırmıyorum takım kötüyse kötü benim için hakeme sığınmam kaybedilen puanı. ne oldu ben iki sene önce yanlışları konuşuyordum herkes itiraz ediyordu  benim o zaman konuştuklarımı şimdi herkes konuşuyor. kendinizi hakem diye kandıracağınıza o zaman hataları görmeye çalışıp eleştirileri yapsaydınız belkide herkes işin başında silkelenirdi şampiyonluk kaçmazdı ama siz insanların eline bahane verecek şekilde hakem diye tutturdunuz.
maç boyu pozisyonun olmamış orta sahada hakemin verdiği bir yanlış kararda hakem maçı katletmiş oluyor
babelin kırmızı yediği maçı hatırlıyormusunuz. hoca tuhaf bir 11 çıkartmışdı ilk yarı pozisyonumuz yoktu ikinci yarı apar topar babeli sokmuşdu oyuna babel girecek maçı çevirecek ya gördü kırmızıyı
herkes hakeme saydırmaya başladı ilk yarıyı çöpe atan hoca sıyrıldı aradan
biz iki senedir her maç ilk yarıları çöpe atıyoruz. hocanın nerdeyse bütün oyuncu değişiklikleri çıkardığı yanlış kadroyu telafi etmek için oluyor. geçen senenin devre arsından beride huy edindi her değiştirdiği oyuncuyla 5-6 oyuncunun yeri değişiyor öyle değişiklik yapıyorki sahada en az on dakika ya orta sahasız oynuyoruz yada forvetsiz. biz maçları oyuncu değişiklikleriyle kaybediyoruz bilmem farkındamısınız. resmen dağılıyoruz millet güç kazanmak için oyuncu değiştirir biz balans ayarını bozmak için yapıyoruz değişikliği ne yapayım sizin gibi hakememi bağlayayım puan kayıplarını. anca kendimizi kandırırız sonrada sezon sonu tff istemedi şampiyonluğumuzu deriz. avrupadada berbat oynuyoruz aynı şeyler avrupadada yapılıyor köy takımlarına karşı direkten döndük ne o, o maçların hakeminide namoğlumu atıyor.
devam edelim kendimizi kandırmaya. sayın bakalım akşam kaç pozisyonumuz olacak özellikle ilk yarı kaç pozisyona gireceğiz. takımın yaşı yüksek diyorsun ama takımın dinç olduğu ilk yarıyı çöpe atıyorsun
yorgun takımla ıkınıyorsun sonra ikinci yarı maçı kurtarmaya takımı iki katıda yormuş oluyorsun

Çevrimiçi Necmi

Abi yillarca bu algiyi yapio eski besiktasli tdleri gazladilar
Bizim yazarlar da az akilli olsa buraya dikkat cekip gazlatirlar
10sene once falan hatirlamiyon mu besiktas maclarina puan durumu yapiyorlardi eski besiktasli oyuncular ne yapmis falan besiktas karsisinda diye

yıllarca fırat kalkavan Beşiktaşlı diyede algı yarattılar bizde gurur duyduk öyle değilmi
sonra doğrandığımızı farkedince jeton düştü
şimdi diyebiliyorlarmı bunlar Beşiktaşlı diye. hocalarda aynı değilmi hepsi Beşiktaşı yenmek için özel bilenirken renklilerde gaz verdi
biz ne yaptık bırak basını taraftar ne tepki koydu koca bir hiç. zamanında bunlara ayar verilseydi
bu kadar havalanmazlardı. biz ne yapıyoruz Beşiktaşlı hocalar bize bileniyor diye ağlıyoruz zamanında birini tepetaklak yapacaktın tam afaroz edecektin diğerlerini uyarı olacaktı bu. Biz tersine Beşiktaşın yetiştirdiği dürüst olur yatmaz tezini savunduk durduk
şu iboya vodafone da verdiğin ayarı zamanında bunlara verseydin bu işlerle uğraşmazdık. ama biz rakibe baskı yapmayı
lay lay lom yapmak sanıyoruz ahmet çakara vahap beyaza küfredince hakemleri baskı altına aldığımızı sanıyoruz
ha stad açılınca taraftar doğru yolu bulmuşdu ciddi baskı yapıyordu bu sene gruplar tribünleri ele geçirdi gene başladı
lay lay lom artık büyü bozuldu rakibede hakemede baskı yapılmıyor sayelerinde

Çevrimdışı mellfred

şunu diyorsun bizim son kiki şampiyonluğumuz ya bu hakemlerle
olmadı yada bizim emeğimizin hakkıyla şampiyon olmadık hakemler yaptı öylemi
bunumu demek istiyorsun dön istersen bir bak geçen sene kaybettiğimiz puanlara
bunları hakem yüzündenmi kaybetmişiz yoksa hoca yüzündenmi kayseri on kişi kalmışdı
karşımızda yenemedik başak on kişi kalmışdı karşımızda yenemedik akhisar hakemin verdiği penaltıyı
atsaydın o maçı kazanıyordun hakemmi attırmadı malatyada puanı hakemmi kaybettirdi
sayayımmı daha geçen sene şampiyonluğu veren hakem değildi bizzat takımın başındaki hocanın şampiyonlar ligi
sevdasına gitti şampiyonluk. Mesela elendikten sonra artık lige döneceğiz dediğinde geçmiş olsun olmuşdu zaten
birde hocanın fener travması bize kaç maça mal oldu. bak bakalım o kaybettiğin puanları kaybetmesen sana yetişebilecek takım varmıydı
tutturmuşsunuz hakem diye. konuştukça sadece bu travmayı yaratırsınız. hücum etmekten aciz bir takıma dönüşdük pozisyona giremiyoruz
hala hakemler diyorsanız gerçekten gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. geçen sene şampiyonluğu biz hediye ettik
bu sene hoca kendine gelmezse gene biz hediye edeceğiz.
hala hakem demek gerçekten ezikliktir. senin en kritik maçlarındı başak kayseri deplasmanları ikisindede
rakip 10 kişi kalıyor sen on kişilik takıma atak bile yapamıyorsun daha hakem ne yapsın. incele puan kaybettiğimiz bütün
maçları bak bakalım hakem yüzündenmi kaybetmişiz. biz barca gibi oynuyoruzda hakemler önümüzü tıkıyor öylemi
her yazına çok emek veriyorsun “ağabey haklısın” diyesi geliyor vicdanımın
Ama geçen seneki Konya maçı da var abi fener maçları da var
3 attığımız gs maçında verilmeyen penaltılar da var...
bizim oyunculara 50 metreden kırmızıyla koşan hakemler de var
Hırsızın suçu yok mu

Çevrimdışı mylife1903

yıllarca fırat kalkavan Beşiktaşlı diyede algı yarattılar bizde gurur duyduk öyle değilmi
sonra doğrandığımızı farkedince jeton düştü
şimdi diyebiliyorlarmı bunlar Beşiktaşlı diye. hocalarda aynı değilmi hepsi Beşiktaşı yenmek için özel bilenirken renklilerde gaz verdi
biz ne yaptık bırak basını taraftar ne tepki koydu koca bir hiç. zamanında bunlara ayar verilseydi
bu kadar havalanmazlardı. biz ne yapıyoruz Beşiktaşlı hocalar bize bileniyor diye ağlıyoruz zamanında birini tepetaklak yapacaktın tam afaroz edecektin diğerlerini uyarı olacaktı bu. Biz tersine Beşiktaşın yetiştirdiği dürüst olur yatmaz tezini savunduk durduk
şu iboya vodafone da verdiğin ayarı zamanında bunlara verseydin bu işlerle uğraşmazdık. ama biz rakibe baskı yapmayı
lay lay lom yapmak sanıyoruz ahmet çakara vahap beyaza küfredince hakemleri baskı altına aldığımızı sanıyoruz
ha stad açılınca taraftar doğru yolu bulmuşdu ciddi baskı yapıyordu bu sene gruplar tribünleri ele geçirdi gene başladı
lay lay lom artık büyü bozuldu rakibede hakemede baskı yapılmıyor sayelerinde
Abi yetersiz₁ rizaya kulubun anahtarini vermekle basladi o is

Firat konusunda da bi istanbulspor maci vardi kiritik mac herif toromani atmisti ilk yonettigi maclardan biriydi herhalde rakip iboyu cekeceke gidip sonra kendini atmisti bu da kosarak kizmiyi cakmisti, hemen keseceksin horozun kafasini iste

Hakem bahanesi uretilmiyor, adil yaris istiyor insanlar. Gsnin ne vasat kadrolari sampiyon oluyor senin ise cok cok iyi hatasiz gitmen gerekiyor butun dinamiklerinle bunu da mi goremiyorsun.

Al antalya maci hasirt ofsaytten yedin golu oyunun gidisi degisti belki.
30 sene once ligin sonlarinda yapilmaya baslaniyordu bu isler, besiktas marstonun sonunu getiremez algisi sisiriliyordu
2000lerde sene basinda yapilmaya baslandi bu isler toparlandikca kafana daha da vurdular
Numanin ilk geldiginde fisek gibi gidiyordu takim bi antep macinda kafayi koydu numan tak golu iptal ettiler ozamanlar pirohram yapan omer cavusoglu hemen demisti bu gol iptali ile bjknin biletini kestiler, diye aynen oyle de oldu

Bi enayi biz miyiz 34 mac hatasiz ve iyi oynayalim formda olalim?

Çevrimdışı worns

Hakemler kötü. Ama doğrudan aleyhimize çalışıyorlar diyebilecek kadar şey olmadı son senelerde. Quaresma'nın çok bariz kırmızılarının es geçildiği en az 3-4 maç geliyor aklıma mesela. Atmosfer, momentum bunlar hakemlerin dengesini çok kolay etkiliyor.

Dahası şu dış faktörlere sardırma havası takım için hiç bir zaman pozitif olmuyor. Yönetimi bu konuda eleştirmiyorum. Oldukça başarılı olduğumuz geçmiş dönemde en dengeli açıklamaları yaptılar ve doğru bir mesafe aldılar. Takımı hiç bir zaman hayaletlere karşı savaşan moda sokmadılar. Bizim bu tür travmatik dönemler geçirdiğimiz çok oldu. Yıllarca takımdan çok federasyonu, hakemleri konuştuk. Gerginlik düzeyimizi giderek yükselttik ve bu dönemlerde oldukça başarısız sezonlar geçirdik. Hakemler, ıvırlar zıvırlar dedik, bütün dengesi kaymış onlarca puan fark yemiş takımlarla sezonları kapattık.

Burada kritik olan dominant bir takım olabilmek ve camia olarak özgüven kazanmak. Bu şartlar geliştiğinde sözkonusu havadan da sıyrılabildik geçtiğimiz dönemde. (Takım düşüş eğilimine girince havanın da değişmeye başladığını görüyoruz) Yönetimin aynı dengeyi korumaya çalıştığını düşünüyorum ve bu anlamda tarz değiştirmesinin takıma hiç bir faydasının olduğunu düşünmüyorum. Buranın futbol ikliminde gergin ve kavgacı bir modu takınmanın başarısızlıktan başka getirisi yok. Trabzon mesela. Yıllardır hayaletlerle, yel değirmenleriyle kavga ediyor. Dünyanın parasını harcadılar, bir ton başarısız deneme, oyuncu derken kulübü de batağa sürüklediler. Hem de kavga, gürültü dönemine geçmeden önce tekrar ilk 3'ün gediklisi olma yoluna girmişlerken tipik bir orta sıra takımına dönüştüler.

Çevrimiçi Necmi

Abi yillarca bu algiyi yapio eski besiktasli tdleri gazladilar
Bizim yazarlar da az akilli olsa buraya dikkat cekip gazlatirlar
10sene once falan hatirlamiyon mu besiktas maclarina puan durumu yapiyorlardi eski besiktasli oyuncular ne yapmis falan besiktas karsisinda diye

bu algı değil bizim yanlış politikalarımız
biz bizden gideni hep dışladık bu yönetime kadar iş vermezdik
taraftar hala dışlıyor Gökhana iş verirsin gidene kadar yerler mesela
renkliler öyle değilki mesela yardımcıları hep camialarından seçerler
sen tesislere sokmayalım derken basına özel davetler kahvaltılar düzenlerler
yönetimde basına kahvaltı falan vermeyi denedi pikniğe falan çağırdı taraftar sıçtı sıvadı
sürekli tesislere sokmayın diye baskı yapıyor bu şekilde basını kazanamazsın
haber verme konusundada Beşiktaş yönetimi kapıları kapattı transferi borsadan öğreniyorlar sen basına
sus payını vermezsen basını susturamazsın. ben telefon açıp muatap bulduklarını sanmıyorum ilk
yapyorlardı başkan her tv ye çıkıyor diye taraftar veryansın etti
basının rengi olmaz menfaatine göre haraket eder ceza kesiyorsan silip atacaksın sözde ceza kesip arka kapıdan
almayacaksın birini yakarsın diğerleri toparlanır. ödül ceza yönetmeliğini sağlam koyacaksınki sana pislik yapamasınlar
kolaymı spor programlarının her allahın günü haber bulması birde muslukları kısarsan işlerini yapamaz hale getirirsin
bu sefer kendileri üretirler haberi işlerine geldiği gibi ama beslarsen uydurmak zorunda kalmazlar
yoksa kimse renklilerin şampiyonluğu derdinde değil hepsi işinin peşinde yd yi üyelikten atalım dava edelim diye konuşuyoruz 5 yıldır
sonra basının en büyük gücünün neden aleyhimizde olduğunu konuşuyoruz. asporun bütün çalışanlarını
himmetçi₁ diye ipliklerini pazara verdik sosyal medyada hepsini afişe ettik şimdi neden yanımızda değiller
bize karşı cephe alıyorlar diyoruz bu dünyada atarlanarak kimse bir şey kazanmamış bir kere yedirirsin
ikinciye koydumu oturturlar.
bizde camia olarak sorun var kibirliyiz dik duruyoruz herkese tepeden bakıyoruz kimseye eyvallahımız yok
kendi içimizdekilere bile eyvallahımız yok derdimiz milletin ne fayda sağladığıyla alakalı hiç bize ne kazandırdı demiyoruz
mesela başkan yok kimse tanımıyormuş başkan olmuş reklamını yapmış hiç denmiyor ama Beşiktaşı ipten aldı
gırtlağımıza kadar borçdayken hızlıca stadı yapıp bitirdi. kimse inanmıyordu stadın yapılacağına yıllarca sürünür diyorlardı
yıkılırsa yapamayız elimizden alırlar deniyordu yaptıklarına değilde reklamını yapmasına takılıyoruz.
Beşiktaşın ismi büyüktür buraya gelen yönetici elbet bu nimetlerden faydalanacak reklaınıda yapacak
bu avantajı kullanıp işlerinide düzeltecek böyle yapınca Beşiktaşdan yemiyor Beşiktaş markasının büyüklüğü
onu alıp yukarı çıkarıyor normal bu. bakacağın şey bu olurken o sana ne kazandırıyor.

Çevrimdışı Egos

birinin renkli olduğunu düşünürsek zaten forumda barınma ihtimali yok
burda renkli seviciliği yapanın bileti kesilir. eleştiriyide mukayeseyide Beşiktaşlı gibi yapmak lazım
herkes eleştiriyor ama herkes renkli diye itham edilmiyor bir mesajla kimse renkli diye damgalanmaz
mesela gelmiş arkadaş 25 mesaj atmış bu mesajların Beşiktaşla alakalı olanların tamamı Beşiktaş kötüleyerek gitmiş renklilerin kırmızısı ile alakalı olanın tamamıda överek yürümüş zar zor hakem desteğiyle son dakikada kazandığı maçta pozisyonu yokken
bir yağlanmış harika oynuyor demiş oynadığımız her maçtan önce biz bu maçı alamayızla konuya girmiş
bir arkadaş renkli damgası yerse normal değilmi.

damgalamaya gerek yok ağabey, herkes başka açıdan değerlendiriyor durumu. yanlışı savunan, saçmalayan hiç mi çıkmayacak aramızda? öyle bir şey olduğunda on kişi ağzımızın payını veriyor zaten, gün geliyor hep birlikte saçmalıyoruz. ayrıca forum beşiktaşlılığın derecesinin belirlenebileceği bir yer değil. burada farklı bir üslup ve özveri aranıyor. araya mutlaka başka takım taraftarları karışıyordur, yalnız beşiktaşlı olmasına rağmen bu platformun amacını kavrayamamış veya geç kavrayan, uyum sağlamakta zorlanan arkadaşlar da mevcut. tartışma kültürü edinmemişse, ağzı bozuksa, sürekli aynı konulardan bahsediyorsa zaten uyarı alıyorlar. bahsettiğin eylemleri gerçekleştiren inatçı ya da inancını kaybetmiş bir beşiktaşlı da olabilir, aramızda renkli yaftasına karşı çileden çıkmayacak birini bulmak pek mümkün sayılmaz. buranın rehabilite merkezi olmadığını biliyorum, ama insanları delirtmenin de maksadı yok. özellikle forum alanında renkli suçlamaları sona ermeli artık.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2018, 12:02:01 Egos ]

Çevrimiçi Necmi

Abi yetersiz₁ rizaya kulubun anahtarini vermekle basladi o is

Firat konusunda da bi istanbulspor maci vardi kiritik mac herif toromani atmisti ilk yonettigi maclardan biriydi herhalde rakip iboyu cekeceke gidip sonra kendini atmisti bu da kosarak kizmiyi cakmisti, hemen keseceksin horozun kafasini iste

Hakem bahanesi uretilmiyor, adil yaris istiyor insanlar. Gsnin ne vasat kadrolari sampiyon oluyor senin ise cok cok iyi hatasiz gitmen gerekiyor butun dinamiklerinle bunu da mi goremiyorsun.

Al antalya maci hasirt ofsaytten yedin golu oyunun gidisi degisti belki.
30 sene once ligin sonlarinda yapilmaya baslaniyordu bu isler, besiktas marstonun sonunu getiremez algisi sisiriliyordu
2000lerde sene basinda yapilmaya baslandi bu isler toparlandikca kafana daha da vurdular
Numanin ilk geldiginde fisek gibi gidiyordu takim bi antep macinda kafayi koydu numan tak golu iptal ettiler ozamanlar pirohram yapan omer cavusoglu hemen demisti bu gol iptali ile bjknin biletini kestiler, diye aynen oyle de oldu

Bi enayi biz miyiz 34 mac hatasiz ve iyi oynayalim formda olalim?
kendine ne kadar değer biçiyorsan o kadar değerli olursun
sen kalkıp babelin pozisyonuna laf edersen adil yönetim değil imtiyaz istemiş olursun pozisyondan beri her hakem olayında babelin kartı gündeme gelir. ama hiç lensin pozisyonu gündeme getirmez taraftar değilmi yada GG nin pozisyonunu gündeme getirmez her maç lehimizede bir sürü pozisyon oluyor ama sadece aleyhimize olanlar alınıp hakem doğradı deniyor.
şampiyon olmak için hep iyi olmak gerekmiyor 14. şampiyonlukda fenerle yarışdık kadromuz fenerden dahamı iyiydi. sol bekimiz ismail sağ bekimiz serdar stoper ersan rudolfho kaleci tolgadı ötesi varmı
fener 70 M harcamış bonservise kadro kurmuş aslında atiba ozi sosa sezona başlarken gayet sıradan görünüyordu. solda olcay eh işde sağda quaresma yeni gelmiş ne vereceği belli değil gomez gelmiş oda kötü bir geçmişle geliyor rakip rvp yi almış  bizim kadro şampiyon olarak büyüdü yoksa açık ara fenerin kadro iyiydi. Biz kazandıkça onları bozduk o şampiyonluğun gitmesi azizin ipini çekti. iyi değildik istikrarlıydık lige odaklandık uefada grupdan çıkamadık.
hiçde öyle dediğiniz gibi değil biz şampiyon olduğumuz hiç bir sene kadromuz rakiplerden güçlü değildi hep kadro şampiyon olduktan sonra büyüdü. ne maf kadromuz rakiplerden daha iyiydi ne yüzüncü yıl kadromuz
hiç bir zaman lige başlarken favori gösterilmedik. yani iyi olursak şampiyon oluruz lafı şehir efsanesi lig başlarken hiçde iyi olarak görünmüyordu ne zaman şampiyon oluyorsun o zaman kadron rakiplerden iyi olmuş oluyor gomezli kadroda fenerin lig başlarken şampiyonluk oranı ikinin altındaydı sanırım bizim 10 du fenere rakip olarak bile görünmüyorduk yani hiçde dediğin gibi değil. bana şampiyon olduğumuz bir kadro söylesene lig başladığında favori olsun

Çevrimdışı EMİR EMRE

Guzel ve dogru soylemisim. Ne amacla iki alintiyi alt alta yazdin anlamadim.

Senol hoca hakkinda fikirlerimin degistigini ben kendimde biliyorum. Zaman niye aci ?

Ben hocayi cok desteklerdim, (burada hocayi iyi taniyan ve elestiren arkadaslar vardi, onlara kizardim), ta ki gecen seneki olayli fener macina kadar. O zaman anladim ki hocanin kafasi baska yerlerde ve elestirmeye basladim.

Bu takim 2 sezon + bu sezondur kotu yolda. Ben 15/16 sezonundan sonra uzerine koyarak gidicez diyordum, Senol hocadan umutluydum ama kotuye gitmeye basladik. Bunda yonetimin de sucu var. Senol hocanin artik toparlayamayacagi cok net. Duygusalliga gerek yok. Kendisinin kafasinda bile kulup teknik direktorlugunu birakmak var. Kafada bitirmis artik.

Gunaydin, kotu amacla yazmadim. kotu oynarken sartlar da kotuyken arkadan bir ruzgar eser hersey senin avantajina donebilir. bu sene beklentim o. oyuncu grubunun takimi sampiyon yapmasi. ben Senol Hocadan umidimi kesmistim coktan sezon sonunda da ayrilacagina inaniyorum milli takima yakisacaktir. onemli olan bu surecte sampiyonluk yasayip azami fayda saglamak.

Çevrimiçi Necmi

damgalamaya gerek yok ağabey, herkes başka açıdan değerlendiriyor durumu. yanlışı savunan, saçmalayan hiç mi çıkmayacak aramızda? öyle bir şey olduğunda on kişi ağzımızın payını veriyor zaten, gün geliyor hep birlikte saçmalıyoruz. ayrıca forum beşiktaşlılığın derecesinin belirlenebileceği bir yer değil. burada farklı bir üslup ve özveri aranıyor. araya mutlaka başka takım taraftarları karışıyordur, yalnız beşiktaşlı olmasına rağmen bu platformun amacını kavrayamamış veya geç kavrayan, uyum sağlamakta zorlanan arkadaşlar da mevcut. tartışma kültürü edinmemişse, ağzı bozuksa, sürekli aynı konulardan bahsediyorsa zaten uyarı alıyorlar. bahsettiğin eylemlerde bulunan inatçı ya da inancını kaybetmiş bir beşiktaşlı da olabilir, aramızda renkli yaftasına karşı çileden çıkmayacak birini bulmak pek mümkün sayılmaz. burasının rehabilite merkezi olmadığını biliyorum, ama insanları delirtmenin de maksadı yok. özellikle forum alanında renkli suçlamaları sona ermeli artık.
suçlama anlamında demedim zaten forum denetimi suçlarsa bu ipi çekildi demektir.
insan bir mesaj atar saçmalar iki olur saçmalar hadi üçüncüde allahın emri diyelim ama
bir insan attığı bütün mesajlarda saçmalamaz bir Beşiktaşlı attığı her mesajında Beşiktaşı
nasıl gömeceğim diye uğraşmaz yada renklilerle ilgili yazıyorsa nasıl seveceğim diye eğilip bükülmez.
bazı mesajlar inanç kaybetme falan değil direk renkli ağzıyla yazılmış mesaj birine forumda renkli imasında
bulunmak elbet doğru değil ama birinden şüpheleniyorsan rapor edersin
renkli demek yanlışda bunu detirtmek daha büyük bir yanlış
mesela arkadaş demiş renkli takıma iyi oynuyor dediğimizde renkli damgası yiyoruz hayır sürekli bütün mesajlarda renklileri yalayanlar renkli damgası yiyor diğer taraftan Beşiktaşada en fazla sallayan onlar oluyor.
bir konuyu düzeltmek lazım forum yönetimi bir mesaj attı diye kimseye renkli muamelesi yapmaz bunu yapması için çok daha
fazlası olmak zorunda.
@cursedofdragon  o herkesi kokluyor bazen sarımsak yiyenlerde falan kokular karışıyor :D
zaten forumda birine renkli dersen bu bildiğim kadarıyla küfür etmekle eş anlamı değerlendiriliyor.
ben bile renkli damgası yedim @mylife1903  sen yemişsin çokmu.

Çevrimdışı cursedofdragon

kalkın beyler Beşiktaş'ın maçı var  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Verilmedi mi pala bizim macimiza, ne diyon abi
Ustelik yine yeniden fb macina verildi
son olaylı fener maçından sonra bir daha verilmedi işde

Çevrimdışı caner.eryigit

Verilmedi mi pala bizim macimiza, ne diyon abi
Ustelik yine yeniden fb macina verildi
@Necmi abi yine aynı şeyi yapıyorsun hocaya kafa göz dalıyorsun yönetime ucundan azıcık giydirme oh ne ala.abi bizde eleştiriyoruz bizde kızıyoruz ama sen hocaya öyle bir kitlenmişsin ki gözün başka hiçbirşeyi görmüyor.bu olay şeye döner günün sonunda Ahmet Özal:babamı Şenol Güneş öldürdü...
Ağzını açmayan yönetim motivasyonu tamamen düşmüş bir hoca varken taraftar ne yapsa bu devran böyle sürüp gider ne yazık ki..

suçlama anlamında demedim zaten forum denetimi suçlarsa bu ipi çekildi demektir.
insan bir mesaj atar saçmalar iki olur saçmalar hadi üçüncüde allahın emri diyelim ama
bir insan attığı bütün mesajlarda saçmalamaz bir Beşiktaşlı attığı her mesajında Beşiktaşı
nasıl gömeceğim diye uğraşmaz yada renklilerle ilgili yazıyorsa nasıl seveceğim diye eğilip bükülmez.
bazı mesajlar inanç kaybetme falan değil direk renkli ağzıyla yazılmış mesaj birine forumda renkli imasında
bulunmak elbet doğru değil ama birinden şüpheleniyorsan rapor edersin
renkli demek yanlışda bunu detirtmek daha büyük bir yanlış
mesela arkadaş demiş renkli takıma iyi oynuyor dediğimizde renkli damgası yiyoruz hayır sürekli bütün mesajlarda renklileri yalayanlar renkli damgası yiyor diğer taraftan Beşiktaşada en fazla sallayan onlar oluyor.
bir konuyu düzeltmek lazım forum yönetimi bir mesaj attı diye kimseye renkli muamelesi yapmaz bunu yapması için çok daha
fazlası olmak zorunda.
@cursedofdragon  o herkesi kokluyor bazen sarımsak yiyenlerde falan kokular karışıyor :D
zaten forumda birine renkli dersen bu bildiğim kadarıyla küfür etmekle eş anlamı değerlendiriliyor.
ben bile renkli damgası yedim @mylife1903  sen yemişsin çokmu.

kimi kokladıysam forumdan gitmiş ama  :bandit:

@Necmi abi yine aynı şeyi yapıyorsun hocaya kafa göz dalıyorsun yönetime ucundan azıcık giydirme oh ne ala.abi bizde eleştiriyoruz bizde kızıyoruz ama sen hocaya öyle bir kitlenmişsin ki gözün başka hiçbirşeyi görmüyor.bu olay şeye döner günün sonunda Ahmet Özal:babamı Şenol Güneş öldürdü...
Ağzını açmayan yönetim motivasyonu tamamen düşmüş bir hoca varken taraftar ne yapsa bu devran böyle sürüp gider ne yazık ki..

katılıyorum.

Antalya-Galatasaray maçında skandal bir performans sergileyen Mete Kalkavan Ve Suat Arslanboğa ikilisi
Bu akşam Beşiktaş-Konyaspor maçına tekrar VAR hakemi olarak verildi.
Yusuf Namoğlu’nun ödülü böyle olur işte.

Çevrimdışı onurturan

Taraftarın derhal örgütlenmesi lazım yönetim bir şey yapacak gibi durmuyor o namoğlu o koltukta oturmayacak arkadaş!

Bestesi yok namoğlunun bi beste çıksa ortaya aslında hem yayılması  kolay olur hem etkisi iyi olur..
Vahap beyaz ahmet Çakar stili bir şey olsa süper olur küfürsüz olacak amma iğneli

Çevrimdışı mylife1903

Antalya-Galatasaray maçında skandal bir performans sergileyen Mete Kalkavan Ve Suat Arslanboğa ikilisi
Bu akşam Beşiktaş-Konyaspor maçına tekrar VAR hakemi olarak verildi.
Yusuf Namoğlu’nun ödülü böyle olur işte.

Artniyet yoh konya antalya yakin ona mahsuben ekonomik sebepler

Çevrimdışı mylife1903

Bestesi yok namoğlunun bi beste çıksa ortaya aslında hem yayılması  kolay olur hem etkisi iyi olur..
Vahap beyaz ahmet Çakar stili bir şey olsa süper olur küfürsüz olacak amma iğneli
Namoglunu hizli hizli tekrar tekrar soylemek kafi

Artniyet yoh konya antalya yakin ona mahsuben ekonomik sebepler

her gün maç versinler bence de art niyet yok abi.

Çevrimdışı mylife1903

her gün maç versinler bence de art niyet yok abi.
Tabi tabi simdi iki vsr karari haftaya fb macina orta hakem zaten

Çevrimdışı onurturan

son olaylı fener maçından sonra bir daha verilmedi işde
Abi yaa :D
Alem adamsın vallaha çocuk çikolata istiyor annesinden her gün o da hep yarın diyor çocuğa..
Son maçından sonra maça verilen hakem yok zaten..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ya bu akşam artık ilk yarı 3 tane çakıp geçelim ikinci yarıyı yayılarak izleyelim yeter yahu her maç stres :D