Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732729 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

yok aga ben gömmeycem... iki tane bireysel hatadan gol yedik, beceriksizliğimizden ve isteksizliğimizden 2-3 net pozisyonu yedik diye toprak atmam...

tersi olursa.. ozaman kürek değil kepçeyle...

yalnız şu var... geçen senede böyleydi... nezaman rotasyonla çıksak maça takım inanılmaz modu düşük oynuyor... hazırlık maçı gibi davranıyor...

geçen sene cl dönüşü veya öncesi rotasyon yaptığımızda hep zarar yazdı... yürüdü herkes... topcular kadro nezaman değişse maçın önemsiz olduğu algısına kapılıyor sanırım...

dün yine aynısı oldu... babel-ouşan-q7 kenarda diye sanırım... yerine oynayanlar ve takımın geri kalanı maça önemsiz algısı yaptı...

Leipzig deplasman rotasyonu geçen sene iyi oynamıştı. Şansda yanımızdaydı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dünkü maçı neden kaale alıyoruz ki. Eksikler var ve belki de hoca oyunculara fazla kasmayın dedi. Madem Avrupa da finale yaklaşamayacağız bari gençler oynasaydı. Love dan ancak halı saha topçusu olur. Yerine Güven i izlemek isterdim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

ben nacizane, elit kategorideki hocaların bu coğrafyada yapamayacağını başarılı olamayacağını düşünüyorum. ülke dinamiklerini bilen yerli hocalar bile bu denli zorlanırken dışardan gelecek düzene alışık birine bu düzensizliği emanet ederseniz işin içinden çıkamaz die düşünüyorum. örneğin pep, hayatında hiç bir oyuncunun maaşı yattımı die takip etmişmidir?

sözün özü: zordur bu ülkede hocalık yapmak...

gelen yabancılarda düşük profil tipler...

Şenol Güneş sonrası hangi Türk diyelim o zaman? Sonuçta işler iyi de gitse kötü de gitse Hoca 65 yaşında.Taş çatlasın 2-3 sene daha devam eder o da şampiyon olduğumuzu varsayarak.

Çevrimdışı mellfred

Bence bu maç bu kadar Rotasyon yapılacak bir maç değildi

Sarpsborg gitmiş Genkı yenmiş  :nerd:

Şu maçı alsak gruptan çıkmayı garantilemiş bir rakibi de saf dışı bırakmis olacaktık ama biz gittik yenildik ve herkes potaya girdi :bandit:
Kayıbımız da yok
Herkes ve her şey eşit.
tıpkı evrensel bildirgede olduğu gibi

Çevrimdışı Koa_lAA

Leipzig deplasman rotasyonu geçen sene iyi oynamıştı. Şansda yanımızdaydı.

cl de herkes önemsiyor maçı..vitrin...

bu anadolu takımlarının istanbul takımlarıyla maç yapması gibi... veya yusuf erdoğan ın bize ve geri kalan 16 takıma oynadığı gibi...

Çevrimdışı Necmi

Avci da su an Senol hocanin 4 sene onceki pozisyonunda. Ligde duzenli olarak kafaya oynayan ama bir turlu sampiyonluk elde edememis bir t.d. Senol hoca nasil eline duzgun kadro ve arkasina camia destegini aldiginda sampiyon oldu, Avci da bunu basarabilir. Avci en azindan modern futbolu takip eden, tembel olmayan bir t.d. Futbol dahisi falan degil ama besiktasi sampiyon yapabilir bence.
belediye şirketlerinin ekonomik desteğini almış tff tarafından korunan bir takımda hocalık yapmakla Beşiktaşda hocalık yapmak aynı şey değil  ve asla Beşiktaş camia desteğini alamayacak taraftarın beğenmediği bir oyuncuyu 11 e koyduğunda sanıyormusun şenol güneşe yapılan hoş görü ona yapılacak

Çevrimdışı mylife1903

belediye şirketlerinin ekonomik desteğini almış tff tarafından korunan bir takımda hocalık yapmakla Beşiktaşda hocalık yapmak aynı şey değil  ve asla Beşiktaş camia desteğini alamayacak taraftarın beğenmediği bir oyuncuyu 11 e koyduğunda sanıyormusun şenol güneşe yapılan hoş görü ona yapılacak
Abi bu adam milli takima imza attiktan sonra cemberli sakal yapmamis miydi?
Aykut kocaman bile daha kabul gorur camiada babasindan dolayi yani

Çevrimdışı sametbagan

Bu takım geçe sene ilk yarı şampiyonlar ligi sevdasına ligi sallamadı

hoca dahil kimse lig maçlarına konsantre değildi.

zaten geçen sene şampiyonluğu ilk yarıdaki kötü performansımızla kaybettik.

ilk yarı 30 ikinci yarı 41 puan aldık şaka gibi.

bu sene de tam tersi oyuncular bu sefer avrupayı iplemiyor lige ağırlık veriyor.

valla ne yalan söyleyeyim ben de avrupada yedek kadro ile çıkıp lige ağrlık verme taraftarıyım kimse vizyon mizyon lafları kasmasın

ligi koyalım ligi kıçı kırık bi avrupa takımına pozisyon vermeden 2 gol yiyerek yenildik diye kimse yangın yapmasın

hatta diğer depasmanlara da paf takımla 18 e girmeyen topçuları gönderirim.Lig benim için daha değerli valla

geriden okuyarak geldim hocayı gönderen mi ararsın 1,5 sene top oynamamış töreye sallayanlar mı dersin.

guti gitmiş diyenler mi dersin ne ararsan var maşallah biraz sakin arkadaşlar abiler sakin.

Çevrimdışı kyiv

bu sene de tam tersi oyuncular bu sefer avrupayı iplemiyor lige ağırlık veriyor.

valla ne yalan söyleyeyim ben de avrupada yedek kadro ile çıkıp lige ağrlık verme taraftarıyım kimse vizyon mizyon lafları kasmasın

ligi koyalım ligi kıçı kırık bi avrupa takımına pozisyon vermeden 2 gol yiyerek yenildik diye kimse yangın yapmasın

hatta diğer depasmanlara da paf takımla 18 e girmeyen topçuları gönderirim.Lig benim için daha değerli valla

geriden okuyarak geldim hocayı gönderen mi ararsın 1,5 sene top oynamamış töreye sallayanlar mı dersin.

guti gitmiş diyenler mi dersin ne ararsan var maşallah biraz sakin arkadaşlar abiler sakin.

Balık hafızalıyımdır. Pazar akşamı 1-0 yenelim Vagner Love santraforların kralıdır. Varsa yoksa şampiyonluk.

Konya deplasmanının ne olduğunu Mayısta anlarız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Dünkü maçı neden kaale alıyoruz ki. Eksikler var ve belki de hoca oyunculara fazla kasmayın dedi. Madem Avrupa da finale yaklaşamayacağız bari gençler oynasaydı. Love dan ancak halı saha topçusu olur. Yerine Güven i izlemek isterdim

Yalnız gruptan çıkamaz veya az puan toplayarak çıkar çabuk elenirsek puanımız düşer. Gerçi bizi 4. torbaya da düşürmez ama o puanı 5 yıl boyunca taşımak zorunda kalıcaz.. Bu sene 11 puan silinecek, en az 12-15 puan bandını yakalamalıyız.

Çevrimdışı Necmi

Kemal Atiba :D
almanyada doğmuş Türkiyede olsa koymazlar birde nüfus memurundan fırça yeme riski var :D

Çevrimdışı sametbagan

Caner de maalesef aşil tendonunu kopardıktan sonra tam anlamıyla hazır ve diri dönemedi bu sakatlık adamı baya geriye attı eski hızından hiçbirşey kalmamış.

dünkü maçta vida canerin açığını kapatacam diye canı çıktı.adrianonun da durumu malum seneye caneri gönderip adrianoyu kulübe atacak bir solbek almamız lazım

ama daha sağbek alamadık solbekten hiç umudum yok maalesef o yüzden adriano bir an önce iyleşip formayı devralmalı

atiba adriano ozi laiç babel bizim takımın zeka sevyesini üstte tutan oyuncular bunlar sağlamken tahtaya ilk yazılması gerekenlerdir.

pepe vida birbirlerine alıştılar.karyusta da aşı tuttu forvet konusu malum devre arasına ligde minimum kayıpla kendimizi atarsak oraya da kaliteli birini alırsak eğer ben şampi derim

Çevrimdışı sametbagan

Balık hafızalıyımdır. Pazar akşamı 1-0 yenelim Vagner Love santraforların kralıdır. Varsa yoksa şampiyonluk.

Konya deplasmanının ne olduğunu Mayısta anlarız.
Aynen dediğim gibi ligi koyalım ligi.

Çevrimdışı sametbagan

Ve bence konyada adriano yoksa ben yine medelle başlarım solbekte

karyus ,gg,pepe,vidaadriano(medel),atiba ,ozi,layiç,babıl,q7,love

kadro bu şekilde olmalı ve medeli tek çapa olarak orta sahada atibasız asla oynatmamalıyız.

devre arasına kadar love da ısrar etmeliyiz elimizdeki tartışmasız en iyi forvet o.

Çevrimdışı kyiv

Ve bence konyada adriano yoksa ben yine medelle başlarım solbekte

karyus ,gg,pepe,vidaadriano(medel),atiba ,ozi,layiç,babıl,q7,love

kadro bu şekilde olmalı ve medeli tek çapa olarak orta sahada atibasız asla oynatmamalıyız.

devre arasına kadar love da ısrar etmeliyiz elimizdeki tartışmasız en iyi forvet o.

Doğru söze ne hacet. Caner kesinlikle oynamasın!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

almanyada doğmuş Türkiyede olsa koymazlar birde nüfus memurundan fırça yeme riski var :D
Bir de böyle bişey var abi :D @Necmi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı WOTGATE

bu işte  :super:

Çevrimdışı WOTGATE

Veli Kavlak: Kulüp arıyorum

Yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan ve Beşiktaş'tan gönderilen Veli Kavlak, ocak ayında bir kulüple anlaşmak istediğini söyledi.

2011 yılından bu yana Beşiktaş forması giyen ancak omuzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle son 3 sezonda fazla forma şansı bulamayan Veli Kavlak’ın, sezon başında sözleşmesi feshedilmişti.

Şu anda kulüpsüz olan 29 yaşındaki oyuncu, Ocak ayında sahalara geri dönmek istediğini belirtti.

Şu anda tedavisinin devam ettiğini söyleyen Veli, “Yakında bireysel antrenmanlara başlayacağım. İnşallah Ocak ayında bir takımla anlaşırım. Önceliğim Türkiye ancak yurtdışını da düşünebilirim” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı savaş altay

Grubu riske atmayan, herhangi bir sıkıntı oluşturmayan bir karşılamaşmada bile

yine Şenol Güneş'e özel ilgi besleyenlerin dışında forum çıldırmak üzere gibi duruyor  :photo:

Ama ben bu maç özelinde pek gerilmedim :nerd:

Tırsıyorum demiştim malmö maçı öncesi ama kafam konya maçında.

Çevrimiçi Rasim

Yalnız gruptan çıkamaz veya az puan toplayarak çıkar çabuk elenirsek puanımız düşer. Gerçi bizi 4. torbaya da düşürmez ama o puanı 5 yıl boyunca taşımak zorunda kalıcaz.. Bu sene 11 puan silinecek, en az 12-15 puan bandını yakalamalıyız.
bu sene puan silinde 0 yaziyla sifir 11 puan önümüzdeki sene silinecek kac kez yazdik burda :ebebe:
Beşiktaş!

Çevrimdışı savaş altay

Zamanında farklı platformda bilic gönderilip Şenol Güneş getirilmeli dediysem şimdide bu platformda Şenol hoca gönderilip hantır getirilmeli diyorum.

Savunma kurgusunu gerekirse yardımcısına bırakacak yeni bir schuster zamanı geldide geçiyor bile.

Tr'de hucumu düşünen ve kadrosunda fw bulunan bir büyük klüp için lig öyle zor felan değildir.

Çevrimdışı savaş altay

Şenol Güneş sonrası hangi Türk diyelim o zaman? Sonuçta işler iyi de gitse kötü de gitse Hoca 65 yaşında.Taş çatlasın 2-3 sene daha devam eder o da şampiyon olduğumuzu varsayarak.
Ligi bilen iyi bir Türk savunma antrenörü ile eveleyip gevelemeyen yabancı bir

teknik adam iyi bir uyum yakalayabilir. Sonuçta bu Beşiktaş içeride dışarıda önüne gelene

saplayan bir klüp, eldeki ideal savunma oyuncuları ile bunu hayli hayli yapabiliriz.

Cocu'su çıkanların kadrosu da yetersiz analizi de. Bizde taşlar yerinde taşı oynatacak cevher yok.

Edit : Kalen Kale gibi  :bandit:
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2018, 19:25:39 savaş altay ]

Çevrimdışı savaş altay

Herkes taraftar baskisi yok diye calistigi ortamda elde ettigi seyleri kucumsuyor. Ama taraftarsiz bir takimi 2 senedir yarista tutuyor olmakta bir basari. Nereden baktigina gore degisir.

Doğru. İyi de analizci. Bizi çocuklar söktü, genel analizi iyi kastım  :D

Çevrimdışı Librarius

neciple medelin üst üste binmesi acaba necipden mi kaynaklanıyor yoksa medelden mi bundan emin değilim zira necip oynamadığında da medel pek çok oyuncu ile üst üste binebiliyor. oyun yapısı her yere koşmak olduğu için bu ve benzeri binmeler yaşanabiliyor. çok koşup mücadele ettiği için göz hoş geliyor hatta bi parça da göz boyuyor ama bir atiba katkısı veremiyor bu koşturmaca...

Katılıyorum buna. Medel ortasahada alan savunması yerine adam savunması yapıyor. Fakat dun Neci-Medel ikilisinden biri cikmaliydi Ljajic degil. Bırak oynasın, hic degilse yaratıcı bir oyuncu.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...