Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3722116 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Başkan doğru söylüyor söylemesine de kadroya 24 düşürmek lazım derken elden çıkaramayacağı oyunculara tonla para veren başkanda aynı başkan. Adama vermişsin bir çuval para gitmek istiyorsan git demekle olmuyor işte.
1.Taraftar sürekli transfer bekliyor oyuncu sirkülasyonu olsun istiyor
2. Geçen sene ve ondan önceki sene şampiyonlar ligi oynadık geniş kadro gerekliydi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kadroda şişlik var diyorsun başkan o zaman Umut Nayir neden alındı?
Hele yabancı sayısını düşürelim demeler falan iş hiç sağlıklı değil.

Çevrimdışı mrred

Kadroda şişlik var diyorsun başkan o zaman Umut Nayir neden alındı?
Hele yabancı sayısını düşürelim demeler falan iş hiç sağlıklı değil.
Umut Nayir değil de Mario Gomez gelse böyle demezdiniz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Fakat kulübedeki bunu tercih etmediği sürece bu oyunu göremeyiz. Ancak gelecek oyuncu -bir ya da iki kaç ise- eldeki dominant isimlerden daha dominant olur ve yazılımında başka oyun olmaz ise kulübedeki isme rağmen bu oyun oynanır.

Hala çözüm aranıyorsa şayet eldeki baskın rol oyuncularını kullanma. Oyun alışkanlığından da vazgeç. Daha önce oyun hafızasından kalan tek tük parçayı sahaya sür. Kalan kısa sürede bir ya da iki oyun karakteri baskın ve oyuncu yazılımı o hafızaya uygun tiplemeler ekle. Bu oyunculara uygun bir-iki de set oyunu kurgula. Kaybedersen de böyle kaybet.

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 16:24:31 atalay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkanın konuşmalarını baştan sona izledim.

Genel özet ;

Açılış

1-)Kadro 29 kişi 24'e indircez.
2-)Kadromuz yeterli transfer yapmıcaz olursa 10 numara olmazsa devam.Santrafor yok.
3-)Taraftar oğuzhanı ıslıklamasın bi daha böyle bir şey istemiyorum.
4-)Ali koç'un gelmesi ile Türk futbolu güzelleşti.

Kapanış.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 16:24:38 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Atiba ortaya yanına oğuzhan , medel defansa gökhan töre kanatlardan birine monte edilip hareketli half space oyunları arttırılırsa bir umut var. Babel caner q7 nin en az ikisinden kesinlikle vazgeçilmeli ya da onlar oyunlarını değiştircekler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ömer Kaan

Umut Nayir değil de Mario Gomez gelse böyle demezdiniz.
Forvetlerde önem sırası ne şu an?
Negredo-Larin-Love-Mustafa-Güven-Umut.
Gomez nereye gelirdi? En başa. O zaman Güven neden alındı veya Mustafa neden gönderilmiyor derdim. Planlama yok çünkü, başkan çıkıyor bir şey diyor ama yaptıklarıyla çelişiyor bu. Buna tepki gösteriyorum.

Çevrimdışı mrred

5 senedir atibanın yedeğini bulamayan bir futbol aklı var. Hocaya tamamen teslim olmuş bir futbol aklı var. Başkan uyanmış ama hala tam emin değilim hala kadro ve oyuncu odaklı konuşuyor , oyun sistemine ve felsefesine üstü kapalı eleştiri duyamadım. Fakat tamamen hocaya da teslim olmucak gibi bir tavrı var . Transferlerde böyleydi futbol aklında da bu şekilde olabilir. Hoca işine karışılmasını istemiyor , tek sorumlu benim diyor başkan politik davranıyor zira medyada sürekli şenol güneş olmasa şampiyon olamazdık algısı var. Bu algıyı direk karşısına alamaz . Kişisel bir ego yarışında değil işlerin kötü gittiğinin farkında ama sorunun nedeni aynı zamanda sonucu. Hocanın her şeyi ben bilirim  tavrından rahatsız. Haklı. Başkan camiayı temsil ediyor. Camiaya karşı sorumlulukları var.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 16:29:35 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

başkanı çok severdim lakin bu sevgiyi kendi bitiriyor dün kötü ve talihsiz bir maç olmuş senin taraftarı ayağa kaldırman lazım hakemler hakkında konuş yumruğu masaya vur on numara alıncak de deki taraftar arkanda dursun ama başkan napıyor şikayet ediyor sürekli yok oyuncumuz fazlaymış alırken sorun yoktu şimdi fazla oldu sonra gerçekten başkanda bir sıkıntı var çözemiyorum hayır olsun bu sene bu kadar eksikle yola çıkılmaz maalesef herkesin tek ümidi şenol hoca  oda napsın adam istedikleri olmuyor

Çevrimdışı mylife1903

Başkan hocanın yetersizliğini anlamış gibi. Karşımızdaki takımların bütçeleriyle bizim bütçemiz arasında fark var diyor. Sorun oyuncuda değil diyor .
Baskanin lense verdigi 2.5 negredoya verdigi 4,35 onlari o paralarin oyuncusu yapmaz, talihsiz bir aciklama, simdi hoca cikip ben negredoyu istemedim alacaksaniz da yedek olarak faydalanirim 1.2 milyon verin dedim onlar gidip ederi 1.2 olana 4.3 verdiler, derse
Hoca yetersiz degil, yonetim yetersiz, zayif ve daginik

Kendi sectigi adamlara namert falan diyor fikret orman ama kim icin dedigini soylemiyor, herkes anliyor ama baskan adini zikredemiyor, besiktas baskani da korkak olmaz cikar konusur, dersek ne cevap verebilecek?

Camiadaki en yetersizler suan fikret orman yonetimindedir, senol gunes olmasaydi simdiye de degismislerdi coktan

Çevrimdışı mrred

başkanı çok severdim lakin bu sevgiyi kendi bitiriyor dün kötü ve talihsiz bir maç olmuş senin taraftarı ayağa kaldırman lazım hakemler hakkında konuş yumruğu masaya vur on numara alıncak de deki taraftar arkanda dursun ama başkan napıyor şikayet ediyor sürekli yok oyuncumuz fazlaymış alırken sorun yoktu şimdi fazla oldu sonra gerçekten başkanda bir sıkıntı var çözemiyorum hayır olsun bu sene bu kadar eksikle yola çıkılmaz maalesef herkesin tek ümidi şenol hoca  oda napsın adam istedikleri olmuyor
Sorun kişilerde değil felsefede
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimiçi Kapkarakartal

1.Taraftar sürekli transfer bekliyor oyuncu sirkülasyonu olsun istiyor
2. Geçen sene ve ondan önceki sene şampiyonlar ligi oynadık geniş kadro gerekliydi

1) Taraftar sirkülasyon olsun istemiyor gereksizlerin gidip iş yapabilecek oyuncuların veya genç geleceğini kurtaracak oyuncuların gelmesini istiyor. (Genç dediğim 25 yaşında değil. İş yapacak oyuncu dediğim 2. ligde bile parlamamış oyuncuda değil veya oynatmadığın ve gereksiz oyunculara evladımız diyip Milyon euro lar vermekte değil.) Planlamayla ilerlediğini söylüyor buna inanan iktidar kesim yandaşları olur ancak. Günlük yaşıyor hiçbir plan program yok. Koymuş oraya 2-3 tane futboldan bihaber adam scoutladığı oyuncu sayısı 25 tane dönüp dönüp onlara teklif göttürüp duruyorlar profesyonellik yok.

2) Geniş kadro gerekli diye her önüne gelenle kontrat yaparsan olacağı bu bir laf vardır zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar diye. Şimdi o gitsin bu gitsin transfer yapacağız diye uğraşırsın adam salak değil heralde güzelim kulüpten niye gitsin hiçbir yerde alamayacağı parayı alıyor.

Başkan yanlış sularda yüzüyor taraftarıda karşısına almaya başladı. Taraftarlar işini yapsın diyip duruyor bence insan önce kendine bakmalı taraftarla ilgileneceğine yönetimdekilere bir baksın ne iş yapıyorlar Beşiktaş'ın çıkarları için taraftar 3 kuruş parasıyla maça gelip, yuvalara koşuyor.

Çevrimdışı mrred

Baskanin lense verdigi 2.5 negredoya verdigi 4,35 onlari o paralarin oyuncusu yapmaz, talihsiz bir aciklama, simdi hoca cikip ben negredoyu istemedim alacaksaniz da yedek olarak faydalanirim 1.2 milyon verin dedim onlar gidip ederi 1.2 olana 4.3 verdiler, derse
Hoca yetersiz degil, yonetim yetersiz, zayif ve daginik

Kendi sectigi adamlara namert falan diyor fikret orman ama kim icin dedigini soylemiyor, herkes anliyor ama baskan adini zikredemiyor, besiktas baskani da korkak olmaz cikar konusur, dersek ne cevap verebilecek?

Camiadaki en yetersizler suan fikret orman yonetimindedir, senol gunes olmasaydi simdiye de degismislerdi coktan
Atatürk ve silah arkadaşları, yeri gelince Atatürk hepsini silmiştir. Kazım Karabekir dahil. Bunu ne için yaptı Türkiye için. Şimdi başkanın yanındaki ekip arkadaşları değiştiyse onun suçu ne ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

7 numara ve caner bu takimin kanseridir. Kanserli parmak kesilmezse Besiktasi tumden yiyecekler. Yanlis anlasilmasin ikisininde enerjilerine ihtiyac var. Ama son yarim saat. O da belki. Bu takim pas oyununa donecek. Yoksa sampiyonluk imkansiz.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erdem Ayaz

bu takımdan hiçbirşey olmaz geçen seneden gram farkı yok
Şimdi taliscada yok gol atıp oyunu domine edecek

Çevrimdışı mylife1903

Sanki senol gunes pazara cikip seri sonu domatesleri toplayin gelin dedi
Kendin aldin hocaya sormadan
Simdi gondermeye calisiyorsun
Dagilmis fikret orman ne dedigini bilmiyor

Çevrimdışı atalay

Ping, Ping. Yönetim. Ping. Başkan. Ping. Düşük pardon yüksek. Ping.

Çevrimdışı mrred

1) Taraftar sirkülasyon olsun istemiyor gereksizlerin gidip iş yapabilecek oyuncuların veya genç geleceğini kurtaracak oyuncuların gelmesini istiyor. (Genç dediğim 25 yaşında değil. İş yapacak oyuncu dediğim 2. ligde bile parlamamış oyuncuda değil veya oynatmadığın ve gereksiz oyunculara evladımız diyip Milyon euro lar vermekte değil.) Planlamayla ilerlediğini söylüyor buna inanan iktidar kesim yandaşları olur ancak. Günlük yaşıyor hiçbir plan program yok. Koymuş oraya 2-3 tane futboldan bihaber adam scoutladığı oyuncu sayısı 25 tane dönüp dönüp onlara teklif göttürüp duruyorlar profesyonellik yok.

2) Geniş kadro gerekli diye her önüne gelenle kontrat yaparsan olacağı bu bir laf vardır zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar diye. Şimdi o gitsin bu gitsin transfer yapacağız diye uğraşırsın adam salak değil heralde güzelim kulüpten niye gitsin hiçbir yerde alamayacağı parayı alıyor.

Başkan yanlış sularda yüzüyor taraftarıda karşısına almaya başladı. Taraftarlar işini yapsın diyip duruyor bence insan önce kendine bakmalı taraftarla ilgileneceğine yönetimdekilere bir baksın ne iş yapıyorlar Beşiktaş'ın çıkarları için taraftar 3 kuruş parasıyla maça gelip, yuvalara koşuyor.
1. Oyun tavrı olacak , oyun sistemi olacak oyun kurgusu olacak olay personelin yaşında değil.
2. Dünki maça 24.000 gelmiş bu taraftarın kafasıyla ben tuvalete bile gitmem.
3. Hem bir şey bilmiyorlar bilene de sahip çıkamıyolar. Kaçı futbolla ilgili bir kitap okumuş merak ediyorum ? Taraftar sadece güzel oyun talep edebilir. Başka bir talebi olamaz.
4. Tvdeki yorumcular oyunu bilmiyor herkes onların dediğine göre hareket ediyor. Futbola bilim gibi yaklaşmazınız devamlı birinin adamı olursunuz.
5. Türkiyede "Kitap" zornulu ihtiyaçlar sıralamasında 234. sırada.
6. Biz herşeyi çok iyi biliyoruz böyle devam  :D
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 16:39:01 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Atatürk ve silah arkadaşları, yeri gelince Atatürk hepsini silmiştir. Kazım Karabekir dahil. Bunu ne için yaptı Türkiye için. Şimdi başkanın yanındaki ekip arkadaşları değiştiyse onun suçu ne ?
Oguzhan vs modric gibi bir tane olmus mustafa kemal vs fikret orman

Yakinda besiktasin ataturku falan da denir

Çevrimdışı mrred

Oguzhan vs modric gibi bir tane olmus mustafa kemal vs fikret orman

Yakinda besiktasin ataturku falan da denir
Yanlış yerden cımbızladın sonuçta tek adamla yönetiliyoruz. Madem bu yapıdan şikayetçiydiniz, şampiyon olduğumuzda neden dile getirilmedi. Kupalar alırken en büyük başkan Fikret Ormandı!
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Ayaz

[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2018, 18:09:27 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı mylife1903

Valla sanki ahaber izlemis gibi oldum

Dis mihraklar
Ic mihraklar
Tff lobisi
Pirlanta
Vergi
Lisans
Stat yaptim
Tesis yaptim
Namert
Hakaret Yasak)₅
Taraftar isine baksin
Enkaz
Haciz vardi
Eski besiktas yok

Bombos aciklamalar
Sampiyon olurken ben ben ben diye bagiran adam basarisizlikta biz diyor

Çevrimiçi yaço58

Ping, Ping. Yönetim. Ping. Başkan. Ping. Düşük pardon yüksek. Ping.
taraftar zaten düşmüş iki sağlam açıklamayla inanırdık güvenirdik masaya yumruğunu vurmasını bekledim ama yok şikayet edip durdu bu taraftarı etkiler sen başkansın çık hakemlerin hakkımıza girdiğini söyle on numara gelcek de ama yok dediği şeyy 29 oyuncumuz var 24e indircez e o zaman sorarlar roco ve umutu neden aldınız başkan ikisinin maaş yükü 1.8-1.9 m falan ona 1m katıp on numara ücretini ödersin bumu planlamanız 4 günde artık hangi adam gelirse çıldırmamak elde değil bu taraftar kombineleri tüketmiş formaları alıyor ama yaptıkları tam tersi geçen sene 500.000 forma sattı bu sene kaçı görür acaba ayrıca madem erken seçim yapcan haziranda yapta gelecek olan başkanda önünü görsün transferi ayarlasın ama kendi geleceğinden eminki böyle geç yaptı

Çevrimdışı Nartallo

Camia krize girmenin eşiğinde. Başkan bir saat konuştu, ne geleceğe dair bir umut, ne bir birleştirici mesaj verdi.

Motivasyon düşük, yalancı yöneticiler, dedikodular, iftiralar varmış, futbolcular gitmiyormuş, taraftara her zamanki gibi ayar, yürekleri varsa karşıma aday olsunlar falan filan...

Kiminle kavga ediyoruz abi, camiayı toplamak, camiayı ayağa kaldırmak, camiaya liderlik yapmak gerekirken kimle kavga ediyoruz.

Transfer olmuyorsa, ödemelerde zorlanılıyorsa söyleyin, hedefi ona göre koyun bilelim, ayıp değil, günah değil. Bu taraftar yine sabreder. Bir kere dedik fedayı, yine deriz. Ama sen geriyorsun, bölüyorsun.