Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723174 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman ile Şenol Güneşin ilişkileri laçka olmuş.
Çıkma bari konuşma.
Hadi konuşuyosun arada kırılıyorum falan filan
hey Allam yaaa.
Babele ergen diyor taraftar diye kiziyorduk sonra

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı mylife1903

Daha ne olsun 59 tana orta oluyor işte.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az abi az babelin de kesmesi lazim haftaya 100e yaklasiriz, sagli sollu

Çevrimdışı mrred

Valla sanki ahaber izlemis gibi oldum

Dis mihraklar
Ic mihraklar
Tff lobisi
Pirlanta
Vergi
Lisans
Stat yaptim
Tesis yaptim
Namert
(Küfür Yasak)
Taraftar isine baksin
Enkaz
Haciz vardi
Eski besiktas yok

Bombos aciklamalar
Sampiyon olurken ben ben ben diye bagiran adam basarisizlikta biz diyor
Şampiyonlukta ben ben diye bağırmadı. "Bağırma" kelimesini iki anlamıylada kullanıyorum.
Ntvspor ikinci sene kutlamalarını canlı verdi. Dembanın allahuekber falan dediği kutlamalar. Önce başkan çıktı şenol güneş şenol güneş diye "bağırdı" sonra Şenol Güneş çıktı "Fikret Orman" diye bağırdı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Yine biz mi suçluymuşuz? :alala:
He gurup yapip baskani ekliyormuymussunuz nedir bisiler dendi, arkadasiniz miyim eklemeyin falan dedi

Çevrimdışı worns

tam fırsatıydı renklilere tekmeyi vurmanın juventus gibi olmanın beceremedik koca bir transfer sezonu heba oldu taraftar bölündü ve bşkan değişik triplerde

Olamayız dahası üç takımdan hiç biri olamaz bu ülkede. Üçünden herhangi biri bilimsel ve bütünlüklü bir planı yürürlüğe sokup 5 üzeri yıl ısrarla devam etse diğerlerinin ulaşamayacağı seviyeye çıkabilir, ülkedeki genel yönetim tarzlarının zaaflarından faydalanabilir. Hatta bunu çok daha az kaynağa ve potansiyele sahip Trabzon filan bile yapabilir. Ama ülkedeki kültür buna izin vermiyor.

Anlatmak istediğim basitçe şu. Başarı ve güç bu ülkede hiç bir kulübe istikrar getirmiyor. Aksine sürdürülebilir gibi gözüken planlamaların bile dışına çıkılmasına vesile oluyor. Sisteme, perspektife bağlılık yok. Kişiler ve gruplar var. Başarı arttıkça kimi kişiler ve gruplar güçleniyor. Güç zehirliyor, herşeye hakim, herşeye gücü yeten bir noktada olunduğu yanılsamasını yaratıyor. Başarıyı getiren doğrular kişisel çıkarlar uğruna hızla terkedilebiliyor. Popülerleşen kurumlarda hem statü vaadi hem ekonomik faydalar artttıkça birlikte çalışması gereken parçalar birbiriyle çatışmaya başlıyor. Bütünlük kayboluyor. Kişisel hırsların ön planda olduğu, kimsenin birbirine güvenmediği çalışma ortamında zaten uzun vadeli planlamadan, stratejik yaklaşımdan söz etmenin imkanı kalmıyor.

Bakın üç takımda sürdürülebilir başarı elde edemiyor yıllardır. 2-3 yıllık dönemler süren saltanatlar var. Biri çok dominant gözüküyor. Bir kaç doğru şey yanyana gelmiş oluyor. En güçlü olunan dönem aslında aynı zamanda çöküşün başlangıcı anlamına geliyor üstte bahsettiğim nedenlerle. Bu çatışma ve parçalar arası uyumsuzluk hep aynı şekilde cereyan etmiyor tabi. Zaman zaman yönetimler birbirine giriyor, zaman zaman bir kişi güç zehirlenmesi yaşayıp akıl dışı yönetim tarzları geliştiriyor, bazen teknik yönetimlerle çatışmalar başlıyor, onların gereksinimleri dikkate alımıyor, bazen kulüp içindeki güç grupları arasında çatışma tırmanıyor vs vs Ne şekilde gerçekleştiğinin çok bir önemi yok bir şekilde bu dominant dönem sonlanıyor. Bizim gibi kültürler için başarıyı yakalamak zor değil sürdürülebilir başarı zor.

Örneğin Fb 2000den sonra 2 kez ligi uzun yıllar domine edecekmiş havasına girdi. İkisinde de çok garip gerekçelerle teknik kulübeyi değiştirdi, kadro yapılanmasına dair saçma kararlar aldı ve kendi kendine gücünü yitirdi. (şike sürecini dahil etmiyorum) Gs, bir önceki Terim döneminde bir çok başarı kazandı. Lige göre etkili bir kadro kurdu. Federasyon gazı falan derken yıllarca şampiyon olacak sanıyorlardı kendilerini. Bu da olmadı. 3. senenin başında tüm camiaları birbirlerine girmişti. Yeni toparlanmaya çalışıyorlar. Bizim ligin epey üstüne çıktığımız son dönemimiz de bu dönemler gibi tarihteki yerini alacak bunun emareleri gözüküyor. Bunlar sadece yakın dönemden örnekler. Daha da gerileri eşelersek böyle otuz tane döngü yazarız.

Uzun lafın kısası Türkiye'de Juve hatta buranın Bayern'i olacak koşullar mevcut ama olmayacak. Birileri varolan dinamiklere boyun eğmeyip bir süre dayak yeme pahasına farklı bir yol izlemeye karar verene kadar böyle bir hikaye olmayacak. Dahası son söylediğim de politik meseleleri falan da işin içine katarsak iyiden iyiye imkansız. Böyle insanlar ve fırsatlar çıksa da camialar onları yiyor, ortadan kaldırıyor.

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 17:26:35 worns ]

Çevrimdışı El Nino

Ben burda Aziz Yıldırım'a "Çapulcu" dediğimde kullanıcı adım yasaklandı ve forumdan atıldım. Ama şimdi, görüyorum ki bazı yeni yetmeler çıkıp da Başkan Fikret Orman'a laf çakarken adminlerde seyre dalar olmuş. İyi uykular. Mesela @mylife1903 gibi. Açıkça belirttim ve şunu da ekliyorum. İyi gün taraftarları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Lafım onlara. Sizden otobüse yolcu değil tekere sibop kapağı bile olmaz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Taraftar ne olursa olsun gelir. Beşiktaş takımının taraftarı güzel bir ağustos akşamında 42000 kişilik stada 24000 kişi topladıysa dicek bir şey yok! Müşteri güzel futbola gelir. Şampiyon olma ihtimaline gelir. O zaman da bizim bu arabesk futbol taraftarı algımız yerini müşteriye bırakır. Sen şimdi müşteri misin taraftar mısın bir ona karar ver. Herkes hem müşteri hem taraftar bir karar verin. Müşteriyseniz ilk isteğiniz güzel futbol olsun. Taraftarsanız oyuncunuzu başkanınızı ya da hocanızı günah keçisi yapmayın ne olursa olsun arkasında durun.

Hem yaz tatili, hem bayram tatili insanlar yoldan gelmiş veya yeni gelecek. Planlama ile ilerliyoruz diyip 8 ay önce gitmesi kesinleşti dediğin oyuncunun yerine daha oyuncu getirememişsin hadi para yok döviz yükseldi bunu geçtim. Taraftarlara laf edip taraftarı karşına alıyorsun. 24.000 kişi bile iyi bu durumda. Müşteri şampiyon olma ihtimaline gelmez. Müşteri sadece güzel futbola ve özel futbolcuların yapacağı hareketlere gelir. Sence dünkü taraftar veya müşteri tüm toplar caner veya q7 ye atılsın onlarda orta sahadan bile orta açsınamı geldi ? (senin tarzın ve sevdiğin bu futbolsa birşey diyemem). Taraftar takımı ve oyuncuları ne olursa olsun destekler ama onların göremediği yanlış giden şeyleride gözlerine sokmalıdır herşey güllük gülistanlık gibi yapmamalıdır.

Çevrimdışı cursedofdragon

o değilde vodafone Park'ın da büyüsü bozuldu artık her gelen aaa bizde yenebiliriz diyecek.

Hiç bir transfer yapmıcaksak elimizde ki kadro ile çıkabilecek en iyi kadro.Orta oyunundan uzaklaşırız bu kadro ile bu kadroda ısrarcı olmalıyız.

Karius

Gökhan          Pepe          Medel           Adriano

Atiba

Tolgay         Oğuzhan

Lens                                                    Töre

Negredo

Çevrimdışı underworld

Zaten deplasmanlarda sıkıntı var birde içeride maç veriyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Ben burda Aziz Yıldırım'a "Çapulcu" dediğimde kullanıcı adım yasaklandı ve forumdan atıldım. Ama şimdi, görüyorum ki bazı yeni yetmeler çıkıp da Başkan Fikret Orman'a laf çakarken adminlerde seyre dalar olmuş. İyi uykular. Mesela @mylife1903 gibi. Açıkça belirttim ve şunu da ekliyorum. İyi gün taraftarları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Lafım onlara. Sizden otobüse yolcu değil tekere sibop kapağı bile olmaz.
Anlayamadiginiz konu iste bu. Turk bakis acisi ve ulkeden de bi yol olmamasinin sebebi
Ben baskana muhalif degilim, oyumu fikret ormana bin tane olsa hepsini ona veriyorum ama elestiriyorum ve sorguluyorum biat edip teslim olmuyorum.

Laf cakmiyor kimse fikret ormana kendi soyledigini soyluyor. Duymak istemiyorsa boyle laflari fikret orman kendi konusmalarkna ceki duzen verecek.
80 dakika roportaj veriyor 30-49 sefer namert kelimesini kullaniyor ayni stadi acarken 32 sefer cumhurbaskanim demesi gibi.

Yok yonetimde dedikodu yapiliyormus falan bunlar bizi ilgilendirmiyor, kendi ekibine laf geciremiyorsan ga baska ekip kurarsin ya da birakip gidersin

Çevrimdışı worns

+ O kadar şey yazdıktan sonra başkanın açıklamalarını okudum. ''Benim motivasyonum düştüğü zaman Beşiktaş düşer'' demiş. Bir kaç kez dikkatle baktım. Evet tam olarak böyle bir cümle kurmuş. Yorum yok.

Çevrimdışı abdusta

yarın akşama kadar sizleri izleyecegim ,yazmayacagım
moralsiz oldugunuzu,üzüldüğünüzü ve haklı olduğunu
bu nedenle haykırdığınızı görüyorum.
Bende aynı durumdayım ve yakın gelecekte iyimi kötümü şeyler olacak anlayamıyorum

24 saat sonra hep beraber sakinleşip daha sağduyulu yaşananları tekrar sentez etmek üzere.

Saygılar

Not:şimdi gördüm Fatih Doganın mesajını,
ancak Adem konusunda yazılanlar 1- dunkü performansı nedeniyle klubunde kalabilir(bu italyan taktiğide olabilir)
2-kesinlikle 10-15 gibi bir aralıkda bonservisiyle satmayı dusunuyor Torino

menejerler nereye kadar getirebilir anlaşmayı emin degilim.tek çözüm bonservis satın alma opsiyonlu kiralama ama bu durumda başka kluplerinde bize karşı
rekabet şansı artacak
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 17:57:30 abdusta ]

Çevrimdışı mrred

Hem yaz tatili, hem bayram tatili insanlar yoldan gelmiş veya yeni gelecek. Planlama ile ilerliyoruz diyip 8 ay önce gitmesi kesinleşti dediğin oyuncunun yerine daha oyuncu getirememişsin hadi para yok döviz yükseldi bunu geçtim. Taraftarlara laf edip taraftarı karşına alıyorsun. 24.000 kişi bile iyi bu durumda. Müşteri şampiyon olma ihtimaline gelmez. Müşteri sadece güzel futbola ve özel futbolcuların yapacağı hareketlere gelir. Sence dünkü taraftar veya müşteri tüm toplar caner veya q7 ye atılsın onlarda orta sahadan bile orta açsınamı geldi ? (senin tarzın ve sevdiğin bu futbolsa birşey diyemem). Taraftar takımı ve oyuncuları ne olursa olsun destekler ama onların göremediği yanlış giden şeyleride gözlerine sokmalıdır herşey güllük gülistanlık gibi yapmamalıdır.
Benim bu futbolu sevmediğimi cümle alem bilir ama sonuç alınıyorsa bazen kullanılmasında sakınca yok sanırım geçmiş iletilerimi okumadın olabilir sorun değil şimdi öğrenmiş oldun.
Bizim oyunumuzda ana plan orta kafa oyunu en azından son 2 sene aslında tam olarak orta kafa oyunu da denemez. Topu hızlı dolaştırıp q7 yi çizgide birebir bırakmak çünkü adam 40 metre gelen topu tak stop ediyor çalım atıyor ve ortalamayı biliyor olabilir saygı duyarım sonuç alıyoruz . Bu oyunu tümden reddetmek saçmalık. Bazı durumlarda  "Yapabildiğin şey" kenarda alternatif dursun ne güzel işte. Ayrıca ilk iki yıl yaptığımız topu yere indirip ortadan giden bir takımımız vardı onu da bir kenara koyalım zira onu da yapabiliyor takım. Rakibe göre ikisini de kullanalım ve transferleri buna göre yapalım. Birinden birini neden seçmek zorunda kalalım ki ? Orta kafa oyununda oğuzhan ıskartaya çıkıyor adamın rolü yok adama o oyunda rol vermiyor hoca ya da biz bilmiyoruz belki veriyor oğuzhan yapamıyor ama teknik analizler sanki rolünün olmadığını söylüyor. Rolü sadece q7 veya canere topu vermek. Rolü sadece topu q7 ye ya da canere top atmak olan adamın neyini eleştircez ortada bir oyun yok ki eleştiri olsun hiç oynatma daha iyi hem oyuncuyu da korumuş olursun. Öbür taraftan caner ve q7 50 tane orta yapıyor biri ikisi tutuyor santrafor atarsa o hafta en iyi futbolcu santrafor ya da ortayı yapan adam oluyor. Atamazsa yine en kötü ihitmal oğuzhan sorumlu (oğuzhan zaten hep sorumlu garibim :D) ya da kötü orta yapan caner ve q7 sorumlu. Böyle bir delilik olamaz. Bu resmen delilik. Oyunda gol atma olasılığın fazlalaştıran bir kurgu yapman lazım rakipler bizi çözdü q7 nin kanadını kademeli savunuyorlar. Medel ve necip orta sahası ile top hızlı döner mi ? hoca bazen kendiyle o kadar çelişiyor ki aklım almıyor. Dönmeyeceğini o da biliyor o zaman da orta sahayı bypass eden bir oyun oynamaya çalıştı yani dönen topları almak üzerine hoca da biliyor medel ve necip ile topa nasıl sahip olamayız hadi sahip olduk nasıl hızlı çevircez ? O yüzden topu ileri şişirip dönen topları toplayarak maç kazanmaya çalıştı erzurumda da bunu yaptı. Ama o planda da medelin alan hakimiyeti çok zayıf defansif açıdan da defosu var. Hoca 3 maçtır o ortasahayı kullandı peki dedik sorun değil sonuç alıyoruz nasılsa güzel oyunu bir süre bırakalım dedik. Şimdi herkes dövünüyor ya zaten 5 maçtır iyi oynamıyoruz diye. Ne 5 maçı geçen sezonda biz aynı oyunu oynuyorduk. Çözüm bence şu olmalı medel kesinlikle oynamamalı oynayacaksa defansta oynasın. Caner ve q7 den biri fazla , babel takımı yavaşlatıyor oraya lens ya da töre monte edilmeli. Q7 de oyun planına sadık kalmıyorsa maç içinde hemen değiştirilmeli. Topu kesinlikle yere indirmeliyiz. Kesinlikle yerden oynamalıyız. Önce bu yerden oyunda mükemmeleşmek gerekiyor olur da gol atamazsak en son çare orta kafa oyununa dönülebilir.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 18:28:52 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı ferdi1903

Benim bu sezondan ümidim azdi bugünden itibaren hic kalmadi. Baskan anlasilan pes etmis durumda, Fazla beklentiye girerek üzülmemek en iyisi.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Benim bu futbolu sevmediğimi cümle alem bilir sanırım geçmiş iletilerimi okumadım olabilir sorun değil şimdi öğrenmiş oldun.
Bizim oyunumuzda ana plan orta kafa oyunu en azından son 2 sene . Bu oyunu tümden reddetmek saçmalık.Bazı durumlarda  "Yapabildiğin şey" kenarda alternatif dursun ne güzel işte. Ayrıca ilk iki yıl yaptığımız topu yere indirip ortadan giden bir takımımız vardı onu da bir kenara koyalım zira onu da yapabiliyor takım. Rakibe göre ikisini de kullanalım ve transferleri buna göre yapalım. Birinden birini neden seçmek zorunda kalalım ki ? Orta kafa oyununda oğuzhan ıskartaya çıkıyor adamın rolü yok adama o oyunda rol vermiyor hoca ya da biz bilmiyoruz belki veriyor oğuzhan yapamıyor ama teknik analizler sanki rolünün olmadığını söylüyor. Rolü sadece q7 veya canere topu vermek. Rolü sadece topu q7 ye ya da canere top atmak olan adamın neyini eleştircez ortada bir oyun yok ki eleştiri olsun. Öbür taraftan caner ve q7 50 tane orta yapıyor biri ikisi tutuyor santrafor atarsa o hafta en iyi futbolcu santrafor ya da ortayı yapan adam oluyor. Atamazsa yine en kötü ihitmal oğuzhan sorumlu ya da kötü orta yapan caner ve q7 sorumlu. Böyle bir delilik olamaz. Bu resmen delilik.

Bende zaten tamamen bundan vazgeçelim demiyorum Barcelona bile yeri geliyor orta açıyor ama bizde şu gerçek var yeri gelsede gelmesede orta açıyoruz B planı yok (2.5 sene önce oynadıın pas oyunun B planı yap bari) yada var onda da orta açılıyor mütemadiyen orta açıyoruz artık öyle bir hal aldı ki yeniliyorsak veya son 20 dk'ya berabere felan girdiysek herkes orta açıyor ve hiçbir plan ve organizasyonsuz yapılıyor orta açmanın bile bir adabı organizasyonu vardır örnek Q7 açıyorsa sol açık, forvet ve forvet arkası içerde olur iki orta sahadan biride ceza sahası yayında ribaund olursa onu alır diğeri defansın önündeki kontra atak engellemek için güvencedir felan. Bizde daha ceza sahasında forvet yok adam yayın üstünde bir bakıyorum orta geliyor gelde çıldırma. Bu tekdüze oyunu artık oynayan kalmadı (Bir Tony Pulis vardı o bunun dikine orta açılanını oynatırdı o adam bile bir plan dahilinde oynardı forvetleri Crouch a uzun atardı.) Senin planın madem orta açma üzerineyse 50+ ortada ne yaptın 10+ kornerde ne yaptın asıl oyununu plansız oynuyorsun.

Topu hızlı dolaştırıp q7 yi çizgide birebir bırakmak çünkü adam 40 metre gelen topu tak stop ediyor çalım atıyor ve ortalamayı biliyor olabilir saygı duyarım .

Kusura bakmada taktik buysa asıl taktiğini bile uygulayamıyorsun benim gözümde. Bu oyunu oynamak istiyorsan diagonal paslar atıp bire bir bırakman gerekir bunu sadece Oğuzhanla yapamazsın bunun için Caner'e de bunu söylemen gerekir demekki söylenmemiş orta aç denmiş her aldığını orta açıyor. Örnek Caner her açtığı ortayı Q7 ye atmaya çalışsaydı senindediğin plana katılırdım bu plandır.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 18:26:42 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı mrred

Bende zaten tamamen bundan vazgeçelim demiyorum Barcelona bile yeri geliyor orta açıyor ama bizde şu gerçek var yeri gelsede gelmesede orta açıyoruz B planı yok (2.5 sene önce oynadıın pas oyunun B planı yap bari) yada var onda da orta açılıyor mütemadiyen orta açıyoruz artık öyle bir hal aldı ki yeniliyorsak veya son 20 dk'ya berabere felan girdiysek herkes orta açıyor ve hiçbir plan ve organizasyonsuz yapılıyor orta açmanın bile bir adabı organizasyonu vardır örnek Q7 açıyorsa sol açık, forvet ve forvet arkası içerde olur iki orta sahadan biride ceza sahası yayında ribaund olursa onu alır diğeri defansın önündeki kontra atak engellemek için güvencedir felan. Bizde daha ceza sahasında forvet yok adam yayın üstünde bir bakıyorum orta geliyor gelde çıldırma. Bu tekdüze oyunu artık oynayan kalmadı (Bir Tony Pulis vardı o bunun dikine orta açılanını oynatırdı o adam bile bir plan dahilinde oynardı forvetleri Crouch a uzun atardı.) Senin planın madem orta açma üzerineyse 50+ ortada ne yaptın 10+ kornerde ne yaptın asıl oyununu plansız oynuyorsun.
İletiyi değiştirdim son hali yukarıda
The great gig in the sky

Çevrimdışı Dr.Zeck

Benim bu sezondan ümidim azdi bugünden itibaren hic kalmadi. Baskan anlasilan pes etmis durumda, Fazla beklentiye girerek üzülmemek en iyisi.

ben baskanı severim ama madem pes ediyor o zmn erkenden bırakması gerekmiyor mu.. ki bırakmasını da istemem..

çok büyük laflar etmeye baslıyor ve taraftarla cok atısıyor..  işini yapsın taraftara ne karısıyor ki..

başkan transferdende soğuttu  iki cümle bence camiayı kenetlerdi bir fahiş hakem hataları hakkında yumruğunu masaya vurmak ikinciside transfer konusu ama başkan tersini yaptı yok çoçuklar whatsapp grubuna ekliyor bumu sorunumuz yoksa mhk mı başkana transferle ilgili şunu al bunu al demekmi sorun yoksa hakemlerin bizi doğramasımı ya dünkü hakem hakkında tek kelam etmedi bizler çıldırıyorken  birde işte bu strajedir camiayı kenetlemek için mızmızlanmak değil

ne hoca ne  başkan hakemi mhk'yi kötülemiyor suçlamıyor bıçak gibi kesildi buna bende anlam veremiyorum.

aziz yıldırım varken fenerde yapamıyordu bunu o eski aziz yıldırım olsa asarım keserim şöyle böyle derdi.

2015 senesinde fener ile yarışırken "bu federasyondan bütün Beşiktaş'lılar gidecek" diyordu geçen sene gs şampiyon olduğunda oda ağzını açamadı.

Birileri emir mi veriyor konuşmayın diye maça çıkmıyoruz restinden sonra daha zaman olmasına rağmen seçime gitmemiz hakkımız yense dahi konuşamıyoruz oluşumuz.

Aklımda 1000 tane soru.

Çevrimdışı frantic

taraftar olarak biz suçluymuşuz onu anladık artık , taraftar olmasa ne güzel başakşehir gibi rahat rahat yönetirlerdi kulübü.. ama dünkü hakem rezilliklerine tek kelime eden, posta koyan var mı acaba? başkanımız yada basın sözcümüz falan?

Çevrimiçi mayguntr

Hiç bir transfer yapmıcaksak elimizde ki kadro ile çıkabilecek en iyi kadro.Orta oyunundan uzaklaşırız bu kadro ile bu kadroda ısrarcı olmalıyız.

Karius

Gökhan          Pepe          Medel           Adriano

Atiba

Tolgay         Oğuzhan

Lens                                                    Töre

Negredo
Orta oyunundan uzaklaşsak da Negredo gol atamaz. Beli dönmüyo adamın, Dün Oğuzhan bir iki kere ver kaç denedi olmadı. Oğuzhan da ver kaçda içeri iyi penetre olamıyor, bitiriciliği malum. Atibanın yaşı malum bi sezonu kaldırması imkansız gibi, Medel oraya çekilince Antalya gibi bir ekip bile 30 dk da 3 leyebiliyor bizi.

Fantezilerimde şöyle bir diziliş var benim,

Karius

Pepe        Medel    Vıda         

Lens                                      Adriano

Tolgay         Oğuzhan

Transfer/Guven/Pektemek                           

Negredo  Larin

Çevrimdışı mylife1903

Orta oyunundan uzaklaşsak da Negredo gol atamaz. Beli dönmüyo adamın, Dün Oğuzhan bir iki kere ver kaç denedi olmadı. Oğuzhan da ver kaçda içeri iyi penetre olamıyor, bitiriciliği malum. Atibanın yaşı malum bi sezonu kaldırması imkansız gibi, Medel oraya çekilince Antalya gibi bir ekip bile 30 dk da 3 leyebiliyor bizi.

Fantezilerimde şöyle bir diziliş var benim,

Karius

Pepe        Medel    Vıda         

Lens                                      Adriano

Tolgay         Oğuzhan

Transfer/Guven/Pektemek                           

Negredo  Larin
Duzgun kisa bi sagbek alip lensi larin yerine koyacan mis gibi olur
Medel yerine de atiba yazak oraya
Ama gene de santrafor lazim olur

Çevrimdışı balkan-kartal

taraftar olarak biz suçluymuşuz onu anladık artık , taraftar olmasa ne güzel başakşehir gibi rahat rahat yönetirlerdi kulübü.. ama dünkü hakem rezilliklerine tek kelime eden, posta koyan var mı acaba? başkanımız yada basın sözcümüz falan?
Posta koyunca durumun duzelme sansi var mi
besiktastan baskasini bilmeyiz