Yediğimiz ilk gol Ankaragücü - GS maçında skor 1-2 iken VAR ile iptal edilen golden daha fazla ofsayt, artı pozisyonda el de var. Larin'in penaltısı FB-Bursa maçında VAR ile verilen Topal'ın penaltısından çok daha net. Hadi onu geçtim, Utku'nun pozisyonu direkt kırmızı kart. Onu nasıl uyarmadılar. Bunu herkes kafasına göre uygulayacaksa niye var o zaman bu VAR.
Ne oluyor abi, niye kimse çıkıp bir şey demiyor, Hoca bile değinmedi bu saçmalıklara. Taraftara gelince aslan kesilen, ayar vermeden durmayan başkanımız niye yok ortada, transfer sihirbazları nerde, Aykut Kocaman sevdalıları, baş scoutlar falan biri çıkıp niye konuşmuyor.
Taraftarı sürekli azarlayan başkanımız, her maçımızı art niyetle yöneten Halis'i nasıl engelleyemiyor, deplasmana verilirdi, artık içeriye de verilmeye başladı, geçen sene Malatya maçında Querasma'ya uçan tekmeye sarı kart çıkarmıştı bu tetikçi... Atiba'nın kırmızısını, vermediği penaltıları, saymadığı golleri yazmaya kalksan sıkılır bırakırsın. Ama hala maçımızı yönetiyor arkadaş, hala yönetiyor, inanılır gibi değil.
Gökhan için linç girişimi başlatıldı medya maymunları tarafından. İşine bakması gereken, her şeye karışmaması gereken taraftar çırpınıyor yine, orda burda... Kimse yok ortalıkta.
Tatil de mi yapmasın abi adam. Yapsın, yapsın ama bulunduğu makamın gereklerini de yerine getirsin. Son 3 ayı boşa geçirdi bu kulüp. Vida goygoyu, bitmeyen Negredo, Love, Pektemek gitti gidiyor muhabbetleri, Atiba'nın transferinin sündürülüp durması... Takımdaki eksiğimiz 3 iken gidenlerle 6 oldu. Biz ne yaptık, ne gidenleri gönderebildik, ne eksikleri giderebildik.
Tatil yapsın ama yorumu olmayan hakem kararlarında da süt dökmüş kedi gibi olmasın.
Tatil yapsın ama camiayı bölmek, kendi kitlesini yaratmak için uğraşıp durmasın.
Yönetimdeki bu başıboşluk, şişen egolar, ben bilirim tavırları, yönetim taraftar ve yönetim hoca arasındaki negatif hava bu sezonu da heba edecek muhtemelen. Bu işlerin odağında aslan yönetimimiz var.