Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723168 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geçen hafta 3-1 aldığımız maç için neden kimse olumsuz tepki vermedi?

Bu hafta da geriye düştük direkten dönen 2 topumuz var. Kaleci üstün performans gösterdi. Hakem faktörü falan derken..

Sonuç odaklı bir taraftar olma yolunda ilerliyoruz.

Bu hafta 2. Yarıda iştahımız güzeldi bence. Maç başlar başlamaz o iştahla oynamamız gerekiyor.

Yoksa medel ön libero oynamış vida defans bunların hepsi fasa fiso. Oğuzhana yapılan tepki bile yerinde değil.

Biz son dönemlerde dağınık görüntü veriyoruz. En kötüsüde iştahımızı kaybettik.

Bu eksikleri kapadıktan sonra bireysel performansa bakabiliriz..

Geçen haftada söyledim tekrarlıyorum bu hafta oynanan maç umarım oyunculara yönetime şenol hocaya ders olmuştur..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerden baktığına göre değişir.. Sen Antalya'sın.. Devre arasına 3-1 önde girmişsin maçın hem de Vodafone'da.. Tamamen defansa kapanıp kontradan gol aramaktan başka ne yaparsın. Önde baskı yapıp orta saha mücadelesi yapacak değilsin ya. Adamlar defansa çekildi biz de çok süper oynamışız, çok iştahlıymışız gibi göründü. Tıpkı Erzurumda olduğu gibi.. Yani maçın başında ikinci yarıdaki gibi oynayamayız. Çünkü ikinci yarıdaki oyun bizden değil rakibin ölümüne defans yapıp top şişirmesinden kaynaklanıyor.. Golü bulup yaslanıyorlar.. 

Çevrimdışı underworld

Şenol hocayı uyandırın şu uykudan!

Çevrimdışı Ömer Kaan

2 saat sonra başkan konuşacak. Sonrasında söylediklerine göre biz de bi şeyler söyleyebiliriz.

Geçen hafta sormuştum Guti'nin bir katkısı oluyor mudur hocaya diye. Nasıl Tamer Tuna'nın etkisi olabilir diye düşünüyorsak Guti'nin de olabilirdi ama ben hiçbir değişiklik göremedim geçen seneye göre. Guti stajyer muamelesi görüyor gibi hissediyorum.

Dün akşamki rakip kaleciyi izleyince aklıma Tolga'nın Leipzig performansı geldi ve Leipzig taraftarının neler hissettiğini anladım tekrar  :lol: Adam neler çıkardı helal olsun.

Çevrimdışı tangaz

hoca 1 yıldır sağbek eksik die yırtınıyor

geçen sene bu zamanların ilk 11inden santrafor gitmiş 10 numara gitmiş sol stoper gitmiş kaleci gitmiş

bu adamlardan:

santrafor gideli 8 ay olmuş

10 numara gideceği netleşeli 8 ay olmuş

sol stoper gideli 2-3 ay olmuş yerine oynayacak adamın kalacağı belli olalı 15 gün olmuş ama hala gönderilmesi ihtimaller arasında

kaleci gideli 2 ay olmuş

olmuşta olmuş yanisi ama yerlerine tek adam alınmamış ve ligin 3. haftası biterken kaleci alınmış sadece o da klasik ya tutarsa transferi rehabilitasyona devam hocam minvalinde

kur mur hikaye kaç ay evvel kur düşükken alaydık ffp bitmişti en rahat takım bizdik en tecrübeli başkan bizdeydi ama elde var sıfır koca transfer sezonu heba edildi vida satışına endeksli bir transfer planlamasından ibaretmiş herşey ayıptır yazıktır günahtır koskoca kulübü fikret orman ağlama duvarına çevirdi

atibayla madem uzatacaktık niye 2ay bekledik 2 ay beklediysek niye uzattık nerden tutsan elinde kalıyor yönetim transfer sezonunda çuvallamıştır malesef

başkan mikrofonu gördüğünde taraftara posta koymayı marifet sanıyor her ortamda taraftara gider yapıyor taraftara gider yapacağına zamanında transfer yapsaydı!

taraftara gider yapacağına tffye mhkya gider yapsaydı dün akşam ofsaytta verilirdi penaltımızda.

fikret ormanı çok severdim sebadan bile kıymetli işler yaptığını bu satırlarda defaten yazdım ama benim gözümde kredisi kalmamıştır. bu seçimi mayısta yapmalıydı eylülde değil...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ümit

Merhaba,
Kadro kalitesinde bir gerileme olduğu aşikar, ancak herkes kabul etmeli ki antalyaspor ve ligdeki birçok takımı bu kadro ile yenmek çok zor olmasa gerek. Takımda bariz bir organizasyon sıkıntısı var ve o yüzden bu tip takımları yenmekte zorlanıyoruz. İlk iki maçtaki galibiyetlerimiz de çok net değildi açıkçası. Burada baş sorumlu bana göre şenol hoca. Bazı arkadaşlarımız doğrudan başkana saldırıyor transferleri geç yaptığı gerekçesiyle ama az evvel de bahsettiğim gibi bu kadro ligdeki 17 takımı da doğru bir organizasyon ve oyun iştahıyla yenebilecek kapasitede. Ancak hoca mylifein da dediği gibi çorba taktiğine başvuruyor. mevkiler arası çok oynama yapıyor. gökhan gönül hazırsa şu an için sağ kanatta o başlamalı ve adrianonun da yeri değişmemeli. yanlış hatırlamıyorsam adriano maç boyu 3 mevki değiştirdi. Medelin yerini çok kaybettiğini ve baskılı oynayacağımız maçlarda stoperde daha verimli olacağını düşünüyorum. Bu nedenle atiba bir an evvel hazırlanmalı, sözleşme yapalı sanıyorum bir ay kadar süre oldu bu sürede bir futbolcu hazır hale gelir diye düşünüyorum, kaldı ki atiba profesyonel bir insan kampa katılmadı diye kendini salmamıştır. Karius,gg,pepe,medel,adriano, atiba oğuzhan lens,10 numara babel negredo şeklinde bir kadro ile idare edebiliriz.Gönül isterki net bir golcü gelsin ama hiç bahsi geçmiyor. Kadro bir yere kadar önemli, en önemlisi organizasyon.
Ayrıca futbola da bilgisayar oyunu muamelesi çekmenin anlamı yok. her oyuncu mevkisinin gereklerini yerine getirsin,yardımlaşsın ve iştahlı oynasın yeterli.hoca oyunculara doğru görev dağılımlarını yapsın bir orkestra şefi gibi.
Bazı arkadaşların başkanı ve şenol hocayı istifaya davet ettiklerini görüyorum ve üzülüyorum. bana göre şenol hoca bir sene, başkan da bir dönem daha şans verilmesini hak ediyorlar. bozgunculuk yapmanın alemi yok. ayrıca yerine gelebilecek kişiyi görmeden böyle bir talebi anlamsız buluyorum.

Merhaba,
Kadro kalitesinde bir gerileme olduğu aşikar, ancak herkes kabul etmeli ki antalyaspor ve ligdeki birçok takımı bu kadro ile yenmek çok zor olmasa gerek. Takımda bariz bir organizasyon sıkıntısı var ve o yüzden bu tip takımları yenmekte zorlanıyoruz. İlk iki maçtaki galibiyetlerimiz de çok net değildi açıkçası. Burada baş sorumlu bana göre şenol hoca. Bazı arkadaşlarımız doğrudan başkana saldırıyor transferleri geç yaptığı gerekçesiyle ama az evvel de bahsettiğim gibi bu kadro ligdeki 17 takımı da doğru bir organizasyon ve oyun iştahıyla yenebilecek kapasitede. Ancak hoca mylifein da dediği gibi çorba taktiğine başvuruyor. mevkiler arası çok oynama yapıyor. gökhan gönül hazırsa şu an için sağ kanatta o başlamalı ve adrianonun da yeri değişmemeli. yanlış hatırlamıyorsam adriano maç boyu 3 mevki değiştirdi. Medelin yerini çok kaybettiğini ve baskılı oynayacağımız maçlarda stoperde daha verimli olacağını düşünüyorum. Bu nedenle atiba bir an evvel hazırlanmalı, sözleşme yapalı sanıyorum bir ay kadar süre oldu bu sürede bir futbolcu hazır hale gelir diye düşünüyorum, kaldı ki atiba profesyonel bir insan kampa katılmadı diye kendini salmamıştır. Karius,gg,pepe,medel,adriano, atiba oğuzhan lens,10 numara babel negredo şeklinde bir kadro ile idare edebiliriz.Gönül isterki net bir golcü gelsin ama hiç bahsi geçmiyor. Kadro bir yere kadar önemli, en önemlisi organizasyon.
Ayrıca futbola da bilgisayar oyunu muamelesi çekmenin anlamı yok. her oyuncu mevkisinin gereklerini yerine getirsin,yardımlaşsın ve iştahlı oynasın yeterli.hoca oyunculara doğru görev dağılımlarını yapsın bir orkestra şefi gibi.
Bazı arkadaşların başkanı ve şenol hocayı istifaya davet ettiklerini görüyorum ve üzülüyorum. bana göre şenol hoca bir sene, başkan da bir dönem daha şans verilmesini hak ediyorlar. bozgunculuk yapmanın alemi yok. ayrıca yerine gelebilecek kişiyi görmeden böyle bir talebi anlamsız buluyorum.

Beni de pozisyonların değişmesi rahatsız ediyor. Hazır adamı oynat yerinde yahu. Sonradan oyuna alınca ne oluyor. Skoru baştan alacaksın sonra rotasyona gideceksin. Oynat herkesi yerinde al skoru sonra dinlendireceğini 2. devre oyundan alır dinlendirirsin. Böyle yaınca hem rotasyon yalan oluyor hem maç..

Çevrimdışı mylife1903

Bence asıl vahim olan şey Şenol Hoca'nın maç sonu röportajı.. Adam her şeyi mucizeye, tesadüfe bağlamış.. Hiç ders çıkarmak, hata aramak falan yok. Resmen önümüzdeki maça da aynı mantıkla çıkacam diyor.. Nerede eski Şenol Hoca.
Dogru demis bu santraforlarla gol atmak mucize veya tesaduf olarak adlandirilabilir

Çevrimdışı mylife1903

2 saat sonra başkan konuşacak. Sonrasında söylediklerine göre biz de bi şeyler söyleyebiliriz.
Ogrenci kardeslerimiz izlemesin +S

S: ogrenci anlamindaki ingilizce kelimenin bas harfi fesatlik yapmayin

Çevrimdışı mylife1903

hoca 1 yıldır sağbek eksik die yırtınıyor

geçen sene bu zamanların ilk 11inden santrafor gitmiş 10 numara gitmiş sol stoper gitmiş kaleci gitmiş

bu adamlardan:

santrafor gideli 8 ay olmuş

10 numara gideceği netleşeli 8 ay olmuş

sol stoper gideli 2-3 ay olmuş yerine oynayacak adamın kalacağı belli olalı 15 gün olmuş ama hala gönderilmesi ihtimaller arasında

kaleci gideli 2 ay olmuş

olmuşta olmuş yanisi ama yerlerine tek adam alınmamış ve ligin 3. haftası biterken kaleci alınmış sadece o da klasik ya tutarsa transferi rehabilitasyona devam hocam minvalinde

kur mur hikaye kaç ay evvel kur düşükken alaydık ffp bitmişti en rahat takım bizdik en tecrübeli başkan bizdeydi ama elde var sıfır koca transfer sezonu heba edildi vida satışına endeksli bir transfer planlamasından ibaretmiş herşey ayıptır yazıktır günahtır koskoca kulübü fikret orman ağlama duvarına çevirdi

atibayla madem uzatacaktık niye 2ay bekledik 2 ay beklediysek niye uzattık nerden tutsan elinde kalıyor yönetim transfer sezonunda çuvallamıştır malesef

başkan mikrofonu gördüğünde taraftara posta koymayı marifet sanıyor her ortamda taraftara gider yapıyor taraftara gider yapacağına zamanında transfer yapsaydı!

taraftara gider yapacağına tffye mhkya gider yapsaydı dün akşam ofsaytta verilirdi penaltımızda.

fikret ormanı çok severdim sebadan bile kıymetli işler yaptığını bu satırlarda defaten yazdım ama benim gözümde kredisi kalmamıştır. bu seçimi mayısta yapmalıydı eylülde değil...
Ooo ustad gelmis
Geriden geliyordum iyi iyi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu adam mümkün değil bizim kaleye geçemez
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ronaldo bi mac daha boyle oynasin yilin bidonu diye hasirt diye yapistirir italyanlar devre arasi kiralik aliriz, rehabilite ederiz 125 milyon yuro opsiyon koyariz sanimiz yurusun
@mylife1903  yukarıda resim koydum bir şey demedin , hayret  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  yukarıda resim koydum bir şey demedin , hayret  :alala:
Bunlar boldvinlerden beter abi 30-40 tane var her derde deva her zevke sefa
Anlayamadim hangisi bu alici gozle de bakamiyom

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunlar boldvinlerden beter abi 30-40 tane var her derde deva her zevke sefa
Anlayamadim hangisi bu alici gozle de bakamiyom
Bu adam Thor filminin başrol oyuncusu Chris Hemsworth   :)
Dün kudurdum ya. Ne kadar içtim bilmiyorum evde ne kadar içki varsa büfe müfe götürdüm. Bu günde böyle saçma bir espri yapayım dedim.
Ben böyle maçlardan sonra tv falan açmıyorum, gazetelere bakmıyorum. Yediğimiz ofsayt golünden sonra apartmanı ayağa kaldırdım. Beni, bizi bu durumlara sokanların bir yerlerinden çıksın, mutlu gün yüzü görmesinler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Gecen sezon basi neleri konuşuyorduk: ligi uzun sure domine edecektik, GS ve FB  UEFA financial fair playe takılacak, biz ise uçup kaçacaktık. Once sagolsun hocamız gecen seneyi heba etti, bu sezonda Besiktas yönetiminin maas isteme olayı cikti.  Butun momentumu GS'ye kaptırdık. Herifler batacak diye beklerken gecen sezon takimlarini sıfırdan kaliteli bir sekilde kurdu. Bizim yonetim ise bu sezon 3 aylık transfer sezonunu yatarak gecirdi ama bunu dile getirince atar yapıyorlar taraftara.

Skor gucu acısından takimin yarisi hüviyetinde olan Talisca gitmiş (başkanın dediğine gore 8 ay once baskana kalmayacagini söylemiş) ve sen onun yerini doldurmamissin. Takimin ortasahada bel kemiği olan Atiba'yla cok gec imzalamissin, golculerin zaten malesef yetersiz. Bunlar uzerine kafa patlatıp cozum üretmelerini beklediğimiz yönetim bize mütemadiyen bahanelerle geliyor. Yetmiyor taraftara atarlaniyor.  Hadi diyelim cok yiğitsiniz, atarlaniyorsunuz. Yahu alin size atarlanacak bir hedef: TFF ve Yusuf Namoglu. Bakin Besiktas'in hakkini giyiyorlar. Cikin onlara da kizin. Onlara gelince sırra kadem basıyorlar. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Bu adam Thor filminin başrol oyuncusu Chris Hemsworth   :)
Dün kudurdum ya. Ne kadar içtim bilmiyorum evde ne kadar içki varsa büfe müfe götürdüm. Bu günde böyle saçma bir espri yapayım dedim.
Ben böyle maçlardan sonra tv falan açmıyorum, gazetelere bakmıyorum. Yediğimiz ofsayt golünden sonra apartmanı ayağa kaldırdım. Beni, bizi bu durumlara sokanların bir yerlerinden çıksın, mutlu gün yüzü görmesinler
Abi afiyet bal seker olsun
Iste birazdan baskan cikacak
Bekliyoz

Bize posta koyacak
Hakemler pirlanta
Yedi yedim hakki
Yil yaptim kopru yaptim
Istiklal marsi ve kapanis

Çevrimdışı mrred

Başkan hocanın yetersizliğini anlamış gibi. Karşımızdaki takımların bütçeleriyle bizim bütçemiz arasında fark var diyor. Sorun oyuncuda değil diyor .
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Başkan hocanın yetersizliğini anlamış gibi. Karşımızdaki takımların bütçeleriyle bizim bütçemiz arasında fark var diyor. Sorun oyuncuda değil diyor .
doğru söylüyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

o kadar övdüğü umutun ismini hatırlayamadı ne diyim başkan
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Başkan modern futbolda 10 numara kalmadı diyor . Güzel farkında !
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

o kadar övdüğü umutun ismini hatırlayamadı ne diyim başkan
Olur öyle şeyler, 2000 tane sözcük kullandı bazen hatırlayamayabilir. Normal
The great gig in the sky

Çevrimdışı Jimexi

Başkan doğru söylüyor söylemesine de kadroya 24 düşürmek lazım derken elden çıkaramayacağı oyunculara tonla para veren başkanda aynı başkan. Adama vermişsin bir çuval para gitmek istiyorsan git demekle olmuyor işte.