Merhaba,
Kadro kalitesinde bir gerileme olduğu aşikar, ancak herkes kabul etmeli ki antalyaspor ve ligdeki birçok takımı bu kadro ile yenmek çok zor olmasa gerek. Takımda bariz bir organizasyon sıkıntısı var ve o yüzden bu tip takımları yenmekte zorlanıyoruz. İlk iki maçtaki galibiyetlerimiz de çok net değildi açıkçası. Burada baş sorumlu bana göre şenol hoca. Bazı arkadaşlarımız doğrudan başkana saldırıyor transferleri geç yaptığı gerekçesiyle ama az evvel de bahsettiğim gibi bu kadro ligdeki 17 takımı da doğru bir organizasyon ve oyun iştahıyla yenebilecek kapasitede. Ancak hoca mylifein da dediği gibi çorba taktiğine başvuruyor. mevkiler arası çok oynama yapıyor. gökhan gönül hazırsa şu an için sağ kanatta o başlamalı ve adrianonun da yeri değişmemeli. yanlış hatırlamıyorsam adriano maç boyu 3 mevki değiştirdi. Medelin yerini çok kaybettiğini ve baskılı oynayacağımız maçlarda stoperde daha verimli olacağını düşünüyorum. Bu nedenle atiba bir an evvel hazırlanmalı, sözleşme yapalı sanıyorum bir ay kadar süre oldu bu sürede bir futbolcu hazır hale gelir diye düşünüyorum, kaldı ki atiba profesyonel bir insan kampa katılmadı diye kendini salmamıştır. Karius,gg,pepe,medel,adriano, atiba oğuzhan lens,10 numara babel negredo şeklinde bir kadro ile idare edebiliriz.Gönül isterki net bir golcü gelsin ama hiç bahsi geçmiyor. Kadro bir yere kadar önemli, en önemlisi organizasyon.
Ayrıca futbola da bilgisayar oyunu muamelesi çekmenin anlamı yok. her oyuncu mevkisinin gereklerini yerine getirsin,yardımlaşsın ve iştahlı oynasın yeterli.hoca oyunculara doğru görev dağılımlarını yapsın bir orkestra şefi gibi.
Bazı arkadaşların başkanı ve şenol hocayı istifaya davet ettiklerini görüyorum ve üzülüyorum. bana göre şenol hoca bir sene, başkan da bir dönem daha şans verilmesini hak ediyorlar. bozgunculuk yapmanın alemi yok. ayrıca yerine gelebilecek kişiyi görmeden böyle bir talebi anlamsız buluyorum.