Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732502 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Bugün Adriano bile iyi değildi. Bunu hiç yaşamayız diyordum ama Şenol hoca yaşattı. Sağolsun.
Onun da başı döndü yakında o gider oğuzhan gider cenk ve olcayı zaten yedik. Şimdi yeni kurbanlar oğuzhan negredo adriano olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Onun da başı döndü yakında o gider oğuzhan gider cenk ve olcayı zaten yedik. Şimdi yeni kurbanlar oğuzhan negredo adriano olur.

Fikret Orman tam Oğuzhanın boynuna bıçağı dayadığı anda Allah gökten Şenol Güneşi indirir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mrred

Fikret Orman tam Oğuzhanın boynuna bıçağı dayadığı anda Allah gökten Şenol Güneşi indirir...
Başkana hocanın hatalarını anlatan bir futbol aklı olacak. Ama el altından kimse bilmeyecek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Santraforumuz var. 3 maçtır gol attığı için değil modern bir santrafor olduğu için var. Neden var biliyor musun? Adamda bir kere sırtı dönük oyun becerisi var. Kullanmıyoruz. Topu şişiriyoruz . Adamda al ver yapacak yetenek var. Kullanmıyoruz. Adamda ayak tekniği var topu havadan atıyoruz. Adamda pas tekniği var forvetler hareketsiz çizgiye gömülü. Adamda saha görüşü var ofsayta düşürüyoruz zamanında pas atamıyoruz. Gol vuruşu kötü de değil. Sağ ayağı zayıf bir de hızlı değil. Bunlar çok önemli eksiklikler değil. Bu defoları çok rahat oyununla görünmez kılabilirsin.
Negredo cok yetersiz bir oyuncu bu seviye icin. Son 5 sezon kac gol atmista senin yarana merhem olsun. Cok daha agir kelimeler ile anlatmak lazim negreodnun yetersizligini aslinda.
Bu ligde ikina sikina 15 gol atamayacak bir adam, ayagina verdiler de atti yani
Negredonun bir tane bile ortalama ustu ozelligi yok
Ismaeli de boyle guzelliyorlsrdi 7 sene besledik sonra onu

Bu ligde santraforunun bir tane iyi ozelligi olacak, iyi bitirici olacak, iyi kafa vuracak, cok guclu olacak, cok hizli olacak, teknigi iyi olacak, top indirecek top saklayacak, bu ozelliklerden en az uc tanesi cok iyiyse sampiyon yapar seni sitoperleri de cig cig yer, negredonun bir tane bile ortalama ustu ozelligi yok, hepsinden var biraz biraz.

Çevrimdışı levitate

Başkan bence sorunun ne olduğunun farkında dün izlediğim kadarıyla imalı bir şekilde Şenol Güneş ile en uzun süre çalışan başkan benim dedi. Biz temenni ederiz devam etmeyi ama ne olur bilemem dedi. Sene sonunu bekleyecek.
hoca bu kafada gittiği sürece sene sonunu göremez
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Günün tarifi oyun üzerinden sıkça yapıldı. Sorunun tek tek oyuncular üzerinden tartışılamayacağını, son derece plansız ve geometrisi bozuk bir görüntümüz olduğunu söyleyen herkese katılıyorum.

Yalnız biraz önce Partizan maçı dahil yediğimiz son 4 golü tekrar izledim. Maç stresiyle pozisyonlara çok dikkatli bakamıyorum. Ancak tekrar bakınca bir oyuncunun sözünü etmeden geçmek istemiyorum. Gary Medel. Keza dikkatli bakılırsa kendisi her golde saçma sapan işler yapıyor. :)

4 golde de ceza yayı çevresini dolduramadığımız görünüyor. Hepsi göbekte olgunluk kazanan akınlar. Başat sorun ise  Medel'in bir çoklarının hoşuna giden sağda solda tackle sevdasının ortada dev bir boşluk oluşturması. Herkese golleri izlemesini tavsiye ederim.

Partizan maçındaki golde, doldurması gereken alandan çok uzakta rakibin kullandığı uzun topa çıkmaya gidiyor. Müdahale etmesi çok zor olduğu baştan görünen topa doğru fırlamak yerine pozisyonunda kalsa topun indiği yer itibariyle aslında tehlike bile oluşturmayacak bir pozisyon.

Antalya maçındaki ilk golde çok manasız bir bölgeye prese gidip alanını boşaltıyor. Defansta geri kaçınca Hakan Özmert koca bir boşlukta tek başına.

İkinci golde orta sahada koşturup durmaktan yorulmuş ve yüksek nabızdan konsantrasyonunu kaybetmiş olacak ki Tolgay geçildikten sonra yaya doğru gelen rakibi karşılamıyor. Rakibe şut imkanı tanıyor.

Üçüncü golde kendisi yine sağ tarafta rakip yarı alanda pres peşinde. O sırada başka bir oyuncuyu da bozuyor. Tolgay gene oyuncuyu kovalamaya çalışsa da o da 2ye 1 kalmış yine kolay ekarte oluyor. Hadi burada taktik icabi önde basmaya gitti rakip bir biçimde çıktı diyelim. Bu seferde geri koşarken soldan içeri kesecek Antalyalı oyuncuyla ceza sahası arasına ekstra bir kesici olarak girmesi gerekirken (Atiba çok yapar bunu ve çok top keserdi) solda topa sahip oyuncuya doğru anlamsızca bir gidiş yapıyor zaten o tarafa yetişmesi mümkün değil.

Çabasına hırsına diyeceğim yok. Bu kadar fazla yerini kaybederek oynaması da belki teknik kulübenin tercihidir bilmiyorum. Amacım bir günah keçisi falan aramak değil. Ama sadece şu dört golü dikkatli izleyerek vardığım sonuç şu, Medel kesinlikle bizim gibi oyunu rakip alanda oynamak isteyen takımlarda orta saha oynayabilecek mental yetilere sahip değil.

Stopere evriltilmeye çalışılıp durması bu yüzden olabilir. İki defansif yönü baskın orta saha kullanan ve oyun merkezini geride kuran takımlarda uygun roller de alabilir. Bizde Pepeyle stoperde de iş çıkarabilir. Ama orta sahada Medelle hep sorun yaşarız.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 02:33:16 worns ]

Çevrimdışı mylife1903

savunma organizasyon işi tamamen. ve biz savunma calışmıyoruz antrenmanlarda.
Apaci sitoper eksigi var, vida ile o zenci patlamali cocuk birebir kaldi onu orda indireceksin arkadas turkiye liginde ozellikle kalende o gun utku varsa, o adam o pasi vermeyecek. Vida alan kapatti kornere dogru savur,aya calisti adami ama olmaz olmaz, tosic olaydi mesela orda o zenci kardesimizin ayagini eline verirdi hemencecik oracikta bi kart gorurdu sarisindan.

Çevrimdışı mylife1903

babel'in paylaşımı.

Ne diyo bu cocuk, sapitti, sivilce falan da cikartir yakinda

Çevrimdışı atalay

Evet. Ve bunu rakip takımın yardımcı antrenörü bizim takım için en büyük kusurları bu-bunun üzerine çalıştık diyerek pratikte sonuç aldı. Hatta eliyorlardı. Bizimkiler ise yanına alan oyununu bilmeyen ikinci oyuncu koyarak merkezi ikilemeye devam ediyor. @worns 

Çevrimdışı mrred

Negredo cok yetersiz bir oyuncu bu seviye icin. Son 5 sezon kac gol atmista senin yarana merhem olsun. Cok daha agir kelimeler ile anlatmak lazim negreodnun yetersizligini aslinda.
Bu ligde ikina sikina 15 gol atamayacak bir adam, ayagina verdiler de atti yani
Negredonun bir tane bile ortalama ustu ozelligi yok
Ismaeli de boyle guzelliyorlsrdi 7 sene besledik sonra onu

Bu ligde santraforunun bir tane iyi ozelligi olacak, iyi bitirici olacak, iyi kafa vuracak, cok guclu olacak, cok hizli olacak, teknigi iyi olacak, top indirecek top saklayacak, bu ozelliklerden en az uc tanesi cok iyiyse sampiyon yapar seni sitoperleri de cig cig yer, negredonun bir tane bile ortalama ustu ozelligi yok, hepsinden var biraz biraz.

Seviye derken ? Manchester city, sevilla, valencia ?
bunu izlemelisin adamda saha görüşü, top tekniği , pas tekniği, vuruş , top tutma , takım arkadaşlarına alan açma ne ararsan var.
2 yılda bu özelliklerin hepsi kayboldu mu yani ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Bugün Adriano bile iyi değildi. Bunu hiç yaşamayız diyordum ama Şenol hoca yaşattı. Sağolsun.
kaleye giden negredo'ya atmak yerine quaresma'ya döndü diyecek bişey bulamadım

hatta dönemedi top taca gitti
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Başkana hocanın hatalarını anlatan bir futbol aklı olacak. Ama el altından kimse bilmeyecek.
Baskana futbol kulubu nasil yonetilir diye bir kisi anlatacak ve bunu herkes bilecek

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Senol hocanin yerine eli yuzu duzgun bi yabanci td getirsin fikret orman yiyorsa. Sezon baslamis transfer yapilmicak. Adam elindeki oyunculari sistemine gore oturtamicak. Ligin 5.haftasinda el hareketi cekip fikret ormana istifasini verir.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

kaleye giden negredo'ya atmak yerine quaresma'ya döndü diyecek bişey bulamadım

hatta dönemedi top taca gitti
Adriyanonun besiktas kariyerinde attigi en kotu pasti herhalde, rahat topu cok kotu kullandi
Adriyano da gomeceksek yani

Çevrimdışı mrred

Baskana futbol kulubu nasil yonetilir diye bir kisi anlatacak ve bunu herkes bilecek
Çok akbaba var Fikret Ormanın yerine onlardan biri gelir diye korkuyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Evet. Ve bunu rakip takımın yardımcı antrenörü bizim takım için en büyük kusurları bu-bunun üzerine çalıştık diyerek pratikte sonuç aldı. Hatta eliyorlardı. Bizimkiler ise yanına alan oyununu bilmeyen ikinci oyuncu koyarak merkezi ikilemeye devam ediyor. @worns
Daha bu öğlen konuştuk. Defansa dönünce orta saha rahatladı. Medel press oyunlarında belli periyotlar için orta sahada kullanılabilir onun dışında facia.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

@atalay Elinde çok sınırlı malzeme olan bir takımdı ve derslerine iyi çalışıp kendi şanslarını yaratmışlar. Tebrik etmek lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Seviye derken ? Manchester city, sevilla, valencia ?
bunu izlemelisin adamda saha görüşü, top tekniği , pas tekniği, vuruş , top tutma , takım arkadaşlarına alan açma ne ararsan var.
2 yılda bu özelliklerin hepsi kayboldu mu yani ?
Yahu sevilla valensiya bana anlatma kardesim hic izlemesem 200 tane maclarini izlemisimdir canli
Oyle ahim ahim bi lig degil seviyeleri de oyle bizim gibi degil
Buyuk tskimlar da degiller
Bugun gelsin sevilla ile valensiya 3 atar gondeririz

Ispanyada olay baskadir, siti desen buyuk takim degildir gozumde dogru duzgun sampiyonlugu bile yok, zengin takim, populer takim ile buyuk takimlari karistiriyorsunuz

Cok ama cok yetersiz oyuncu negredo, gecen necmi de gol krali falan yapmisti negredoyu

Negredo ile futbol keyfi diliyorum size

Çevrimdışı levitate

bu arada herkes avcı falan demiş ama hoca giderse bir iki yabancı kovalanır 1  haftaya sonunda tamer hoca gelir yada guti-ilhan mansız ikilisi takımı idare eder

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

bu arada herkes avcı falan demiş ama hoca giderse bir iki yabancı kovalanır 1  haftaya sonunda tamer hoca gelir yada guti-ilhan mansız ikilisi takımı idare eder
Yabancı olmasının avantajı dezavantajı var. Yerli ligi biliyor. Hiçbir yabancı hoca türkiye ligini falan seyretmez tvden bile seyretmez. Oyuncu scout departmanımız var ama Hocaları da Scout etmemiz gerekiyor. Kimse buna önem vermiyor ama bu da çok önemli
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Çok akbaba var Fikret Ormanın yerine onlardan biri gelir diye korkuyorum
Ydnin yerine fikret orman geldi kotu mu oldu?
Fikret orman dagildi, kroke pzoisyonda suan.
Hakemlerin bile davranisi degisti bu ortamda, ya camiayi cekip toparlayacak ya da hemen gidecek.
Burasi aglama duvari degil hangi aciklamasini okusan mizmizlaniyor emzigi alinmis cocuk gibi, boyle baskan olur mu

Balik bastan kokar
Once baskan kendine ceki duzen verecek, haddini de bilecek, egosu kalkti adamin
Sonra yonetim yonetimligini bilecek
Hoca silkinecek
Sonrada futbolcular biraz kendine gelecek

Çevrimdışı mrred

2. golden önceki 15 dakikalık periyota iyi diyorum ama o da yanıltıcı olabilir. Rakip derin savunma yaptı kendi sahasına çekildi
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Kesinlikle. Maç planlarına saygı duyulmalı. @worns | Zaten senelerdir böyle kullanılıyor. @mrred

Çevrimdışı bordele

Günün tarifi oyun üzerinden sıkça yapıldı. Sorunun tek tek oyuncular üzerinden tartışılamayacağını, son derece plansız ve geometrisi bozuk bir görüntümüz olduğunu söyleyen herkese katılıyorum.

Yalnız biraz önce Partizan maçı dahil yediğimiz son 4 golü tekrar izledim. Maç stresiyle pozisyonlara çok dikkatli bakamıyorum. Ancak tekrar bakınca bir oyuncunun sözünü etmeden geçmek istemiyorum. Gary Medel. Keza dikkatli bakılırsa kendisi her golde saçma sapan işler yapıyor. :)

4 golde de ceza yayı çevresini dolduramadığımız görünüyor. Hepsi göbekte olgunluk kazanan akınlar. Başat sorun ise  Medel'in bir çoklarının hoşuna giden sağda solda tackle sevdasının ortada dev bir boşluk oluşturması. Herkese golleri izlemesini tavsiye ederim.

Partizan maçındaki golde, doldurması gereken alandan çok uzakta rakibin kullandığı uzun topa çıkmaya gidiyor. Müdahale etmesi çok zor olduğu baştan görünen topa doğru fırlamak yerine pozisyonunda kalsa topun indiği yer itibariyle aslında tehlike bile oluşturmayacak bir pozisyon.

Antalya maçındaki ilk golde çok manasız bir bölgeye prese gidip alanını boşaltıyor. Defansta geri kaçınca Hakan Özmert koca bir boşlukta tek başına.

İkinci golde orta sahada koşturup durmaktan yorulmuş ve yüksek nabızdan konsantrasyonunu kaybetmiş olacak ki Tolgay geçildikten sonra yaya doğru gelen rakibi karşılamıyor. Rakibe şut imkanı tanıyor.

Üçüncü golde kendisi yine sağ tarafta rakip yarı alanda pres peşinde. O sırada başka bir oyuncuyu da bozuyor. Tolgay gene oyuncuyu kovalamaya çalışsa da o da 2ye 1 kalmış yine kolay ekarte oluyor. Hadi burada taktik icabi önde basmaya gitti rakip bir biçimde çıktı diyelim. Bu seferde geri koşarken soldan içeri kesecek Antalyalı oyuncuyla ceza sahası arasına ekstra bir kesici olarak girmesi gerekirken (Atiba çok yapar bunu ve çok top keserdi) solda topa sahip oyuncuya doğru anlamsızca bir gidiş yapıyor zaten o tarafa yetişmesi mümkün değil.

Çabasına hırsına diyeceğim yok. Bu kadar fazla yerini kaybederek oynaması da belki teknik kulübenin tercihidir bilmiyorum. Amacım bir günah keçisi falan aramak değil. Ama sadece şu dört golü dikkatli izleyerek vardığım sonuç şu, Medel kesinlikle bizim gibi oyunu rakip alanda oynamak isteyen takımlarda orta saha oynayabilecek mental yetilere sahip değil.

Stopere evriltilmeye çalışılıp durması bu yüzden olabilir. İki defansif yönü baskın orta saha kullanan ve oyun merkezini geride kuran takımlarda uygun roller de alabilir. Bizde Pepeyle stoperde de iş çıkarabilir. Ama orta sahada Medelle hep sorun yaşarız.

geçen sene ilk kez oyuna girdiği ve 2-0 önde olduğumuz kasımpaşa maçında da benzer saçmalığı yapıp ortayı boşaltmıştı cepheden 2-1 yapmıştı adamlar
Av zamanı