Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3727802 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Baskana uzulmek mi
Atiba ile 200bin pazarligi yapip adami kampsiz birakan kim?
Hem medel soyle boyle diyorsun hem de baskana uzuluyorsun, tuhaf
Ya medel alanını kaybediyor  bunu videolarda gösterdik bugün de kaybetti alanını 2 gol yedik ? Sen ne ima ediyorsun ya ikidir hayrola ? Tabi ki pazarlığını yapacak ne isterse verecek miydi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Bir hocanın başarısı aldığı kupa üzerinden değerlendiriyorsun. Abdullah Avcı bizi 3 senedir yeniyor. Kupa almasına gerek yok.
Gelsin baslasin, riza ile samet de bizi yeniyordu

Çevrimdışı mrred

Gelsin baslasin, riza ile samet de bizi yeniyordu
Oyun olarak yeniyor adam sen hala skordasın....
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Deniz Çoban: “Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçın 72. dakikasında kural hatası yaşandı maçının tekrarı istenirse şaşırmayalım!”
ne oldu acaba 72. dakikada. hatırlayan var mı?

Çevrimdışı mylife1903

Ya medel alanını kaybediyor  bunu videolarda gösterdik bugün de kaybetti alanını 2 gol yedik ? Sen ne ima ediyorsun ya ikidir hayrola ? Tabi ki pazarlığını yapacak ne isterse verecek miydi ?
Ben ima etmem soylerim tak diye
Atiba ile pazarlik yapilmaz, ya gonderirsin ya uzatirsin
Atiba ile yapacagina 200bin pazarligini pekto ile yapaydin, negro ile lens ile yapaydin
Medel savruk oyuncu ben dedim gelmeden zaten vida da ayni ac oku
Sen medel savruk diyorsun yerini kaybediyor diyorsun sonra baskana uzuluyorsun, atiba isini bitirseydi baskan bugun atiba oynardi zaten alan falan da bosalmazdi

Çevrimdışı mylife1903

Oyun olarak yeniyor adam sen hala skordasın....
ben romantik degilim arkadasim oyun olarak yeniyormus, kime gore yeniyor oyun olarak
Bence yenemiyor

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ne oldu acaba 72. dakikada. hatırlayan var mı?

top taca çıkmadan bizim klübeden biri alıp canere verdi ya taç atarken durdurdu oyunu serbest vuruş vermesi lazımdı antalya ya ama hakem bozuntusu maşa hakem atışı verdi. maç tekrar olmaz antalya aleyhine adamlar kazandığı maça itiraz edecek değil ya biz kazansaydık olabilirdi ama sonucu etkileyecek bir şey değil...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mrred

Maçtan önce nasıl yeneceğini söylüyor, maçtan sonra da sağlamasını yapıyor.
Şenol hoca geçen sene bayern maçına medel atibayla çıktı orta sahada (deplasman maçı) hiç bir grup maçında öyle bir ortasaha kullanmadı orda ben şüphelenmeye başladım zira her maçtan önce biz kendi oyunumuzu oynayacağız diyen hoca bu maçta öyle yapmadı...
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya sen istediğin kadar öyle oyna böyle oyna masa başında ki adam istemedim mi allemi cihan olsan olmaz olmaz olmaz!!!Adamların ar damarları o kadar çatlamış ki gönül ceza alsın diye topla tüfekle saldırıyorlar!!!
Oyunu yorumlayalım diyorum neyini yorumlayım abi bölündük becerdiler kusura bakmayın!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

ben romantik degilim arkadasim oyun olarak yeniyormus, kime gore yeniyor oyun olarak
Bence yenemiyor
yapma abi. başak maclarını biliyoruz hepimiz. 20 dakikada nakavt ediyor resmen adam bizi her maçta

Çevrimdışı Librarius

Q7 modern kanat değil doğru ancak bu şekilde kullanılırsa efektif olur ama bu şekil kullanmak ana oyun planı olmamalı hoca gitti bunu ana oyun planı yaptı. Adama da yazık

Yahu ne adama yazık? Adam yandan içeri kaçan arkadaşına pası aktarsa büyük tehlike olacak ama yok beyimiz illa kendisi orta yapacak. Herifin umrunda değil Beşiktaş, kendi şovu için sahaya çıkıyor. Bir iki pozisyonda yorulduğu için Gökhan'ı içeri kaçırdı ve .ok tehlikeli olduk. Fakat 20 pozisyondan sadece birinde bunu yapıyor, diğerlerinde orta yapıyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Baskana uzulmek mi
Atiba ile 200bin pazarligi yapip adami kampsiz birakan kim?
Hem medel soyle boyle diyorsun hem de baskana uzuluyorsun, tuhaf
Forumu okuyunca büyük resmi gördüm. Hoca yönetime kanatlardan orta açarak oynatacağım takımı, bana kanat oyuncusu alın ,  Atiba ile pazarlık yapacaksanız ağırdan alın demiş.

Çevrimdışı cursedofdragon

top taca çıkmadan bizim klübeden biri alıp canere verdi ya taç atarken durdurdu oyunu serbest vuruş vermesi lazımdı antalya ya ama hakem bozuntusu maşa hakem atışı verdi. maç tekrar olmaz antalya aleyhine adamlar kazandığı maça itiraz edecek değil ya biz kazansaydık olabilirdi ama sonucu etkileyecek bir şey değil...

direk serbest vuruşla başlatması gerekiyordu hava atışı ile başlattı sonuçtan bağımsız bir olay  bu.

Çevrimdışı mrred

Ben ima etmem soylerim tak diye
Atiba ile pazarlik yapilmaz, ya gonderirsin ya uzatirsin
Atiba ile yapacagina 200bin pazarligini pekto ile yapaydin, negro ile lens ile yapaydin
Medel savruk oyuncu ben dedim gelmeden zaten vida da ayni ac oku
Sen medel savruk diyorsun yerini kaybediyor diyorsun sonra baskana uzuluyorsun, atiba isini bitirseydi baskan bugun atiba oynardi zaten alan falan da bosalmazdi
Mustafa konusunda yabancı kuralı vardı türk oyuncu değerliydi
Atiba konusunda hocanın bir raporu var mı bilmiyorum belki de fark etmez dedi nereden biliyorsun ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Şenol hoca geçen sene bayern maçına medel atibayla çıktı orta sahada (deplasman maçı) hiç bir grup maçında öyle bir ortasaha kullanmadı orda ben şüphelenmeye başladım zira her maçtan önce biz kendi oyunumuzu oynayacağız diyen hoca bu maçta öyle yapmadı...
Bayernle oynuyorsun, biraz fazla saygi duydu bayerne senol gunes ama aklini da peynir ekmekle yemedi, oguzhanla mi cikaydi ha ciksydi sonuc fazla degisik olmazdi 11 kisi 6 yerdi

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa konusunda yabancı kuralı vardı türk oyuncu değerliydi
Atiba konusunda hocanın bir raporu var mı bilmiyorum belki de fark etmez dedi nereden biliyorsun ?
Yabanci kurali vardi diye kapidan gelene 1.7 mi verilsin, bilmedigin adam mi pekto

Çevrimdışı mrred

Bayernle oynuyorsun, biraz fazla saygi duydu bayerne senol gunes ama aklini da peynir ekmekle yemedi, oguzhanla mi cikaydi ha ciksydi sonuc fazla degisik olmazdi 11 kisi 6 yerdi
Napoli ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Kural bilmiyor hakemsi iste
Orda antalyali vurdu galiba baslatti hakem atiisnda, raporuna ben serbest vurus veridm yazar halis muhlis ofsaytci bisi cikmaz ordan

Çevrimdışı mylife1903

Forumu okuyunca büyük resmi gördüm. Hoca yönetime kanatlardan orta açarak oynatacağım takımı, bana kanat oyuncusu alın ,  Atiba ile pazarlık yapacaksanız ağırdan alın demiş.
Catliyi alip orta keyfine devam

Çevrimdışı mrred

Napoli ?
İki napoli iki monaco maçı 2 leipzig maçındaki orta sahalar bakmanı tavsiye ederim özellikle napoli.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

yapma abi. başak maclarını biliyoruz hepimiz. 20 dakikada nakavt ediyor resmen adam bizi her maçta
Valla ilginc takim biz gencken de genclerbirligi boyle ters gelirdi
Bunlara anti futbolun agababasini oynayip tekme tokst doveceksin sahada

Gsye de 4-5 atiyorlar onlar getirsin avciyi, gsyi yeniyo

Çevrimdışı mrred

Seria A da juventus gibi her türlü oyunu oynayan bir takımın sadece 4 puan gerisinde 2.olan her türlü oyunu oynayan, geçiş , pas , kontrollü, kontra, press ne ararsan var adamlarda. Bu takımı yendik biz . Hem de iyi bir planla
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2018, 01:41:11 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı matias_27

Maçı izleyenler dikkatinizi çekti mi benim o kadar dikkati mi çekti ki Babeli izledim hal hareketler durmaları Beşiktaş futbolcusu kötü birşey demek istemiyorum ama çok kıl oldum çok.  Dikkatini çekenler olduysa lütfen yorumlasın. Bakın kötü oynamayı demiyorum.  Her futbolcu kötü oynayabilir ama gerçekten farklı tavırlar hareketler gördüm resmen uyuz oldum. Bişeyler vardı sanki. Çok kötü şeyler geliyor aklıma.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı BJKTÜRK23

direk serbest vuruşla başlatması gerekiyordu hava atışı ile başlattı sonuçtan bağımsız bir olay  bu.

evet bende onu diyorum antalya serbest vuruş kullanmalıydı. ama hakem atışı yaptı. Beşiktaş itiraz eder Antalya etmez buradan birşey çıkar mı diye şansımızı deneriz ama sonuca etki etmedi denip itiraz kabul edilmez skor tescil edilir.

maçın tekrarlanması için aleyhine hata yapılan takımın itiraz etmesi gerekiyor ya da yaşanan olayın da skora etki etmesi gerekiyor... kırmızı kart olsa 2 sarı verip atılmasa oyundan,  fazla oyuncu değişse, kasımpaşa olayı gibi olay olsa vs skora etki edecek kim itiraz ederse etsin kabul edilir. bu tarz pozisyonlar da edilmiyor itiraz. daha doğrusu itiraz yapılıyor da kabul görmüyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal