Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484628 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı bjk_mabet

Senden iyi performan bekliyorum @ALI RIZA konusunda @bjk_mabet  :boxin: :boxin:
geldiği tarihte çok şanslı olabilir aslında -3,90 hayal bile edemiyeceği şeylerle karşılaşabilir çok büyük ihtimalde 17 geldiği gece ...yanında keceli kalem bulundur derim bence  :icool:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Melekcik

geldiği tarihte çok şanslı olabilir aslında -3,90 hayal bile edemiyeceği şeylerle karşılaşabilir çok büyük ihtimalde 17 geldiği gece ...yanında keceli kalem bulundur derim bence  :icool:
:kop: :kop: birdahaki tura ben hallaederim de yinexe siz baslayin
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Keleli kalem  :alala: Ya yazacaz Ya çizecek Ya boyayacagız  :alala: :alala: Temel atılırsa Ali Rıza Yazarım...!
Hatta Mimar Efendi yazarım  :evillol: :evillol: @bjk_mabet tüyo alayım hafiften

Çevrimdışı bjk_mabet

Keleli kalem  :alala: Ya yazacaz Ya çizecek Ya boyayacagız  :alala: :alala: Temel atılırsa Ali Rıza Yazarım...!
24 kişilik kadro diyorum susuyorum......

Çevrimdışı Melekcik

Onudamı ben söyleyim formanı imzalatacak allah alllah @ALI RIZA
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

24 kişilik kardo diyorum susuyorum...biliç dahil...
Allah Allah saat kaçta zaman ver zaman necmi abi duymasın  :upto: :upto: :upto:
Oğuzhan  :akuma: :akuma: :akuma: 16.40 16.50 de iner trafik olur acaba kadıköy geçip oradan Beşiktaş a mı gelsem acaba  :alala: :alala: en fazla 1 saat sürer...! FSM geçersem Levent zincirlik kuyu trafik felaket olur @bjk_mabet fikir ver  :alala: :alala: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 00:59:36 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Siyah forma İmza nasıl olacak  :alala: :alala:  :kop: :kop: :kop: Düşünce sardı gece gece hayallerin ötesinde ooo00000  :halay: :halay: :halay:
@Melekcik  :-* :-*

Çevrimdışı bjk_mabet

imzalatmıcam şanslıysa kendisi imzalatıcak :ok:

Çevrimdışı Melekcik

Siyah forma İmza nasıl olacak  :alala: :alala:  :kop: :kop: :kop: Düşünce sardı gece gece hayallerin ötesinde ooo00000  :halay: :halay: :halay:
Ozaman kartal yuvasindan beyaz forma alırsın artık @ALI RIZA  :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Bendemi gelsem ne @bjk_mabet kıskandım vallah  :utan :utan :utan :utan :utan

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :saeek: :saeek: :saeek: :friendship: :friendship: :friendship: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: :construction: :construction: :construction:
Beyaz forma alırım futbolculardan siyah forma kalır  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :saeek: :saeek: :saeek: :friendship: :friendship: :friendship: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: :construction: :construction: :construction:
Beyaz forma alırım futbolculardan siyah forma kalır  :bandit: :bandit: :bandit:
İnş beyaz forma kalmamıştır  @ALI RIZA :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı bjk_mabet

bak böyle oluyor @ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Hangi kalem o gün o saatte 3-5 tane bulunursa süper olur 2 formayı da getiriyorım  :kop: :kop: :kop: Kısa kollu uzun kollu hepsi  acaba hangisi imzalasa kısa kollu yazın giyemem imzalı uzun olsun Annem yıkar dayanamaz  :s20: :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

@bjk_mabet  :bawling: :bawling: :bawling: fena kıskanıyorum çocuk gibi ağlaya bilirim

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Forma imzalatıp yollasam mı  :upto: :upto: :upto: :upto: @Melekcik
Banaysa olabilir ne istersen iste benden @ALI RIZA  :-* :-* :-* :-* :-*

Çevrimdışı Melekcik

Hatta çeyrek final biletin benden  :money:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe