Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484723 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynen o annem ve babam ayrıldığından beri sevmiyor onları bana çok düşkün @ALI RIZA  :money:
Hmm anladım Boşlukta o boşlugu senle doldurmada...! Üzüldüm şimdi  :idisapprove: :idisapprove: Gelsin buralara takılsın...!  :halay: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hmm anladım Boşlukta o boşlugu senle doldurmada...! Üzüldüm şimdi  :idisapprove: :idisapprove: Gelsin buralara takılsın...!  :halay: @Melekcik
Geliyor  bendiyorum benimle yaşa yok ben almanyadan ayrılamam diyor sen gel diyor. Açıkcası annemle arasına girmek istemiyorum barışsınlar diye @ALI RIZA
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Geliyor  bendiyorum benimle yaşa yok ben almanyadan ayrılamam diyor sen gel diyor. Açıkcası annemle arasına girmek istemiyorum barışsınlar diye @ALI RIZA
Bende Olsam Almanyadan Ayrılmam  :naughty: :naughty:  :nargile: :nargile: Bana desin ben gidem  :evillol:  :ebebe: :ebebe: Barışırlar aslında sende araya gir yardımcı ol...! @Melekcik
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 00:26:38 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Melekcik

Bende Olsam Almanyadan Ayrılmam  :naughty: :naughty:  :nargile: :nargile: Bana desin ben gidem  :evillol:  :ebebe: :ebebe: Barışırlar aslında sende araya gir yardımcı ol...!
Çok katı konuyu açtığımda hemen sinirleniyor zaten 3 birlikte oldumu oscalı gerilim flimi oluyor. Yok ya böyle memleketmi olur insan kapı komsusunu bilmiyor yazık @ALI RIZA  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çok katı konuyu açtığımda hemen sinirleniyor zaten 3 birlikte oldumu oscalı gerilim flimi oluyor. Yok ya böyle memleketmi olur insan kapı komsusunu bilmiyor yazık @ALI RIZA  :money:
O film izlenir  :kop: :kop: :kop: @Melekcik
Öyle Memleker tam benlik  :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Melekcik

O film izlenir  :kop: :kop: :kop: @Melekcik
Öyle Memleker tam benlik  :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc

Piskolğa gittik kadın annesi yerine sizi koymuş zamanla annenizin tavırlarına göre düzelir dedi babam desen ayrı flim hiç aramaz sormaz öldünüzmü kaldınızmı diye  :money:
Niye komşu sevmezmisin @ALI RIZA  :alala: :alala: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Piskolğa gittik kadın annesi yerine sizi koymuş zamanla annenizin tavırlarına göre düzelir dedi babam desen ayrı flim hiç aramaz sormaz öldünüzmü kaldınızmı diye  :money:
Niye komşu sevmezmisin @ALI RIZA  :alala: :alala: :kop:
Ablalar Candır Anneler Canandır...!
Komsular Fesattır :) Gizli iş yapamazsın benden iyi bizim evi bilirler idi :) bu yeni evde kafam rahat :) komsu zili çalar acaba yanlış mı geldim der her seferinde beni her seferinde farklı görürü de :) @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Ablalar Candır Anneler Canandır...!
Komsular Fesattır :) Gizli iş yapamazsın benden iyi bizim evi bilirler idi :) bu yeni evde kafam rahat :) komsu zili çalar acaba yanlış mı geldim der her seferinde beni her seferinde farklı görürü de :) @Melekcik
Bak kapını calan olmaz ise daha kötü olur yanlızlık iyi değildir @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Bak kapını calan olmaz ise daha kötü olur yanlızlık iyi değildir @ALI RIZA
Dışarı çıkarsın :)  :ishock: :ishock: @Melekcik skype gel oradan devam edelim..!

Çevrimdışı Melekcik

Dışarı çıkarsın :)  :ishock: :ishock: @Melekcik skype gel oradan devam edelim..!
Kullanmıyorumda cıkıcam zaten uykum geldi @ALI RIZA  :uyucam:

Çevrimdışı ALI RIZA

Kullanmıyorumda cıkıcam zaten uykum geldi @ALI RIZA  :uyucam:
:akuma: :akuma: :akuma: :olmaz :olmaz :olmaz
Kullan bence...! Tamam O zaman İyi Geceler...! @Melekcik  :-* :-* :-*

Çevrimdışı Melekcik

:akuma: :akuma: :akuma: :olmaz :olmaz :olmaz
Kullan bence...! Tamam O zaman İyi Geceler...! @Melekcik  :-* :-* :-*
günaydın.Yok ya twitter yetiyor artıyor bile @ALI RIZA :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

günaydın.Yok ya twitter yetiyor artıyor bile @ALI RIZA :money: :money:
Niye ya bir ara girmiştin...! @Melekcik ama neyse  :ok:

Çevrimdışı Melekcik

Niye ya bir ara girmiştin...! @Melekcik ama neyse  :ok:
Mabet konuşma vardı sildim @ALI RIZA  :tabe:

Çevrimdışı Türkay

Eve şimdi girdim de Ahmet Kural vefat etmiş galiba?

Edit: Fake habermiş galiba

Selçuk Aydemir
‏@bunedirbirader
Ahmet ile konuştum ölmüşsün dedim, niye haber vermiyonuz dedi. Saçma sapan haberler yapmayın, sevenlerini, ailesini düşünün.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 21:26:45 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

Selçuk Aydemir
‏@bunedirbirader
Ahmet ile konuştum ölmüşsün dedim, niye haber vermiyonuz dedi. Saçma sapan haberler yapmayın, sevenlerini, ailesini düşünün.

saçma sapan arada yapıyorlar böyle

Çevrimdışı Türkay

saçma sapan arada yapıyorlar böyle

Twitter iyi trollendi ama  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Selçuk Aydemir
‏@bunedirbirader
Milletin işi gücü yok bunlarla uğraşıyorlar :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Mabet konuşma vardı sildim @ALI RIZA  :tabe:
Tekraraç şimdide ben varım  :upto: :upto: :upto: :upto: @Melekcik  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Tekraraç şimdide ben varım  :upto: :upto: :upto: :upto: @Melekcik  :bandit: :bandit:
tiwit var bura var anca giriyorum zaten boş ver @ALI RIZA  :money: :money:

yalnız bu fener basketbolda bir şeyler yapacak gibi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

@Abdullah @Tolga @Serkan7738 @ALI RIZA @Melekcik napıyorsunuz gençler  :bandit: :bandit:
ne yapalım ben olimpiyakos fb maçına bakıyorum çekişmeli sen neler yapıyorsun @Deniz   :money: :money:

Çevrimdışı Deniz

ne yapalım ben olimpiyakos fb maçına bakıyorum çekişmeli sen neler yapıyorsun @Deniz   :money: :money:
Okulla falan uğraşıyorum ben de bu dönem çok yoğunuz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Okulla falan uğraşıyorum ben de bu dönem çok yoğunuz
aman oku oku sonra pişman olma diye nasihat verelim bakalım @Deniz  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

aman oku oku sonra pişman olma diye nasihat verelim bakalım @Deniz  :kop: :kop: :kop:
:evillol: :evillol:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe