Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482998 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Kusura bakma yola ciktım da ondan yazamadım onun yerine kolpadan kafam senden bile güzeli dinle @ALI RIZA
:ok: :ok: :ok: :ok: Söylemem kimseye @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik nerelerdesin sen  :alala: :alala:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik nerelerdesin sen  :alala: :alala:
Buradayım @ALI RIZA hanfenrinin birkaç isteği var onlara bakiyorum  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Buradayım @ALI RIZA hanfenrinin birkaç isteği var onlara bakiyorum  :money:
Kim kim onlar  :alala: ne istiyor ki @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Kim kim onlar  :alala: ne istiyor ki @Melekcik
Annem ve kardeşim şalgam ve turşu aramaktayım @ALI RIZA  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Annem ve kardeşim şalgam ve turşu aramaktayım @ALI RIZA  :money:
:kop: :kop: :kop: Markete git al çok mu zor  :iscrewy: :iscrewy: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

:kop: :kop: :kop: Markete git al çok mu zor  :iscrewy: :iscrewy: @Melekcik
İyide yarın uçak var ben antepteyim

Çevrimdışı ALI RIZA

İyide yarın uçak var ben antepteyim
he o zaman iş değişir o zaman ? Demek maça gelmeyeceksin  :bawling: :bawling: @Melekcik Maraştan alsaydın geçerken Yol üstünde migros vardı  :evillol: :evillol:
Antepte de Sanko parka gider bakarsın... Gidiyorsun demek  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Melekcik

he o zaman iş değişir o zaman ? Demek maça gelmeyeceksin  :bawling: :bawling: @Melekcik Maraştan alsaydın geçerken Yol üstünde migros vardı  :evillol: :evillol:
Antepte de Sanko parka gider bakarsın... Gidiyorsun demek  :bawling: :bawling: :bawling:
Gidiyorum evet bilsem ben evden götürürdümde buraya gelince istediler bulurum yarın artık. Neyse çeyrek finale artık @ALI RIZA  :bawling: :bawling: :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Gidiyorum evet bilsem ben evden götürürdümde buraya gelince istediler bulurum yarın artık. Neyse çeyrek finale artık @ALI RIZA  :bawling: :bawling: :by2:
Anladım hayırlısı o zaman...  :upto: :upto: :upto: :upto: çeyrek finale orada olmayabilirim  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Anladım hayırlısı o zaman...  :upto: :upto: :upto: :upto: çeyrek finale orada olmayabilirim  :evillol: :evillol: :evillol:
Derken @ALI RIZA ha dayaktan birdaha gelemem diyorsun haklısın  :boxin: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Derken @ALI RIZA ha dayaktan birdaha gelemem diyorsun haklısın  :boxin: :kop: :kop:
Dayağı sevmeme bağlı  :iwink: :iwink: :iwink: Bana Kalsa tüm maçlara orada olmak isterim tek bana kalmıyor Şartlara bağlı  :evillol: :evillol: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Dayağı sevmeme bağlı  :iwink: :iwink: :iwink: Bana Kalsa tüm maçlara orada olmak isterim tek bana kalmıyor Şartlara bağlı  :evillol: :evillol: @Melekcik
Yok yok simdiden hazirlan napoli cıkacak ve eleyeceğiz @ALI RIZA  :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok yok simdiden hazirlan napoli cıkacak ve eleyeceğiz @ALI RIZA  :money: :money:
Final Maçına Gideriz o zaman  :super: :super: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Final Maçına Gideriz o zaman  :super: :super: @Melekcik
O garanti ben gerçekten gitmeyi düşünüyorum biz çıkarsak ballı kadayıf tatlısı olur eğer olmzsa ki olur ozamada final izledim en azından derim @ALI RIZA  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

O garanti ben gerçekten gitmeyi düşünüyorum biz çıkarsak ballı kadayıf tatlısı olur eğer olmzsa ki olur ozamada final izledim en azından derim @ALI RIZA  :money:
Yani O günkü Şarta Vs bağlı bakalım Vize işleri vs işlemleri nasıl olacak ? Finale kalırsa Final alanı süper olur Avrupa 3'lü bizden öğrenmiş olur  :halay: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Yani O günkü Şarta Vs bağlı bakalım Vize işleri vs işlemleri nasıl olacak ? Finale kalırsa Final alanı süper olur Avrupa 3'lü bizden öğrenmiş olur  :halay: @Melekcik
Liverpool arsenal tothenam taraftarı ile övünen korkulan deplasman partizan geçmişte manhaster united örenen öğrendi bazı hatalar olmasına ramen bizim taraftardan iyisi yok avrupa topraklarında ğüney amerikada ise kafa kafaya oynar boca yı ayrı tutalım çarşı kadar severim @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Liverpool arsenal tothenam taraftarı ile övünen korkulan deplasman partizan geçmişte manhaster united örenen öğrendi bazı hatalar olmasına ramen bizim taraftardan iyisi yok avrupa topraklarında ğüney amerikada ise kafa kafaya oynar boca yı ayrı tutalım çarşı kadar severim @ALI RIZA
Aynen Öyle vallahi  :ok: :ok: @Melekcik
Müzik zamanı oldun :)

Çevrimdışı Melekcik

Aynen Öyle vallahi  :ok: :ok: @Melekcik
Müzik zamanı oldun :)
Müzik zamanı derken @ALI RIZA  :alala: :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Ayşe Hatun Önal Güm Güm @Melekcik
Yok ya o tarzı sevmiyorum duman manga olacak ki mesala dumandan seni kendime sakladım var cok severim @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok ya o tarzı sevmiyorum duman manga olacak ki mesala dumandan seni kendime sakladım var cok severim @ALI RIZA
:upto: :upto: :upto: :upto: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :nargile: :nargile: :nargile: :poke: :poke:
DUman Manga Süper
Manga bir kadın çizeceksin...!  :super: :super: :super:
Duman Kırdın kalbimi - senden daha güzel... Helal Olsun... @Melekcik

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe