Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484724 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

Adana Turgut ozal kartalyuvasinin icinde urunler var tabela var ama caminda kiralik yaziyor ve kapali. :akuma:.aylardir ne zaman gitsek burasi kapali sikinti ne acaba yeri cok guzel olmasina ragmen kapanmasi ilginc!!
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Adana Turgut ozal kartalyuvasinin icinde urunler var tabela var ama caminda kiralik yaziyor ve kapali. :akuma:.aylardir ne zaman gitsek burasi kapali sikinti ne acaba yeri cok guzel olmasina ragmen kapanmasi ilginc!!
Sen aç @Deniz efendi  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Sen aç @Deniz efendi  :evillol: :evillol: :evillol:

Hakaret Yasak)₅ aklimdan geciyor  :evillol:

Adana forum insaati bir turlu baslamadi bir yapilsin foruma acacam krediyle falan seni de magaza muduru yaparim @ALI RIZA :steamed:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Hakaret Yasak)₅ aklimdan geciyor  :evillol:

Adana forum insaati bir turlu baslamadi bir yapilsin foruma acacam krediyle falan seni de magaza muduru yaparim @ALI RIZA :steamed:
:ishock: :ishock: :ishock: Battık ozaman BJK lilerden Para almam  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

:ishock: :ishock: :ishock: Battık ozaman BJK lilerden Para almam  :ishock: :ishock: :ishock:
Valla diyorum bak aklimdan geçiyor ciddi ciddi.su forum yapilsa direk kartalyuvasi acarim içine. Adanada hicbir avmde kartalyuvasi yok.satis rekorlari kirarim adanada :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla diyorum bak aklimdan geçiyor ciddi ciddi.su forum yapilsa direk kartalyuvasi acarim içine. Adanada hicbir avmde kartalyuvasi yok.satis rekorlari kirarim adanada :bandit:
D.Bakır forum yapılıyor az kaldı Yazın açılır... Orada Kartal Yuvası açılıyor Ceylan Karavil AVM yok yalnız...! Aslında Su an Kartal yuvası yeri güzel ama Taraftar çekmeleri için Cafe ortamı lazım Üst katta Maç izleyecekleri bir yerde olması lazım O zaman hem ürün satışı hemde Dükkan sahibine gelir de elde eder...!

Çevrimdışı Melekcik

İş planına göre ilerliyoruz Plan tarihinde Zaman Önemli... Catı işleri 42 tane kolon dikildi geriye 42 adet var Çato Kolonlar için Numaralı Mukavemet işlemi tamam aslında Prekast işleride çatıyı etkilemiyor ama Hala 15 20 tane takacagımız yerde İş yapmayarak çatı işleri bekliyor...! 1. neden
2. Neden Çatı kişileri saha içinden değilde Dışında Yapılıyorve 1 tane yaptık Bayrak dikildi Çatı işleri başlanıldı diyoruz ama 2. takılmadı Neden takılmadı 42 tane kolon üstüne sağlı sollu takın iş kaybı önleyin...!
3. Neden Prekast gelelim Hala Numaralı üst başlamadılar ? İçerde üst için prekast olmayabilir ama Alt bitirmediler hala ?

@Melekcik canım benim Bunları düşünürsek hala ağustos diyoruz ama Eylül 15 iyi bence...! Tabi PFTE kablaması var...! Çatı tam kalkmadan zemin yapılmıyor diyorlar  :evillol: :evillol:
Diyorsunki yani mühendisler bilmiyor
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Şaka tabi :)
Teşekkür ler haberler için bekoarena cok güzel olur demiştim daha önce gerçekleşir ins.
Koç arena daha iyi sanki sloganıda koç gibi arena  :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan aşk sen ne acayip şeysin.. :bandit:
Ve telefon, sen ne büyük icatsın :) :)
Herkesin sevdiğiyle en güzel, en mutlu anıları yaşaması dileğiyle forum ahalisi.. :)
Aşk sarhoşuyum fenayım kusura bakmayın :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik sen gidince buralar sus pus oldu  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik sen gidince buralar sus pus oldu  :bawling: :bawling: :bawling:
Aman aman üzülürmüşte @ALI RIZA  :-* :-* :-* :-*

Çevrimdışı ALI RIZA

Aman aman üzülürmüşte @ALI RIZA  :-* :-* :-* :-*
Hiç sorma  :bawling: Yapayalnız kaldım buralarda  :idisapprove: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hiç sorma  :bawling: Yapayalnız kaldım buralarda  :idisapprove: @Melekcik
ama şimdi kardeşim yalnız bırakmıyor ki @ALI RIZA :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı TØLGA

@anilt @Abdullah @Serkan7738 @Deniz  thiago motta yı izleyin bu akşam bakalım kulağıma bişeyler geldi ne kadar doğru bilmem ama
hoş oyuncunun izlenilecek bir durumu yok ama  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

@anilt @Abdullah @Serkan7738 @Deniz  thiago motta yı izleyin bu akşam bakalım kulağıma bişeyler geldi ne kadar doğru bilmem ama
hoş oyuncunun izlenilecek bir durumu yok ama  :evillol: :evillol:

izliycek yerlerim ağrıyo şuan @Tolga  :D

Çevrimdışı TØLGA

izliycek yerlerim ağrıyo şuan @Tolga  :D
arkadaş bizim seviyemiz şampiyonlar ligi o maçları izlemiceksinizde  hangi maçları izleyeceksiniz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

ama şimdi kardeşim yalnız bırakmıyor ki @ALI RIZA :by2: :by2: :by2:
@Melekcik neden bırakmıyor  :alala: :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

arkadaş bizim seviyemiz şampiyonlar ligi o maçları izlemiceksinizde  hangi maçları izleyeceksiniz  :biggrinking:

olm pzt halı saha maçı vardı kıran kırana dün ve bugün bowling turnuvası vardı toplamda 5 oyun attın 2 günde yeni geldim eve hiçbiyerim tutmuyo valla gözümü açamıyom @Tolga  :D

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

gezelim dolanalım diye @ALI RIZA  :ishock: :ishock: :ishock:
Hayat sana güzel be Güzelim @Melekcik  :evillol: :evillol: 2 dk unuttun da bizi  :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

Hayat sana güzel be Güzelim @Melekcik  :evillol: :evillol: 2 dk unuttun da bizi  :akuma:
Sende kardeşimden kıskanıyorsun @ALI RIZA  :bandit: :bandit: :vur :vur :vur

Çevrimdışı ALI RIZA

Sende kardeşimden kıskanıyorsun @ALI RIZA  :bandit: :bandit: :vur :vur :vur
:upto: :upto:  yav sanki ilk kez görmüş seni @Melekcik kardeşin sonuçta  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

:upto: :upto:  yav sanki ilk kez görmüş seni @Melekcik kardeşin sonuçta  :evillol: :evillol:
İyi tamamda zor görüsüyoruz biraz özlüyor ergen halleri ne olacak işte. Sabahtan beri 30 kişi ile tanıştırdı ablam diye yoruldum ama mutlu olduya o bana yetti @ALI RIZA  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi tamamda zor görüsüyoruz biraz özlüyor ergen halleri ne olacak işte. Sabahtan beri 30 kişi ile tanıştırdı ablam diye yoruldum ama mutlu olduya o bana yetti @ALI RIZA  :money:
:alala: :alala: :alala: Sebep amacı ne acaba  @Melekcik benimde ablam var diyemi  :alala: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Melekcik

:alala: :alala: :alala: Sebep amacı ne acaba  @Melekcik benimde ablam var diyemi  :alala: :alala: :alala: :alala:
Aynen o annem ve babam ayrıldığından beri sevmiyor onları bana çok düşkün @ALI RIZA  :money:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe