Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482999 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

bu yolun sonu tff başkanlığı demiröreni indireceğim fb küme düşecek yabancı hakem getireceğim vergi borcunu devlete yalvaranın puanı düşüreceğim medivenden kaçanları lige almayacağım adanademiri karşıyakayı deli kanlı takım ve taraftarı lige alacağım @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :halay: :halay: :zuhaha: 
%100 katılıyorum  :kop: :kop: :kop: @Melekcik Karşıyaka ligde olması lazım  :super: :super:

Çevrimdışı ZEKI

%100 katılıyorum  :kop: :kop: :kop: @Melekcik Karşıyaka ligde olması lazım  :super: :super:
+ Adanademirspor

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA @ZEKI hepsi olacak beni seçin beni  :kop: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA bu nedir ya mükemmel öldüm gülmekten  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA şiiiiitttt yine kaçtın  :upto: :nargile: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Melekcik

Ve @ALI RIZA sen olmasan da 1000. mesajımı atıyorum.buradan tum sevdiklerime aileme selam gönderiyorum  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Ve @ALI RIZA sen olmasan da 1000. mesajımı atıyorum.buradan tum sevdiklerime aileme selam gönderiyorum  :kop: :kop: :kop:
1000 mesajı kutlayalım 999 düşmezsin ki düşmezsin izin vermem  :-* :-* :-* :-* @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik Dayı resmen ben  :kop: :kop: O kaçırdıgında Ben tavana sıçramıştım vallahi kaçırdı dedim  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

1000 mesajı kutlayalım 999 düşmezsin ki düşmezsin izin vermem  :-* :-* :-* :-* @Melekcik
Canin sağolsu düşür ne flimi izliyorsun bakalım :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALI RIZA

Canin sağolsu düşür ne flimi izliyorsun bakalım :money:
The Hobbit The Battle of the Five Armies izledim :) Ayrıca Fifty Shades of Grey var ama bazı sahneleri kesik olduğu için izlemedim.... @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Günaydın  :bandit: :bandit: @Melekcik hazır mısın  :halay: :halay: :halay:
Maça diyorsan hazırım @ALI RIZA başka  hazır olacak ne olabilir benmi kaçırdım :alala: :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Maça diyorsan hazırım @ALI RIZA başka  hazır olacak ne olabilir benmi kaçırdım :alala: :alala:
Maç tabiki güzelim Bugun World Woman Days ve saraçoğlanı stadında Sarışın kardeşler maçı var  :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Maç tabiki güzelim Bugun World Woman Days ve saraçoğlanı stadında Sarışın kardeşler maçı var  :kop: :kop: @Melekcik
Demi basını şişirdiği dünya derbisi @ALI RIZA  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA  şiiittt  :poke: :poke: :upto: :upto:
Eskisehir bursa maçı hariç tutturdum  :bigstar: :bigstar: :bigstar:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  şiiittt  :poke: :poke: :upto: :upto:
Eskisehir bursa maçı hariç tutturdum  :bigstar: :bigstar: :bigstar:
Dur hele iddia oynamadıgıma yandım  300 tl kaldırıyordum...! @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik Uyuyor musun gene arazi oldun  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

100000 kez dinledim  :kop: :kop: @Melekcik   
:upto: :upto: :naughty: :naughty:  :nargile: :nargile: :poke: :poke:  :yerlerde: :yerlerde:  :tyson: :tyson:  :mj: :mj: :guitar: :guitar:  :captain: :captain: :bur2: :bur2: :dan: :dan:

Çevrimdışı Melekcik

100000 kez dinledim  :kop: :kop: @Melekcik   
:upto: :upto: :naughty: :naughty:  :nargile: :nargile: :poke: :poke:  :yerlerde: :yerlerde:  :tyson: :tyson:  :mj: :mj: :guitar: :guitar:  :captain: :captain: :bur2: :bur2: :dan: :dan:

Kusura bakma yola ciktım da ondan yazamadım onun yerine kolpadan kafam senden bile güzeli dinle @ALI RIZA

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe