Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485071 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

destur var mı @ALI RIZA @Melekcik  :aman:
Gel Gel sen hele  :upto: :upto: :upto: Mekan bizim Mekanımız Deplasmandasın  :nargile: :nargile: :nargile: @bjk_mabet -3.20 kot a bekleriz  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı bjk_mabet

Gel Gel sen hele  :upto: :upto: :upto: Mekan bizim Mekanımız Deplasmandasın  :nargile: :nargile: :nargile: @bjk_mabet -3.20 kot a bekleriz  :halay: :halay: :halay:
o kot bedenine uyacak mı bakıcaz  :money:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı bjk_mabet

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: @bjk_mabet  :bandit: :bandit: :bandit:
çelik profilleri daha bugün kaynatıyorlardı dedim 17 sine yetiştirin azcık işim var :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

çelik profilleri daha bugün kaynatıyorlardı dedim 17 sine yetiştirin azcık işim var :super:
Mimar efendi orada olacak mı 17 18 i 19 20 olabilir Çıkış kapılarını gezdireyim :)
Çelik ince işçilik olacak  :alala: :alala: 17 sinde Uçağı kaçırsam ne olur acaba  :alala: :alala: :alala: @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Mimar efendi orada olacak mı 17 18 i 19 20 olabilir Çıkış kapılarını gezdireyim :)
Çelik ince işçilik olacak  :alala: :alala: 17 sinde Uçağı kaçırsam ne olur acaba  :alala: :alala: :alala: @bjk_mabet
18 i olur 19 olur olmazsa 20 de biz orda oluruz  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

18 i olur 19 olur olmazsa 20 de biz orda oluruz  :bandit:
Gelin Gelin Beklerim Hep birlikte döneriz  :super: :super: :kop: :kop: :kop: @bjk_mabet Forumda mentions @ bırakınca bjk_ yazınca  bjk_Emre adında biri hep çıkıyor arada yanlışlıkla onu yazıyorum  :alala: :alala

Çevrimdışı Melekcik

:upto: :upto: :upto: :upto: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :nargile: :nargile: :nargile: :poke: :poke:
DUman Manga Süper
Manga bir kadın çizeceksin...!  :super: :super: :super:
Duman Kırdın kalbimi - senden daha güzel... Helal Olsun... @Melekcik
Birde garip gelebilir rapı severim ceza ve sagopa  @ALI RIZA  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Sagopayı dinlerim ama ceza dinledim mi inan cümlede anlam bulamıyorum @Melekcik tarzlar aynı
Ayrıca Eski 70 80 90 yıllardı dinler Nostaljiye bayılırm...!
Sagopa deyince manitası (EŞİ) Kolera es geçmeyeyim bari  :ok:

Çevrimdışı Melekcik

Sagopayı dinlerim ama ceza dinledim mi inan cümlede anlam bulamıyorum @Melekcik tarzlar aynı
Ayrıca Eski 70 80 90 yıllardı dinler Nostaljiye bayılırm...!
Sagopa deyince manitası (EŞİ) Kolera es geçmeyeyim bari  :ok:
Bak tavsiyem hidra diye biri va oda iyi birkaç parçası özellikle ölüme inat @ALI RIZA
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bak tavsiyem hidra diye biri va oda iyi birkaç parçası özellikle ölüme inat @ALI RIZA
Hidra mı  :alala: :alala: dinleyeyim ilk kez duydum  :iscrewy: @Melekcik Ölüme inat ise tamamdır  :super: :super:

Çevrimdışı bjk_mabet

sagopa aşk yok artık bayılırm :ok:

Çevrimdışı Melekcik

sagopa aşk yok artık bayılırm :ok:
Hastasıyım ya adam söz yazmada bir numara @bjk_mabet  :super:

Çevrimdışı Melekcik

Hidra mı  :alala: :alala: dinleyeyim ilk kez duydum  :iscrewy: @Melekcik Ölüme inat ise tamamdır  :super: :super:
Hatta gittiginde aç orada mabet felan seni öldüremez ölüme inat diye bağrırsın :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

Hastasıyım ya adam söz yazmada bir numara @bjk_mabet  :super:
kesinlikle bir istanbul yaşantısının çok güzel betimlemiş ve ruhun ve bedenin açlığının oluşturduğu çamuru :super: kelimelere dökmüş

Çevrimdışı ALI RIZA

Hatta gittiginde aç orada mabet felan seni öldüremez ölüme inat diye bağrırsın :kop: :kop:
Öyle yapacagım :) @Melekcik  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

kesinlikle bir istanbul yaşantısının çok güzel betimlemiş ve ruhun ve bedenin açlığının oluşturduğu çamuru :super: kelimelere dökmüş
Gece gece son ses dinliyorum otel başıma toplanacak

Çevrimdışı bjk_mabet

bende karşı tribünden BEŞİKTAŞ ULAnNNNNN diye bağrırım...

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende Alayına gider derim  :evillol: :evillol: :evillol: @bjk_mabet

Çevrimdışı Melekcik

Senden iyi performan bekliyorum @ALI RIZA konusunda @bjk_mabet  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ALI RIZA

Gece gece son ses dinliyorum otel başıma toplanacak
Ohh Ohh dinle dinle fazla açarak rahatsız etme istersen @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Nasıl dinledinmi beğendinmi @ALI RIZA  :super: :super:
Cevabını yazmadım mı  :alala: :alala:  3kere dinledim 4. geçeceğim  :evillol: :evillol: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Cevabını yazmadım mı  :alala: :alala:  3kere dinledim 4. geçeceğim  :evillol: :evillol: @Melekcik
Birde türkçe rap diye paçası var mükemmel :super: :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Senden iyi performan bekliyorum @ALI RIZA konusunda @bjk_mabet  :boxin: :boxin:
Vur bakalım Vur bakalım
Tekme tokat vur bakalım
Yorulunca bırak Necmi abiye bırak
Tekme tokat vur bakalım
@bjk_mabet @Necmi abi @Melekcik

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe