Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482997 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hızından olmadıgından emin misin peki ? bir şey indiriyor musun ?
Başlat çalıştır a ipconfig /flushdns yazıp enter yapar mısın...! dns çözülsün temizlensin...! Ayrıca explorer choreme mozilla varsa onlardan youtube dener misin...
Bişey indirmiyorum abi hız normal gözüküyo, speedtest yaptım aynı seviyede. youtube içersindede hızlı ama video açılınca baya geç doluyo
dediklerini yaptım abi diğer tarayıcılardan da yavaş :(
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

dükkanı kapatalım @ALI RIZA 11 dan sonra shakira yı getiriyorum  masraftan kaçınmadan yanlız ikimiz için  :kop: :kop: :kop: :kop:
ooooo may gat  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Bişey indirmiyorum abi hız normal gözüküyo, speedtest yaptım aynı seviyede. youtube içersindede hızlı ama video açılınca baya geç doluyo
ttnet ise normaldir arada bende de oluyor ah ttnet ah :s20: :s20: :akuma:
birde adil kota kullanımı doldu ise yavaşlar
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZEKI

demba ba gibisin golü kaçırmıyorsun @ZEKI  :dry: :dry: :utan :utan
Dem ba  baa dem ba baaa dem ba ba
ama sen ortayi actin bos kaleye gol atmak kaldi bize

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ttnet ise normaldir arada bende de oluyor ah ttnet ah :s20: :s20: :akuma:
birde adil kota kullanımı doldu ise yavaşlar
Hayır işte öyle olsa anlıcam :/ adil kullanım kotası olsa bile yine sorun olmuyodu :(
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Olabilir  :kop: :kop: Tık dedin mi açılsın mı istiyorsun  :kop: :kop: 1-2-3-4-5 sn gecikme olabilir ayrıca video kalite oranına göre de değişiyor
ben 24 mbit kullanıyorum 720 p bile yavaş ilerliyor... sonra hızlanıyor

Çevrimdışı Melekcik

Dem ba  baa dem ba baaa dem ba ba
ama sen ortayi actin bos kaleye gol atmak kaldi bize
olsun sen her boş kaleye atmak zorunda mısın saçları sarıya boyat sam shakira dan ne eksiğim var @ZEKI  :kop: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayır işte öyle olsa anlıcam :/ adil kullanım kotası olsa bile yine sorun olmuyodu :(
Öyle öyle... Senin hızın kaç ? 24 mbit fiber kullanıyorum tek kullanıcıyım...! Torrent üzerinden 1 filmi saniye 1.7 mb ile indiriyorum 1 gib film 10 dk az sürede iniyor...! youtube tıkladıgımda açılması lazım ama sayfa için de reklam gif vs youtube açılmasına 0.0100 saniye uzatıyor...! video izleyeceksin o videonun kalite hızı bir anda fırt diye olmaz... video izleyince hafiften dolar... Sonra da hızlanır flash player vs güncelle...!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olabilir  :kop: :kop: Tık dedin mi açılsın mı istiyorsun  :kop: :kop: 1-2-3-4-5 sn gecikme olabilir ayrıca video kalite oranına göre de değişiyor
ben 24 mbit kullanıyorum 720 p bile yavaş ilerliyor... sonra hızlanıyor
Yok abi normal değil ya 1-2 saat önce böyle oldu nedense :by2:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Öyle öyle... Senin hızın kaç ? 24 mbit fiber kullanıyorum tek kullanıcıyım...! Torrent üzerinden 1 filmi saniye 1.7 mb ile indiriyorum 1 gib film 10 dk az sürede iniyor...! youtube tıkladıgımda açılması lazım ama sayfa için de reklam gif vs youtube açılmasına 0.0100 saniye uzatıyor...! video izleyeceksin o videonun kalite hızı bir anda fırt diye olmaz... video izleyince hafiften dolar... Sonra da hızlanır flash player vs güncelle...!
Abi internet hızı vs. ile alakası yok sadece youtube videoları yavaş.. Sorunda orda zaten açıyorum 144p'de dolmasını bekliyorum hiç olmayan bişey bu

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi internet hızı vs. ile alakası yok sadece youtube videoları yavaş.. Sorunda orda zaten açıyorum 144p'de dolmasını bekliyorum hiç olmayan bişey bu
O zaman pc kapat tekrar aç dene... Ayrıca modem kapat tekrar aç dene  :ok: :ok:

Çevrimdışı Melekcik

ooooo may gat  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: @Melekcik
sen iste yanına beyoce yi getiriyim giriyoruz borca tam olsun @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

sen iste yanına beyoce yi getiriyim giriyoruz borca tam olsun @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
biyonse sevmiyorum @Melekcik Miley, Lana, Lenka olsun pilis  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

biyonse sevmiyorum @Melekcik Miley, Lana, Lenka olsun pilis  :evillol: :evillol:
olur olur eve de mi paket mi yapayım yoksa burada mı istersin @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

olur olur eve de mi paket mi yapayım yoksa burada mı istersin @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:
Servis olsun pilis @Melekcik  :naughty: :naughty: :naughty: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

alsana shakira @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Sevgi olsun taştan olsun Ama benimle olsun Çile çeker aşkın mapusunda  :kop: :kop: :kop: @Melekcik  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@ALI RIZA  abi kapatıp açtım düzeldi :kop:
Şimdi psy-hangover dinliyom 1080p :D
hengovır hengovır hengovır.. Oh my god damn it, there's no fuckin' limit :icool:

Çevrimdışı Melekcik

Sevgi olsun taştan olsun Ama benimle olsun Çile çeker aşkın mapusunda  :kop: :kop: :kop: @Melekcik  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
hayırdır beğenmedin galiba beğenmediysen taş olursun vallaha @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ALI RIZA

hayırdır beğenmedin galiba beğenmediysen taş olursun vallaha @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :upto:
begenmemek mi bayıldım  :-* :-* :-* :sombrero: :sombrero: :sombrero: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

begenmemek mi bayıldım  :-* :-* :-* :sombrero: :sombrero: :sombrero: @Melekcik
nerdesin @ZEKI  gör shakirayı getirdim beşiktaşarenaya beni başkan yapın evlere servis yapacağım duy @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ZEKI

nerdesin @ZEKI  gör shakirayı getirdim beşiktaşarenaya beni başkan yapın evlere servis yapacağım duy @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :ishock: :ishock:
gordum gordum bende shakiranin videosunu izliyordum

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen yeterki site @Melekcik Oyum senindir

Çevrimdışı ALI RIZA

gordum gordum bende shakiranin videosunu izliyordum
hmmm  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :upto: :upto: :upto: @ZEKI hocam

Çevrimdışı Melekcik

Sen yeterki site @Melekcik Oyum senindir
bu yolun sonu tff başkanlığı demiröreni indireceğim fb küme düşecek yabancı hakem getireceğim vergi borcunu devlete yalvaranın puanı düşüreceğim medivenden kaçanları lige almayacağım adanademiri karşıyakayı deli kanlı takım ve taraftarı lige alacağım @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :halay: :halay: :zuhaha: 

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe