2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 116 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645150 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

O kastro bizim bu kadroda ilk11 oynar
Vida iyi sitoper bisi demiyorum ama lukus 3 milyonluk adam
5+3 milyona bizim kale ve yedeği 2 stoper 2 bek  yapmamız lazımken gittik iki oyuncuya bayıldık.ligin kalitesi belli.erzurumdan lokmanı koy stopere bundan kötümü olacak.santrafor ortasahaya bayıl parayı.kaleci 1 sağbek solbek stoper 1250 bunların yedklerinede toplamda 4000 versen toplamda 10 milyona defansı halledeceksin.geri kalan parayı ileri hatta harca.

Çevrimdışı mylife1903

5+3 milyona bizim kale ve yedeği 2 stoper 2 bek  yapmamız lazımken gittik iki oyuncuya bayıldık.ligin kalitesi belli.erzurumdan lokmanı koy stopere bundan kötümü olacak.santrafor ortasahaya bayıl parayı.kaleci 1 sağbek solbek stoper 1250 bunların yedklerinede toplamda 4000 versen toplamda 10 milyona defansı halledeceksin.geri kalan parayı ileri hatta harca.
Abi al egemen gavurunu uc kurus icin gondermedik mi?
Duraydi eleman iste feda sezonundan bugune
Aldik sattik sitoper bir suru tamam da vida ile pepeye verdik kazandigimizi ustune sureklilik saglayamadik
Tamam para girdisi olmazdi belki para da harcamamos llurduk iste

Çevrimdışı cursedofdragon

quaresma salı ve çarşamba gidicekmiş.

Çevrimdışı mrred

https://www.transfermarkt.com.tr/nemanja-radoja/profil/spieler/168959
25 yaşında
30.06.2019 da sözleşmesi bitiyor
115 maç la ligada oynamış
21 kez sırbistan mill
1.2 milyon euro kazanıyor
bizde 1.7 falan oynarsa kaçırmayalım
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kartal Ç

Pektemekle sözleşme yenileme haberleri çıkmaya başladığına göre yine birşeyler dönüyor. Bir de teknik heyetin raporu doğrultusunda diye yazmışlar.
Mayısta seçim var. ne yönetimin ne teknik heyetin sezon sonundaki durumu belli değilken devre arası camianın hemfikir olduğu biri olması haricinde bir futbolcuyla sözleşme uzatmak hiç etik değil.
bu yonetim değil miydi biz ferrarinin parasını ödüyoruz biz delbosque nin parasını ödüyoruz diye sürekli isyan eden. sen niye aynısını yapıyorsun o zaman niye senden sonrakilerin hamle imkanını bloke ediyorsun?

Çevrimdışı mylife1903

Pektemekle sözleşme yenileme haberleri çıkmaya başladığına göre yine birşeyler dönüyor. Bir de teknik heyetin raporu doğrultusunda diye yazmışlar.
Mayısta seçim var. ne yönetimin ne teknik heyetin sezon sonundaki durumu belli değilken devre arası camianın hemfikir olduğu biri olması haricinde bir futbolcuyla sözleşme uzatmak hiç etik değil.
bu yonetim değil miydi biz ferrarinin parasını ödüyoruz biz delbosque nin parasını ödüyoruz diye sürekli isyan eden. sen niye aynısını yapıyorsun o zaman niye senden sonrakilerin hamle imkanını bloke ediyorsun?
Yok yani layicle ikarusu alip sonraki yonetime biraksalar tartisiriz falan ama savunulabilecek hamleler olur, aciklanabilir
Pekto nedir ya
Sitada giremeyecekler diyordum ilceye giremeyecekler

Çevrimdışı Kursad_Duran

Çevrimiçi Kartal Ç

4+1 yıl yapıp üstüne imza parası da verirler Allah bilir. :s20:
kulüp yokuş aşağı gidiyor hadi fren tutmuyor da bari gazdan çekin ayağınızı be.

Çevrimdışı mylife1903

Bu neeee lan bu nea
Insallah adriyanoya kalp nakli falan yapilir bir iki parcasini degostirip kullanmaya devam ederiz
Yoksa bu yonetim ismaeli getirecek

Çevrimiçi Akil Emre

Bu nedir ya, 7 yıldır şu adamla sınanıyoruz yeter vallahi, bıktım pektemek, necip gibi adamlardan. Bu formaya yakışmıyacak kalitede adamları izlemek istemiyorum. Yönetim giderayak iyice enkaz bırakacak, yazıklar olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Bu nedir ya, 7 yıldır şu adamla sınanıyoruz yeter vallahi, bıktım pektemek, necip gibi adamlardan. Bu formaya yakışmıyacak kalitede adamları izlemek istemiyorum. Yönetim giderayak iyice enkaz bırakacak, yazıklar olsun.

Ugursuz bu adam ayrica

Çevrimdışı ProjectOrigin

Pektemek ha, bravo  :claps:

Camiayı bölecek ne kadar iş varsa hepsini yapıyorlar takdir edilesi. Şenol hoca da gider ayak Burak'ı çakıp gitti kulübe anlaşılan.

Çevrimiçi mayguntr

Pektemekle sozlesme uzatiliyorsa, cidden art niyet vardir. Taraftar artik tepkisini stadda duzgunce belli etmeli bence. Ama sirf manipule, ortami germek icin cikarilmis bir haber gibi duruyor.

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş'a Veli Kavlak'ın sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesinin ardından yürütülen davada Beşiktaş'ın futbolcuya 22 milyon TL tazminat ödemesine karar verdi..

Çevrimiçi tolga1903

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş'a Veli Kavlak'ın sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesinin ardından yürütülen davada Beşiktaş'ın futbolcuya 22 milyon TL tazminat ödemesine karar verdi..

Kaynak ne? Kulüp yalanladı bu haberi.

Kaynak ne? Kulüp yalanladı bu haberi.

klüp yalanlanmış twitter'den sinan vardar'dı kaynak.

bi de böyle birşey atmış.

https://twitter.com/vardar_sinan/status/1089553728942727168

Çevrimiçi tolga1903

klüp yalanlanmış twitter'den sinan vardar'dı kaynak.

bi de böyle birşey atmış.

https://twitter.com/vardar_sinan/status/1089553728942727168

Yalandır veya yanlış bilgi gelmiştir umarım transfer yapamıyoruz bir de buna 22 milyon lira yazık günah.

Çevrimdışı f_madida

klup hataliysa oder...gostermelik isler yapmaktan vazgecmek lazim ayrica.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Resmen Y.Demirören sezonlarından birini yaşiyoruz. Hatta bukadar kötü bir sezon Y.D. zamanında bile yasamadik herhalde, pek hatirlamiyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

transfer yapılmasın bu saatten sonra kimseye gerek yok.

Yönetim ile görüşen Ricardo Quaresma, sözleşme feshi konusunda büyük oranda anlaşmaya vardı. Yarın yapılacak son görüşmenin ardından Quaresma, Beşiktaş’tan ayrılarak eski kulübü Porto’ya transfer olacak. (NTV)

Orkun Kökçü: "Küçükken Hollanda ligini izleyemiyordum. Ailemdeki herkes Beşiktaşlı, Beşiktaş maçlarını izliyorduk."

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Golcü oyuncu kısmına takıldım ben  :lol: Bunun neresi golcü? 3. kaleci olarak imzalıyolarsa olabilir ama amaç gol atmaksa uzak dursun.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Veli ile ilgili kulüpten açıklama var. İddialar doğru değil diyor
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: