2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4643603 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Önce yeni bir hoca ile anlaşılsın, onun kuracagı takıma görede transfer yapılsın.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa Pektemek'in takımda kalması gibi bir ihtimal varsa duru sandığımızdan da vahim demektir. Altyapıdan birini alıp koysak ve kötü oynasa ene azından genç bir oyuncuyu kazanmaya çalıştık, başaramadık deriz. Pektemek yarın sakatlansa ve 2 sene yararlanamasak ne olacak? Yada daha olumlu düşünelim klübede otursa ve yedek beklese ne olacak? Yedekten oyuna girip maç çevirmişliği mi Cenk Tosun gibi. Bu adam tatil yapacağım diye tedavi olmadığı haberleri çıkan adam değil mi? İsteyen takımlar olduğunda ben ayrılmam, kiralanmak bile istemiyorum diyen adam değil mi? Herhalde ben rüyadayım.Bu zamana kadar olanlar birer hayaldi. Başka açılaması olamaz bunun  :bore:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

7 numaradan haber yokmu gitmemismi halen?

Çevrimdışı kyiv

Mustafa Pektemek'in takımda kalması gibi bir ihtimal varsa duru sandığımızdan da vahim demektir. Altyapıdan birini alıp koysak ve kötü oynasa ene azından genç bir oyuncuyu kazanmaya çalıştık, başaramadık deriz. Pektemek yarın sakatlansa ve 2 sene yararlanamasak ne olacak? Yada daha olumlu düşünelim klübede otursa ve yedek beklese ne olacak? Yedekten oyuna girip maç çevirmişliği mi Cenk Tosun gibi. Bu adam tatil yapacağım diye tedavi olmadığı haberleri çıkan adam değil mi? İsteyen takımlar olduğunda ben ayrılmam, kiralanmak bile istemiyorum diyen adam değil mi? Herhalde ben rüyadayım.Bu zamana kadar olanlar birer hayaldi. Başka açılaması olamaz bunun  :bore:

Mustafa Pektemek'in en iyi yaklaşımla ederi 250 bin eurodur aslında o bile israf ya hadi neyse. 250 bin 1 euro verenin aklından şüphe etmek lazım.
Anlaşmasak alanı çıkmayacak böyle bir adama ligte ilk 5 e girememenin mükafatı mı olacak yeni sözleşme?

Çevrimdışı atalay

Ziyareti kısa tutalım. Son yılların transfer şımarığı Beşiktaş'ının transferler ile arınmasını diliyorum. En temelde; futbol aklı, kongre yapısının iyileşmesi, taraftar profilinin gelişmesini ve kendini yenileyebilen-geliştirici bir teknik direktör istemek olmayacak temenniler olur. En üst makam koltuğundan kulübedeki birinci koltuğa, gölgesiyle kavga eden-oynadığı oyunun kendisini sevmeyenlerden -daha yeni bir tane eklenmişken bu da zor bir temenni gibi- oyuna ve rakibe saygısı olmayan ve ederinden misliyle itibar-sevgi gören birkaç isme kadar arınmalı. Yeter ki doğru asset oyuncuları tutup, eklenecek doğru parçaları doğru isimlere emanet edip yeniden bir oyun inşa edilsin. Bu takım uzun süredir zaten izlemekten keyif almadığım ve oyun olarak da hiçbir sunmayan bir ekipti; lakin hiç bu kadar sevimsizlik barındıran figürlere sahip bir Beşiktaş izlememiştim. Öyle ki bir sezonda maçların yarısına yakınını izlemediğim bir Beşiktaş hiç olmamıştı. Belki de uzun zaman sonra mali, sportif, idari kısımlarını bırakıp ilk kez taraftır gibi düşünüp-yazdığım ileti bu olabilir. Tabii tüm bunlar yeni bir döngünün başlangıcı olacaktır. Zaman, süreç sonunda bizi tekrar başka figürler ile yine aynı noktaya getirecektir. Çünkü bunun için olmayacak temennilerin gerçek olması lazım. Selametle!
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2019, 05:02:54 atalay ]

Çevrimdışı caner.eryigit

daha bu adamı neden ikna etmeye çalışıyorlar Allahım yarabbim

Çevrimdışı tuncaboylu

daha bu adamı neden ikna etmeye çalışıyorlar Allahım yarabbim
Tahminim şu: 6 ay oynatmak için 1 milyon Euro verecekler.

Yerine adam kiralasalar, maaşı, kiralama ücreti menajeri falan 1.5-2 milyonu bulacak. Onun hesabını yapıyorlar bence.

Bana sorarsanız Quaresma'yı gönderip kimseyi almayalım, 1 milyon Euro cepte kalsın. Orkan Çınar, Güven Yalçın, ve gerekirse Caner ise sezonu bitirelim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fatih Doğan: Quaresma ile Beşiktaş'ın yolları ayrılıyor. Bugün kalması için tekrar teklif yapıldı ama Quaresma bunu kabul etmedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

gitmis mi ... gitmis mi ??
Yorgo

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

. Öyle ki bir sezonda maçların yarısına yakınını izlemediğim bir Beşiktaş hiç olmamıştı.

Eyvah ! Simdi Besiktas polisleri gelip; sen nasil Besiktas'lisin diye sorguya cekecekler seni Atalay.

Çevrimiçi mayguntr

Tahminim şu: 6 ay oynatmak için 1 milyon Euro verecekler.

Yerine adam kiralasalar, maaşı, kiralama ücreti menajeri falan 1.5-2 milyonu bulacak. Onun hesabını yapıyorlar bence.

Bana sorarsanız Quaresma'yı gönderip kimseyi almayalım, 1 milyon Euro cepte kalsın. Orkan Çınar, Güven Yalçın, ve gerekirse Caner ise sezonu bitirelim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orkan Cinar oynasin diyenleri gordukce uzuluyorum cidden sinirlenmeyi biraktim. Abicim bu adam adanademirsporda bile sans bulamadi,  niye Besiktasta oynasin biri bana aciklayabilir mi ? Sedat Sahinturku geri cagiralim oynatalim denilse onda belki biraz mantik ararim ama besiktasin kanatinda oynayacak adam bi alt ligde gittigi zaman orayi toz duman edebilmeli. Yoksa gule gule demeyi bilmemiz lazim. Zaten cogu kiralanan genclerimizin sonu hep 2.ligde sirkulasyon oyuncu olmak oluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ricardo Quaresma tesisteki çalışanlarla vedalaştı. (beIN Sports)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne vedaymış bir KAP a yansımadı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Git artık da yolumuza bakalım gidemedin 1 haftadır.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı doganay

Bir açıklama birsey goremedik

Çevrimdışı mylife1903

Santos başkanı Jose Carlos Peres: "Adriano harika bir futbolcu. Onun durumu da Vagner Love'daki gibi. Beşiktaş ile sözleşmesini feshetmesini bekliyoruz. Onun için uğraşıyor."

paralar yatıyor herşey tıkırında.
Tabi ya
50bin dolar alacagi var
Nedirki

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi murat

eve gidiyordur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun :D

Q7 gitmiş (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Santos başkanı Jose Carlos Peres: "Adriano harika bir futbolcu. Onun durumu da Vagner Love'daki gibi. Beşiktaş ile sözleşmesini feshetmesini bekliyoruz. Onun için uğraşıyor."

paralar yatıyor herşey tıkırında.
Rezillik. Millet bonservisle oyuncu satar bizden alacak olan sözleşmeyi feshetmemizi bekliyor.

Resmen batan geminin mallari gibi..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Yasaklı yarın gidiyor diyor
Yerine güven oynasın
Töre kazanılmaya çalışılabilir

Çevrimiçi Akil Emre

Hayırlı olsun :D

Q7 gitmiş (YasaklıSite)
Darısı, pektemek, necip, tolga, utku, larin, tolgay, töre , ozi ve lens in başına işallah.
Zaten mayısa yönetiminde gitmesini bekliyorum hiç deilse yeni yönetim için hareket alanı kalır.

Etiketler: