Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kastro bizim bu kadroda ilk11 oynarVida iyi sitoper bisi demiyorum ama lukus 3 milyonluk adam
5+3 milyona bizim kale ve yedeği 2 stoper 2 bek yapmamız lazımken gittik iki oyuncuya bayıldık.ligin kalitesi belli.erzurumdan lokmanı koy stopere bundan kötümü olacak.santrafor ortasahaya bayıl parayı.kaleci 1 sağbek solbek stoper 1250 bunların yedklerinede toplamda 4000 versen toplamda 10 milyona defansı halledeceksin.geri kalan parayı ileri hatta harca.
Pektemekle sözleşme yenileme haberleri çıkmaya başladığına göre yine birşeyler dönüyor. Bir de teknik heyetin raporu doğrultusunda diye yazmışlar.Mayısta seçim var. ne yönetimin ne teknik heyetin sezon sonundaki durumu belli değilken devre arası camianın hemfikir olduğu biri olması haricinde bir futbolcuyla sözleşme uzatmak hiç etik değil. bu yonetim değil miydi biz ferrarinin parasını ödüyoruz biz delbosque nin parasını ödüyoruz diye sürekli isyan eden. sen niye aynısını yapıyorsun o zaman niye senden sonrakilerin hamle imkanını bloke ediyorsun?
Bu nedir ya, 7 yıldır şu adamla sınanıyoruz yeter vallahi, bıktım pektemek, necip gibi adamlardan. Bu formaya yakışmıyacak kalitede adamları izlemek istemiyorum. Yönetim giderayak iyice enkaz bırakacak, yazıklar olsun.
TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş'a Veli Kavlak'ın sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesinin ardından yürütülen davada Beşiktaş'ın futbolcuya 22 milyon TL tazminat ödemesine karar verdi..
Kaynak ne? Kulüp yalanladı bu haberi.
klüp yalanlanmış twitter'den sinan vardar'dı kaynak.bi de böyle birşey atmış.https://twitter.com/vardar_sinan/status/1089553728942727168