2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 95 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4646162 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

@mrred iyi çalışma olmuş. Yazıklarından Aleesami'yi bilhassa tutuyorum. 2 senedir Serie B'de oynayan ve seviye yükseltememiş bir oyuncu gibi görünse de düşük maliyetle alınıp istikrarlı bir performansla pozisyonu doldurabilir. Fiziksel temposu, sürekliliği olan gerektiğinde kanadı boydan boya kullanabilen bir oyuncu. Buralarda iş yapar.

Futbolun geldiği noktada takım geometrisinde beklerin önemi büyük. Aynı zamanda geriden çıkış planlarında ve hücumu genişletme organizasyonlarında büyük önem arz ediyorlar. Arzulanan oyuna uygun bek tiplemelerine sahip olmak doğru bir defans-ofans kurgusu için elzem. Bu ne yazık ki yeterince anlaşılamıyor ve bek tipleri, performansları, derinliği gibi konulara ikincil konularmış gibi yaklaşılıyor. Guardiola'nın Man City'deki zirveye çıkış döneminde neredeyse elindeki bütün parayı bek oyuncularına yatırdığını hatırlamak yeter. Sadece koşucu, tempolu bek oyuncularının önemli olduğunu da söylemiyorum. Oyun planı- bek oyuncuları arasında uyum daha önemli. Bizde de yakın geçmişte fit ve motive Adriano'nun hem orta sahayı çoğaltmada hem hücumu çeşitlendirmede hem de defansif organizasyonda önemli bir rol oynadığını söyleyebiliriz. Şu günlerde sorunumuz iki yönlü. Hem geçerli bir oyun planımız ve saha içi dağılımımız yok. Hem de çok kötü bek oyuncularına ve rotasyona sahibiz. Gökhan bazı önemli özelliklere sahip olsa da bunu sahada kaldığı anlara yayacak fizik kaliteden yoksun. Adriano hem fizik olarak hem kafa olarak düştü. Caner hakkında zaten bir ton şey söylendi yorum bile yapmıyorum. Tek başına tüm maçı bozabilecek kapasitede bir bek.

Ben olsam yeniden yapılanma gibi bir süreç olacaksa beklerden başlardım. Ama ne yazık ki bunu görebilecek bir futbol aklıyla yönetilmiyoruz. 2 senedir sağ bek oyuncusu eksikliği nedeniyle ikide bir düzeni bozulan epey süredir solda Caner'e mahkum olduğu için defanstaki kademeleri yerle yeksan olan takımız. Buna karşın bir transfer sezonunu daha bek mevkilerine müdahale etmeden geçirmeyi başaracak gibi görünüyoruz. Bu konuda bir çok anlamda eleştirdiğim ve hiç arkasında olmadığım teknik kulübenin suçu olmadığını da biliyorum. En azından hoca epeydir sağ bek alınması gerektiğini söylüyordu. Yaz transfer döneminde de birinci öncelik sağ bek demişti. Lang'ın alınmasını istiyordu geçenlerde hala ondan bahsetmişti bir haberinde. Gerçi onun da Caner'e bakışı ve takımın çıkış geometrisindeki rolü hayli problemli olduğundan pek kimseyi haklı gördüğüm de söylenemez.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2019, 23:43:06 worns ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ulan saka maka yine sag be almadik :D her transfer donemi sag bek alma fikriyle yola cikiyoruz bi turlu alamadik :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ulan saka maka yine sag be almadik :D her transfer donemi sag bek alma fikriyle yola cikiyoruz bi turlu alamadik :D
Çünkü transfer dönemine sağ bek ihtiyacı ile başlayıp başka bölgelerdeki oyuncuları satıyoruz. Bu bölgelere transfer önceliğimiz oluyor. Bu yüzden sağ beke gelene kadar süre ve nakitimiz bitiyor. Sağ bek yine boşta kalıyor. Bu her dönemde tekrar ediyor  :ebebe: 

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı El Nino

Transferi falan geçtim artık da şu Fener'i nasıl yenemedik ona takılı kaldım  :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Transferi falan geçtim artık da şu Fener'i nasıl yenemedik ona takılı kaldım  :D
Hoca sagolsun.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1088506880408932354 

Aslinda dogrusunu soylemek gerekirse cok da gitmesi taraftari degilim, yedekten baslayip macin seyrine gore  oyuna girip su ankinden daha fazla katki verebilecegi kanaatindeyim, hem bu seneyi de  tamamlayip yazin gorece uygun bir bonservise satilmasi  daha ii olurdu ama ote yandan da bu arkadas takimda  kaldigi surece Senol hoca onu  ilk 11 oynatacak  cok belli .. Bu da  dupeduz  takim ve takimin oyununu baltaliyor.. Neyse gorunen o ki bu kez niyet var, gidici beyefendi ...
Yorgo

Çevrimdışı tuncaboylu

Thierry Henry Monaco'dan kovulmuş, Pepe'ye bonservis ödeyemeden gitti adam.  :lol:

Çevrimdışı sEuL

Cenk Tosun mu  ?  ???
https://twitter.com/gokmenozcan/status/1088551980639969282

C. Palace'a transfer olacak gibi duruyor.

Oynayacagi bir takima gitmesi kendisi icinde iyi olur.

Çevrimdışı mylife1903

Transfer bitene kadar Fikret Orman dahil kimse ne yapacağımızı bilmiyordur. Şu an sadece olasılıkları biliyorlardır  :tabe:
Menejerler biliyordur bence neler olacagini
Bu yeni taktik baya iyi, adamlarin parasini odeme sonra alacagina karsilik bonservisini ver
Bedava oynatmis gibi oluyorsun valla seytanin aklina gelmez
Kimse de sormaz tabi parasini vermeyince ne kadar verim alabildin diye?
Ne kaaa ekmeh o kaaa kofte
Oyle saca boyle tirajj
Oyle goze boyle parrrmak

Çevrimdışı mylife1903

He valla her sene kadikoyde tokatliyoz adamlari 5ten assa atamiyoz bu sene yenemedik

Çevrimdışı sEuL

Menejerler biliyordur bence neler olacagini
Bu yeni taktik baya iyi, adamlarin parasini odeme sonra alacagina karsilik bonservisini ver
Bedava oynatmis gibi oluyorsun valla seytanin aklina gelmez
Kimse de sormaz tabi parasini vermeyince ne kadar verim alabildin diye?
Ne kaaa ekmeh o kaaa kofte
Oyle saca boyle tirajj
Oyle goze boyle parrrmak

Eger Love bonservizsiz bize gelmis olsaydi dedigin gibi olurdu lakin Alanyaspor'a 3M Euro uzerinde bonservis bayildik. Oyle bedavaya oynatmis falan degiliz yani maalesef - cok buyuk bir yukun altina girdik bu dengesizi transfer ederek.

Çevrimdışı mylife1903

Eger Love bonservizsiz bize gelmis olsaydi dedigin gibi olurdu lakin Alanyaspor'a 3M Euro uzerinde bonservis bayildik. Oyle bedavaya oynatmis falan degiliz yani maalesef - cok buyuk bir yukun altina girdik bu dengesizi transfer ederek.
Negredo zombisini aldiklari anda basladi olay
Gelecegi degistirmek icin donmen gereken tarih o
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2019, 05:52:19 mylife1903 ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Negredo zombisini aldiklari anda basladi olay
Gelecegi degistirmek icin donmen gereken tarih o

Bence daha geriye gitmek gerekiyor.. Gomez ve Sosa'ya 1.5 kat zam yapıp tutacaklardı :D Gomez'i bilmem ama Sosa paragözdür.

Çevrimdışı sozkul

Bence daha geriye gitmek gerekiyor.. Gomez ve Sosa'ya 1.5 kat zam yapıp tutacaklardı :D Gomez'i bilmem ama Sosa paragözdür.

Sosa'ya istediği parayı verselerdi (GS seviyesinde maaşı istiyordu, 3 milyon civarı) bence takımda ahenk daha erken bozulur bir sonraki şampiyonluğuda göeremeyebilirdik.

Çevrimdışı mylife1903

Alman yahu gomez ispanyol motorlu
Hem rahati hem parayi severdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Balojani alalım diyenler buyrun adamın 6 aylık maaşı 4 milyon € ...

🗞 Mario Balotelli'nin Marsilya ile 6 aylığına yaptığı anlaşma:

📌 4 milyon euro garanti maaş
📌 10 gol atma bonusu 600 bin euro
📌 Performans ve etik hedefleri yerine getirme bonusu 800 bin euro

🔗 (L'Equipe)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

🔗 (L'Equipe)

4600 kazanır toplamda ama 800 ü alması imkansız..

Çevrimiçi Necmi

🔗 (L'Equipe)
marsilya diyorsun orda maaşlar vergili %50 olması lazım
bizde bölü iki yapacaksın onu yani sezonluk 4 M buna birde Türkiye tarifesi uygularsın 5 M ye biter iş

Çevrimdışı mylife1903

🔗 (L'Equipe)
Normal parasi
7 milyon yuro versinler bisi demem
Balojanin riskine girilir
Realle oynasan ona saplar mi saplar
Yuveyle oynasan deplasmanda ona da saplar mi, saplar

Herkese heryerde hersekil saplayacak adam 10 milyon yillik alir. Balojan herkese heryerde hersekil cani istediginde saplayacagi icin 7 milyon kafi.
3 milyon maas 10 gol bonusu 1 milyon 30 gol bonusu 3 milyon etik degerlere uyka bonusu da 4 milyon verecen ohh mis
Bizim yonetim uymadi der parasini odemez fifalik oluruz

Çevrimdışı Orhan_

Love ile sözleşme feshedilmiş.

Çevrimdışı arena_t2000

Tolga,Tolgay,Quaresma,Love şimdi, Roco,vida,Adriano,medel,atiba,lens,Töre,Pektemek,larin sezon sonu gönderilmelidir.Yerlerine gelecek vaad eden genç milli takımlarda sivrilen maliyeti makul seviyede olan 18 - 23 yaş arası genç oyuncular (insan yiyen tarzda) transfer edilmelidir.Arasına 2 - 3 tane tecrübeli yabancı(elit liglerde fazla forma şansı bulamayan fiyat olarak makul) serpiştirilebilir...Oğuzhan ise ya satılsın yada yararlanabilecek formül bulunsun.Kalan boş yerlerde alt yapı oyuncuları ile doldurulsun.Bu saatten sonra boşa gidecek paramızın olmaması lazım.2 senelik mali kaybımızı ve geleceğimizi ancak böyle kurtarabiliriz.

Çevrimiçi Akil Emre

Al al al döneminden sat sat sat dönemine girmiştik, şimdi hangi dönemdeyiz anca fesh edip yollayabiliyoruz

Çevrimdışı EMİR EMRE

Transfer sezonu hala açikken şu Quaresma Lens Ljajic i hayrina verelim. Para istemiyorum bak buraya dikkat. Madem bizden cacik olmaz Ljajici Rizeye Lensi Erzuruma verelim de Fener düssün ligden.

Gerci napsinlar bu iskartalari kadrolarinda daha iyileri var. Bugun merkez ortasahadaki İbrahim Ljajic kadar, sarpsborgdan aldiklari kanat forvet Lens kadar dışkı yapar.

Etiketler: