2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665972 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

scout ekibin olacak kulübün parasıyla ülke ülke gezecek  yiyecek içecek  lüks otellerde konaklayacak futbolcu izlediği idiaa edecek , sonra kalkıp alanyadan 33 lük love  trabzondan  33 lük burakı alacan, vizyona bak  :akuma:

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Scout ekibimiz sürekli çalışıyor. Yönetimden de oyuncu tavsiyeleri geliyor. Hocayla ve başkanla da görüşüp transfer çalışmalarına başlıyoruz. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun veya Umut Güner'in transferi diye bir şey olamaz."

scout ekibi gelecegin yıldızı 33 lük burak yılmazı izlemiş demek, dünya devlerinden önce davranıp  transfer etmiş  yüzyılın transfer başarısı   emegi geçenleri kutlamak lazım
Vizyon ve futbolcu izleme konusunda bizjm sikat ekibi
Fbnin sadan kalkavanli selim soydanli efsane ekibini aratmiyir bunlar gidip umberto karlos (Hakaret Yasak)₄ zidon dalan izlerdi sonra donerken gibil prakin oyuncusu lokfene bakarlardi

Bizim sikat ekibi de 5 sene sonrasi icin oyuncu izliyormus hatta sozlesmeler kasadaymis
Reyalli marselo ramos benzama
Barselonadan pike
Sitiden kompani
Ilk hedefler

Çevrimiçi levitate

scout ekibin olacak kulübün parasıyla ülke ülke gezecek  yiyecek içecek  lüks otellerde konaklayacak futbolcu izlediği idiaa edecek , sonra kalkıp alanyadan 33 lük love  trabzondan  33 lük burakı alacan, vizyona bak  :akuma:

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Scout ekibimiz sürekli çalışıyor. Yönetimden de oyuncu tavsiyeleri geliyor. Hocayla ve başkanla da görüşüp transfer çalışmalarına başlıyoruz. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun veya Umut Güner'in transferi diye bir şey olamaz."

scout ekibi gelecegin yıldızı 33 lük burak yılmazı izlemiş demek, dünya devlerinden önce davranıp  transfer etmiş  yüzyılın transfer başarısı   emegi geçenleri kutlamak lazım
bana sadece fm 19 alsınlar yemin ederim daha iyi adamlar bulurum

ama bu elemanlar bula bula qral'ı buluyor :D?
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

caner de sevinmis bayagi burak geldi diye..adam gibi pas atmaya baslasin bari hazir forvet gelmisken.
Bu caner neden guluyor hep

Çevrimdışı mylife1903

bana sadece fm 19 alsınlar yemin ederim daha iyi adamlar bulurum

ama bu elemanlar bula bula qral'ı buluyor :D?
Yahu mac izleseler sagbek bulursun yani santrafor falan tamam neyse
Hadi onnumero neyse
Buldun mesela taliskayi adam sana gelmiyor zaten 18 yasinda onu anliyorum
Yahu afrikali zenci bulun fransadan ikinci liginden lan o 200bin yuroya gelir
Herifler irkciliktan bikmis kosa koda gelir
Paskal numan izlesin bi sene firansa ikinci ligini 3 tane adam alsin getirsin
Zimbabve merkezden de olsun koyu siyah renkli sadece gulumserken dislerinin beyazindan gozuksun gece maclarinda

Çevrimdışı mylife1903

Bizim yonetici safak mahmut demiyor muydi ara tiransferde bons vermeyecez diye

Çevrimiçi levitate

Yahu mac izleseler sagbek bulursun yani santrafor falan tamam neyse
Hadi onnumero neyse
Buldun mesela taliskayi adam sana gelmiyor zaten 18 yasinda onu anliyorum
Yahu afrikali zenci bulun fransadan ikinci liginden lan o 200bin yuroya gelir
Herifler irkciliktan bikmis kosa koda gelir
Paskal numan izlesin bi sene firansa ikinci ligini 3 tane adam alsin getirsin
Zimbabve merkezden de olsun koyu siyah renkli sadece gulumserken dislerinin beyazindan gozuksun gece maclarinda
iddia oynadığı için maç takip eden herhangi birisi bile sağ bek bulur reyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Burak ile ilgili hem olumlu hem de olumsuz yöndeki şovenizmden gına geldi artık.
Ben şahsen istemiyordum ama teknik sebeplerle.
Kimler kimler kabullenildi yahu artık salın şu konuyu.
Tatile erken gitmek için bilinçli 4. sarıyı almaya çalıştığını utanmadan anlatan adam Beşiktaş efsanesi kabul ediliyor.
Camialar zaman içerisinde değişir tıpkı toplumların değiştiği gibi.
Bu değişimi bir kişi üzerinden olumlu ya da olumsuz olarak açıklayamazsınız.
Bir kişi bir camiayı şerefli ya da (Hakaret Yasak)₅ yapmaz. Değerler ya vardır ya yoktur.
Amacın şovenizm değil gerçekten o değerler ise Aurelio'yu da istemezsin, Sergen'i de, Quaresmayı da, Babel'i de .
Sadece bir kişi için bu aklına geliyorsa gülerler adama.
Passolig'i protesto ediyoruz ayağına olimpiyata gitmeyip sonra bir anda!!! protestodan vazgeçenler kanaat önderliği falan yapamazlar.
Ne Süreyya Soner'in Burak'a sarılması bir anlam taşıyor benim için ne de mide, şeref ıvır zıvır muhabbeti yapıp o kavramların da içini boşaltanlar.
Gelinen noktada bakacağım tek bir şey var, aldığının hakkını vermeye çalışacak mı ?
Benim için tek kriter budur. Diğer değerler amatör ruh dönemlerinde kaldı ve kayboldu gitti. Kabul edin ya da etmeyin.
Para için sakatım ayağına 1 ay maça çıkmayanlardan daha kıymetli olur benim için adam gibi emek verirse.
Gerisi hikaye.

Çevrimdışı mylife1903

iddia oynadığı için maç takip eden herhangi birisi bile sağ bek bulur reyiz
Yahu bizim ligde okuz disi gibi sagbek dolu
Sukubic mesela tas gibi oynar yeni toeic olur
Gusulama var mis gibi bek
Popov var
Lopez var
Tsdeki pareyra var
Virsayevix var

Çevrimiçi Savaş

Burak ile ilgili hem olumlu hem de olumsuz yöndeki şovenizmden gına geldi artık.
Tatile erken gitmek için bilinçli 4. sarıyı almaya çalıştığını utanmadan anlatan adam Beşiktaş efsanesi kabul ediliyor.
Bir kişi bir camiayı şerefli ya da (Küfür Yasak)14 yapmaz. Değerler ya vardır ya yoktur.
Amacın şovenizm değil gerçekten o değerler ise Aurelio'yu da istemezsin, Sergen'i de, Quaresmayı da, Babel'i de .
Passolig'i protesto ediyoruz ayağına olimpiyata gitmeyip sonra bir anda!!! protestodan vazgeçenler kanaat önderliği falan yapamazlar.
Ne Süreyya Soner'in Burak'a sarılması bir anlam taşıyor benim için ne de mide, şeref ıvır zıvır muhabbeti yapıp o kavramların da içini boşaltanlar.
Gelinen noktada bakacağım tek bir şey var, aldığının hakkını vermeye çalışacak mı ?
Benim için tek kriter budur. Diğer değerler amatör ruh dönemlerinde kaldı ve kayboldu gitti. Kabul edin ya da etmeyin.
Para için sakatım ayağına 1 ay maça çıkmayanlardan daha kıymetli olur benim için adam gibi emek verirse.
Gerisi hikaye.
+1

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bir kişi bir camiayı şerefli ya da (Küfür Yasak)14 yapmaz. Değerler ya vardır ya yoktur.
Gerisi hikaye.
15-20 tane de gol atsin eli deymisken

Çevrimdışı autopsy

15-20 tane de gol atsin eli deymisken

Umarım öyle olur. Oyun tarzının bize hiç uygun olduğunu düşünmüyorum ama eldekiler o kadar kötü ki çölde bir vaha gibi gelebilir bize.
En azından topu kaleye sokuşturabilen bir adam. Asıl tartışılması gereken yönetimin neden başka mantıklı planları olmadığı.
Ama son dönemde o kadar çok hata yaptılar ki ikinci bir Larin bulmalarındansa en azından belli bir ortalamayı tutturacak adam gelmesi daha hayırlı olabilir.

Çevrimdışı ferdi1903

fener bahce tolgay icin resmi teklif yapmis 1 milyon eurocuk, sakami la bunlar bizimkiler 5 istemis, kaynak yasakli site

Çevrimdışı Akil Emre

fener bahce tolgay icin resmi teklif yapmis 1 milyon eurocuk, sakami la bunlar bizimkiler 5 istemis, kaynak yasakli site

Koskoca ali koça yakışıyor mu hiç şener + 1 milyondur o teklif

Çevrimdışı mylife1903

Cok vermisler sat sat sat kume dussunler

Çevrimdışı mylife1903

Koskoca ali koça yakışıyor mu hiç şener + 1 milyondur o teklif

Sener ozan elif versin tolgay ile pektoyu verek para istemez hatta ustune verelim 150bin

Çevrimdışı tuncaboylu

8.4 milyon tl fesih bedeli ödenmiş  :s20:

1milyon 250 bin € 33 yaşında!
Love'dan ucuz ve aynı yaşta :)

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

ooo reyis dönmüş :)

Nerelerdeydin reis gözümüz yollarda kaldı :)
Hoşbulduk Gülhan.

Nadasa bıraktım biraz futbolu. :)

Çevrimiçi annoca

ferdi+barışı da verirlerse bence uygundur

Çevrimdışı tuncaboylu

ferdi+barışı da verirlerse bence uygundur
1 vermişler, 5 istemişiz.

3'e anlaşılır bence.

Oyuncu falan vermelerine gerek yok diye düşünüyorum.

Ferdi ve Barış'ı kiralayacak yer arayacaklar yakında, Şener de 6 ay sonra boşa çıkacak zaten.

Çevrimdışı f_madida

3'e anlaşılır bence.

Ferdi ve Barış'ı kiralayacak yer arayacaklar yakında, Şener de 6 ay sonra boşa çıkacak zaten.

Sener + 1 versinler iyidir.. Gokhan ikide bir sakatlaniyor zaten, sagbek problemini de cozeriz boylelikle.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

Love'dan ucuz ve aynı yaşta :)

omg.

Çevrimdışı cursedofdragon

3'e anlaşılır bence.

2.5 + şener + ferdi.

Çevrimdışı mylife1903

Buraqboy evladimin kidemini nasil sayacaz
2008den mi alacaz 2018den mi
Askerligini yapti geldi mi diyecez
Kaptanlik mi verse yonetim acaba

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Dusundum de fbden topcu gelmesin bize
Dusme hattindaki takimlardan buyuk takima gelecen oyuncu kaybolup gidiyir  :bandit:
Yoh yoh sunu koyam fbye

La bi kime dusun hele deve kesecem deve

Etiketler: