2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4659885 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/Ryanbabel/status/1025777423957278720
Dizime yatirip dovesim geliyor bunu ama ergenlige girdi diye dovemiyom, asilesir sonra
Larinle tokusturmaya baslamadi mi bu

Cenkin gidisi en cok bu cocugu bozdu

Çevrimdışı underworld

Bir kaşık suda fırtına koparmaya gerek yok...
Amma babıl da asıl işi olan futboluna da konsantre olsa fena olmayacak.
Yeşil sahada dağınık babılı görmek istemiyoruz.
Haa yıtubur mu olcan, gene ol ama önce gerçek işini tam yap.

Çevrimdışı savaş altay

Babel kötü oynadığında bizim kulübün hesabı da "şu işi doğru yap lütfen" yazıversin :)
Güzeldi  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Yahu o video icin Babel'in bir kismi kendisi bir kismi profesyoneller tarafindan harcadigi emegi niye 0'a indirgiyor insanlar. Youtuber'lik bana kalsa yalan bir is, ama iyi bir video icin en azindan bir gunluk editing vs gerekiyor, o isler icin de ayrica para veriyor millete. Klubun televizyon kanali, sosyal medya uzmanlari iki dakika yardim etmis mi video icin de sanki klubun cektirdigi bir videoymus gibi davraniyorlar? Burada ben sucu tamamen sosyal medya sorumlusunun tembelligine veriyorum. Dogru olan, 45 saniyelik bir kesit koyup, gidin buradan izleyin demekti. Yarin adam oturup kitap yazsa onu da mi paylasacaklar boyle aciktan?
https://twitter.com/Ryanbabel/status/952969076707676160

Babel'in haklı olmadığını göstermek için yeterli olur sanırım.

Çevrimdışı mylife1903

İnstagram ve Facebook da da canlı yayınlar yapılıyor oradan izleriz artık tabi oralara da engel atmazlarsa

Periscope çok iyi oluyordu ya hiç donmadan izliyorduk
O periskop korsanlarini bana bildir maclar baslayinca onlari ihbar edecem moderatore ayip ayip

Çevrimdışı tuncaboylu

Diego lainez için Betis, Villareal takipte ; Lyon, Monaco temastaymış...
Fransızlar 20 milyon vermeyi düşünüyorlarmış ama kulübü 25 istiyormuş.

Ulan bu devirde bir tane Fikret Orman var oda bizde.
O Lainez senin listende yok muydu?

Hesaplı dediğin liste 150 milyon Euro (Küfür Yasak)₆.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Yahu o video icin Babel'in bir kismi kendisi bir kismi profesyoneller tarafindan harcadigi emegi niye 0'a indirgiyor insanlar. Youtuber'lik bana kalsa yalan bir is, ama iyi bir video icin en azindan bir gunluk editing vs gerekiyor, o isler icin de ayrica para veriyor millete. Klubun televizyon kanali, sosyal medya uzmanlari iki dakika yardim etmis mi video icin de sanki klubun cektirdigi bir videoymus gibi davraniyorlar? Burada ben sucu tamamen sosyal medya sorumlusunun tembelligine veriyorum. Dogru olan, 45 saniyelik bir kesit koyup, gidin buradan izleyin demekti. Yarin adam oturup kitap yazsa onu da mi paylasacaklar boyle aciktan?
Boyle bakinca babel de hakli tabi
Ben ergen ergen tiriplerine kil olmaya basladim

Ama koskoca kulup duzgun iki vidyo koyamiyor o konuyu tartismaya baslamaliyiz bu noktada
Yahu hic kafan basmiyirsa babelin ekibe uj bej bisiler atarsin vidyo yaptirirsin
Yahu dogru duzgun hakem vidyosu izleyemiyoz.  Iki tirol hesap acar taraftari yonlendirirsin

Babel emegine saygi istiyor o konu da belki hakli fazla anladigim bir konu degil ordan kac para atesleniyordur babele falan onlari bilmem ama galiba konu maddi degil.

Maddi olmayan konu da emek iceren tarafta babelin hakli oldugunu dusunuyorum
Ayrica bu sosyal medya falan bilmemnelerin yazili olmayan kurallari vardir belki. Hemen alip koymuyon link veriyon falan belki hakim olmadigim bir top.

Kulup de hakli cunku cekim yalilan yerler bizim malimiz istemezsek nah cekersin orda goruntuyu

Bilemedim, tartismamiz lazim bu konuyu. Iki tarafta hakli bazi yanlislar her iki taraftada var oturup 200gr vodka cakip orta nokta bulunur.

Babelin ergen ergen tavirlari da baydi beni. 30 yasinda adamsin koyde dogsan torun sahibi olurdun

Çevrimdışı underworld

Hesaplı dediğin liste 150 milyon Euro (Küfür Yasak).

Hesaplı derken?

İkinci açılımını bir alt iletide paylaştım.

Biz yermiyiz ulan bu numaraları...
Lozano 11
Hassane bande 8
+ aynı segment arjantinli 18 lik barco abd ye 12 milyona gitti
Lainez 25 
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2018, 20:35:47 underworld ]

Çevrimdışı mylife1903

Hesaplı dediğin liste 150 milyon Euro (Küfür Yasak).

Ahahaha kufur yassah tam yerine rast gelmis manzara olarak konmus

150 milyon len

Çevrimdışı solar

Ayrıca burada Beşiktaş'a karşı bi tavır göstermiş gibi algılanmış. Twitter sayfasını yöneten yönetim kurulu vs değil ki. Adam da o twitter adminine sitem etmiş. Direkt kulübe rest çekmiş gibi alınmış herkes.. Doğrusu Babel'in videosunun 30 sn'lik bir özetini paylaşıp altta da adamın youtube kanalına referans linki koymaktı. Tamam Babel'e 6-7 aydır kıl olmaya başladık ama burada tepki göstermek haksızlık.

Ben de bu fikirdeyim ve tepkileri abartılı buluyorum.

Örneğin ben Veli'yi da haklı buluyorum. Ha memnun değilim verdiği sportif kararlardan ama burada eleştirilecek birisi varsa o da ona 4 yıllık sözleşme verendir.

Sanki 87 senesinde yaşıyormuşuz gibi hala bir beklentisi var taraftarın, gel deyince gelsin, git deyince gitsin, boş kağıda imza atsın, susup otursun yerinde diye. Öyle bir gerçeklik günümüzde yok.

O yüzden buradan Fikret Orman'a seslenmek istiyorum. Başkan; hava sıcak, ekonomi kötü, insanlar mutsuz, patlamak için bahane arıyor, rahatlamak için. Varsa transfer açıklayıverin de sakinleşsin biraz insanlar, enerjilerini mutlu oldukları konularda salsınlar. Yoksa bu taraftar hergün yeni bir konu bulacak çok fazla sinrlenmek için, yıpranacak.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Allah aşkına kim teklif ediyorsa etsin de bizde yolumuza bakalım.
Resmen kuruduk burda

Teklif zaten vardi, biz ucuza birakmadik, bize gelince pintilikle sabrimizi test edecekleri tutuyor. Oyuncu elimizde de kalabilir ufak bir ihtimalle, bence fazla zorlamaya gerek yok 2-3 milyon ekstra icin. Ha elimizde de kalirsa zarar etmis olmayiz, neticede bu adami hemen yazin satalim diye almadik. Kalirsa 3-4 sene defansin belkemigi olur. Difer transferleri etkileyeceginden satmak istiyoruz. Sacma sapan Negredo, Love, Lens transferleri olmasa cok rahat olacaktik.

Quaresma'nin da son dakika transferiyle gitmesini bekliyorum.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

babel in yaptıgı yanlış. çok degil 2 sene önce herkesin unuttugu futbolcuydu. bizim sayemizde cl ve avrupa ligi gördü, şampiyonluk gördü. şimdi yaptıgına bak. kendisinin çok emegi var bunlarda ama ne olursa olsun biz ona dipteyken güvendik takıma getirdik.

bu babel' in olayları can sıkmaya başladı. gitmek istiyorsa gitsin yani. muhtaç değiliz babel' e.

Çevrimdışı kyiv

Babel kameramanlığı yönetmenliği bırakıp hali hazırda para kazandığı işe odaklansın bu kafayla bir müddet sonra yedek kalır. Chadli geldiğinde Babelin iş zor. Seneyede twentede, feyenordda falan 500 bin euroya oynar.

Örneğin ben Veli'yi da haklı buluyorum. Ha memnun değilim verdiği sportif kararlardan ama burada eleştirilecek birisi varsa o da ona 4 yıllık sözleşme verendir.

Turkiye'de futbolcu maaslari etmesi gerekenin en az 2-3 misli. Veli Avusturya'da belki 300-400 bine oynuyordu. 3-4 yilda kazanacagi parayi bir senede verdik. Yeter ama 3 sene olmus maci yok, yuz ustu birakmis Besiktas bilmem ne. Dar-ul Aceze'ye cevirdiler kulubu. Pektemek'i yatar, Veli'si yatar dunyanin maasini alirlar. Imzalayanda hata. Burada bas bas bagirdik Pektemek'le sozlesme yenilemeyin diye, aynisini Veli'de yaptilar. Oguzhan ve Tolgay'da da yaptilar. En azindan Ismail gitti ona sevinelim bari.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Babel haklı ya da haksız. Bu olaya yine twitter dan cevap vermesi yanlış. Bazı sarı züppeler de kinlerini kusmuşlar. Babel yönetime iletseydi sorunu bunlar olmazdı. Ayrıca babel in bu durumda ne zararı oldu bilmiyorum. Yüzü mü eskidi. Tam aksine reklamı olmuş oldu.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Teklif zaten vardi, biz ucuza birakmadik, bize gelince pintilikle sabrimizi test edecekleri tutuyor. Oyuncu elimizde de kalabilir ufak bir ihtimalle, bence fazla zorlamaya gerek yok 2-3 milyon ekstra icin. Ha elimizde de kalirsa zarar etmis olmayiz, neticede bu adami hemen yazin satalim diye almadik. Kalirsa 3-4 sene defansin belkemigi olur. Difer transferleri etkileyeceginden satmak istiyoruz. Sacma sapan Negredo, Love, Lens transferleri olmasa cok rahat olacaktik.

Quaresma'nin da son dakika transferiyle gitmesini bekliyorum.
Hadi inş vida +q7 den 20 kazansak kafi

Çevrimdışı savaş altay

Taraftarla arasında psiko harp yaşanmazsa iyidir. tt oldu bile bu önemli! konu.

Dün, vizyonlarını emre akbaba üzerine kurdurduklarımız bu gün kafa dağıtıyor  :lol:

Neyse bu gece de biter..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Babel kameramanlığı yönetmenliği bırakıp hali hazırda para kazandığı işe odaklansın bu kafayla bir müddet sonra yedek kalır. Chadli geldiğinde Babelin iş zor. Seneyede twentede, feyenordda falan 500 bin euroya oynar.
Neyse Babel'e her şey serbest neticede. Yakında yine futbolcu olduğunu unutur Beşiktaş yöneticisi gibi kimin kaç maaş alması gerektiğini kimin kaç paraya satılacağını kulübün gelirlerini hesaplamaya başlar. Kulübün resmi hesabına olan tavrını da hadi sindirdik hoş gördük diyelim; Babel bu haklı olup olmama mevzularına en son burnunu sokacak oyunculardan bu takımda. 

Medel'in yaninda Tolgay ve Oguzhan'in yetecegi dusuncesi var. Ikisinden birinin gitmesi gerektigini israrla soyluyorum. Ikisi birde gonderilse de karsi cikmam. Cok daha ucuza cok daha kaliteli adamlar var futbol dunyasinda. Victor Guzman tam o mevkinin adami, arada oyuncu buluyorum. Daha once Rodrigo Dourado ve Claudio Baeza'yi onermistim. Ancak ikisi de defans yonleri one cikan adamlar. Victor Guzman (Pacheco'da oynuyor) oyunun her iki yonunu da oynayabiliyor. Her iki ayagini da kullanabildigi gibi, hucum gucu de ust duzeyde. Muhtemelen bir iki seneye Meksika Milli Takimi'nin bankosu olur ve Avrupa'ya gider.

Çevrimdışı 'TaNeR'

O saçı boyatmayacaktı, sonra bir haller oldu elemana :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı indie

Beşiktaş taraftarı kadar kendi futbolcusuna çemkirmeye, moralini bozmaya, değersizleştirmeye meraklı taraftar yoktur. Gsden yasini sinanı fbden ozanı falan bize yakıştıran adamlar twit yüzünden Babel gitsin diyor. Bize yetenekli, tarzı olan marka ve sahada faydalı oyuncular fazla, Babel gitsin Q7 gitsin yeni Veliler Araslar gelsin.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2018, 21:34:42 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

neyse bırakalım şimdi babel i kafaya takılacak bişey yok adamı yıpratmanında haklı bi sebebi yok o bizim oyuncumuz
Lig başlıyor kalmış 1 hafta transfer yok

Çevrimdışı underworld

Medel'in yaninda Tolgay ve Oguzhan'in yetecegi dusuncesi var. Ikisinden birinin gitmesi gerektigini israrla soyluyorum. Ikisi birde gonderilse de karsi cikmam. Cok daha ucuza cok daha kaliteli adamlar var futbol dunyasinda. Victor Guzman tam o mevkinin adami, arada oyuncu buluyorum. Daha once Rodrigo Dourado ve Claudio Baeza'yi onermistim. Ancak ikisi de defans yonleri one cikan adamlar. Victor Guzman (Pacheco'da oynuyor) oyunun her iki yonunu da oynayabiliyor. Her iki ayagini da kullanabildigi gibi, hucum gucu de ust duzeyde. Muhtemelen bir iki seneye Meksika Milli Takimi'nin bankosu olur ve Avrupa'ya gider.
Yabancı sayısına takılırız

Çevrimdışı worns

Leandro Castan bize yazılmış. Kendisi solak ve iyi zamanlarını referans alsak Pepe'yle iyi bir tandem oluşturabilecek oyuncuydu.

Ama kariyeri fena tepetaplak gidiyor. Romadaki son dönemi bolca sakatlıkla geçmişti. Sonra da brezilyaya dönmüş. Pek mantıklı bir hamle gibi görünmüyor bugün için.

Etiketler: