Medel 8 degil, Atiba ile ayni mevkide oynuyorlar. Medel'in yanina oyunu iki yonlu bir adam almak, Atiba'yi yedek dusunmek lazim. Ha, onunde bir sey yapmayan derken kimi kast ediyorsun bilmiyorum Oguzhan ve Talisca'ysa zaten Talisca isini yapiyordu. Oguzhan konusunda katiliyorum. Sahada yuruyup yan pas geri pastan baska bir is yapmadi koca bir sezon. Karsiliginda da kontrati kapti.
atibada medelde 8 oynayabilir. önünde derken ozi ve tolgayı kasdediyordum atiba ilk şampiyonluğumuzda
aslında altı gibi değil sekiz gibi oynadı merkez orta saha ipe un serince altıya saplandı kaldı topu ileri veriyor bumerang
gibi kendine geri dönüyor baskı yiyor merkez orta sahadan destek gelmiyor. ozi aynen öyle yan top geri top dışında birşey
yapmadı buda güçsüz olduğu için ileri oynamak için güç lazımben daha ilk yarı söylemişdim bunu orta saha yuvarlağını mesken tuttu
on metre içinde oynuyor atılan her topu hep en yakınındakini atıyor daha çokda geriye atibaya oynuyor
dediğimde burda kıyamet kopmuşdu. millet taliscayı suçluyordu ama taliscayı oyuna sokamadıkki
hocanın yanlış sistemi ilk yarı ozinin cenkin yanlış oyunlarını okuyamaması bunu hoca dedi diyenlerde var
ama sanmıyorum forvete kanatları kullanmasını söylemesi forvetin sürekli kanatta kalması demek değildir
cenk kanat oyuncusu gibi oynadı ilk yarı boyunca negredoya laf ediliyor ama cenkin ilk yarı verdiği katkıdan misli misli fazlasını verdi
ilk yarıyla ikinci yarı arasında bir cenk negredo değişikliği oldu sonuç ilk yarı ve ikinci yarı sonuç belli
ha birde ozi daha az şans buldu medel merkeze geçince takımda nasıl bir fark oluyordu onu bırak necip bile
fark yaratıyordu. birde quaresmanın cezası etkili oldu mecburen merkezden oyunu kurduk talisca ortaya çıktı.
bu arada cenkin kanat ısrarı orda babelide bozdu.
seninle kesinlikle aynı fikirdeyim bu merkez orta sahaya güvenilip yola çıkılmaz bizim orta saha oyuncusuna
sağ bektende forvettende daha fazla ihtiyacımız var. merkezde oziyi oynatacaksan on numarada kimi oynattığının bir önemi olmuyor
yarın gelecek adam için başlayacaklar gene sekiz numara iş yapmayınca sekiz numaranında işini isteyecekler yapmayıncada kötü olacak
taliscadada olan buydu çünkü. ilk şampiyonlukda ozi vardı ileri çıkınca atibayıda çıkarıyordu
allah biliyor töreyi hiç sevmem ama şu oynadığı maçlarda kanat oyuncusunun ne kadar önemli olduğunu gösterdi bize
sıfıra inip içeri atılan topla gol attık biz böyle golü en son ne zaman atmışdık kapalı defansı böyle avlarsın
forvetlerinin yüzü kaleye dönükken çizgiye inip dışa doğru atılan sert topta gardı düşer takımların gs bu sene
bu şekilde götürdü işi bizde bu nedenle açamadık kapalı savunmaları hep ver kaçlarla sıfıra inerek deldiler rakipleri
bizde bütün sene orta açtık durduk. bu kadar laf ettikleri talisca olmasa avrupa kupalarına bile katılamazdık.
8-9 maçı tamamen kişisel çabasıyla aldı o olmasa birileri çıkıp alamazdı maçı o maçların çoğunda puan kaybederdik.
mesela kimse itiraf edemiyor ama şu oynanan maçlarda lens quaresmadan üç gömlek daha iyi oynuyor sürekli sonuca
giden bir oyun anlayışı var uyum sağlandığında şov yapacak gibi bir his var içimde tabi hoca quaresma sevdasından kurtulursa
yoksa törede lensde kulübede çürür. bizde tribünde çürürüz