2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4266065 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yapma abicim kaç gündür twitter admini değişti diye konuşuluyor hatta kasaryaza, cem göncü gibi popüler kullanıcılar bile bahsetti bundan ki bugün açtıkları yayında da bahsetmişlerdi. Admin değişti paylaşımlarından belli oluyor vs deniyor.. Ben o kadar her paylaşımın bi yönetici onayından geçtiğini sanmıyorum. Quaresma Konya maçında gol atınca içinden geçip attı yazmıştı da olay olmuştu ya.. O da mı kuruldan onaydan geçmişti yani?

Katılmıyorum. Babel'e top oynasın diye para veriyoruz. Bunun dışında kendi emeğiyle ürettiği ürün kendinindir. Futbolcuların ayrı sponsorlarının olması, reklamlarda oynaması vs gibi bişey bu. Bizim bir hakkımız yok. Adam 20-30 video çekip yayınlamıştır şimdiye kadar attığı twit bile yönetim onayından geçen bi kulüp herhalde Babel'e video için izin vermiştir, gizli gizli çekmiyor ya..
boşa konuşmuyorum ben bunlarla yüzyüze kaç defa konuştum nasıl yönetildiğini gayet iyi biliyorum
insanlar konuşur admin değişti diye içerdede bunlara gülüyorlardır. şaka yapmıyorum bir smileyi bile yönetimden izinsiz kullanamazlar.
taraftar tepkiliydi son dönem yönetim kararı çıkmışdır bu üslup değişikliğine
şu şekilde işleniyor her hafta perşembe yada cuma toplantı yapılır toplantıya basından sorumlu yönetici katılır gündemde acil bir durum varsa başkanda bizzat katılıyormuş yada toplantı sonucuna göre başkanında katıldığı bir toplantı ertesi gün yapılıyor
emin ol yönetimden habersiz yada izinsiz resmi hesaplara bir nokta bile konulamıyor mesela vodafone hesabı bizim kontrolümüzde değildi
vodafone kontrol ediyordu ve o hesabın lakayt tavrından memnun değillerdi. vodafone dan devretmesi istenmişdi
siz resmi hesapları yönetimin birinin kontrolüne bırakabileceğini gerçekten düşünüyormusunuz. o hesapları bütün dünya takip ediyor
o hesaplar bir departman yönetiyor bir kişi değil bir sürü insan çalışıyor. senin milyonlarca taraftarın var sosyal medyada
tek bir yanlış mesaj resmen bir savaş başlatır şakamı bunlar bir tane admin koyacaklar oda bildiği gibi yönetecek hadi canım
siz oranın ne kadar tehlikeli bir silah olduğunun farkında değilsiniz. Beşiktaşda hiç bir şey yönetim bilgisi dışında
yapılamaz. standart rutine bağlanmış kalıplar vardır onlar döner farklı bir durum gelişirse izin alınır
Bülent ülgen negredoda rutinin dışına çıktı sonuçları ortada bundan sonra zaten günleri sayılıydı.
Beşiktaşda bir dijital medya ekibi var birde bjk tv ekibi ikiside aynı binayı kullanıyorlar dijital medya sorumlusu
bülent kuzucanlardı bjk tv başında bülent ülgen vardı bu iki departmanda metin albayrağa bağlıydı ondan sonrada direk başkana
ve ordada bir sürü insan çalışıyordu. yani öyle admin falan yok kafasına göre takılan ciddi ciddi şirket gibi
yönetiliyor. belki aklı başında bir admin tarafından yönetilse daha aktif olur böyle yetki kimsede olmayınca bir şeyde
yapılamıyor sürekli komut bekliyorlar resmi yürütülmesini isteyende kesinlikle yönetim. hatta bunuda konuşmuşdum neden
taraftarla biraz daha iç içe politika sürdürmüyorsunuz dedim yönetim istemiyormuş ne kadar temas o kadar hata yapmak demekdir.
bu video kesinlikle yönetimden izin alınarak yayınlanmışdır ve yönetimde bilerek izin vermişdir.
resmi hesapta emin olun hiçbir şey laf olsun diye yapılmaz. resmi hesaptan bir şey çıkarsa bu yönetim
tarafından bilerek yapılmış demektir. tersi olsa zaten onu yapan o saniyede işinden olur.

Çevrimdışı solar

babelde haklı değil velide haklı değil biz veliye gıkımızı çıkartmadan 3 yıldır parasını ödüyoruz
şimdi antrenmandan kaçmak için ağrısını bahane ederse doktorlarda sağlıklı raporu veriyorsa
bu kötü niyettir. üç yıldır vermişiz bir yıl daha veririz ama oyuncuda iyi niyet olmayınca enayi durumuna düşüyorsun en fazla ben savundum burda veliyi haklıydı sakatlığı vardı dans pistinde sakatlanmadı
elbet bunun yükünü Beşiktaş üstlenecek kontratı bitene kadar yada iyileşene kadar bunu üstlenecek ama doktor sağlam raporu verdiğindede antrenmandan kaçmayacak kulüp gene ses çıkartmazdı ama sen ağrım var diye antrenmana gelme sonra kendini dans pistine at ve ordan da resim paylaş kulübüde taraftara yem et. O resimleri paylaştıktan sonra taraftar yönetime neler yaptı Elbet bunun bedeli olacak.

Dediğim gibi, Veli'nin kariyer kararlarını doğru bulmuyorum ama parasını istemesini de haksız bulmuyorum. Ona bu kontrat verildi. O da imzaladı. Kontratı verenin sorumluluğudur. Üç yıldır ödüyorsun çünkü resmi olarak vereceğini taahüt ettin. Hukukçu değilim, o yüzden kafamdan madde uydurup sözleşmesine konulabilirdi diye yorum yapmak istemiyorum, ama takımın bu sözleşmeleri hazırlayan, denetleyen birimleri var, onlar düşünecekti bir şekilde. Yeri geldiğinde profosyonellikten, evrensel değerlerden bahsedip, yeri gelince bahane bulmak olmaz. Kapitalizm senin niyetini umursamaz. Tarafını seçip ona göre davranmak ve beklentilerini düzenlemek gerek. Hatta bir adım daha öteye gideyim. Nihat da haklıydı parasını istemekte. Sen vaad et vaad et imzalat, onlara o hakkı ver, sonra insanlar haklarını arayınca hain olsunlar. Bu mu profosyonellik? Belli, kaymayacağın prensiplerin olur, kendin de onu beklersin anlarım. Ama bir çark var ve sende onun parçası olmayı seçmişsin. Bunlar da o çarkı döndüren dişliler. Ki bu durumların büyük bir kısmı zaten futbolcuların kişisel kararlarıyla da alakalı değil. Menajerleri ve avukatları bunların peşinde koşanlar. Vefa, sefa, cefa güzel kelimeler ama günümüzü betimlemek için yeterli değiller.

Babel bu videoları bir süredir yapıyor, burası da dahil aldığı yorumlar da genelde takımın kendi kanalının yapamadığı yayınları tek başına yaptığı. Bana benim görmek istediğim, merak ettiğim içeriği tek başına, kendi emeği ile o sunuyor. Takımın resmi hesabı paylaşınca da bir bakıma ''emeğe saygı'' diye yorum yapmış, kaynağını verin demiş. Açıkca anlaşılabilecek şekilde bu tepkisi Beşiktas camiasına, tarihine, Baba Hakkı'lara değil, o hesabı yönetenlere. Ama aldığı tepki tabiki yüzlerce binlerce bu foruma yazılmasına izin verilmeyen yorumlar ve bunların sonucu zoraki özür mesajı. Saygı iki taraflı olur.

Çevrimiçi Samet Demir

sevilla avrupa sıralamasında 6. sırada manu 16. sırada biz 19. sıradayız
manuya biz daha yakınız manunun 63 puanı var şl puanı eklenmiş haliyle bizim 57 puan var
uel puanı eklendiğinde 60 olacağız ve grup aşamasında büyük ihtimal manuyu geçeceğiz bu sene
sevilla yıllardır bu yerinide koruyor sence bitmiş manumu olur yoksa sevillami
sevilla dediğin takım psg ninde üstünde :bandit:
Abi sen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladın.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

ikisiylede anlaşma ffp bitişine göre ayarlandı opsiyonları vardı abouda ffp nin bir sene daha uzatılması aslında alabileceğin bir rakamken alamamana sebep olması bizim sorunumuz hangi başarı demişsin iki oyuncununda değerini ikiye katladın bu başarı değilmi alamamak başarısızlık değil senin kaybın sen alamadın diye oyuncunun değeri düşmüyor bütün avrupada gördü senin oyunculara kattığın değeri sadece onlarda değil adı unutulmuş gomezi alıp bir senede alman milli takımına taşıman unutulan babeli dünya futboluna tekrar kazandırman sosası quaresması bunların hepsi başarıdır. bundan artı değer elde edememiş olman bunları başarısız kılmıyor sattığın oyuncularıda bu sayede satıyorsun sürekli gündemde kalıyorsun göz hapsinde oluyorsun diğer oyuncularında yükseliyor talipleri çıkıyor bunlar zincirleme reaksiyondur adam gomezi merak eder maçına bakar cenki görür millet pepeye laf ediyor pepe sayesinde tosiç parladı oyuncular bazen başka türlüde kazandırır. 10 M ye gözden çıkardıkları abou için 50 M serbest kalma maddesi koydularsa bu senin başarındır ingiliz basını bugün liverpool ün bir çıkış yakalayamamış oyuncusu için Beşiktaşa kiralayın bu çok önemli bir seçenek diyebiliyorsa bu senin başarındır biz oyunculara talip olduğumuzda kimse artık acaba demiyor. Şu anda avrupada oyuncu yetiştirebilen önemli bir seçeneğiz tercih nedeniyiz ama tabi asla opsiyonsuz oyuncu kiralamamamız lazım opsiyonlarda uçuk olmamalı abou dada taliscadada opsiyon yüksek değildi değerlerine göre avrupa standartında düşük bile sayılırdı kaldıki portekiz çıkışlı oyuncu bunlar. ffp kriterleri yüzünden alamamış olmamız başarısızlık değildir.

Yahu sonucta bize ne kaldi? Porto, Benfica, Fiorentina hem kiralama bedeli kazandilar, hem maaslarini bize odettiler hem de oyuncunun piyasa degerini ve formunu yukselttiler. Futbol kulubu muyuz rehabilitasyon merkezi mi? Ayrica Talisca gelirken degeri 7-8 milyondu, oyle cok parlak bir kariyeri de yoktu. Tamamen pazarlik hatasidir 23 milyon euro bonservis opsiyonu konmasi. Burada Avrupa standartlari yok, 23 milyonluk oyuncuyu alamayacagin bastan belli. O zaman git Talisca'yi Brezilya'dayken bul, bonservisiyle al. Turkiye liginde sivrilip parlamasi icin bir oyuncunun Pogba olmasina gerek yok, Emre Akbaba'nin, Vagner Love'un kral oldugu bir lig bu. Biz neden bunlari kaynagindan almak varken Portekiz'e muhtac gibi gidip onlardan kiraliyoruz? Oldu olacak bir de tesekkur plaketi versin Portekizliler onunla ovunelim. Su transfer muhabbetleri gectikce daha iyi anliyorum neden hep cephede kazanip masada kaybettigimizi. :evillol:

aslında yanılıyorsun tükenmiyor önünde hiç bir şey yapmayan iki tane oyuncu olunca bütün orta saha yükü ona kalıyordu bende performansından memnun değildim ama diğer taraftan üç kişilik oynadığınıda görmezden gelemeyiz. sen atibanın önüne medeli onunda önüne kagawayı koy ondan sonra Atiba bakalım 60 da bitecekmi. önünde medel gibi çarpışan bir sekiz olsun her rakip hücumunda atiba siper olmak zorunda kalmasın en diri gene o olur.

Medel 8 degil, Atiba ile ayni mevkide oynuyorlar. Medel'in yanina oyunu iki yonlu bir adam almak, Atiba'yi yedek dusunmek lazim. Ha, onunde bir sey yapmayan derken kimi kast ediyorsun bilmiyorum Oguzhan ve Talisca'ysa zaten Talisca isini yapiyordu. Oguzhan konusunda katiliyorum. Sahada yuruyup yan pas geri pastan baska bir is yapmadi koca bir sezon. Karsiliginda da kontrati kapti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hadi inş vida +q7 den 20 kazansak kafi
Wolverhampton Vida ve Pepe için 30 milyon€ luk paket bir teklif sundu.

İlginç olan şu ki hiç bir taksit yada bonus talep etmeden nakit 30milyon€ parayı masaya koydular. Everton 5 taksit 3 bonus bilmem ne teklif ediyor mesela.

Teklifi mendes getirdi.

diyo bir sayfa...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

demek ki büyüklük sıralama ile olmuyor ağabey, zaten başka türlü bizim bir numaradan farklı yerde olmamız açıklanamazdı. sevilla ikinci kupanın yakışıklısı, birinci kupada henüz karizmatiklik seviyesinde, kendi liginde ise ancak sempatik sayılabilir.
kendi liginde öyle ama bize göre öyle değil bugün city bile sevilla başarısına ulaşmış değil
o beğenmediğin avrupa ligi kupası bile yok adamlarda sevillada 5 tane var yollarını kesemezsek
bu sene 6 olur :D adamlar 1890 da kurulmuş köklü bir kulüp uluslar arası başarıya da ulaşmışlar
tamam elit olmayabilir ama avrupanın büyük kulüplerinden biri dünya çapında tanınırlığı var.
köklü geçmişi var uluslar arası tanınırlığı var uluslar arası başarısıda var. ekonomik olarak güçlü değil
ama her girdiğimiz transfer yarışınıda kaybettik. adamlar bizim gibi değil devlerin içinde mücadele ediyor
bu şartlarda o başarıyı sağlıyorlarsa bu büyüklüklerini gösterir
avrupada bir kere kupa alırsan bu rastlantıyla şansla olur ama şansla 5 kupa alamazsın bunun için belli bir çizginin üstünde olman gerekiyor avrupada 15 kulüp saysan sevilla bu onbeşin içinde olur.

yabancı gönderirsen yerine yabancı alırsın ama sen yerlileri gönderip yerine yabancı yazıyorsun
tolgay gitsin ozi gitsin diyen sensin bunlar giderse yerine yerli yazacaksın yabancı değil şu anda dediğin gibi 13 yabancın var ozi ve tolgayı gönderirsen iki yabancı gelince 15 yabancın olur bu sefer onlardan birinden kurtulman gerekiyor peki gönderince boşluğunu kimle dolduracaksın diyelim babeli gönderdin düşürdün 14 e peki sol açığı kimle dolduracaksın
tolgayı oziyi beğenmeyebilirsinki hepinizden fazla ben eleştiriyorum onları ama onların yerini alabilecek yerli isim koysana bakalım bulabilecekmisin her yere yabancı koyamazsın yerlide en iyileri bunlar.
senin 14 yabancı hakkın varsa 14 de yerli olmak zorunda sürekli yerli gönderip yabancı alamazsın

Ben de soyle sorayim, Babel var, Lens var, Tore var, Quaresma var. Ayrica esas mevkisi sol acik olan ve gayet basarili olacak Caner var. Yani 5 tane cok net kanat var. Simdi durum buyken Babel gitse ne olur Quaresma gitse ne olur? Aslinda gitmesi gereken de Lens de orasi ayri hikaye, isteyeni yok. Tekrar soyleyecegim Tolgay ve Oguzhan'i cok abartiyorsunuz. 2 yas genc olsa ikisi de Atiba'yi kesecek kadar bile oynamiyorlar ki Atiba bir dunya stari degil. Iki vasat adama yildiz parasi veriyoruz.

Cok cok iyi bir forvet ya da on numara gelmez, ya da Larin patlama yapmazsa benden once siz saydirmaya baslayacaksiniz bu ikisine simdiden yazmis olayim.

hala anlamıyorsun aldıkları parayı unut yerlerine bedava alsan genede yabancı oynatamazsın 13 yabancımız var ve bir yabancı 10 numara alacağız 14 edecek arası göndereceğiz yerine kaleci alacağız
 forvet göndereceğiz yerine gene yabancı forvet almak zorundayız hala 14 yabancı var ve senin daha bir tane sağ bek alman gerekiyor ama kontenjan dolu sen hala yerliyi satıp yabancı alma kafasındasın love da gitse yerine anca sağ bek alınır. gönderecek yabancın kalmıyor kimi gönderipde kontenjan açacaksın sekiz için

Negredo'nun behemahal gonderilmesi lazim diyorum, 25 mac oynatmayacagimiz kesin bu adami. Demek ki yarim sezon maasini bile versek zararda sayilmayiz, yeter ki yari maasini verecek bir takim olsun kiralik. Yani Negredo'yu saymayin, Aras fesih edilecek. Vida da satilacak. Love'da gonderilmeli takas mi paket mi yapilir bilmem nasil yedirdilerse bu kaziklari oyle cikarsinlar. Demek ki cok net 5 kontenjan var sirf uc gereksizden kurtulabilirsek. Sag bek, sekiz numara, on numara, kaleci, forvet. Oguzhan ve Tolgay ancak hucumumuz cok olaganustu olursa siritmazlar. Cenk ve Talisca'nin arkasinda oynayip hayalet gibi dolasan adamlardan bahsediyoruz. En azindan bir Gomez, Aboubakar klasinda adam gelmez ya da Larin olaganustu patlama yapmazsa gecen seneki sikintilara doneriz. Burada taraftar yeni on numarayi ve forveti suclar gecen seneki gibi.

Çevrimiçi Necmi

Medel 8 degil, Atiba ile ayni mevkide oynuyorlar. Medel'in yanina oyunu iki yonlu bir adam almak, Atiba'yi yedek dusunmek lazim. Ha, onunde bir sey yapmayan derken kimi kast ediyorsun bilmiyorum Oguzhan ve Talisca'ysa zaten Talisca isini yapiyordu. Oguzhan konusunda katiliyorum. Sahada yuruyup yan pas geri pastan baska bir is yapmadi koca bir sezon. Karsiliginda da kontrati kapti.
atibada medelde 8 oynayabilir. önünde derken ozi ve tolgayı kasdediyordum atiba ilk şampiyonluğumuzda
aslında altı gibi değil sekiz gibi oynadı merkez orta saha ipe un serince altıya saplandı kaldı topu ileri veriyor bumerang
gibi kendine geri dönüyor baskı yiyor merkez orta sahadan destek gelmiyor. ozi aynen öyle yan top geri top dışında birşey
yapmadı buda güçsüz olduğu için ileri oynamak için güç lazımben daha ilk yarı söylemişdim bunu orta saha yuvarlağını mesken tuttu
on metre içinde oynuyor atılan her topu hep en yakınındakini atıyor daha çokda geriye atibaya oynuyor
dediğimde burda kıyamet kopmuşdu. millet taliscayı suçluyordu ama taliscayı oyuna sokamadıkki
hocanın yanlış sistemi ilk yarı ozinin cenkin yanlış oyunlarını okuyamaması bunu hoca dedi diyenlerde var
ama sanmıyorum forvete kanatları kullanmasını söylemesi forvetin sürekli kanatta kalması demek değildir
cenk kanat oyuncusu gibi oynadı ilk yarı boyunca negredoya laf ediliyor ama cenkin ilk yarı verdiği katkıdan misli misli fazlasını verdi
ilk yarıyla ikinci yarı arasında bir cenk negredo değişikliği oldu sonuç ilk yarı ve ikinci yarı sonuç belli
ha birde ozi daha az şans buldu medel merkeze geçince takımda nasıl bir fark oluyordu onu bırak necip bile
fark yaratıyordu. birde quaresmanın cezası etkili oldu mecburen merkezden oyunu kurduk talisca ortaya çıktı.
bu arada cenkin kanat ısrarı orda babelide bozdu.
seninle kesinlikle aynı fikirdeyim bu merkez orta sahaya güvenilip yola çıkılmaz bizim orta saha oyuncusuna
sağ bektende forvettende daha fazla ihtiyacımız var. merkezde oziyi oynatacaksan on numarada kimi oynattığının bir önemi olmuyor
yarın gelecek adam için başlayacaklar gene sekiz numara iş yapmayınca sekiz numaranında işini isteyecekler yapmayıncada kötü olacak
taliscadada olan buydu çünkü. ilk şampiyonlukda ozi vardı ileri çıkınca atibayıda çıkarıyordu
allah biliyor töreyi hiç sevmem ama şu oynadığı maçlarda kanat oyuncusunun ne kadar önemli olduğunu gösterdi bize
sıfıra inip içeri atılan topla gol attık biz böyle golü en son ne zaman atmışdık kapalı defansı böyle avlarsın
forvetlerinin yüzü kaleye dönükken çizgiye inip dışa doğru atılan sert topta gardı düşer takımların gs bu sene
bu şekilde götürdü işi bizde bu nedenle açamadık kapalı savunmaları hep ver kaçlarla sıfıra inerek deldiler rakipleri
bizde bütün sene orta açtık durduk. bu kadar laf ettikleri talisca olmasa avrupa kupalarına bile katılamazdık.
8-9 maçı tamamen kişisel çabasıyla aldı o olmasa birileri çıkıp alamazdı maçı o maçların çoğunda puan kaybederdik.
mesela kimse itiraf edemiyor ama şu oynanan maçlarda lens quaresmadan üç gömlek daha iyi oynuyor sürekli sonuca
giden bir oyun anlayışı var uyum sağlandığında şov yapacak gibi bir his var içimde tabi hoca quaresma sevdasından kurtulursa
yoksa törede lensde kulübede çürür. bizde tribünde çürürüz

Çevrimiçi Necmi

Ben de soyle sorayim, Babel var, Lens var, Tore var, Quaresma var. Ayrica esas mevkisi sol acik olan ve gayet basarili olacak Caner var. Yani 5 tane cok net kanat var. Simdi durum buyken Babel gitse ne olur Quaresma gitse ne olur? Aslinda gitmesi gereken de Lens de orasi ayri hikaye, isteyeni yok. Tekrar soyleyecegim Tolgay ve Oguzhan'i cok abartiyorsunuz. 2 yas genc olsa ikisi de Atiba'yi kesecek kadar bile oynamiyorlar ki Atiba bir dunya stari degil. Iki vasat adama yildiz parasi veriyoruz.

Cok cok iyi bir forvet ya da on numara gelmez, ya da Larin patlama yapmazsa benden once siz saydirmaya baslayacaksiniz bu ikisine simdiden yazmis olayim.
ozi ile tolgayı kim abartıyor ya hiç mesajlarımı okumamışsın yada unutkansın
ben geçen sene kulübede oturmayı bile hak etmiyorlar diyenlerdenim
ama bu takımdan medeli gönderirsin atibayı gönderirsin babeli gönderirsin pepeyi gönderirsin quaresmayı gönderirsin ama ozi ve tolgayı gönderemezsin onlar yerli ve yerini doldurabileceğin yerli oyuncu yok.
rakiplerine altın tepside ikram etmiş olursun ikiside o seviyede yerli oyucu arıyorlar
iki haftadır terim ve abdürrahim neden zırlayıp duruyor birbirimizden oyuncu takas etmemiz gerekiyor
diye kimi istediklerini sanıyorsun deli gibi adamlar tv ye çıkıp ağlıyorlar kimileri ozan falan dedi
terim açıkca ozani istemedim dedi peki sence kimi istediler bu kadar zırlamalarının nedeni ne
deli gibi tolgayı istiyorlar bunun kamuoyunu yaratmaya çalışıyorlar bir dedikoduya göre teklifde
yapmışlar Başkan gülmüş akıllarınca hem çöplerinden kurtulacaklar hem tolgaya çökecekler
çaresizlikten dilenci gibi dileniyorlar. sende diyorsun gönderelim gs ye ilaç olur adamların elinde orda oynayacak bir tane oyuncuları yok tolgay resmen ilaç olur birde yerli kontenjan bir yabancıyı da
oyuna sokar. şlimdi transfere harcayabilecekleri 10 M paraları olsa bizde tolgayı 10 M ye satıyoruz desek verip alırlar işde o kadar değerli onlar için yabancı bulurlar elbet o paraya ama işlerine gelmiyor yerli olması lazım bütün oyuncuları yabancı sorunları bu zaten emre akbabada bu nedenle çok değerli onlar için
ama paraları yok almaya bizde parası olan müşteriyiz alanyanında deli gibi paraya ihtiyacı var
başkanlarıda gs sempatizanı değil. :D sanırım başkanda almasınlar diye taş koyuyor
orta sahaya 6-8-10 mutlaka bir yerli sokmak zorundalar. ben bekliyorum emre akbabadan çekilelim bize tolgayı verin bile diyebilirler. yada bizim aradan çekilmemizi bekliyorlar bir yabancı on numara alırsak elleri rahatlayacak diye düşünüyorlar ama yabancı on alsak bile biz emre üzerinde son güne kadar duracağız sanırım yerli orta saha gs yi ciddi güçlendirir birden leval atlarlar. fener çıktı artık devreden şimdi gs ye oynanacak büyük ihtimal onların yolunu kapatıyoruz. bize oyuncu verin diye ağlıyor adamlar. :D
gitmesi gereken lens değil öncelik quaresma ikinci babel olur bunlar artık iş görmeyecek babelin tek standartı var kutuya paralel gel şut açısı bul ve şut çek başka oyunu yok rakipler çözdü
pasifize kalıyor quresma zaten bırak uzaktan orta açsın daha yakından orta açmasına izin verme tehlike olmaz tutacak adamada ihtiyaç yok boş kaleye atamıyor zaten lens tehlikeli ne yapacağı belli değil orta açar orta kalitesi iyi sıfırada iner ceza sahasınada dalar ve gol vuruşları iyi hızlı ve haraketli oyuncu
törede aynı standartta ve bunlar paylaşmayıda seviyor ikiside bekleri oyuna sokabiliyor. taraftarın boşa takıntısı var lense birazda taraftar bozdu lens kaliteli bir oyuncu morali verdiğinde bu takımın en etkili silahlarından olur oynatan bir oyuncu quaresma sadece kendi oynayacak trivela yapacak robana yapacak tribüne oynayacak top nereye gitmiş önemli değil kaybetmişmiyiz problem değil yeterki bir iki haraket yapsın tribünler alkışlasın bu sene oynarsa bu var sayesinde yediği kartlar ikiye katlar kimse bu tehlikenin farkında değil. yani işin özeti ilk gitmesi gereken kanat oyuncusu quaresmadır.

Çevrimiçi Necmi

Negredo'nun behemahal gonderilmesi lazim diyorum, 25 mac oynatmayacagimiz kesin bu adami. Demek ki yarim sezon maasini bile versek zararda sayilmayiz, yeter ki yari maasini verecek bir takim olsun kiralik. Yani Negredo'yu saymayin, Aras fesih edilecek. Vida da satilacak. Love'da gonderilmeli takas mi paket mi yapilir bilmem nasil yedirdilerse bu kaziklari oyle cikarsinlar. Demek ki cok net 5 kontenjan var sirf uc gereksizden kurtulabilirsek. Sag bek, sekiz numara, on numara, kaleci, forvet. Oguzhan ve Tolgay ancak hucumumuz cok olaganustu olursa siritmazlar. Cenk ve Talisca'nin arkasinda oynayip hayalet gibi dolasan adamlardan bahsediyoruz. En azindan bir Gomez, Aboubakar klasinda adam gelmez ya da Larin olaganustu patlama yapmazsa gecen seneki sikintilara doneriz. Burada taraftar yeni on numarayi ve forveti suclar gecen seneki gibi.
negredo gitsinde kontenjan açmıyor yerine forvet alacaksın
vida gidecekmi bakalım hoş gitse ne olur yerine stoper alacaksın
oda kontenjan açmaz senin 13 yabancın var arası gönderdin 12 olur
on numara ve kaleciyle doldurdun oldu 14  negredo sattın yerine forvet alacaksın vida sattın yerine
stoper alacaksın yerli alamıyorsun gene 14 yabancın var ve hala alman gereken bir sağ bek var
yani merkez orta sahaya yabancı oyuncu alamazsın almanın tek koşulu atiba ile uzatmamaktı uzattık o ihtimali kapattık
bir ihtimal babel yada quaresma giderse onun yerine sağ bek alınır orta sahaya takviyenin tek yolu love da giderse olur
larin bence çok iyi bir oyuncu olacak ama ondan bir patlama beklemek yanlış birinci forvet olamaz daha

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Açık ya da gizlenmeye çalışılmış hâlde küfür ya da hakarete; genel ahlak kurallarına aykırı, cinsel içerikli ifadelerin kullanılmasına ya da materyallerin paylaşılmasına izin verilmez.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

terim açıkca ozani istemedim dedi peki sence kimi istediler bu kadar zırlamalarının nedeni ne
deli gibi tolgayı istiyorlar bunun kamuoyunu yaratmaya çalışıyorlar bir dedikoduya göre teklifde
yapmışlar Başkan gülmüş akıllarınca hem çöplerinden kurtulacaklar hem tolgaya çökecekler
çaresizlikten dilenci gibi dileniyorlar. sende diyorsun gönderelim gs ye ilaç olur adamların elinde orda oynayacak bir tane oyuncuları yok tolgay resmen ilaç olur birde yerli kontenjan bir yabancıyı da
oyuna sokar.

Bedava gonderelim demiyorum zaten, ama mesela bir Abdulkadir'e karsilik Tolgay + Pektemek veya Love verilse fena olmaz. Iki taraf da kazanmis olur. Benim derdim kaliteleri de degil, GS'nin kendi capinda bizi keklemeye calistigini da soyledim ta bastan, derdim maas / performans oransizligi. Ayrica ikisi birden luks, hic neden dusunulmuyor Tolgay'i takasta kullanma durumu? TS'ye boyle bir adam lazim Okay gitti, Love veya Pektemek de onlarda is yapar. Abdulkadir de hem bize uyar hem Senol Hoca'yla potansiyeline erisir.

Çevrimdışı mylife1903

bizim bütün hesaplarımız resmi admin yönetmiyor Başında genel müdür olan bir ekip tarafından yönetiliyor. ve sayfaya yazılacak her yazı paylaşılan her şey yönetim kararıyla oluyor. Ne sanıyorsunuz
verdiler hesabı bir gencin eline oda istediğini yazıyor paylaşıyormu sanıyorsunuz. sosyal medya yönetim departmanı var departmanın başındada yönetici var. izinsiz hiç bir şey yapamazlar orda bir tane gülen yüz resmi koymaları bile izne bağlı
Bülent Kuzucanlı - Beşiktaş JK Dijital Mecralar Genel Yayın Yönetmeni işin başında değişmediyse bu vatandaş var. eskiden metin bakıyordu yönetici olarak şimdi kimin baktığını bilmiyorum ama kimse kendi başına hareket etmiyor. birde işine gayet hakim biri orda sabah akşam sosyal medyada çıkan herşeyi
takip ediyorlar. kulüp resmi hesaplarımız konusunda çok hassas kesinlikle başı boş bırakmıyor ve çok sıkı disipline ediyorlar. Gerçekten herşeyin kara düzen falanmı yapıldığını sanıyorsunuz.
Yih abi orayada mi metin albayrak bakiyordu, cok yukleniyoruz adama, boyuh sorumluluklar yuklemisler adama.
Sosyal medyaya bah, oyuncu izle, basin sozcusu ol, altyapiya bah adama da yazih fikret orman, azicik dinlensin kendisi, yaziktir

Çevrimdışı mylife1903

ben aldım hayırlı olsun  :ishock:
Sen senin duyumlara gore kadro yapiyorsan her sene clyi alirsin ama para yetmeyebilir, hile yaz

Çevrimdışı mylife1903

haklı değil Beşiktaşın onun çekimlerine ses çıkartmamış olması buna hakkı olduğu anlamına gelmiyor. Beşiktaş bu işden para kazanıyor onun çekim yaptığı yerlere basından bir allahın kulu gelmiyor
denetimsiz çekim yapıyor orda yanlış bir şey görüntülense Beşiktaş bu işin altından kalkmaya çalışır
ses çıkartmamış bu güne kadar idare etmişler senin bu güne kadar yayınladığın bütün videolar Beşiktaşın göz yummasıyla olmuş bir video paylaştı diye resmi hesaba atar falan yapamazsın o videonun mülkiyeti aslında Beşiktaşa ait sen Beşiktaşa ait olan bir şeyi Beşiktaş yayınladı diye gider yapamazsın ha özelden departmana rica edersin ama bunu sosyal medyadan yapmaya kalkarsan taraftardan linç yersin. taraftar kendi kızar vs ama hiç kimseyide Beşiktaşın üzerine koymaz. Kim olursa olsun bir anda kalemi kırılıverir.
Farkli birsey soylemiyorum abi, babeli de anlamak lazim, emege saygi istiyor bence.
Ayrica bu konuda paralel olarak kulubun neden dogru duzgun vidyolar yapmadiginj da tartismak lazim.
Yahu diyorum troll hesaplamhakem linci yaptiracaksin

Butun mav vidyolari var kulupte 39 senelik arsiv var. cikar ali palabiyik maclarini mesela koy pozisyon pozisyon. Sizdir 20-30binlik bi hesaba fisiltiyi aksama herkes izler o vidyoyu.

Bak abi, dunya kupasi final macinda hirvat oyuncu dudukten once topa vurdu herkes oynamaya basladi, hakem durdurdu yahu guzel kardesim duduk gosterdik, neden oynadin almbir daha basla, dedi kart falan da vermedi, palanin kosa kosa quaresmayi atmasini hatirladik mi?
Boyle salak salak isler hep bizim oyunculari buluyor
Ayrica mal kulubunse duzgun mac sonrasi vidyosu yapsin, golleri gostersin, taraftar sevincini gostersin. Babelin vidyolari kulube kilavuz olsun

Çevrimdışı mylife1903

Renato hem 8 hemde portekizli ( aman tü tü tü!)
Ganso > brezilya onun için en iyi seçenek
Illa boyle bir mal alinacak her sene
Almayin gozunuzu sevem ispanyolca konusan anlayan ve kuzey afrikali beyazimsi futbolcu almayin. Hollandalilari da sevmem ama sevene de bisi diyemem
Pazar buyuk gozunuzu sevem, boh var berazilyada portekizde

Çevrimdışı mylife1903

kagawa olamazmı dortmund avrupa devi sayılabilir kagawa da düşüşdeki on numarası olabilir. :D
Bu kagavayi cok istiyon cok dillendiriyon abi
Duyum saglam galiba

Çevrimdışı mylife1903

boşa konuşmuyorum ben bunlarla yüzyüze kaç defa konuştum nasıl yönetildiğini gayet iyi biliyorum
insanlar konuşur admin değişti diye içerdede bunlara gülüyorlardır. şaka yapmıyorum bir smileyi bile yönetimden izinsiz kullanamazlar.
taraftar tepkiliydi son dönem yönetim kararı çıkmışdır bu üslup değişikliğine
şu şekilde işleniyor her hafta perşembe yada cuma toplantı yapılır toplantıya basından sorumlu yönetici katılır gündemde acil bir durum varsa başkanda bizzat katılıyormuş yada toplantı sonucuna göre başkanında katıldığı bir toplantı ertesi gün yapılıyor
emin ol yönetimden habersiz yada izinsiz resmi hesaplara bir nokta bile konulamıyor mesela vodafone hesabı bizim kontrolümüzde değildi
vodafone kontrol ediyordu ve o hesabın lakayt tavrından memnun değillerdi. vodafone dan devretmesi istenmişdi
siz resmi hesapları yönetimin birinin kontrolüne bırakabileceğini gerçekten düşünüyormusunuz. o hesapları bütün dünya takip ediyor
o hesaplar bir departman yönetiyor bir kişi değil bir sürü insan çalışıyor. senin milyonlarca taraftarın var sosyal medyada
tek bir yanlış mesaj resmen bir savaş başlatır şakamı bunlar bir tane admin koyacaklar oda bildiği gibi yönetecek hadi canım
siz oranın ne kadar tehlikeli bir silah olduğunun farkında değilsiniz. Beşiktaşda hiç bir şey yönetim bilgisi dışında
yapılamaz. standart rutine bağlanmış kalıplar vardır onlar döner farklı bir durum gelişirse izin alınır
Bülent ülgen negredoda rutinin dışına çıktı sonuçları ortada bundan sonra zaten günleri sayılıydı.
Beşiktaşda bir dijital medya ekibi var birde bjk tv ekibi ikiside aynı binayı kullanıyorlar dijital medya sorumlusu
bülent kuzucanlardı bjk tv başında bülent ülgen vardı bu iki departmanda metin albayrağa bağlıydı ondan sonrada direk başkana
ve ordada bir sürü insan çalışıyordu. yani öyle admin falan yok kafasına göre takılan ciddi ciddi şirket gibi
yönetiliyor. belki aklı başında bir admin tarafından yönetilse daha aktif olur böyle yetki kimsede olmayınca bir şeyde
yapılamıyor sürekli komut bekliyorlar resmi yürütülmesini isteyende kesinlikle yönetim. hatta bunuda konuşmuşdum neden
taraftarla biraz daha iç içe politika sürdürmüyorsunuz dedim yönetim istemiyormuş ne kadar temas o kadar hata yapmak demekdir.
bu video kesinlikle yönetimden izin alınarak yayınlanmışdır ve yönetimde bilerek izin vermişdir.
resmi hesapta emin olun hiçbir şey laf olsun diye yapılmaz. resmi hesaptan bir şey çıkarsa bu yönetim
tarafından bilerek yapılmış demektir. tersi olsa zaten onu yapan o saniyede işinden olur.
Kulubun emeklerine yazik bir suru de para veriyir galiba kulubun yaptigi islerden cok fazla emek ve para harcamasina ragmen basari tatminkar degil.
Metin albayrak bakarsa oyle olur madem baska yoneticiye bagli bu sene bakalim ne degisiklikler olacak.

Sosyal medya hesaplari buyumekte kulubun, uye sayisi artmakta ama hala yeterli degil, daha iyi olmali, algi, manipulasyon islerine de girilmeli. Taraftara yon vermeli kulup bir kopukluk var sebebini bulamadigim.

Iyi daha iyi cok daha iyi olmali her gun gelismeli bu hesaplar.

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhan gucsuz, yavas falan ama onunde de her geleni vuran araya 3m duzgun top oynamayan bi taliska, onunde de sikindirik negredo cocugu da anlamak lazim.
Yoksa oguzhan hakkinda fikrim belli. Korkak, gucsuz, isteksiz, yavas bir oyuncu. Yok oyun akli falan bilmemne romantik isler bunlar, guc istek hirs olmadan kendine olani cikartip vuramazsin sahaya. Islak odunla bi dalacaksin ona azicik kendine ceki duzen verir.

Oguzhanin giydigi formayi sergen sifo mehmet falan giydi. Oguzhan kim?
Cikip iki uc derbi alsin. Adam 10 numarali formayi giyiyor ustune besiktasin amiral gemisi futbol tskiminin kaptani.

Cirpi gibi adam, incecik olursun ama kemik gibisindir atiba gibi neyse, ya da yavassindir ama yikilmazsindir yere saglam basiyorsundur.
Oguzhan tembel oyuncu, kiz arkadasi terk etmismis. Eder tabi, dua etsin baska kariya kacmadi kadin moda olmus sonunda turkiyede. Erkek duzgun olmayinca kadin, kariya da kacar baska erkegede

Çevrimdışı mylife1903

Babel de giderse bu kadro ile 30-40 gol zor atariz

Vida fazla oynamadigi icin once onu yaziyoruz satilsin diye de
Once satilmasi gerekenler lens negro pekto aras love, tolgay ve oguzhan biri sonrasinda vida babel quaresma diye gider
Sattiklarimiz ya da gidenler sebebiyle kalite dusuyor sonra bunlarin yerine yonetim gidip rezalet sikandal transferler yapiyor kalite iyice dusuyor, hala oynayanlari gonderip transfer yapmaya calisiyorlar. Hala guvenmiyorum bu yonetime transfer konusunda insallah duses gelir

Çevrimdışı mylife1903

atibada medelde 8 oynayabilir. önünde derken ozi ve tolgayı kasdediyordum atiba ilk şampiyonluğumuzda
aslında altı gibi değil sekiz gibi oynadı merkez orta saha ipe un serince altıya saplandı kaldı topu ileri veriyor bumerang
gibi kendine geri dönüyor baskı yiyor merkez orta sahadan destek gelmiyor. ozi aynen öyle yan top geri top dışında birşey
yapmadı buda güçsüz olduğu için ileri oynamak için güç lazımben daha ilk yarı söylemişdim bunu orta saha yuvarlağını mesken tuttu
on metre içinde oynuyor atılan her topu hep en yakınındakini atıyor daha çokda geriye atibaya oynuyor
dediğimde burda kıyamet kopmuşdu. millet taliscayı suçluyordu ama taliscayı oyuna sokamadıkki
hocanın yanlış sistemi ilk yarı ozinin cenkin yanlış oyunlarını okuyamaması bunu hoca dedi diyenlerde var
ama sanmıyorum forvete kanatları kullanmasını söylemesi forvetin sürekli kanatta kalması demek değildir
cenk kanat oyuncusu gibi oynadı ilk yarı boyunca negredoya laf ediliyor ama cenkin ilk yarı verdiği katkıdan misli misli fazlasını verdi
ilk yarıyla ikinci yarı arasında bir cenk negredo değişikliği oldu sonuç ilk yarı ve ikinci yarı sonuç belli
ha birde ozi daha az şans buldu medel merkeze geçince takımda nasıl bir fark oluyordu onu bırak necip bile
fark yaratıyordu. birde quaresmanın cezası etkili oldu mecburen merkezden oyunu kurduk talisca ortaya çıktı.
bu arada cenkin kanat ısrarı orda babelide bozdu.
seninle kesinlikle aynı fikirdeyim bu merkez orta sahaya güvenilip yola çıkılmaz bizim orta saha oyuncusuna
sağ bektende forvettende daha fazla ihtiyacımız var. merkezde oziyi oynatacaksan on numarada kimi oynattığının bir önemi olmuyor
yarın gelecek adam için başlayacaklar gene sekiz numara iş yapmayınca sekiz numaranında işini isteyecekler yapmayıncada kötü olacak
taliscadada olan buydu çünkü. ilk şampiyonlukda ozi vardı ileri çıkınca atibayıda çıkarıyordu
allah biliyor töreyi hiç sevmem ama şu oynadığı maçlarda kanat oyuncusunun ne kadar önemli olduğunu gösterdi bize
sıfıra inip içeri atılan topla gol attık biz böyle golü en son ne zaman atmışdık kapalı defansı böyle avlarsın
forvetlerinin yüzü kaleye dönükken çizgiye inip dışa doğru atılan sert topta gardı düşer takımların gs bu sene
bu şekilde götürdü işi bizde bu nedenle açamadık kapalı savunmaları hep ver kaçlarla sıfıra inerek deldiler rakipleri
bizde bütün sene orta açtık durduk. bu kadar laf ettikleri talisca olmasa avrupa kupalarına bile katılamazdık.
8-9 maçı tamamen kişisel çabasıyla aldı o olmasa birileri çıkıp alamazdı maçı o maçların çoğunda puan kaybederdik.
mesela kimse itiraf edemiyor ama şu oynanan maçlarda lens quaresmadan üç gömlek daha iyi oynuyor sürekli sonuca
giden bir oyun anlayışı var uyum sağlandığında şov yapacak gibi bir his var içimde tabi hoca quaresma sevdasından kurtulursa
yoksa törede lensde kulübede çürür. bizde tribünde çürürüz
Lens zaten curuk oyuncu daha nereye curuyecek abi, gobeginden kurt fiskiracak gibi.
Hocanin quaresma sevdasi falan olmazdi da lens falan cok kotu transfer. 5 senelik kontrat yapildi adama satamazsin da veliyi andiriyir

Çevrimiçi Necmi

Kulubun emeklerine yazik bir suru de para veriyir galiba kulubun yaptigi islerden cok fazla emek ve para harcamasina ragmen basari tatminkar degil.
Metin albayrak bakarsa oyle olur madem baska yoneticiye bagli bu sene bakalim ne degisiklikler olacak.

Sosyal medya hesaplari buyumekte kulubun, uye sayisi artmakta ama hala yeterli degil, daha iyi olmali, algi, manipulasyon islerine de girilmeli. Taraftara yon vermeli kulup bir kopukluk var sebebini bulamadigim.

Iyi daha iyi cok daha iyi olmali her gun gelismeli bu hesaplar.
artık metin bakmıyor sanırım candaş olabilir başta
Beşiktaşın dijital medya ağını yürütmek twittere iki mesaj yazmak değilki
hep düz hesap bakıyorsunuz olaya Beşiktaş hesaplarının görevi birilerine ayar çekmek değilki
resmi hesapta seviye düşüremezsin taraftar hesabı değil o yazılan herşey kurumu bağlar.
bence sosyal medya ağını çok başarılı yönetiyorlar. Hem taraftar etkileşimini çok hızlı yakalıyorlar
hem bunun üzerine proje geliştiriyorlar. Taraftar istiyorki kulüp kendi gibi olsun ama olmaz
resmi kurup kimliğiyle haraket etmek zorunda ne yapsın isteniyor 12 numara gibi hesaplar açıp ergenleremi teslim etsinler. Kulübün taraftar reaksiyonu olan bölgeden uzaklaşması lazım
taraftar kendi işini kendi görür. yapmaları gereken kulüple takımlarla alakalı paylaşımı biraz daha arttırmak
yoksa taraftar nabzını iyi tutuyorlar hızlı reaksiyonda veriyorlar. maniplasyonlar falan Beşiktaşın ağırlığına yakışmaz.

Çevrimdışı mylife1903

ozi ile tolgayı kim abartıyor ya hiç mesajlarımı okumamışsın yada unutkansın
ben geçen sene kulübede oturmayı bile hak etmiyorlar diyenlerdenim
ama bu takımdan medeli gönderirsin atibayı gönderirsin babeli gönderirsin pepeyi gönderirsin quaresmayı gönderirsin ama ozi ve tolgayı gönderemezsin onlar yerli ve yerini doldurabileceğin yerli oyuncu yok.
rakiplerine altın tepside ikram etmiş olursun ikiside o seviyede yerli oyucu arıyorlar
iki haftadır terim ve abdürrahim neden zırlayıp duruyor birbirimizden oyuncu takas etmemiz gerekiyor
diye kimi istediklerini sanıyorsun deli gibi adamlar tv ye çıkıp ağlıyorlar kimileri ozan falan dedi
oyuna sokar. şlimdi transfere harcayabilecekleri 10 M paraları olsa bizde tolgayı 10 M ye satıyoruz desek verip alırlar işde o kadar değerli onlar için yabancı bulurlar elbet o paraya ama işlerine gelmiyor yerli olması lazım bütün oyuncuları yabancı sorunları bu zaten emre akbabada bu nedenle çok değerli onlar için
ama paraları yok almaya bizde parası olan müşteriyiz alanyanında deli gibi paraya ihtiyacı var
başkanlarıda gs sempatizanı değil. :D sanırım başkanda almasınlar diye taş koyuyor
orta sahaya 6-8-10 mutlaka bir yerli sokmak zorundalar. ben bekliyorum emre akbabadan çekilelim bize tolgayı verin bile diyebilirler. yada bizim aradan çekilmemizi bekliyorlar bir yabancı on numara alırsak elleri rahatlayacak diye düşünüyorlar ama yabancı on alsak bile biz emre üzerinde son güne kadar duracağız sanırım yerli orta saha gs yi ciddi güçlendirir birden leval atlarlar. fener çıktı artık devreden şimdi gs ye oynanacak büyük ihtimal onların yolunu kapatıyoruz. bize oyuncu verin diye ağlıyor adamlar. :D
gitmesi gereken lens değil öncelik quaresma ikinci babel olur bunlar artık iş görmeyecek babelin tek standartı var kutuya paralel gel şut açısı bul ve şut çek başka oyunu yok rakipler çözdü
pasifize kalıyor quresma zaten bırak uzaktan orta açsın daha yakından orta açmasına izin verme tehlike olmaz tutacak adamada ihtiyaç yok boş kaleye atamıyor zaten lens tehlikeli ne yapacağı belli değil orta açar orta kalitesi iyi sıfırada iner ceza sahasınada dalar ve gol vuruşları iyi hızlı ve haraketli oyuncu
törede aynı standartta ve bunlar paylaşmayıda seviyor ikiside bekleri oyuna sokabiliyor. taraftarın boşa takıntısı var lense birazda taraftar bozdu lens kaliteli bir oyuncu morali verdiğinde bu takımın en etkili silahlarından olur oynatan bir oyuncu quaresma sadece kendi oynayacak trivela yapacak robana yapacak tribüne oynayacak top nereye gitmiş önemli değil kaybetmişmiyiz problem değil yeterki bir iki haraket yapsın tribünler alkışlasın bu sene oynarsa bu var sayesinde yediği kartlar ikiye katlar kimse bu tehlikenin farkında değil. yani işin özeti ilk gitmesi gereken kanat oyuncusu quaresmadır.
Babek repertuari dar bir oyuncu ama kaliteli oyuncu.
Quaresma kisir oyuncu ama top saklayip, faul alabilen oyuncu.

Lens dedigin oyuncu ise herseyi yapmaya calisip hicbirini duzgun yapamayan gereksiz cok kalitesiz ve yeteneksiz bir oyuncu. Bizim takima transfer edilmesi bile sans kendisi icin.
Anadolu takimlarinda yetersiz kalitesi ile 11 oynayabilir. Anadoludan prekogillerden adam almayin diyoruz.

Lens geldiginden beri diyorum santrafor oynatacaksak tamam, gol sansi olan bir adam ona bisi demem ama top istop edemeyen yetenegi sinirli bir futbolcu ustelik iyi karakterli de degil, vucudu da fit degil herif dolma gibi.
Alinmasi ayri bir hataydi, takimda tutulup oynatilmasi da baska hata olur.

Hic guzelleme falan yapmaya gerek yok, gecen sene sampiyonluk kactiysa bunun bir numarali sorumlusu lensi alip getiren ve negredoyu gidip izleyip okey verendir.
Ilk yarida 30puan alindi diye hocayi gomuyorsunuz, o 21 puan kaybedilirken maclarin %80inde lens ile negredo oynadi. Lensin oynadigi maclarda galibiyet ciksrmakta zorlandi takim.

Su oyunculari gazliyorsunuz, lensi top oynamak icin halisahaya cagirmam

Etiketler: