2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4656704 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Domagoj Vida icin gorusmeleri ilerleten iki kulup var. Liverpool transferi bitirmeye daha yakin, Arsenal da oldukca ilerleme kaydetmis durumda. Ilk hangisi iyi teklif verirse o alacak.

Origi ve Mandzukic haberlerinin asli astari yok. Chadli ile gorusmeler ilerlemis durumda. Mignolet'e ilgimiz yok.
Allah aşkına kim teklif ediyorsa etsin de bizde yolumuza bakalım.
Resmen kuruduk burda

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Resmen kuruduk burda

6 gününüz var basın 30 M € alın ne uzattınız don lastiği gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Babel ne biçim bir karakter iyice kıl olmaya başladım bu kırmızı kafaya.

Çevrimdışı onurturan

Bu Babel ne boş adam iyice kıl olmaya başladım bu kırmızı kafaya.
yine ne yaptı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu ne saçma sapan bir karar acaip sinir oldum sırf bein sports kazansın diye yapılmış ne güzel beine para yedirmeden maçları izliyorduk ona bile karışmışlar olamaz bu kadar bide bein sportla yapılan anlaşmada kur sabit verdiğimiz parada kulübe gitmiyor başlarım böyle işe yine birileri parayı götürcek arkadaşlar birde periscope kapanırsa maçları nerden izleyebilirim alternatif varmı yoksa alcam mecbur bein üyeliği şimdi baktımda bir öğrenci için deli paralar sırf internet üyeliği spor toto süper lig sadece sezonluk 588 lira kendi tek takım seçersek 460 tl gerçekten ülkemiz için yüksek meblağlar bu sene napcaksam
İnstagram ve Facebook da da canlı yayınlar yapılıyor oradan izleriz artık tabi oralara da engel atmazlarsa

Periscope çok iyi oluyordu ya hiç donmadan izliyorduk
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KAP

Resmen kuruduk burda

O eski gergin transfer sezonlari yok ama, gecen sezon bu vakitlerde buralar hep yaniyordu. En azindan baskani istifaya davet eden bir mesaj ariyor bu gozler :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı savaş altay

Babel'in haberi yok ise haklı ama yazmamalıydı da. Transfer beklerken yaşatmayın bari. 1 hafta bekleyemediniz mi ?  :D

Bak şimdi herkes Babel'e saydırıyor. Eyvah eyvah.

Çevrimdışı ask1903

https://twitter.com/Ryanbabel/status/1025777423957278720

Arkadaşın twitter ve youtube aboneliklerinden direk çıktım. Üzerinde çok ısrar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Babel'in haberi yok ise haklı ama yazmamalıydı da. Transfer beklerken yaşatmayın bari. 1 hafta bekleyemediniz mi ?  :D

Çekim yaptığı alanda Beşiktaş kulübüne ait izin almış mı videolar için ? Haklı olduğu tek bir nokta yok Babel'in. Beşiktaş formasını giymiş karakteri en zayıf futbolcu Babel'dir isterse senede 50 gol atsın hiçbir önemi yok.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı savaş altay

Çekim yaptığı alanda Beşiktaş kulübüne ait izin almış mı videolar için ? Haklı olduğu tek bir nokta yok Babel'in. Beşiktaş formasını giymiş karakteri en zayıf futbolcu Babel'dir isterse senede 50 gol atsın hiçbir önemi yok.
Sen konuyu kaçırdın. Adamın kamera yaşantısı! Önce burayı anlamamız gerekiyor. Klübe zaten biz aldık , kaçak girmedi ya  :lol:

Sonuç odaklı mesajım , Kaos başladı mı ? Başladı.

Çevrimdışı Karabay

neyine haklı allah aşkına. Senin para kazandığın kulüp burası. Etinden sütünden faydalanacak elbette. O zaman reklam çekimlerinde de oynamasın oyuncular. Babelde kesinlikle idrak sorunu var iyice emin oldum buna.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Burada Babel haklı bence.. Kendine bi marka yaratmış, arada çekiliş yapıyor, youtube kanalını büyütmeye çalışıyor, tüm gün elinde kamerayla geziyor, montaj ve marka ekibine para veriyor, sosyal medyadan reklamını yapıyor vs vs.. Kibarca direkt koymasaydınız arkadaşlar youtube kanalıma yönlendirseydiniz demiş..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Samet; adam ya bana istediğim kontratı verin ya da bana kolaylık sağlayın transfer olayım demeye getiriyor. Niyetini kulüp de çoktan biliyor buna yönelik gerekli çalışmaları yapıyordur. Benim için her zaman önemli olan kulübün menfaatleri. Ne yapılması gerekiyorsa kulüp için en doğru olan ne ise onu yapsın yöneticiler.

Çevrimdışı caner.eryigit

Senin havan kime kardeşim koskoca camia senin triplerini çekemez tez zamanda gidersin inş YouTuber

Çevrimdışı underworld

Yönetim, kamera için bir khk çıkarsa iyi olacak.

Çevrimiçi yaço58

Burada Babel haklı bence.. Kendine bi marka yaratmış, arada çekiliş yapıyor, youtube kanalını büyütmeye çalışıyor, tüm gün elinde kamerayla geziyor, montaj ve marka ekibine para veriyor, sosyal medyadan reklamını yapıyor vs vs.. Kibarca direkt koymasaydınız arkadaşlar youtube kanalıma yönlendirseydiniz demiş..
sadece bu hareketi olsa tolera ederdi taraftar ama çok antipatikleşti inşallah gider iyi bir bonservisle üzülcektim önceden gitse ama şimdi hakediyor gitmeyi bu hal ve hareketler çoçuk gibi sen profesyonel topcsun trip atmalar falan

Çevrimdışı f_madida

Babel hakli, millet niye sinirleniyor anlamadim. Ters birsey de yazmamis, bir dahaki sefere benim youtube kanalina yonlendirin demis sadece. Adam kendi sosyal medya hesabinda ugrasiyor paylasiyor. Hayir video icin bir de bunun profesyonel editorleri vs var, para da veriyordur o elemanlara. Simdi videoyu ceken Babel, parayi verip editing islerini hallettiren yine Babel ama sen klup olarak butun kaynaklarin bjktv, sosyal medya yonetimi vs olmasina ragmen boyle videolar cekme sonra da git zart adamin videosunu klup hesabina koy. Ufak bir kesit koyup, buradan izleyin demek cok da zor olmasa gerek. Klubun sosyal medya elemani kimse isguzarlik/tembellik edip videoyu oldugu gibi atmis.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Yahu o video icin Babel'in bir kismi kendisi bir kismi profesyoneller tarafindan harcadigi emegi niye 0'a indirgiyor insanlar. Youtuber'lik bana kalsa yalan bir is, ama iyi bir video icin en azindan bir gunluk editing vs gerekiyor, o isler icin de ayrica para veriyor millete. Klubun televizyon kanali, sosyal medya uzmanlari iki dakika yardim etmis mi video icin de sanki klubun cektirdigi bir videoymus gibi davraniyorlar? Burada ben sucu tamamen sosyal medya sorumlusunun tembelligine veriyorum. Dogru olan, 45 saniyelik bir kesit koyup, gidin buradan izleyin demekti. Yarin adam oturup kitap yazsa onu da mi paylasacaklar boyle aciktan? 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı savaş altay

Bıraksalardıda önce Beşiktaş cevap atabilseydi , belki hiç bunları yaşamazdık.

Işınlanıyor herkes anında. Başka ülkede yaşanmaz bu.

ytub'dan para mı kırıyorsun diye kızanlar bile mevcut  :kop:   Aynen bizden önce ytub ile oturmuş masaya  :lol:  :yerlerde:

Çevrimdışı Orhan_

Babel kötü oynadığında bizim kulübün hesabı da "şu işi doğru yap lütfen" yazıversin :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ayrıca burada Beşiktaş'a karşı bi tavır göstermiş gibi algılanmış. Twitter sayfasını yöneten yönetim kurulu vs değil ki. Adam da o twitter adminine sitem etmiş. Direkt kulübe rest çekmiş gibi alınmış herkes.. Doğrusu Babel'in videosunun 30 sn'lik bir özetini paylaşıp altta da adamın youtube kanalına referans linki koymaktı. Tamam Babel'e 6-7 aydır kıl olmaya başladık ama burada tepki göstermek haksızlık.

Çevrimdışı tuncaboylu

merhaba

çok sevmem bitmeyen transferi yazmak için ama bir transfer yazayım size Moussa Wague Barcelona B ye transfer oldu KAS Eupen takımından 19 yaşında senegal asıllı 2 yıllık kiralık 5 m satın alma opsiyonu konuşulan rakam.

arkadaş sağbek ve sağ ön ve sol bek oynar

kaynak:Serkan reçber

artı bir bu şekilde daha transfer olabilir yabancı sayımız düşerse bir genç daha var
Barcelona'ya kaça transfer oldu?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: