Yahu o video icin Babel'in bir kismi kendisi bir kismi profesyoneller tarafindan harcadigi emegi niye 0'a indirgiyor insanlar. Youtuber'lik bana kalsa yalan bir is, ama iyi bir video icin en azindan bir gunluk editing vs gerekiyor, o isler icin de ayrica para veriyor millete. Klubun televizyon kanali, sosyal medya uzmanlari iki dakika yardim etmis mi video icin de sanki klubun cektirdigi bir videoymus gibi davraniyorlar? Burada ben sucu tamamen sosyal medya sorumlusunun tembelligine veriyorum. Dogru olan, 45 saniyelik bir kesit koyup, gidin buradan izleyin demekti. Yarin adam oturup kitap yazsa onu da mi paylasacaklar boyle aciktan?
Boyle bakinca babel de hakli tabi
Ben ergen ergen tiriplerine kil olmaya basladim
Ama koskoca kulup duzgun iki vidyo koyamiyor o konuyu tartismaya baslamaliyiz bu noktada
Yahu hic kafan basmiyirsa babelin ekibe uj bej bisiler atarsin vidyo yaptirirsin
Yahu dogru duzgun hakem vidyosu izleyemiyoz. Iki tirol hesap acar taraftari yonlendirirsin
Babel emegine saygi istiyor o konu da belki hakli fazla anladigim bir konu degil ordan kac para atesleniyordur babele falan onlari bilmem ama galiba konu maddi degil.
Maddi olmayan konu da emek iceren tarafta babelin hakli oldugunu dusunuyorum
Ayrica bu sosyal medya falan bilmemnelerin yazili olmayan kurallari vardir belki. Hemen alip koymuyon link veriyon falan belki hakim olmadigim bir top.
Kulup de hakli cunku cekim yalilan yerler bizim malimiz istemezsek nah cekersin orda goruntuyu
Bilemedim, tartismamiz lazim bu konuyu. Iki tarafta hakli bazi yanlislar her iki taraftada var oturup 200gr vodka cakip orta nokta bulunur.
Babelin ergen ergen tavirlari da baydi beni. 30 yasinda adamsin koyde dogsan torun sahibi olurdun