2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626486 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Vida monako yapiyorsa, gilikle beraber mi oynatacaklar acaba, gilikde bi sikinti var bence.
Ayrica gecen sene bi ara gundeme gelen zanka var stoper, onu alip gelsinler, marseloyu aratmaz.

Çevrimdışı bjk_mabet

sendemi duyumculuğa soyundun.  :D
kulagima uflediler azcik abi :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı kyiv

Yoh belki tl vermisizdir cocuga.
Bilemiyoruz.

Bu yonetimi her konuda elestiririm ama her konuda. 50 dogru is yapsa 50 tane de sacma sapan is yapan insanlar var bu yonetimde, birbirinden habersiz yoneticiler var.
ama  su fabri konusunda tosic konusunda ve bu nayir nolamaz cocuk konusunda elestiremem.

Valla imzayı attıktan sonra başarılı olmasını beklemekten başka şansımız yok. Eğer bu çocuk başarılı olursa seni gerçekten tebrik edeceğim kapı gibi arkasında duruyorsun.

Çevrimdışı mylife1903

Negredo da gece gece sinir etti şimdi beni. Kalsın kalsın opsiyonu seneye alır...Rüyasında....
Naapti abi gene, aman cok tepki verme negredoya karisi cocugu falan uzuluyor sonra

Ulan bu kisir topcular yuzunden bizim anamiz agliyor, keyfimiz kaciyor, gecen dalmisim benim kiz onumde hopluyor zipliyor, hanim bagirinca yeryuzune indim yeminle, bu negredo ile lensi seediyordum paralel evrende, dusunuyordum

Çevrimdışı mylife1903

Valla imzayı attıktan sonra başarılı olmasını beklemekten başka şansımız yok. Eğer bu çocuk başarılı olursa seni gerçekten tebrik edeceğim kapı gibi arkasında duruyorsun.
Bi duyum aldim metin albayrak kesfetmis bu cocugu, yeni hakan sukurmus abi

Çevrimiçi Samet Ç

Bein Sports Hugo Vetlesen'i yazmış inşallah bu haber doğrudur.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Karabay

Naapti abi gene, aman cok tepki verme negredoya karisi cocugu falan uzuluyor sonra

Ulan bu kisir topcular yuzunden bizim anamiz agliyor, keyfimiz kaciyor, gecen dalmisim benim kiz onumde hopluyor zipliyor, hanim bagirinca yeryuzune indim yeminle, bu negredo ile lensi seediyordum paralel evrende, dusunuyordum
abi sen bu kıza bakamayacan. Yol yakınken ver biz büyütelim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hoca istemişse ve Negredo, Pektemek gibi verimsizler gidecekse fazla bir itirazım olmaz. Negredo bu çocuğun aldığının 10 katından fazla maaş alıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

ne yapıcaz biz bu kadar genç oyuncuyu ?

Çevrimdışı kyiv

Aynen şimdi hemen renkli sever olarak ilan edileceğim ama asporda gomisin attığı golleri gösteriyor. Kimse kusura bakmasın santrafor budur. Yok büyük maçlarda oynamamış yok sadece iç saha maçlarında varmış.Geçelim bunları. Türkiyede toplara ip gibi vuran 2 santrafor gördüm 1 demba ba 2 gomis. Evelemiyor gevelemiyor her yerden düz net kaleye duvar olmak gibi bir niyeti yok. Santrafor dediğin Başakşehire golü atan santrafordur. Dembaba nın Biliç zamanında attığı gole bakın ne demek istediğim açık ve nettir.

Bize kafasında SADECE KALE OLAN SANTRAFOR LAZIM KALEEEEEEE :s20:

Çevrimdışı kyiv

Bi duyum aldim metin albayrak kesfetmis bu cocugu, yeni hakan sukurmus abi

E abi bu şimdi mi söylenir? O zaman yüreğime su serptin Metin Albayrak varsa başarı oranı yüksektir. :ok:

Çevrimiçi Necmi

ne yapıcaz biz bu kadar genç oyuncuyu ?
pişirip satıp para kazanacağız :D
çiğ çiğ satmak olmaz

Çevrimdışı kyiv

kim bu norveçli çocuk? golü asisti falan yok  :alala:

Çevrimdışı Mehmet57

Vida-Monaco haberlerine inanmak icin Monaco klubunu tanimamak gerekir. Monaco 2010 yilindan bu yana Avrupa’da en yuksek transfer geliri olan takim. 30 yasina girecek bir stoppere 30 milyon euro vereceklerine gercekten inanan var mi?

Bunun yani sira L’Equipe kaynak gosteriliyor, ama orda oyle bir haber yok. Liverpool’dan da resmi bir teklif yok, ve kendi soylemlerine gore ilgileri de yok.

Dusundurucu bir durum var orta da.

Çevrimdışı Mehmet57

Vetlesen’i uzun suredir Heerenveen istiyor.

Çevrimdışı İhsan

Ne yapıyoruz neyi bekliyoruz anlamıyorum

Fiyatlar düşecek
Sabırla bekliyoruz.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

nasıl biri
bipbipbupbup

Çevrimdışı İhsan

Cope gitmis guzel para. Aylik 150 bin tl maas. Acaba alt yapidaki her hangi bir  hocamiza bu kadar maas veriyor muyuz ?

Eleştiri hangi yöne anlamadım

Oyuncu mu çok alıyor ? Yoksa Altyapı antrenörler mi az alıyor ? d
Dünyanın hiç bir yerinde Altyapı hocası Şampiyonluğa oynayan forvetten fazla almıyor. Bizde neden fazla ödensin anlamadım  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Fiyatlar düşecek
Sabırla bekliyoruz.
Uyku falan hak getire. 3 saat uykuyla duruyorum gece ne olmuş diye bakayım diyorum sinirim zıplıyor uykum kaçıyor ne zaman transfer olacak hangi ara takıma monte edeceğiz. Bu seneyi gözden çıkardılar diye düşünüyorum artık.

Çevrimiçi Samet Ç

nasıl biri
Merkez orta saha oynuyor oyun tarzı Modric'i andırıyor . Yarın saat 13:00'te maçı var youtubedan izleyebilirsin.

Çevrimdışı levitate

Merkez orta saha oynuyor oyun tarzı Modric'i andırıyor . Yarın saat 13:00'te maçı var youtubedan izleyebilirsin.
uyanırsam izlerim :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı mylife1903

Hoca 3-5-2 yapsin 4 forveti de kullanmak icin. Boylece babel quaresma lens gibilerini de satar kurtuluruz

Hicanin tek santraforlu sisteminde 5 ileri oyuncusu biraz gereksiz oluyor.

Umut cocuk da pekto tolgay negredo ozzi lens toplamindan cok gol atacaktir.

Azicik umutlu olun arkadaslar. Formayi alip iki gol atinca gazetelerde bir suru hikaye yazilacak sonra.
Akilli terbiyeli tertemiz cocuk yakisikli da sayilir universite ogrencisi ustelik. Ucakda falan fazla masrafi olmaz ogrenci indirimi yaparlar

Etiketler: