2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4623834 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Pusuda bekliyoruz camia olarak :) başkan bizi ters köşeye yatırdı yatırdı, yoksa sıkıntı var   :D
yattık pusuya. Umutun fiyat düştü şaaak hemen nasıl aldık.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yeni santraforumuz Umut Nayir’ i tanıyalım :lol:

Nicki de BenekliSirtlan hahahahha nedir bu ya?  :kop:

Çevrimdışı underworld

bu bize atibanın tavsiye ettiği oyuncu değilmi
Şef sukat atıba nın tavsiyesi

Çevrimdışı underworld

Coman deyvisi kaptırdık fakat diğerleri halen mevcut.
Nana Opoku Ampomah
Timothy Weah
Issah abass
Ezequiel Palacios

Nöbetine devam

Çevrimdışı Koa_lAA

umarım yapılan satışlardan gelen para ile personelin birikmiş bütün alacakları ve topcuların alacakları ödenmiştir... yeni sezona en azından kulüp personeli ve topculara borç olmadan girmiş oluruz...

alfonso ya üzüldüm bu arada... o yaşta o yetenek ve atletizm... yazık oldu..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bir geyik tutturmuş gidiyoruz, Atiba tavsiye etti falan.

Yahu Atiba' nın tavsiye etmesine gerek yok, adam zaten geçen sene kendi milli takımında gol atıyordu.
Tavsiye edilecek bir durumu da yoktu.

Çevrimdışı underworld

bir geyik tutturmuş gidiyoruz, Atiba tavsiye etti falan.

Yahu Atiba' nın tavsiye etmesine gerek yok, adam zaten geçen sene kendi milli takımında gol atıyordu.
Tavsiye edilecek bir durumu da yoktu.
Aynen doğru diyon , zaten coman bangır bangır burdayım diye bağırıyordu.

Biz şef sukatın tavsiye ettiği Keita Balde ye çökelim

Çevrimdışı Koa_lAA

atiba bize önerecekse bu sene değil geçen sene önerecekti... daha piyasa yapmadan... bizim memlekette filanca kızan var ateş ediyor diyerekten...

ya da bu öneriyi atiba yaptı zamanında.. bizimkiler oralı olmadı... o da bi ihtimal...

Çevrimdışı tuncaboylu

Umut Nayir'in sözleşmesinin detayları:

️4 yıllık sözleşme
️İlk yıl 300 bin euro
️Kalan yıllarda yükselerek 400 bin euro maaş

Maaş makul bence
Gayet uygun.

Pektemek'in sözleşmesini feshedip gönderelim

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

17 yaşındaki Orkun'a verecek paramız yok ama 25 yaşında hayatında Süper Lig'de sadece 165 dakika süre alan ve bizde de muhtemelen sezonu kulübe de tamamlayacak adama 4 yıl maaş bağladık.

Orkun'a istenen bonservis bedeli 1.5 milyon Euro, kendisinin talebi de senelik 750 bin Euro. Kaç senelik sözleşme istediği belli değil, ama en az 5 senelik istemiştir.

Bu çocuğu aldık 250 bin Euro'ya, maaşı da 300 bin Euro.

Çevrimdışı ekrembaser

Orkun'a istenen bonservis bedeli 1.5 milyon Euro, kendisinin talebi de senelik 750 bin Euro. Kaç senelik sözleşme istediği belli değil, ama en az 5 senelik istemiştir.

Bu çocuğu aldık 250 bin Euro'ya, maaşı da 300 bin Euro.

Ffpsi varken diğer takım nasıl alıyor adamı belki UEFA listesine yazmayacaklar ama alıyorlar 6. Forvet umut nayir bedelinden çok ihtiyacımız mı diye üzülüyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

Ffpsi varken diğer takım nasıl alıyor adamı belki UEFA listesine yazmayacaklar ama alıyorlar 6. Forvet umut nayir bedelinden çok ihtiyacımız mı diye üzülüyoruz

UEFA listesine yazmayacaklar sanırım. Zaten bence bu sene için transfer edilmedi o Ferdi Merdi, kiralayacaklar sağa sola.

Umut ihtiyaç mı, değil mi; transfer döneminin sonunu ve hocanın sistemini görelim.

Pektemek'in maaşının 400 bin Euro'sunu verecek bir kulüp bulduğumuz an, Umut transferi anlam kazanır.

Çevrimdışı ekrembaser

UEFA listesine yazmayacaklar sanırım. Zaten bence bu sene için transfer edilmedi o Ferdi Merdi, kiralayacaklar sağa sola.

Umut ihtiyaç mı, değil mi; transfer döneminin sonunu ve hocanın sistemini görelim.

Pektemek'in maaşının 400 bin Euro'sunu verecek bir kulüp bulduğumuz an, Umut transferi anlam kazanır.

İnşallah dediğin gibi olur umutla bekliyoruz

Çevrimiçi yaço58

taraftar bu kadar bekledi umarım sağlam katkı vercek isimler alınır ilk 11 e ospina juan jesus kagawa ve abuş alınsa herkes tatmin olur ama vasat oyuncu alınırsa taraftarda ve hocada homurdanmalar çok daha net belli olur burası kritik bir eşik başkan şuan ince çizgide yürüyor Allah yardımcısı olsun trransferdeki başarısı daim olsun

Çevrimdışı mylife1903

Ağustos'un 15'ine kadar transfer beklemeyin. Premier Ligde transfer kapanmaya yüz tutunca başkan teklifleri ardarda sıralayıp düşeş hamleler yapacak  :D
Ses arkasi yek
Zar son anda ters dusmesin gecen sezon gibi

Çevrimdışı Ripley

Aslında pektemek yeteneksizinin son 2 sezonluk ödemesini yapmayıp alacaklarına karşılık bonservisini verseydik 1.7+1.7den 3.5 milyon evro kar yapmış olacaktık.

Çevrimdışı mylife1903

Abi güven yalçın, love, larin, negredo, pektemek var ve üzerine 25 yaşında ptt ligi dışına çıkmamış futbolcu alıyoruz. Negredo love pektemek gönderdikten sonra bir forvet daha alacağız desek yine elimizde dört forvet oluyor. Hadi birini de kiraya verelim mesela güveni, e sen iki kulvarda yarışacaksın bu sene. Bir futbol takımının elinde altı tane sözleşmeli forvet oyuncusu olup sağ bek olarak bir tek gökhan gönül olması ne kadar absürt durum. Peki gönderemezsek mesela pektemeği ne yapacağız? Ya tablo gayet karanlık mı yoksa ben mi çok karamsarım çözemedim. Yine direk 11 oyuncusu transferi görmeden hazırlık kampı bitiren şenol hocaya allah yardım etsin.
Gelisme var eskiden 6-7 tane stoper olurdu
2-3 kisi kiraya 2-3 kisi pazara giderdi 1-2 tane de gelirdi yeni bastan
Stoper satip iyi para kazanilmazdi zaten baskan vidayi satip bu isi zirvesinde birakacak sonra santrafor satmaya baslayacaz.

Çevrimdışı mylife1903

bu bize atibanın tavsiye ettiği oyuncu değilmi
Atibayla imzalamayinca bayerne gitmis cocuk

Çevrimdışı mylife1903

O kim, insan etiyle mi besleniyir ben biraz izleyem oni

Atibayi dinleyecen iste. 2 sene once almaya calisacaktin bence gene de gelmezdi o cocuk yuzde bir ihtimal olarak goruyorum.

Bakalim bayernde ne yapabilecek kiralik verirler bence

Amerigali oyunculari kultur ve egitim seviyelerinden dolayi seviyorum

Mesela bizim zenci forvet larin yahu cocuk ne guzel ingilizce konusuyor ayni filmlerdeki gibi

Çevrimdışı underworld

Nayır transferi tamamiyle skandaldır. elinde 4 tane forvet varken Üstelik bir tane daha as arıyorken gidip de 3. golcü diye 25 yaşındaki oyuncuyu almak  başlı başına akıl tutulmasıdır.

As 1
Larin 2
Nayir 3
Love 4
Negro 5
Pekto 6

2 kulvarda 3 forvete bile gerek yok.

Çevrimdışı mylife1903

taraftar bu kadar bekledi umarım sağlam katkı vercek isimler alınır ilk 11 e ospina juan jesus kagawa ve abuş alınsa herkes tatmin olur ama vasat oyuncu alınırsa taraftarda ve hocada homurdanmalar çok daha net belli olur burası kritik bir eşik başkan şuan ince çizgide yürüyor Allah yardımcısı olsun trransferdeki başarısı daim olsun
Ben tatmin olmam.
Transfer boyle yapilmaz. Kagavayi butun sene izlediler mi tak diye gundeme geldi
Izlenilen oyunculardan yurusunler fazla fantezi yapmasinlsr firsat transferi de azicik kendilerine mukayet olsunlsr yapmasinlsr

Benzemanin durumu nedir acaba yillardir lokomotif oyuncu olmadi belki surukleyici olmak ister. 4.35 2 1.7 sacacagimiza 8 milyonu benzemaya verelim

Yunanli cocuklar vardi onlar gelsinler
Abu falan ugrasma
Veahinpalesini kirala 8-10 milyon opsiyon koyabiliyorsan koy, koymazlarsa allah kerim
Belcikadan fanaken var liyondan sakalli bebe
Sagbeke de rafaeli al kapat transferi
Mumkunse ggyi de sat gsye bizde tutmadi belki sizde tutar deriz, yanina pekto falan beles

Çevrimdışı mylife1903

Aslında pektemek yeteneksizinin son 2 sezonluk ödemesini yapmayıp alacaklarına karşılık bonservisini verseydik 1.7+1.7den 3.5 milyon evro kar yapmış olacaktık.
Turk futbol tarihine gececek bir transfer basarisiydi yd tarafindan ustune fikret orman daha buyuk basari ile sozlesmesini yeniledi.
Insallah imza parasi da vermisizdir

Ne oynadi da sozlesmesi uzatildi bu adamin onu anlasam

Çevrimdışı kyiv

Gayet uygun.

Pektemek'in sözleşmesini feshedip gönderelim

Bizle karşılaşacağı ilk maçta atar golünü  :akuma:

Çevrimdışı tuncaboylu

2 sezonluk ödemesini nasıl yapmayacaktık, adam alacağını bırakıp gitmek istemiyor ki? :alala:

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 11:34:51 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

albuyana falan yolcu herhalde
Bu borc altinda oyle adamlari oynatmamalari lazim.
Lig baslasin hele biraz gorelim olandAli fbyi

Bu fblilerde bi berazilya sevgisi vardir bi de ollanda.
Ali sen zamani formasini berazilya formasina benzer yaparlardi. Rakip olmasa komik camia aslinda
Neyse batar insallah.

Ben baskanin yerinde olsam spkde kulis lobi mobi yapar o sermaye arttirimini engellerdim bizim yonetimin gucu yetmiyorsa boyle konularda dusmanimin dusmani benim taseronumdur hesabi gs lobisi ile hareket edecen.

Gs ile fbnin gucu birbirlerine yetmiyor denge tasi biziz bu konuda. Once gs ile lobiyi birlestirecen fbyi tokatlayacan sonra karsilik verecek fb ile lobi yapip gsyi tomatlayacan ama gardini da alacan sonra ikisi sana yuklenirse 4. 5. Oluyon

Edit: malbuyana gibi rahatsiz edici bir ifade kullanmisim onu sansurledim
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 11:31:10 mylife1903 ]

Etiketler: