2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624751 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Kloop, stoper değil bek istiyormuş

Çevrimdışı mylife1903

Kloop, stoper değil bek istiyormuş
Adriyano verem ona 30 milyon yuro

Çevrimiçi sefaköykartali

Genç Umut Nayir genç falan değil 25 yaşında.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

sabredin temmuz bitmek üzere.

Çevrimdışı 38life

Ağustos'un 15'ine kadar transfer beklemeyin. Premier Ligde transfer kapanmaya yüz tutunca başkan teklifleri ardarda sıralayıp düşeş hamleler yapacak  :D

Çevrimdışı balkan-kartal

Genç Umut Nayir genç falan değil 25 yaşında.
turk forvet icin genc sayilir
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi sefaköykartali

Yeni santraforumuz Umut Nayir’ i tanıyalım :lol:

Çevrimdışı ekrembaser

Ağustos'un 15'ine kadar transfer beklemeyin. Premier Ligde transfer kapanmaya yüz tutunca başkan teklifleri ardarda sıralayıp düşeş hamleler yapacak  :D

İyi de bu durum can sıkmaya başladı. Akşam pazarı olacak diye koca sezonu elden kaçırmak var benim gardım düştü düşecek

Çevrimdışı levitate

Yeni santraforumuz Umut Nayir’ i tanıyalım
:kop:

maçkolik yorumları ülkenin analiz yeteneğini özetliyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Abi güven yalçın, love, larin, negredo, pektemek var ve üzerine 25 yaşında ptt ligi dışına çıkmamış futbolcu alıyoruz. Negredo love pektemek gönderdikten sonra bir forvet daha alacağız desek yine elimizde dört forvet oluyor. Hadi birini de kiraya verelim mesela güveni, e sen iki kulvarda yarışacaksın bu sene. Bir futbol takımının elinde altı tane sözleşmeli forvet oyuncusu olup sağ bek olarak bir tek gökhan gönül olması ne kadar absürt durum. Peki gönderemezsek mesela pektemeği ne yapacağız? Ya tablo gayet karanlık mı yoksa ben mi çok karamsarım çözemedim. Yine direk 11 oyuncusu transferi görmeden hazırlık kampı bitiren şenol hocaya allah yardım etsin.

Çevrimdışı 38life

İyi de bu durum can sıkmaya başladı. Akşam pazarı olacak diye koca sezonu elden kaçırmak var benim gardım düştü düşecek

Pusuda bekliyoruz camia olarak :) başkan bizi ters köşeye yatırdı yatırdı, yoksa sıkıntı var   :D

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş B takımı ne zaman duyurulacak acaba. Bir an önce başlasa da PTT ligine yükselse.

Çevrimdışı ekrembaser

Pusuda bekliyoruz camia olarak :) başkan bizi ters köşeye yatırdı yatırdı, yoksa sıkıntı var   :D

Nasıl bir maddi çıkmazın içindeysek artık sezon başlayacak transfer yok çıkıp deseler ki zor durumdayız taraftar anlayışla karşılar. Hergün yüzlerce isim ve Metin ve umut yüzünden olmadı yorumlarından kusma geldi artık almadıkları adamlara yalanlasınlar bari millet yakında kendini yakacak böyle giderse. Taraftar resmen kutuplaşıyor küfür hakaret gırla gidiyor. İnsan bu duruma üzülüyor.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı mellfred

Yalnız bu nayir daha 25 yaşında bir hukukçuymuş üstelik başkentten geliyor. oralarda çevre edinmişse bi kaç yıla kalmaz hakim-savcı çıkar.
en azından oyuncularımız ifadeye gitmez

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Yönetim okumuş adam alıyor umut hukukcu bize okumuş adam lazım değil okuma yazma bilmeyen yırtıcı yamyam lazım baş harfi A olabilir
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 02:41:51 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Beşiktaş B takımı ne zaman duyurulacak acaba. Bir an önce başlasa da PTT ligine yükselse.
Var mı böyle bir çalışma?

Çevrimdışı underworld

https://mobile.twitter.com/m/status/1022189430998790144

Olmaz zzz, olamazzzz
Ulan elinizde bir tane coman varken ikinci comana ne gerek var.
Gözünüz doysun!
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 02:51:26 underworld ]

Çevrimiçi Necmi

https://mobile.twitter.com/m/status/1022189430998790144

Olmaz zzz, olamazzzz
Ulan elinizde bir tane coman varken ikinci comana ne gerek var.
Gözünüz doysun!
bu bize atibanın tavsiye ettiği oyuncu değilmi

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

Vidaaaaaa Monaco da 30 milyon avro. ytd
Vaay yıllar sonra mabet :) Hem de böyle bi haberle geldiysen inanırım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı federo

Umut bakıldığında boş transfer gibi duruyor, çok da genç değil evet ama formayı giymeden asmaya gerek yok. Takımdaki maliyeti en düşük adam konumunda olacak. İzlenmiştir ve hoca da istemiştir diye düşünüyorum. Ayrıca üni mezunu ve karakteri de sağlam biri. Takımdan pektemek giderse bu transfer anlam kazanabilir, şuan 6 forvet oldu. Umut ve Güven gibi oyuncular kulübede oturabilecek kontejan açılırsa mantıksız hamleler değil. Bekleyip görmek lazım.
Pektemek senelik 1.8 milyon euro
Umut nayir 1.7 milyon TL
Kulübede umut otursun pektemek oturacağına.
Sonrası onun performansına bağlı..

Çevrimdışı federo

evet o
Kaçırdık adamı maalesef. Bize gelse millet bu kim nereden çıktı derdi, olumsuz eleştirirdi.

Etiketler: