Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sendemi duyumculuğa soyundun.
Yoh belki tl vermisizdir cocuga. Bilemiyoruz. Bu yonetimi her konuda elestiririm ama her konuda. 50 dogru is yapsa 50 tane de sacma sapan is yapan insanlar var bu yonetimde, birbirinden habersiz yoneticiler var. ama su fabri konusunda tosic konusunda ve bu nayir nolamaz cocuk konusunda elestiremem.
Negredo da gece gece sinir etti şimdi beni. Kalsın kalsın opsiyonu seneye alır...Rüyasında....
Valla imzayı attıktan sonra başarılı olmasını beklemekten başka şansımız yok. Eğer bu çocuk başarılı olursa seni gerçekten tebrik edeceğim kapı gibi arkasında duruyorsun.
Vidaaaaaa Monaco da 30 milyon avro. ytd
ytd?
Naapti abi gene, aman cok tepki verme negredoya karisi cocugu falan uzuluyor sonraUlan bu kisir topcular yuzunden bizim anamiz agliyor, keyfimiz kaciyor, gecen dalmisim benim kiz onumde hopluyor zipliyor, hanim bagirinca yeryuzune indim yeminle, bu negredo ile lensi seediyordum paralel evrende, dusunuyordum
Bein Sports Hugo Vetlesen'i yazmış inşallah bu haber doğrudur.
Bi duyum aldim metin albayrak kesfetmis bu cocugu, yeni hakan sukurmus abi
ne yapıcaz biz bu kadar genç oyuncuyu ?
Ne yapıyoruz neyi bekliyoruz anlamıyorum
Cope gitmis guzel para. Aylik 150 bin tl maas. Acaba alt yapidaki her hangi bir hocamiza bu kadar maas veriyor muyuz ?
Fiyatlar düşecek Sabırla bekliyoruz.
nasıl biri
Merkez orta saha oynuyor oyun tarzı Modric'i andırıyor . Yarın saat 13:00'te maçı var youtubedan izleyebilirsin.
uyanırsam izlerim